16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خطرناکترین و مرگبارترین نقطه در اقیانوس های کره زمین که هر کشتی برای عبور از اینجا وحشت دارد!
🪐🌍@Astronomy100🌏🪐
📸عکسی از کهکشان #راه_شیری
که در صحرای آتاکاما شیلی گرفته شده.
🪐🌍@Astronomy100🌏🪐
#nasa
🔺تصویر روز ناسا: دنبالهدار و شهاب در یک قاب
🔸این ۲ رگه نور که در تصویر #ناسا مشاهده میکنید، تفاوتهای علمی قابلتوجهی دارند. رگه نور پایین سمت راست، #دنباله_دار سوچینشان-اتلس را نشان میدهد که دنبالهای بلند و غبارآلود دارد. در مقابل، رگه بالا مربوط به #شهاب است.
🪐🌍@Astronomy100🌏🪐
این تصویر از صخره های یخی « #پلوتو » یادآور این موضوع است که ناشناخته های زیادی در منظومه ی شمسی ما وجود دارد.
ثبت شده توسط #کاوشگر new horizons
🪐🌍@Astronomy100🌏🪐
#اورانوس و #نپتون احتمالا میزبان اقیانوسهای عظیم آبی در اعماق خود هستند
تقریبا ۴۰ سال پیش بشر با استفاده از فضاپیمای وویجر ۲ از سیارههای اورانوس و نپتون بازدید کرد. در آن زمان، دانشمندان میدانهای مغناطیسی عجیب و بیسابقهای را در این دو سیاره اندازهگیری کردند که براساس پژوهشی جدید، در مورد اورانوس احتمالا ناهنجاریهای مقطعی در زمان بازدید از آن بود.
اما اکنون مطالعهای دیگر نشان میدهد که عجیببودن میدان مغناطیسی این سیاره ممکن است به خاطر وجود اقیانوسهای زیر جو آن باشد.
🪐🌍@Astronomy100🌏🪐
#ناسا: آب دنبالهدار مشتری با اقیانوسهای زمین مطابقت دارد.
ارتباط بین آب موجود در سیارکها و اقیانوسهای زمین به طور کلی دیده میشود، اما نقش دنبالهدارها در آوردن این مایه حیات به زمین نامشخص است.
به گزارش ایسنا، تحقیقات جدید نشان میدهد که آب موجود در دنبالهدار « ۶۷P/Churyumov–Gerasimenko» دارای نشانههای مولکولی است که دقیقاً با آب موجود در اقیانوسهای زمین مطابقت دارد.
این کشف این احتمال را زنده میکند که دنبالهدارهای خانواده مشتری مانند ۶۷P نقشی در تامین آب سیاره ما داشته باشند و با مطالعات قبلی که این ارتباط را زیر سؤال میبردند، مقابله کنند.
🪐🌍@Astronomy100🌏🪐