هدایت شده از غرب، آخرالزمان و مهدویت
🛑 مستشرقان معاصر اسرائیلی (3)
✅ اتان کلبرگ (Etan Kohlberg) اسلامشناس و شیعه پژوه مشهور اسرائیلی در خانوادهای کاملا یهودی در سال 1943 در اسرائیل به دنیا آمد. کلبرگ از 5 سالگی علاقه وافری به موسیقی داشت و همه او را تشویق به ادامه این راه میکردند؛ اما در نهایت تصمیم گرفت به امور علمی و تحقیقاتی بپردازد.
🔹 کلبرگ مدرک دکتری خود را در 28 سالگی و در سال 1971 با موضوع دیدگاه شیعه در مورد صحابه پیامبر (ٌص) اخذ کرد و علی رغم پیشنهاد کار در آکسفورد، به اسرائیل بازگشت و در دانشگاه عبری اورشلیم مشغول به کار شد.
◀️ اتان کلبرگ از جمله مستشرقان پرکار در حال حاضر است به گونهای که شمار تألیفات او در قالبهای مختلف کتاب، مقاله، مدخل نویسی و تصحیح و ترجمه از 200 مورد نیز فراتر می رود و دانشجویان شیعه پژوه بسیاری زیر نظر او تربیت شده اند.
⬅️ از جمله مهمترین آثار او میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
📚کتاب «کتابخانه ابن طاووس»
📚کتاب «تشیع»
📕مقاله «از امامیه تا اثنی عشریه»
📕مقاله «امام و جامعه در دوران پیش از غیبت»
👈ورود جدی و موثر اتان کلبرگ یهودی تبار در موضوعات شیعی از یک سو و شاخصههای علمی و تسلط او بر علوم اسلامی از سوی دیگر، موجب شده است تا تألیفات وی نسبت به بسیاری از مستشرقان دیگر متفاوت و دارای اهمیت بیشتری برای مراکز اسلامی در جهت رصد و پاسخگویی باشد.
#غرب_و_مهدویت
#مستشرقان_و_مهدویت
✅تهیه کننده :حجت الاسلام دکتر زهیر دهقانی
🌎گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم
https://eitaa.com/westandmahdism
هدایت شده از غرب، آخرالزمان و مهدویت
♦️مستشرقان معاصر اسرائیلی (1)
دکتر روی ویلوزنی (Roy Vilozny) از جمله شیعهشناسان جوان اسرائیلی است که تحت نظر مستشرقان به نامی همچون اتان کلبرگ و مئیر بار آشر به تحصیل پرداخته است. وی از ابتدا تمام مطالعات پژوهشی خود را به شیعه اختصاص داده و آثار متعددی در این زمینه منتشر کرده است.
🛑 کتاب تخصصی در مورد کتاب المحاسن مرحوم برقی، نقد کتاب کمال الدین، گزارش از کتب امالی و.... از جمله فعالیتهای مهم وی بوده است.
👈 «کتاب غذاها: راهنمای غذا خوردن امامیه در قرن سوم» عنوان جدیدترین مقاله منتشر شده از وی در سال 2022 میباشد که در آن با تمرکز بر کتاب المحاسن مدعی است نزدیک 1000 حدیث در این کتاب به آداب غذایی شیعیان اختصاص داده شده است.
ویلوزنی وجود چنین گستره دستورالعملهای غذایی در مذهب شیعه را حاکی از ایدئولوژی خاصی میداند که در راستای نگاه برگزیده بودن شیعیان نسبت به دیگران تحلیل میشود. وی معتقد است این جهانبینی شیعیان موجب شده است حتی در خوراکیهای خود نیر قوانین و مقررات محدود کنندهای اعمال کنند تا موجب تمایز از دیگران شود.
⛔ هرچند تحلیل این مستشرق از قوانین و آداب خوردنیها و آشامیدنیها در فقه شیعه اشتباه است؛ اما تتبع و دقت وی در بررسی این احادیث قابل توجه است.
👌لازم به ذکر است ویلوزنی اکنون در دانشگاه حیفا مشغول تدریس و پژوهش جدی در موضوعات شیعی است.
#غرب_و_مهدویت
#مستشرقان_و_مهدویت
🌎گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم
✅تهیه کننده: حجت الاسلام مسعود زائری
https://eitaa.com/westandmahdism
عطش آب
142
✍توجه کنید به تحقیقات دانشمندان صهیونیست👆👆👆
خیلی ساده انگاری است که فکر کنیم که انچه بر سر تفکر و اعتقاد و غذا و زندگی ما می آید به خاطر برنامه های سازمان های بین المللی
صرفا تحقیقات علمی است بدون اندیشه سلطه و غارت
جریان نسل کشی و نابودی در غزه طی یک سال گذشته، روح حاکم بر سازمان های بین المللی را آشکار و رسوا کرد
حتی در غذا و ژنتیک مسلمانان خصوصا شیعه در کار تغییر و تبدیل فطرت هستند
البته متاسفانه😭😭😭 ما شیعیان خودمان درین تغییر و تبدیل همراهیم
وقتی از منابع و گنج بینهایت خود که قرآن و روایات و دانشمندان پاک سیرت و مومن هست، خبر نداریم
در وسط اقیانوس هستیم تشنه لب به دنبال قطره ای آب از ساحل نشینان هستیم
وااااااسفاه بر ما 😭😭😭
http://eitaa.com/AtasheAab