20.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت عاشقی؛
وقتی شهید چمران در دهلاویه به شهادت رسید ۱۰ روز از آزادسازی دهلاویه میگذشت و هرشب نیروهای بعثی حمله میکردند. شب شهادت دکتر چمران نیز دشمن به شدت حمله میکرد و ما به این طرف و آن طرف میزدیم تا از آتش توپخانه پشتیبانی بگیریم و حتی برای دفاع نیرو بفرستیم. نزدیک سحر فرمانده شجاع، رستمی از دفع دشمن خبر داد که تانکها عقب نشستند. چند لحظه بعد رستمی به شهادت رسید و دکتر چمران رفت که فرمانده جدید، مقدم پور را معرفی کند.
روی خاکریزی در دهلاویه ایستاده بود، البته خاکریزی نبود، چون از کرخه عبور کرده بودیم و امکان بردن وسایل سنگین برای زدن خاکریز را نداشتیم، آن بلندی سیلبند رودخانه سابله بود. چمران روی خاکریز ایستاده بود و مقدم پور را توجیه میکرد، کنارش محمد حدادی هم ایستاده بود، بقیه بچهها در اطراف دکتر بودند که آتش خمپاره دشمن باریدن گرفت. چمران دستور داد همه بروید توی سنگرها، در واقع شیارهایی که نه سقف داشت نه مانع دیگری، بچهها رفتند و با فاصله نظامی سنگر گرفتند، اما خود دکتر روی خاکریز ایستاده بود. او هیچ گاه روی خاکریز پنهان نمیشد.
بارش خمپارهها شدت گرفت، متاسفانه خمپارهای که آنها را به شهادت رساند خمپاره ۶۰ بود که صدای سوت هم نمیداد و برای همین کسی پنهان نشد و درست پشت پای آنها روی خاکریز اصابت کرد. ترکش خمپاره به پشت سر چمران در نقطهای حساس برخورد کرد و او به خاک شهادت افتاد. صورت و چانه مقدم پور و سینه حدادی هم ترکش خورد که هر سه به شهادت رسیدند. البته چمران لحظاتی نفس داشت تا به آمبولانس منتقل شود، اما پس از چند لحظه چشمانش برای همیشه بسته شد.»
نظامی آمریکایی اسیرشده در اوکراین متخصص جنگهای بیولوژیکی است؟
🔹یک شبکه تلویزیونی در روسیه ویدئویی از دو نظامی آمریکایی منتشر کرد که هفته گذشته و هنگام همراهی با نیروهای اوکراینی در درگیری مقابل ارتش روسیه اسیر شده بودند.
🔹شبکه اودا تیوی ترکیه با اشاره به دستگیری این دو نظامی، عکسی از الکساندر درویک منتشر کرده که روی سینهاش نشان یگان جنگهای شیمیایی و بیولوژیکی آمریکا قرار دارد.
📝 گزارش تسنیم را اینجا https://tn.ai/2730561 بخوانید
✍قابل توجه اینکه از زمان حمله روسیه به اوکراین کرونا هم در جهان کاهشی شده است. اگر همان روند ادامه می یافت هم اکنون انواع دیگری از ویروس ها در جهان پراکنده شده بود
#روانبخش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سریال جدید به نام تازه وارد
هر شب ساعت ۲۰:۴۵
شبکه ۳ سیما
💠 سریال #تازه_وارد هر قسمت داستان جداگانه ای دارد اما محور اصلی این مجموعه موضوع #فرزند_آوری است.
این اثر به معضلات خانواده هایی که در سودای بچه دار شدن هستند، می پردازد.
🔴مجوز اکران برادران لیلا بدلیل تخلفات صادر نمیشود
♦️پروانه نمایش فیلم سینمایی "برادران لیلا" به دلیل تخلفات و سرپیچی از مقررات از سوی تهیه کننده و کارگردان آن صادر نمی شود.
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین تصاویر مستند از لحظه حمله به 3 روحانی در حرم مطهر/ عبدالطیف مرادی امروز به دار مجازات آویخته شد
📌بندر آستاراخان، دریچهی دیگری از همکاری
🔹تحلیل دکتر سیدرضا صدرالحسینی کارشناس ارشد مسائل منطقه درخصوص بندر آستاراخان و همکاری ج.ا.ا و روسیه
سیاست خارجی متوازن و فعال دولت سیزدهم در حوزههای گوناگون امنیتی، اقتصادی، تجاری، سیاسی، بانکی و بندری به آرامی در حال جواب دادن است؛ این سیاست خارجی که با تاکید بر تعمیق و گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه، دوست و غیر معاند بصورت متوازن و با تاکید بر محور اقتصاد اعلام شد، در طول قریب بر ۱۰ ماه گذشته با جدیت از جانب رئیس دولت و دستگاه سیاست خارجی دنبال شد و آخرین دستاورد آن پایان رؤیای ۲۲ ساله راه اندازی کریدور جهانی شمال جنوب است.
🔹فعالیت کریدورها و محورهای مهم کشور در سالهای اخیر کاهش داشته است و آمار مربوط به ترانزیت کشور، این موضوع را مشخص میکند. ترانزیت در سال ۹۹ به کمترین میزان یعنی ۷ میلیون تن رسید که در مقایسه با بیشترین ترانزیت در سالهای ابتدایی دهه گذشته که معادل ۱۳ میلیون تن بود، حدود ۶ میلیون تن کاهش را نشان میدهد.
🔹دولت سیزدهم در نظر دارد با جذب ۱۰ میلیون تن بار روسیه و ترانزیت آن تا پایان امسال، ترانزیت از کشور را به ۲۰ میلیون تن و درآمد آن را به ۲۰ میلیارد دلار برساند. کریدور دیگری که قرار است بهزودی در ایران فعال و زیر بار ترافیک آزمایشی برود، کریدوری است که از قزاقستان-ترکمنستان- ایران به سمت ترکیه و اروپا میرود. این محور که شرقی-غربی است برای انتقال بار از چین به اروپا اهمیت زیادی دارد.
🔹 در روزهای اخیر، اقدامی مهم و راهبردی بصورت آزمایشی انجام شد که آن حمل بار از بندر سالینکا در بندر آستراخان روسیه به بندری در هند بنام نهاوشوا میباشد.
این محمولهها در گذشته بصورت موردی و مقطعی شکل گرفته بود ولی با تلاشهای تیم کشتیرانی ایران موفق شد بصورت سراسری و البته پایلوت سازوکاری را ایجاد کند که کانتینرها از روسیه به هند و یا آسیای دور فقط با یک بارنامه سراسری حمل شود که این مهم دقیقا هدف و روح اصلی راهگذر شمال – جنوب خواهد بود.
🔹 کاهش هزینههای حمل شامل هزینه بنادر و گمرک، کاهش مدت زمان ماندگاری کانتینرها، سرعت در تحویل کالا، حذف خطر صاحبان کالا در حمل داخلی کانتینر پر و خالی، سند حمل معتبر جهت مسائل حقوقی و جبران خسارت احتمالی، تسریع در عملیات بانکی و افزایش اعتبار تجاری از مزایای بارنامه سراسری میباشد.
این محموله آغاز رونق ترانزیت خارجی در مسیر کریدور شمال - جنوب تلقی می شود، به نظر میرسد با هدفگذاری انجام شده از طرف ۳ کشور یاد شده، و در آینده نزدیک شاهد شکوفایی درحوزه ترانزیت کالا و درآمدزایی برای دولتهای روسیه و ایران و هند خواهیم بود.
🔹این اقدامات علاوه بر درآمدزایی ارزی، ایران را به عنوان مرکز ترانزیت منطقه مطرح میکند که علاوه بر افزایش قدرت اقتصادی در افزایش توان دیپلماتیک ایران نیز تاثیرگذار است در واقع تاثیر و تاثر سیاست خارجی و دیپلماسی فعال و متوازن با راهبرد اقتصاد مقاومتی و خنثی کننده تحریم، در این طرحِ راهبردی کاملا آشکار میباشد.