🔴 انفجار پیجرها؛ هشدار جدی به کاربران تجهیزات آمریکایی، بهویژه آیفون!
🔹واقعه اخیر انفجار همزمان پیجرهای #حزب_الله لبنان که منجر به شهادت و مجروحیت تعداد قابل توجهی از کاربران این دستگاه شده است بهخوبی نشان میدهد که استفاده از تجهیزات ارتباطی غربی حتی در سادهترین و به ظاهر امنترین شکل آنها میتواند تبعات امنیتی گستردهای بههمراه داشته باشد. این تجهیزات ارتباطی و بهطور خاص دستگاههای مخابراتی آمریکایی مانند آیفون و دیگر ابزارهای ارتباطی محبوب، بسترهایی را فراهم میکنند که دشمنان به واسطه آنها و بهراحتی میتوانند اقدام به جمعآوری اطلاعات حساس کرده و حتی در مواقع خاص عملیات تروریستی و انفجار از راه دور انجام دهند.
🔹 به طور مثال آیفون، که به عنوان یکی از محبوبترین تلفنهای همراه هوشمند در جهان شناخته میشود، با وجود امکانات فراوان و امنیت ظاهری مورد علاقه نه تنها نسل جوان بلکه بسیاری از کاربران با مسئولیتهای حساس است، با آن حال این تلفن همراه مانند سایر محصولات مخابراتی غربی در معرض دسترسیهای ناخواسته و نفوذهای امنیتی قرار دارد اما با وجود هشدارهای مختلف بسیاری از افراد حتی بسیاری از مسئولان به ظن امنیت بالای این نوع دستگاه مخابراتی از آن به شکل روزمره بهره میبرند! متاسفانه این #غفلت_حفاظتی موجب میشود که دشمنان با تحلیل دادهها و سیگنالهای این تجهیزات اطلاعات حیاتی مانند موقعیت مکانی، شبکه ارتباطی و فعالیتهای حساس افراد را کشف کنند و حتی مانند آنچه در لبنان شاهدش بودیم در صورت نیاز از آنها به عنوان عامل انفجاری بهره ببرند!
🔹 با عنایت به آنچه بیان شد ماجرای انفجار پیجرهای حزب الله #لبنان که بهصورت خاص اعضای این سازمان را هدف قرار داد، نشاندهنده نوع جدیدی از #جنگ_اطلاعاتی و عبور مجدد دشمن از خط قرمز های اخلاقی و انسانی است. باید دقت کرد که در این نوع نبرد، هدف دشمن صرفاً از بین بردن فیزیکی افراد نیست چرا که شدت انفجار پیجر به حدی نیست که با ضریب بالا منجر به تلفاتگیری شود، لذا به نظر میرسد دشمن صهیونیستی با این اقدام در پی شناسایی اعضا و ردههای فرماندهی حزب الله از طریق شناسایی مجروحان این حادثه میباشد.
🔹همچنین این حادثه به ما یادآور میشود که استفاده از ابزارهای ارتباطی غربی، بهویژه در محیطهای حساس و جنگی، میتواند تهدیدات امنیتی قابلتوجهی به همراه داشته باشد، از این رو افزایش سطح آگاهی و احتیاط در استفاده از این دست تجهیزات، یک ضرورت راهبردی برای حفظ امنیت و جلوگیری از بروز هرگونه آسیب و خسارت احتمالی است.
🔹 در پایان به تمام مسئولان و کاربران تجهیزات ارتباطی غربی خصوصا #آیفون توصیه میشود که با استفاده از تجهیزات ارتباطی داخلی یا اتخاذ تدابیر حفاظتی مناسب ریسکهای امنیتی مرتبط با تکنولوژیهای خارجی را مدیریت کرده و کاهش دهند تا در آینده شاهد تکرار حوادثی مانند رخداد اخیر لبنان نباشیم.
~ #نوید_کمالی - مولف کتاب «حفاظت و امنیت دیپلماتیک»
👌
⭕️ صحبت های فوق حفاظتی سید حسن نصرالله
🔻سید حسن نصرالله: موبایلی که در دست شان شما و خانوادهتان است جاسوس اصلی است و جاسوس قاتلی است. همین موبایلی که در دست شماهاست جاسوس قاتلی است که اطلاعات دقیقی به دشمن میدهد و مکان فرماندهان ما را نشان میدهد. خواهش میکنم برای حفظ امنیت خود و دیگران دقت و احتیاط کنید؛ اکثر اتفاقاتی که برای ما افتاده به خاطر موبایل بوده است. اسرائیلیها همه چیز را از طریق این موبایلها میشنوند و متوجه میشوند. اسرائیل به جاسوس نیاز ندارد بلکه از طریق دوربینهای مدار بسته که به اینترنت وصل است همه شهرها و خیابانها و رزمندگان را میبیند. از همه مردم میخواهم در خیابان و داروخانه و ... که دوربین دارد اینترنت آن را قطع کنند این واجب شرعی است.
🔰 تک تک این کلمات سید باید با دقت شنیده و بازنشر شود. همه گفتنیها را سید چند ماه پیش زده بود.
حالا برخی برن آیفون بخرن
#کنایه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️توصیه میکنم حتما این صحبتهای دکتر جبرائیلی را گوش کنید.
🔹جمهوری اسلامی در حال تبدیل شدن به یک موجودیت بیامکان، بیاختیار و بیاقتدار اما پاسخگوست.
🔹 اگر بخواهم یک اولویت برای کشور تعیین کنم، بلاتردید احیای اقتدار تحلیلرفته دولت خواهد بود.
🔹 منِ مسئول جمهوری اسلامی حق فعالیت اقتصادی یا عضویت در هیئت مدیره شرکت خصوصی را ندارم، اما اختیارات حاکمیت را تراشیده و به اتاق بازرگانی واگذار کردهایم که خودشان فعال اقتصادی و ذینفع هستند.
🔹تکنوکراتها، متخصصانی هستند که باید در جهت پیشبرد اهداف مشخص به خدمت گرفته شوند، نه اینکه تصمیمگیری و جهتگیری به آنها سپرده شود.
🔹سپردن اداره کشور به تکنوکراتها، مانند سپردن تصمیمگیری درباره نوع غذای یک میهمانی به آشپز است.
۲ نکته پیرامون این حمله تروریستی صهیونیستها:
✅ وقتی نزنید، دشمن از دشمنیاش کم نمیکند.
پالس ضعف فرستادن و صحبتهای عوامانه و سادهلوحانه مانند آنچه دیروز پزشکیان گفت، آثار و تبعات خاصی دارد!
✅ صهیونیستها در میدان نبرد رودررو واقعاً هیچ نیستند؛ اما این رژیم همواره از برتری تکنولوژی و استفاده از توانمندیهای فناورانه غرب برای عملیات بر کشورهای همسایه استفاده میکند.
♨️ این توانمندی تکنولوژیک و فناورانه در طول سالهای گذشته باعث بروز ترورهای بسیاری شده و اگر فکری برای آن نشود رژیم اشغالگر همچنان از این شگرد برای ضربه زدن به مقامات سیاسی و نظامی بهره خواهد گرفت.
🥶مسعود پزشکیان خطاب به آمریکای تروریست: میتونیم باهاتون برادر باشیم!🤮
😡با آمریکایی که محبوبترین شخصیت ایران رو ترور کرد، شهیدی که ۲۵ میلیون نفر در مراسم تشییع پیکرش شرکت کردند، برادری؟؟
😡با آمریکای جنایتکاری که همه جای دنیا جنایت کرده و داره به اسراییل بمب میده تا کودک کشی کنه، برادری؟؟
تو با چنین جانوران خونخواری میخوای برادری کنی؟!
بقول امام خیلی خری
دولت دروغگویان🚨
هزینه از رهبری❌
سرطان اصلاحات امریکایی
سرمایه های اسرائیل در ایران
#نفاق_ملی #پزشکیان 🚨
#هفته_وحدت
جهادتبیین آتش به اختیار
👆پاس گل مسعود پزشکیان به لشکر سایبری محمد بن سلمان با اظهار برادری با آمریکا ♦️لشکر سایبری سعودی ه
این حماقت های جبهه اصلاحات و شخص پزشکیان چه خسارت ها که به جبهه مقاومت نمی زند!
جایگاه نظارتی مجلس بر دولت کجاست؟!
چرا با این همه اشتباه که در دولت وجود دارد کاری نمی کند؟!
اگر دولت شهید رئیسی بود چیزی نشده حرف از استیضاح و ... می شد دولتی که با جان و دل برای مردم و شبانه روز برای مردم خدمت می کرد.
بوی نفاق و خیانتی که بیش از بیش حال آدم را خراب می کند!
⭕️ خبرگزاری آسوشیتدپرس: تمام دستگاههای ارتباطی جدید مجهز به باتریهای لیتیومی هستند و قابلیت انفجار از راه دور دارند
🔻
📌رسانههای عبری از حضور یک فروند هواپیمای آمریکایی (ای سی-130 اچ قطبنمای نیروی هوایی) در سواحل لبنان در هنگام هدفگیری لبنان خبر میدهند.
این هواپیما برای جنگ الکترونیک طراحی شده است.
⭕️ پاس گل پزشکیان به لشکر سایبری محمد بن سلمان با اظهار برادری با آمریکا
🔻لشکر سایبری سعودی هماکنون به طور گسترده در حال نیش و کنایه زدن به گروه های مقاومت هستند
👈 شما با دولت #پزشکیان فعلا روز های خوشی دارید در مصاحبه پزشکیان معلوم شد که یکی از دلایل عدم انتقام از اسرائیل پیروزی آنها در انتخابات ریاست جمهوری و قدرت چانه زنی آنهاست
آقای پزشکیان! به برادرتون بگید چرا ایرانایر رو تحریم کرده؟
البته اینم به لطف فایلصوتی جناب ظریف، به اتهام کمکهای تسلیحاتی با ایرانایر به سوریه بوده
#غزه
#ظریف_امریکایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کوچکزاده، نماینده تهران در صحن علنی مجلس: نمیشود با سمبل اختلاف در کشور یعنی محمدجواد ظریف این مملکت را به وحدت رساند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حماقت امروز دشمن باعث شد کل لبنان با مقاومت متحد شوند.
دشمن تلاشهای سالیان دراز خودش را با دست خودش نابود کرد.
اینجا منطقه سنی نشین طریق الجدیده است که قبلا بر سر مسائل سیاسی مخالفت آشکار و بسیار سخت و خشنی با شیعیان خصوصا حزبالله داشتند و گاه کار به درگیری میرسید.
آنها ضمن حمایت در حال اهدای خون هستند.
سیاسیون مختلف غیر شیعه هم امروز خون اهدا کردند.
این اقدام در زمانی که زمزمه حمله رژیم صهیونیستی به لبنان وجود دارد، اقدامی کاملا علیه منافع دشمن و موجب اتحاد ملی در لبنان بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم نتیجه دیپلماسی التماسی
نشست خبری رو با جوک پارتی اشتباه گرفتن
🛑سخنگوی وزارت خارجه امریکا در پاسخ به پزشکیان: برادری ایران باید در عملکردشان نشان داده شود نه در گفتارشان.
اگر آنها میخواهن برادری با آمریکا یا سایر کشورها در جهان نشان دهند باید حمایت از گروههای ترروریستی را متوقف کنند و فعالیت های اتمی خود را متوقف کنند و از انتقال موشک به روسیه جلوگیری کنند
😐😐😐😐😐😐
وای به حال کسانی که با #رای شان
(از سر جهالت یا لجاجت)
چراغ سبز نشان دادند به بازگشت غربگداها و دیپلماسی التماسی و پالس ضعف نشان دادن
به دشمن
و پرپر شدن انسان های دیگر در این کره خاکی.....!
🔻مغالطات رئیسجمهور
🖊 دکتر مهدی جمشیدی
[یکم]. رئیسجمهور در نشست خبریِ دیروز و در واکنش به انتصابهای ناروا، چند شبهاستدلال مطرح کرد. نخست اینکه ایشان فتنه را «نسبیسازی» کرد و به «نگاهها» ارجاع داد؛ یعنی برخی که از فتنه سخن میگویند، راوی نگاه خودشان هستند، نه اینکه عمل طرفِ مقابل در ذات خویش، فتنه باشد. نزاع و اختلافی رخ داده و هر یک از دو طرف، نسبتی به طرف مقابل میدهد و اینگونه نیست که مسألۀ «حق» و «باطل» در میان باشد و یکی «ظالم» باشد و دیگری «مظلوم». هر دو سوی ماجرا، از خطا و صواب، نصیب بردهاند و حقِ محض نیستند و نمیتوان جانب یکی را گرفت. اما اگر ایشان معتقد به نظریۀ ولایت فقیه است و میداند که تعبیر «فتنه» را شخصِ رهبر انقلاب مطرح کردند و عاملان اصلی را «فتنهگر» نامیدند، چرا چنین قضاوت رسوا و تحریفآلودی ارائه میدهد؟! در مسألههای اختلافی، باید به چه کسی جز ولیّفقیه ارجاع داد و تسلیم نظرش شد؟! در اینجا، ولیّفقیه با صراحت تمام، یک طرف را نفی و انکار کرده و خودش در موقعیّت حد وسط، قرار نگرفته است. آنهمه توصیه و حسّاسیّت رهبر انقلاب، با چه واکنشهایی از سوی فتنهگران مواجه گردید؟! در یک سوی این نزاع، رهبر انقلاب قرار گرفتهاند و ایشان برای دفاع از جمهوریّت نظام، پا به معرکه نهادند و در برابر فتنه، آشکارا و بارها موضعگیریِ منفی کردند. اکنون چه شده که رئیسجمهور، در میانه مینشیند و به سایۀ نسبیّت پناه میبرد و برای قدرت، به حقیقت جفا میکند؟! از این گذشته، مگر مسألۀ جریان فتنه، ادّعای «وقوع تقلّب در انتخابات» نبود و مگر از عهدۀ اثبات ادّعای خود برآمدند؟! پس واقعیّت و عینیت نیز نشان میدهد آنچه که رخ داده، بهحتم فتنه بوده است. فتنه، «از نظر ما»، فتنه نیست؛ بلکه «بهواقع» فتنه بود و نباید با پناهبردن به نسبیّت و سیّالیّت، حقیقت را پایمال کرد. بهنظرم کسیکه دربارۀ فتنه، چنین قضاوتی دارد، بهرهای از عدالت سیاسی ندارد.
[دوّم]. دیگر اینکه ایشان در ادامه میافزاید هر کسی «عیوب» و «خطاها»یی دارد و برای تحقّق وفاق، باید از گذشته گذشت و بر ضعفها، چشمپوشی کرد. این سخن نیز با نظر صریح رهبر انقلاب، تعارض دارد؛ چراکه ایشان هم اقدام فتنهگران را «خطای نابخشودنی» دانستند و هم آنها را «خط قرمزِ نظام» برشمردند و از نزدیکی و مؤانست به آنها پرهیز دادند. آیا رهبر انقلاب در برابر عیوب و خطاهای عادی، چنین موضع سرسختانهای دارند؟! آیا جای مدارا و نرمش وجود دارد اما ایشان چنین نمیکنند و اینان را در دایرۀ حاکمیّت نمیپذیرند؟! حصر، ظلم نظام به فتنهگران است، یا کمترین مجازاتی است که برای آنها در نظر گرفته شده است؟! آنچه که در فتنه رخ داد، ضعف بخشودنی و عادی بود، یا آنچنان ناجوانمردانه و خائنانه بود که رهبر انقلاب از چنین افرادی به عنوان «افراد نامطمئن» یاد کردند؟! آنهمه صدمات ملّی و ضربههای حیثیّتی و شکافهای اجتماعی و لطمات اقتصادی و ... که هنوز هم علاج نشدند، حاصل ضعفهای عادی بودند، یا خیانت و خباثت فتنهگرانی چون هاشمی و خاتمی و موسوی و کروبی. باور کنیم که ذهنیّت رئیسجمهور، این اندازه بسیط و ابتدایی و سادهساز است؟!
[سوّم]. رئیسجمهور به عنوان یک شبهاستدلال دیگر میگوید اگر اینان را به کار نگیریم، دیگر «وفاق»، معنایی نخواهد داشت. عجبا! اوّلاً، مگر معنی وفاق، «دلجویی از اصحاب فتنه» است؟! «وفاق ملّی» یعنی «وفاق با فتنهگران»؟! این وفاق، با نام اینکه «ملّی» است، فروخته شده، اما در عمل، معنیاش عبارت است از در آغوش کشیدن نیروهای فتنه. چرا باید وفاق ملّی را مشروط به «اصحاب فتنه» کرد و آنها را مساوی با مفهوم «ملّی» انگاشت؟! ثانیاً، ترجمۀ وفاق ملّی، «گماردن افراد بر کرسیهای قدرت» است؟! یعنی همین که قدرت را میان افراد، توزیع و تقسیم کردیم، وفاق حاصل شده است؟! این امر، «سهمیهبندیِ قدرت سیاسی» نام دارد و نه وفاق ملّی. وفاق، از اتّحاد باطنی و همسانی فکری برمیخیزد و نه از تکهتکهکردن قدرت سیاسی و سپردن هر تکه به کسی. عملگرایان برای اینکه مانع و مزاحمی در مسیر قدرتشان نباشد، چنین شگردی را در پیش میگیرند تا همگان را در سپهر خویش، هضم و مستحیل سازند؛ هر چند در این میان، اصالتهای فکری نادیده گرفته شوند. هنگامیکه طرّاحان پشتصحنۀ این دولت، از جملۀ عوامانۀ «با هم دعوا نکنیم»، تعبیر «وفاق ملّی» را بیرون میکِشند و بهعنوان گفتمان، به خوردِ جامعه و رسانه و حاکمیّت میدهند، روشن است که نباید توقع معقولیّت و حکیمانهگی داشت. در این دولت، بازار سطحیاندیشی و سادهسازی و منطقگریزی و محاسبات کوچهبازاری، بیش از اینها گرم خواهد شد.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
خط محافظه کار و خط سازش و خط ۵۹۸
نفوذ کرده در بدنه ی نهادهای مختلف
مانع مجازات سخت و انتقام سخت...
جناب آقای پزشکیان!
فقط شیاطین میتوانند برادر شیطان بزرگ باشند
#پاشنه_آشیل
✍️ #م_طالبی_دارستانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔍کی میدونه این خانم دیروز چرا در نشست خبری رئیس جمهور #کنار_وزرا نشسته بود اونم در صف اول؟؟!!😳
#بخوانید
💠 نسلی که نظیر ندارد !!
آرام آرام جانبازان، ایثارگران و رزمندگان بار و بندیل سفر را میبندند تا به رفقای آسمانی خود بپیوندند و تقریبا هر روزه در هر کوی و برزنی صدای لا اله الا الله را برای تشییع اینان میشنویم.
تا ده سال آینده، اگر خبرنگارانی هوس مصاحبه و گفتگو با یکی از رزمندگان زنده مانده از جنگ و دفاع مقدس را داشته باشند باید شهر به شهر، کوه به کوه و دیار به دیار، روزها و ماهها، بگردند تا شاید بتوانند یک کهنه سرباز پیر و فرتوت، که نای سخن گفتن ندارد را پیدا کنند تا مصاحبهای نمایند.
ما بینظیرترین نسلیم، ما نسل انتقالیم.
آخرین بازماندههای نسل سنتی و اولین اهالی دهکده مجازی نسل مدرن. ما با تمام سختیهایی که داشتیم نسلی بینظیریم.
نسلی هستیم که هم خانوادهی پرجمعیت را دیدیم و هم خانواده کم جمعیت تک فرزندی را تجربه کردیم.
نسلی هستیم که عمو، عمه، دایی و خاله برایمان بسیار پررنگ بود و نسلی را دیدیم که کمکم با آن غریبه شد.
نسلی هستیم که همسایه و هممحلهای بخش مهمی از خاطراتمان بود و نسلی را دیدیم که در یک آپارتمان چند واحدی کسی، کسی را نمیشناسد.
نسلی که گروههای گفتگویمان، جمع شدنهایمان داخل کوچه بود و نسلی را دیدیم که با اینستاگرام و واتساپ و تلگرام، جمعهای مجازی تشکیل دادند اما سال تا ماه یکدیگر را نمیبینند .
نسلی که روزها و هفتهها در خانه پدربزرگ و عمو و دایی و … میماندیم و نسلی را دیدیم که بعد از دو ساعت مهمانی در خانه پدربزرگ و عمو و دایی، در گوش پدر و مادر غر می زند که چرا نمیرویم؟
ما نسلی بی نظیریم.
ما جنگ دیده ایم. آژیر قرمز شنیده ایم، دشمن بیرحم دیدهایم، بمباران و توپ و تانک و موشک دشمن دیدهایم.
ما بیرحم ترین موجودات تاریخ را دیدهایم، داعش را تجربه کردهایم و از آن طرف مردِ میدان را داشتهایم . ((شهدا و جانبازان را ))
ما نسل انتقالیم. آخرین بازماندههای نسل سُنّتی و اولین اهالی دهکده مجازی نسل مُدِرن.
ما با تمام سختیهایی که داشتیم نسلی بینظیریم ...
اگر دوباره جنگی شروع شد و ما نبودیم از قول ما *رزمندگان دیروز* به *رزمندگان فردا* بگوئید:
در حین مبارزه با دشمن متجاوز، به *بعد از جنگ* هم بیاندیشید.
مبادا *ارزشها* در خاکریزها جا بماند و ارزش ها مثل امروز، *عوض* شود و *عوضیها* ارزشمند شوند.
می بینید که چگونه ما را *غریبه* میپندارند..
!
آن روزها:
*قطار قطار* می رفتیم.. *واگن واگن* بر می گشتیم.
*راست قامت* می رفتیم.. *کمر خمیده* بر می گشتیم.
*دسته دسته* می رفتیم. *تنها تنها* بر می گشتیم.
بیهیچ استقبال و جشن و سروری.
فقط *آغوش گرم مادری* چشم انتظارمان بود و دگر هیچ ..!
اما مردانه ایستادیم...
باور کنید که:
ما هم دل داشتیم،
فرزند و عیال و خانمان داشتیم.
اما با
*دل* رفتیم... *بیدل* برگشتیم.
با *یار* رفتیم... با *بار* بر گشتیم.
با *پا* رفتیم... با *عصا* بر گشتیم.
با *عزم* رفتیم... با *زخم* برگشتیم.
با *شور* رفتیم... با *شعور* برگشتیم.
ما اکنون *پریشان* هستیم.
اما *پشیمان* نیستیم.
*ما* همان کهنه *رزمندگان* پیادهایم که *سواری* نیاموختهایم.
*ما* همانهایی هستیم که به *وسوسهی قدرت* نرفته بودیم.
میدانید *تعداد ما* در هشت سال جنگ، چند نفر بود؟؟؟
*۳/۵* درصد از کل جمعیت ایران!!!
اما *مردانگی* را *تنها* نگذاشتیم.
ما *غارت* را آموزش ندیده بودیم. رفتیم و *غیرت* را تجربه کردیم.
اکنون نیز *فریاد* میزنیم که:
این *حرامیان یقه سفیدان قافلهی اختلاس* از ما نیستند...
*این گرگهایی که صد پیراهن یوسف را دریدهاند* از ما نیستند .
این *خرافات خوارج پسند* وصله مرام ما نیست.
ما *استخوان در گلو* و *خار در چشم*، از *وضعیت امروز مردم خوبمان* شرمندهایم ..
شرمنده ایم با دستانی که در فکه و شلمچه و مجنون و هور و ارتفاعات غرب جا مانده است ..
ای همه ی آنانی که *احساس پاک* را می شناسید!
*ما*، اگر به جبهه نمیرفتیم، با دشمنی که به تلافی قادسیه، برای هلاک مردم و میهن مان ایران، آمده بود، چه می کردید؟
شما را به آن خون شهیدان، ما را *بهتر قضاوت* کنید.
حساب اندکی از ما که *آلوده* شدند و *شرافت* خود را فروختند، را به پای ما ننویسید.
*بگذارم و بگذرم*
سربازم و هرگز نکنم پشت به میدان
گر سر برود من نروم از سر پیمان
ای خاک مقدس که بود نام تو ایران
فاسد بود آن خون که به پای تو نریزد!؟
تقدیم به خانواده های محترم شهدا و جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس که مرد و مردانه از وجب به وجب این خاک حراست کردند
باتری های لیتیوم یونی در موارد استفاده زیاد یا شارژ طولانی مدت می توانند تا دمای ۶۰ تا ۷۰ درجه سانتیگراد گرم شوند. هنگامی که باتری آسیب می بیند یا بیش از حد شارژ می شود، ممکن است فرآیندی به نام "فرار حرارتی" (Thermal Runaway) را طی کند که در آن گرمای تولید شده در داخل آن به طور غیرقابل کنترلی دما را افزایش می دهد که می تواند باعث انفجار یا احتراق ناگهانی شود. این باتری ها در حال حاضر در بسیاری از دستگاه ها مانند تلفن های هوشمند، لپ تاپ ها، پهپادها و وسایل نقلیه الکتریکی رایج هستند. باتریهای لیتیوم یون علیرغم عملکرد بالا، حساستر به شرایط گرما و آسیب فیزیکی هستند که ممکن است در برخی موارد منجر به احتراق و حتی انفجار شود.
باتریهای لیتیوم یونی که بهعنوان منبع انرژی در دوچرخههای برقی استفاده میشوند، ممکن است عمدتاً در هنگام شارژ آتش بگیرند . مکانیسمی که باعث این امر می شود به اضافه بار، گرم شدن بیش از حد یا آسیب داخلی سلول های شیمیایی باتری مربوط می شود. هنگامی که باتری بیش از حد شارژ می شود، فرآیند "فرار حرارتی" ممکن است آغاز شود، که در آن گرمای تولید شده باعث تسریع واکنش های شیمیایی داخلی تا احتراق یا انفجار می شود.در گذشته محدودیت هایی در دنیای هوانوردی برای آوردن تلفن های همراه به پروازها از ترس انفجار باتری های لیتیومی اعمال می شد. اگر واقعاً این باتری ها هستند که به بارهای انفجاری تبدیل شده اند، این اقدامی است که وضعیت را به سطح تقریباً غیرقابل تصوری ارتقا می دهد. خسارات وارده به سیستم ارتباطی حزب الله بسیار زیاد است و از نظر فیزیکی برای عوامل این سازمان و...