نماز خواندن وقت خداست……
ان را به دیگران ندهیم.
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
وقتی خــــــدا مشکلات تو رو حل میکنه تو به توانایی های او ایمان داری …
و وقتی خــــــدا مشکلات تو رو حل نمیکنه …
او به توانایی های تو ایمان داره …
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
سفر براي فرار از احصان
سؤال: آيا زانى در موارد ذيل مستوجب رجم است؟
1ـ به قصد فرار از تحقّق احصان، به مسافرت رفته و مرتكب زنا شده است.
2ـ در شرايطى مرتكب زنا شده كه همسر وى ـ زن يا شوهر ـ به علّت بيمارى، آمادگى جماع نداشته، گرچه ساير استمتاعات ممكن بوده است.
3ـ زنا وقتى محقّق شده كه به علّت اختلافات خانوادگى، يا انزجار همسر از او، جماع با وى ممكن نبوده است.
4ـ ارتكاب زنا به هنگام روزه دارى همسر بوده است.
5ـ زن در ايّام عدّه طلاق رجعى مرتكب زنا شده است. (با عنايت به اين كه حقّ رجوع ندارد.)
6ـ مرد در ايّام حيض يا نفاس همسرش مرتكب زنا شده است.
آيتالله مكارم شيرازي: در هيچ يك از صور بالا زناى محصنه ثابت نيست، مگر در مورد روزه؛ زيرا مقدار ممنوعيّت روزه ضرر به احصان نمىزند، هر چند مشهور در ميان فقها اين است كه در عده رجعيّه از ناحيه مرد و زن، زناى محصنه محسوب مى شود؛ ولى دليل آنها قانع كننده نيست.
آيتالله مكارم شيرازي، استفتائات، ج3، س934.
:: منبع کتاب بندگی خدا ::
»بندگى خدا« به چه معناست؟
»بندگى خدا« يعنى اين كه انسان در زندگى آن گونه باشد كه خداوند مى خواهد؛ آن چه او مى فرمايد - اعم از بايدها و نبايدهاو هست ها و نيست ها -، بپذيرد و به آن ايمان بياورد. آن چه او را به انجامش دستور مى دهد، انجام دهد و آن چه او را از انجامش نهى مى كند، دورى كند. اگر انسان در زندگى اين گونه باشد، در اين صورت مشغول بندگى خداست ]و او در اين صورت بنده ى خدا محسوب مى شود[؛ اما اگر، مسيرى خلاف اين را دنبال كرد يا آن گونه نباشد كه خداوند مى خواهد يا مطيع برخى از اوامر خدا بود و از برخى ديگر سرباز زد، در اين صورت مشغول بندگى خدا نيست و بايد بداند كه اعمالش مورد پذيرش و قبول خداوند نمى باشد. اگر كسى، قبل از اين كه اجلش فرا رسد، به اشتباه خود پى برد، بر اوست به سوى خدا برگشته و توبه كند و با عزم راسخ تصميم بگيرد كه در تمامى مراحل زندگى اش مطيع اوامر خداوند متعال باشد.
به بيانى ديگر، بندگى خدا اين گونه تحقق مى يابد كه انسان قبل از هر چيز ]خود را اين گونه بشناسد[ كه در تمامى مراحل زندگى به خداى خود كه صاحب و مالك اوست، نيازمند است؛ در هر قدمى كه بر مى دارد بايد از سوى او- جلّ جلاله - امكاناتى برايش فراهم شود و موانعى از سر راهش برداشته شود؛ امكانات و موانعى كه اگر او آن ها را برندارد، هرگز قادر به حركت نخواهد بود. بنابراين انسان هم در جلب امكانات مورد نياز و هم در بر داشتن موانع، به خداوند نيازمند است. پس از چنين شناختى از خود، خداوند متعال را نيز اين گونه مى شناسد كه آن ذات مقدس، قادر به فراهم كردن نيازها و توانا در برداشتن موانعى است كه سد راه حركت او مى باشند. با چنين شناختى از خدا، تمام وجود انسان مملوّ از اميد و رغبت به او - جلّ جلاله - مى شود به گونه اى كه در جلب امكانات و دفع موانع فقط به او اميدوار خواهد بود.
پس از چنين شناختى، اين را نيز بداند كه خداوند متعال هيچ چيزى را بدون حكمت نيافريده و هيچ كار بيهوده اى انجام نداده و نخواهد داد و در هر كارى كه انجام مى دهد حكمتى نهفته است؛ هر فرمان و دستورى كه مى دهد )امر و نهى( يا به خاطر سود و فايده اى است كه با انجام يا عدم آن، عايد انسان مى شود يا به خاطر ضرر و مانعى است كه حركت انسان را تهديد مى كند. پس، چون خداوند هيچ كارى را بدون حكمت و هدف انجام نمى دهد، جلب امكانات يا دفع موانع هرگز بدون حكمت و هدف خاصى صورت نخواهد گرفت؛ بنابراين، در اين راستا و در برابر خداوند متعال، وظيفه اى نيز متوجه انسان مى شود.
وقتى خداوند بر خود واجب كرده است كه تمامى امكانات لازم و ضرورى را براى انسان فراهم كند و تمامى موانعى كه در مسير رشد او قرار مى گيرند را بردارد، مطمئناً از او انجام كارهايى را نيز مى خواهد. او از انسان مى خواهد كه از شرايط مساعد يعنى؛ جلب امكانات ضرورى و دفع موانع، استفاده درست كند و در مسيرى گام بردارد كه او از انسان خواسته تا به سرانجامى برسد كه خود برايش مقرر كرده است )خوشبختى واقعى(. انسان اين را بايد بداند كه خداوند روزى او را بازخواست خواهد كرد و از او مى پرسد كه موضع گيرى اش در برابر اين نعمت ها و شرايط فراهم شده، چگونه بوده است. آيا آنگونه بوده كه او خواسته يا خير؟
انسان با چنين شناختى از خود و زندگى و خداى خود، به اين نتيجه مى رسد كه خداوند »مالك و صاحب« روزى است كه در آن او را مورد بازخواست قرار خواهد داد. در آن روز، او را دادگاهى و محاكمه مى كند و از چگونگى زندگى اش خواهد پرسيد؟ از او مى پرسد كه از نعمت هاى خداوند چگونه استفاده كرده است؟ و سرانجام، به تناسب كارهايى كه انجام داده است به جزا و پاداش يا سزا و عقاب خواهد رسيد.
انسان با علم به اين كه عاقبت و سرنوشتش در دست خدا و به سوى اوست و راه فرارى هم ندارد، اگر نسبت به خود دلسوز باشد و خود را به غفلت نزند، تمام وجودش مملوّ از ترس و احساس مسئوليت مى شود و تمامى سعى و تلاشش را به اين مسئله ى اساسى معطوف خواهد كرد كه خود را براى چنان روزى آماده كند. او سعى مى كند در دنيا به گونه اى زندگى كند كه در آن روز )قيامت( و در محاكمه اى كه انجام مى گيرد، موفق و سربلند بيرون آيد و سعادت ابدى را نصيب خود كند.
انسان پس از چنين شناختى، راهى جز اين نمى بيند كه با مالك و صاحب خود )خداوند( پيمان بندگى ببندد و در مناجاتش با او اين چنين بگويد: خدايا! آن چه نياز دارم برايم فراهم مى كنى و موانع موجود در مسير رشدم را برمى دارى و اين را هم مى دانم كه سرانجام )پس از مرگ( مورد محاكمه قرار خواهم گرفت و در مورد اين امكانات و دفع موانع از من سؤال خواهد شد و هيچ راه فرارى نيز ندارم، پس، با تو عهد مى بندم آن گونه باشم كه تو مى خواهى و مرا به آن فرمان مى دهى. بديهى است اوامر خداوند متعال نيز براى درست استفاده كردن از امكانات و نعمت هاست و نفع و فايده ى آن به خود انسان برمى گردد و هيچ سود و
خداوند بهشت را بر چند طايفه حرام كرده است.
1 - شراب خوار.
2 - رباخوار.
3 - غيبت كننده.
عده اى كه دور هم مى نشينند، غيبت مؤمنى را مى كنند تمامشان لاشخور هستند و لاشخور را در بهشت راه نمى دهند.جاى لاشخور در لجن زارها و كنار رودخانه هاست.سگ ها دور لاشه جمع مى شوند.
اگر مى خواهى جزء لاشخورها نباشى تا در مجلسى كه نشسته اى، اگر كسى اسم مؤمنى را برد، تا خواست عيبى برايش بگويد، زود برخيز و بگريز، تا مى توانى جلويش را بگير. اگر چنانچه جلوى غيبت را گرفتى، خداوند هزار باب شر به رويت مى بندد، اگر جلويش را نگرفتى و كمكش كردى، خدا هم تو را 70 برابر غيبت كننده عذاب مى كند.
منبع :
قصص الله يا داستان هايى از خدا مؤلف: شهيد احمد ميرخلف زاده و قاسم ميرخلف زاده
:: منبع کتاب بندگی خدا ::
بندگى خدا و حقيقت خوشبختى
پيشگفتار
»به نام خداوند بخشاينده ى مهربان«
»الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ وَ صَلَواتُ اللَّهِ وَ بَرَكاتُهُ عَلى عَبْدِهِ وَ رَسُولِهِ مُحَمَّدٍ وَ عَلى آلِهِ أَجْمَعينَ«.
»رَبِى أَدخِلْنِى مُدْخَلَ صِدْقٍ وَ أَخْرِجْنِى مُخْرَجَ صِدْقٍ وَ اجْعَلْنِى مِنْ لَدُنْكَ سُلْطانًا نَصيراً«
ما]مسلمانان[ مى دانيم كه خداوند متعال، ما را براى »عبادت و بندگى« آفريده است. »عبادت و بندگى« ]خداوند[ نيز اين گونه تحقق مى يابد كه انسان، تابع و پيرو برنامه اى باشد كه آن ذات مقدّس برايش مقرّر كرده است.
اگر انسان بخواهد در مسير بندگى خدا قرار گيرد، بر اوست كه ]نخست[ بر مطالب كتاب خدا يعنى قرآن، آگاهى پيدا كند.
آن چه روشن است اين كه كتاب خدا )قرآن(، به زبان عربى است و تمام مردم استعداد و توانايى يادگيرى اين زبان را ندارند تا از مطالب آن استفاده كرده و آن را فهم و درك كنند؛ بنابراين بر آنانى كه توانايى چنين كارى را دارند، واجب است آن را خوب ياد گرفته و پس از آن كه توانستند مطالب ذكر شده در قرآن را - كه همان برنامه ى هدايت است - درك كنند، آن را به زبان مردم برگردانده تا ديگران نيز از آن بهره جويند.
بر اين اساس، بر خود واجب مى دانيم - در حد توان - مطالبى را در اين زمينه، براى آنان كه خواهان در پيش گرفتن مسير بندگى خدا هستند، بيان كنيم و به اميد خدا چراغى فرا راه آن ها قرار دهيم.
اين مطالب، براى آنانى سودمند خواهد بود كه به سخنان ما- كه در نهايت دلسوزى بيان مى شوند و هدف از آن نيز تنها روشن كردن راه خوشبختى است -، ايمان و باور داشته باشند.
آن چه بيان مى شود، مجموعه مطالبى است كه دانستن آن، براى پيمودن مسير بندگى خدا، لازم و ضرورى است و هر رهروى كه مى خواهد حركتش مورد پذيرش خداوند متعال قرار گيرد، به اين مطالب نياز مبرم دارد.
اميد است همه ى ما، به لطف و رحمت خداوند متعال، خوشبخت دنيا و آخرت شويم.
هر چند مطالب به زبان ساده و براى عامه ى مردم بيان شده اند؛ اما با اين وجود، براى هر فرد تحصيل كرده اى نيز كه فرصت فراگيرى اين مطالب را نداشته يا ندارد و يا مستقيماً نمى تواند مطالب كتاب خدا را دنبال كند، بسيار سودمند خواهد بود.
بر هر مسلمانى، كه به دلسوزى ما اطمينان دارد و مى داند كه قصد و هدف ما از بيان اين مطالب رسيدن به خوشبختى واقعى است، واجب است - در حد توان -، در رسانيدن و آگاه كردن ديگران از مطالب ارائه شده تلاش كند. اگر هر فرد مسلمانى بتواند حداقل ده نفر را از اين مطالب آگاه كند، كار بسيار بزرگى انجام داده و به مردم خدمتى كرده كه ان شاء اللّه نزد خداوند متعال مأجور خواهد بود.
نخست به طور خلاصه معنى »بندگى« را بيان مى كنيم و سپس، به اميد خدا، به تفصيل به آن خواهيم پرداخت.
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
💠مرحوم دولابی:
🌱 هــر آنچــه كه به شما نرسيده اساساً مال شما نبوده!
هرچه در طول عمر نصيبتان شده همانى است كه خدا برايتان بريده است. فكر نكنيد كه در راه، چيزى از آن كم شــده اســت هــر آنچــه كه به شما نرسيده اساساً مال شما نبوده، ولــو دعــا كــرده باشيــد. نه شيطان، نه اهل زمين و نه هيچكس ديگــر گوشــهاى از سهــم شما را نبرده است. اين را از صفات و اخلاق خدا بهدست مىآوريم و از اينکه هستى خدا غنى است. كسى كه غنىّ و حكيم است ظلم نمىكنــد.
بيشتر ظلمها از روى احتياجات بشر است. حتّى فرعون كه ادعــاىِ خدایی كرد از روى احتياج بود. او مىخواست خدا باشد، تــا ديگر محتاج كسى نباشد و نمىدانست كه غنا در محتــاج بــودن بــه خداســت.
حتّى اگر ثروتمندى مال و قدرت داشت، ولى ظلم كرد، معلوم مىشود كه محتاج است. غنىِّ مطلق ظلم نمىكند.
📚 طوباى محبت، جلد دوم، صفحه ۴۵
____________✨💎😉
جملاتی که اخلاقتان را ناب میکند
✍ #ݦَݓـ.ٓ.ـݩهْاٰیٍ_خْـ.ٓ.ـاٰڝٖ ❁❣❁
☆←•┅═══•❁₯❁•═══┅•→☆
ℓɨŋk•☞ @MatnhayeKhas ❢✧❣✧❢
استمنا و آزمايشگاه
سؤال: براى تشخيص اينكه مرد قادر بر بچه دار شدن هست، آيا مى تواند استمنا كند تا آزمايش هاى پزشكى بر روى منى او، انجام شود؟
آیات عظام امام، خامنهای، مكارم، سیستانی، صافی، نوری، وحید، بهجت، تبریزی و فاضل: خير، اين كار جايز نيست ؛ مگر آنكه ضرورتى ايجاب كند.
تبصره. چنانچه در موردى، ضرورت ايجاب نمايد كه شخص استمنا كند؛ در صورتى كه همسر دارد، واجب است اين عمل را به وسيله او انجام دهد (نه با اعضا و جوارح خود). [1]
1. سيد مجتبي حسيني، رساله دانشجويي، ص88.
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
خداوندا…
اراده ام را به زمان کودکی بازگردان.
همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما ناامید نمی شدم…
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
خداجونم اره میدونم “لانکلف نفسا الا وسعها” اما میترسم سنگینی این یکی رودوشم اونقدی شه ک زانوهام خم بشن…..تو قلبم که سنگینه ارامش میخاد
خــــــدا میخاد
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
غروب جمعه دلم
بوے یار مےگیرد🍂💛
افق افق دل من را
غبار مے گیرد🍂💛
نه با زیارت یاسین
دلم شــود آرام🍂💛
نہ با دعاے سماتم
قرار مے گیرد🍂💛
#این_جمعه_هم_نیامدی😔
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
پیامبر اکرم(ص) : لعِبادَةُ عَشرَةُ اَجزاءٍ تِسعَةُ اَجزاءٍ فى طَلَبِ الحَلالِ
عبادت ده جزء دارد، که نُه جزء آن، طلب روزى حلال است.
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
خداجونم اره میدونم “لانکلف نفسا الا وسعها” اما میترسم سنگینی این یکی رودوشم اونقدی شه ک زانوهام خم بشن…..تو قلبم که سنگینه ارامش میخاد
خــــــدا میخاد
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
سلام صبح زیباتون بخیر☀️
یه صبح دیگه از راه رسید
الهی که مهربانی رسمتون باشه
و موفقیت سهمتون🍳
سفرههاتون پراز برکت
تنتون صحیح و سالم😊☕️
#صبح
عابدى در بنى اسرائيل از مردم كناره گيرى كرد و مدّت هفتاد سال مشغول عبادت شد.
خداى عليم ملكى را نزد او فرستاد و فرمود: عبادات تو قبول نمى شوند و خودت را دچار مشقّت منماى و جِد و جَهد مكن !!
عابد در جواب گفت : چون آنچه به من واجب است عبوديّت و بندگى مى باشد. لذا بايد وظيفه خود را هميشه انجام دهم . ولى قبول شدن و قبول نشدن موكول به معبود من است !
وقتى آن مَلك مراجعت نمود، خداوند متعال فرمود: عابد چه گفت ؟ مَلك گفت : پروردگارا تو عالمترى كه او چنان و چنين گفت .
خداى سبحان فرمود: نزد آن عابد برو و بگو: ما طاعات تو را به خاطر اين نيّت ثابتى كه دارى قبول كرديم.
بله ، وظيفه ما بندگى است
تفسير آسان : ج 1، ص 21، نقل از غرائب القران ، شرح سوره حمد
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
در يكى از روزها پيغمبر اسلام (ص) به اصحاب خويش فرمود: آيا مى دانيد: كدام يك از مؤ منين افضل و برترند؟ گفتند: فرشتگان حضرت فرمود: همين طور است ولى منظور من آنان نبود. گفتند: پيامبران افضلند، حضرت فرمود: آرى ولى منظورم ايشان نيست . گفتند: يا رسول اللّه پس آنان كيانند؟
حضرت فرمود: ايشان آن افرادى هستند كه بعد از من در آخر الزمان بوجود مى آيند آنان مرا نديده و سخن مرا نشنيده و معجزات مرا مشاهده ننموده اند. فقط ورق و كتاب سربسته و سياهى را كه بر سفيدى نوشته شده باشد مى بينند و به آنان عمل مى كنند. آنان برادران من هستند كه افضل اهل ايمانند.
سپس رسول اعظم اسلام (ص) اين آيه را خواند كه مى فرمايد الذين يومنون بالغيب آن افرادى كه بغيب ايمان مى آورند حقا كه برادران منند. اصحاب گفتند: يا رسول اللّه آيا ما برادران تو نيستيم !؟
حضرت فرمود: شما اصحاب من هستيد و آنان برادران منند
تفسير آسان : ج 1، ص 37، نقل از تفسير جلاء الاذهان
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
🌻قال اميرالمؤمنين (علي علیه السلام) :
للْمُؤْمِنِ ثَلاثُ ساعاتٍ :
١- ساعَةٌ يُناجِي فِيها رَبَّهُ،
٢- وَ ساعَةٌ يُحاسِبُ فِيها نَفْسَهُ
٣-وَ ساعَةٌ يُخَلِّي بَيْنَ نَفْسِهِ وَ لَذَّتُها فِيها يَحِلُّ وَ يَجْمِلُ.
🌾مؤمن را سه ساعت است :
١- ساعتی که در آن با خدایش مناجات کند،
٢- و ساعتی که در آن از خودش حساب کشد،
٣- و ساعتی که برای لذتهای حلال و نیکوی خود خلوت کند.
☘️ غررالحكم / حديث :٧٢٨٣ ☘️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
هدایت شده از پدر & مادر
#بابا_عزیز علی
🌹 روزت مبارک عزیز دلم 🌹
پروفایل.....
☔️••| #مــــادررر |°🌸°| #پــــدررر 💔 |••♪
❥┄┅═┅♡ ℒℴνℯ ♡┅═┅┄❥
cнαɴɴεℓ➲❃ @Madarpedar ❁
به #عشق همه ی #پدرا...
اونایی که هستن ، سایشون مستدام..
اونایی که رفتن ، روحشون شاد....
پدر لطف خدا بر آدمیزاد
پدر کانون مهر و #عشق و امداد
#پدر مشکل گشای خانواده
#پدر یک قهرمان فوق العاده
#پدر آموزگاری بی مواجب
بدوشش کوله باری از مخارج
#پدر سرخ میکند صورت به سیلی
رخ فرزند نگردد زردو نیلی
#پدر یک داستان نانوشته
#پدر همراه #مادر در بهشته
خوشا آنان پدر در خانه دارند
درون خانه یک پروانه دارند...
☆⇜ #ݥـ...ـآڋږ ❁❣❁ #ݒٍـ...ـڎڔٖ
#پـــدرررر #مــــااااادررر
════♡✦ ❣❃ ❣✦♡════
Jõıň ⇄☞ ❥•••.@madarpedar
هدایت شده از پدر & مادر
این متن زیبا رو
به افتخار " پدر " میزارم 🍂🌺🍃
پدرم !
وقتی بچه بودم منو میزاشتی رو دلت و ازم میپرسیدی قلب بابا کیه؟
منم با صدای کودکانه میگفتم: مـــن
بازم میپرسیدی جیگر بابا کیه؟
میگفتم: مـــــن
و باز میپرسیدی چشم بابا کیه؟
میگفتم: مـــــن
اون موقع ها درک نمیکردم قلب بابا بودن و جیگر بابا بودن و چشم بابا بودن یعنی چی!؟
اینو وقتی متوجه شدم که صورتت پر از چروک شده و موهات رنگ سیاهشو داده به سفیدی! بابایی تمام موهاتودیدم ﮐﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮم سفیدشدواززجرکشیدن من آروم آروم شکستی ...
آره تازه فهمیدم قلب بابا بودن یعنی وقتی تو ناراحتی من دل تو دلم نیست ،
جیگر بابا بودن یعنی وقتی مریضی و ناخوشیتو میبینم جیگرم آتیش میگیره
و چشم بابا بودن یعنی وقتی نور چشمات کم شدن چشمای منم خیس شدن
"بابایی خیلی خیلی
خیلی خیلی دوست دارم "
به سلامتی باباهایی که هستن،
و یا به رحمت خدا رفتند...🌹🌹
.
❣
#پـــدرررر #مــــااااادررر
════♡✦ ❣❃ ❣✦♡════
Jõıň ⇄☞ ❥•••.@madarpedar
داستان ديگرى را میخوانيم كه در قرون سابق براى مردم چه گذشته و قحطى چه عملى را انجام داده و الان كه وفور نعمت الهى هستيم باز كفران نعمت میكنيم، اميدوارم خداوند به احترام امام زمان (عليه السلام) و به احترام دعاهاى علما اعلام و مراجع عاليقدر شيعه ما را مواخذه نعمتهاى خود نفرمايد و همه ما مورد عفو و عنايت حضرت حق قرار بگيريم.
آيا وجود مراجع، نعمت نيست؟ دهها هزار روحانى عزيز نعمت نيست؟ تمامى اين نعمت و بركت و امنيت از وجود علما است هزاران نفر از علماء ضمن نماز نوافل دست به دعا میكنند اينها نعمت است الحمد الله دنياى كفر از پيروان حق مىترسند ما زير سايه حضرت ولى عصر میباشيم.
در تاريخ مینويسند: زن بچهدارى به زن ديگر كه او نيز فرزند داشت پيشنهاد كرد فلانى بيا امروز من بچه خود را در ميان مىگذارم و هر دو نفر گوشتش را مىخوريم و روز بعد تو بچهات را بياور تا هر دو بخوريم.
گفته او مورد قبول واقع شد، زن اول كه خود پيشنهاد دهنده بود از فرزندش دل برگرفت او را هر دو قطعه قطعه كردند و خوردند نوبت بعد كه گرسنه شدند زن اول به دومى مراجعه كرد.
ولى زن دومى از كشتن بچه خود امتناع نمود و كار به خصومت و دعواى كشيد براى حكميت به دانيال مراجعه كردند.
دانيال نبى از شنيدن چنين دعواى سخت ناراحت شد و گفت: كار گرسنگى به اينجا كشيده است.
گفتند: بلى و از اين هم سختتر شده است دانيال دست به دعا برداشت و از پيشگاه خداوند در خواست نمود خداوند قحطى را بر طرف كرد
تتمه المنتهى ص 38، گفتار فلسفى جوان ج 2 ص 393ـ
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
يكى از خلفاء غلامى داشت كه سخت مورد توجه و علاقه خليفه بود و خليفه او را بسيار دوست داشت .
روزى ناگهان غلام بيمار شد و روز به روز بيمارى اش شدت بيشترى پيدا كرد، خليفه پزشكان را از سراسر كشور به پايتخت دعوت كرد تا غلام را معالجه كنند.
پزشكان آمدند و غلام را معاينه كردند و داروهاى مختلفى را به وى خورانيدند، اما غلام بهبود نيافت . روزى طبيبى به بالين غلام رفت و او را معاينه كرد و حدس زد كه بيمارى او بايد منشاء روحى و روانى داشته باشد. بنابر اين اطاق را خلوت كرد و از غلام پرسيد: چه حادثه اى اتفاق افتاده كه تو را به اين روز انداخته است .
غلام چند لحظه فكر كرد و عاقبت لب به سخن گشود و گفت : چند نفر از دشمنان سلطان مرا تحريك كردند كه در شراب او سم بريزم و خليفه را مسموم كنم .
من فريب پول آن ها را خوردم و در شراب خليفه سم ريختم و آن را به خليفه دادم . اتفاقا خليفه متوجه شد كه شراب به زهر آلوده است و آن را ننوشيد.
من منتظر بودم كه حاكم مرا به شدت كيفر و قصاص مى نمايد. امّا او نه تنها مرا مجازات نكرد، بلكه احسان و محبت خود را نسبت به من بيشتر نمود، به طورى كه من از شدت شرمسارى بيمار شدم . بيمارى من بيمارى شرمسارى و خجالت است . اين بيمارى درمان ندارد و تا وقتى كه نميرم ، خجالت زده باقى خواهم ماند.
و اى بر انسان ! و اى از روزى كه انسان ها بفهمند خداوند هميشه با او در كنار او بوده و تمام خيانت ها و گناهان و كارهاى زشتش را مى ديده اما بردبارى فرموده و بر احسان و انعامش مى افزوده و نعمت هايش را بيشتر ارزانى مى داشته است
قلب سليم : ج 1، ص 136
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
در يكى از روزها پيغمبر اسلام (ص) به اصحاب خويش فرمود: آيا مى دانيد: كدام يك از مؤ منين افضل و برترند؟ گفتند: فرشتگان حضرت فرمود: همين طور است ولى منظور من آنان نبود. گفتند: پيامبران افضلند، حضرت فرمود: آرى ولى منظورم ايشان نيست . گفتند: يا رسول اللّه پس آنان كيانند؟
حضرت فرمود: ايشان آن افرادى هستند كه بعد از من در آخر الزمان بوجود مى آيند آنان مرا نديده و سخن مرا نشنيده و معجزات مرا مشاهده ننموده اند. فقط ورق و كتاب سربسته و سياهى را كه بر سفيدى نوشته شده باشد مى بينند و به آنان عمل مى كنند. آنان برادران من هستند كه افضل اهل ايمانند.
سپس رسول اعظم اسلام (ص) اين آيه را خواند كه مى فرمايد الذين يومنون بالغيب آن افرادى كه بغيب ايمان مى آورند حقا كه برادران منند. اصحاب گفتند: يا رسول اللّه آيا ما برادران تو نيستيم !؟
حضرت فرمود: شما اصحاب من هستيد و آنان برادران منند
تفسير آسان : ج 1، ص 37، نقل از تفسير جلاء الاذهان
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
عابدى در بنى اسرائيل از مردم كناره گيرى كرد و مدّت هفتاد سال مشغول عبادت شد.
خداى عليم ملكى را نزد او فرستاد و فرمود: عبادات تو قبول نمى شوند و خودت را دچار مشقّت منماى و جِد و جَهد مكن !!
عابد در جواب گفت : چون آنچه به من واجب است عبوديّت و بندگى مى باشد. لذا بايد وظيفه خود را هميشه انجام دهم . ولى قبول شدن و قبول نشدن موكول به معبود من است !
وقتى آن مَلك مراجعت نمود، خداوند متعال فرمود: عابد چه گفت ؟ مَلك گفت : پروردگارا تو عالمترى كه او چنان و چنين گفت .
خداى سبحان فرمود: نزد آن عابد برو و بگو: ما طاعات تو را به خاطر اين نيّت ثابتى كه دارى قبول كرديم.
بله ، وظيفه ما بندگى است
تفسير آسان : ج 1، ص 21، نقل از غرائب القران ، شرح سوره حمد
#ڔښاݪة_ݓݥاٰݦ_ݥږاڄة ❣
【﷽】
♡↷ @Resule10 ↶♡
🌎دنیای من پدرمه🌎
بابا #روح_الله
روزت مبارک عزیزم🌹
❥┄┅═┅♡ ℒℴνℯ ♡┅═┅┄❥
cнαɴɴεℓ➲ @Axe_porofil ❁❃