⚠️ #تلنگر
💥فصلِ قطع درختان که میرسد؛ تنومندترین درختها برای بریدن انتخاب میشوند
و کسی با درختان کوچک کاری ندارد.
⭕️محال است موفق باشی و دشمنی نداشته باشی!
محال است در اندیشهی آسمان باشی و در اندیشهی زمین زدنت نباشند
ارّه به دستها همیشه نگاهشان به تنومندترین درختهاست.
🌱باید آنقدر رشد کرده و قد کشیدهباشی که زیر سایهی اقتدارت بایستند و با ولع، سودای به زیر کشیدنت را داشتهباشند.
♨️اگر از کنارت عبور میکنند و کاری به کارت ندارند، یعنی هنوز به اندازهی کافی رشد نکردهای.
⚠️ #تلنگـــــــر
گلوله های دیروز جان را هدف میگرفتند...اما گلوله های امروز فکر و روح و روان را....که اگر آن را از پای در آورد جان به راحتی تسلیم می شود
✨﷽✨
💠 چه کنیم تا زندگی ما شیرین شود؟
•☜ اگر روح خودمان را با عبادت و ذکر پروردگار تغذیه کنیم زندگیمان سرشار از نشاط، شادی و انرژی می شود و با حداقل نعمت ها و مواهب نیز شیرین خواهد شد
•☜ نیاز اصلی ما آدم ها به خود خداوند است، نه اینکه نیاز اصلی ما به نعماتی باشد که می خواهیم از او بگیریم ما نیاز به خود او داریم و باید مستقیما از خود او انرژی و حیات بگیریم؛ وگرنه باطری روحمان ضعیف می شود و کم کم می میریم؛ یعنی دل مرده می شویم
•☜ راه اینکه مستقیما از خداوند انرژی بگیریم عبادت است. عبادت، وصل شدن روح به منبع قدرت حیات است
•☜ اگر عبادت ما درست نباشد، هر چقدر هم که در زندگی مان لذت وجود داشته باشد باز هم سرخورده و دمغ زندگی خواهیم کرد، چون خودمان آنچنان که باید سرحال و متعادل نیستیم، هیچ لذتی آنچنان که باید نمی تواند ما را سیراب و سرزنده کند
📗 برگرفته از کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟
🔻نشر پست صدقه جاریه
🔍حدیث🔎
قال امیرالمومنین عليه السلام:
🌺الْمَنِيَّةُ وَ لَا الدَّنِيَّةُ، وَ التَّقَلُّلُ وَ لَا التَّوَسُّلُ؛ وَ مَنْ لَمْ يُعْطَ قَاعِداً، لَمْ يُعْطَ قَائِماً.
🌀مرگ بهتر از تن به ذلّت دادن و به اندك ساختن بهتر از دست نياز به سوى مردم داشتن است. اگر به انسان نشسته در جاى خويش چيزى ندهند. با حركت و تلاش نيز نخواهند داد.
🔸حکمت ۳۹۶ نهج البلاغه
#خانواده
#حدیث
💟 قالَ السَجاد عَلَیه السلام:
🌼 اَلْقَوْلُ الْحَسَنُ يُثْرِى الْمالَ وَ يُنْمِى الرِّزْقَ وَ يُنْسِئُ فِى الاَْجَلِ وَ يُحَبِّبُ اِلَى الاَْهْلِ وَ يُدْخِلُ الْجَنَّةَ؛
💟 امام سجاد عليه السلام :
🌼 #گفتار_نيك، #ثروت را زياد و روزى را فراوان مىكند، #مرگ را به تأخير مىاندازد، انسان را در #خانواده #محبوب مىكند و به #بهشت وارد مىنمايد.
📚 خصال، صفحه317
📚موارد لزوم کسب اجازه شوهر
❓سوال: زن در چه مواردی باید از شوهرش اجازه بگیرد؟ آیا برای مطالعه و تحصیل اجازه ی همسر لازم است؟
✅ پاسخ: زن برای خروج از خانه باید از شوهر اجازه بگیرد همچنین برای هزینه و یا دادن اموال منزل که متعلق به شوهر است به دیگری باید از شوهر اجازه بگیرد اگر مطالعه زن در منزل باشد و منافاتی با حق شوهر نداشته باشد اشکال ندارد و اجازه لازم ندارد اما تحصیل که مستلزم خروج از منزل است برای این خروج از منزل باید از شوهر اجازه بگیرد.در هر حال این گونه مسایل را زن و شوهر باید از نظر اخلاقی بین خود حل نمایند تا منجر به کدورت و دشمنی نشود.
#احکام
#احکام_خانواده
#موارد_اجازه_شوهر
📚نهی از منکر والدین
❓سؤال: اگر پدر یا مادر مرتکب گناه شوند، وظیفه فرزند در مقابل آنها چیست؟ آیا نهی از منکر نسبت به آنها بی احترامی محسوب نمی شود؟
✅ جواب:
🔹مقام معظم رهبری: وظیفه فرزند نهی از منکر است، نهایت با بیان لیّن و حفظ احترام والدین و چنین نهی از منکر نه تنها بی احترامی محسوب نمی شود، بلکه خیرخواهی برای والدین است.
🔸آیت الله بهجت: به طوری نهی از منکر کند که بی احترامی و ایذاء نشود.
🔹آیت الله صافی: باید نهی از منکر کند و اطاعت خدا مقدم بر اطاعت پدر و مادر است. البته با رعایت مراتب و شرایط نهی از منکر که در توضیح المسائل ذکر شده است.
🔸آیت الله سیستانی: با زبان مناسب آنها را امر به معروف و نهی از منکر کند.
🔹آیت الله سبحانی:درباره پدر و مادر گنهکار باید راه معروف را پیش گرفت. قرآن می فرماید: "و قل لهما قولاً کریما" یعنی با ادب و به نرمی و منطق با آنان سخن بگو.
🔸آیت الله نوری:با رعایت شرایطش و مراعات ادب و احترام، امر به معروف و نهی از منکر نسبت به آنان واجب است و این خود نوعی خدمت به ایشان به حساب می آید.
#احکام
#احکام_خانواده
#نهی_از_منکر_والدین
❇️امام علی(علیهالسلام ): «مِنْ أَشْرَفِ أَعْمَالِ الْكَرِيمِ غَفْلَتُهُ عَمَّا يَعْلَمُ؛ خود را به بى خبرى زدن و چشم پوشی کردن از بهترین کارهای بزرگواران است.»
📚نهج البلاغه، حکمت 222
#تغافل
#همسرداری
◽️بیانات مقام معظم رهبری:
"زن و شوهر باید سعی کنند که یکدیگر را اصلاح کنند. نه مثل یک آقا بالاسر که مرتب به دیگری نیش بزند؛ نه! مثل یک پرستار، یک مادر و پدر دلسوز."
📚 جبران دزدی های کودکی
❓سوال: من در كودكى و نوجوانى از چند جا دزدى كردهام (از خانه، بستگان يا مغازه و...) ولى حالا كه مىخواهم جبران كنم، نمىدانم چكار كنم؟
✅ جواب: اگر صاحبان اموال مسروقه، حتى ورثه آنها مشخص و موجود باشند، نسبت به آنها ضامن هستيد و به هر شكل مىتوانيد عين آنها و اگر عين تلف شده ، قيمت آنها را به صاحبانش برگردانيد و يا داخل اموال آنها بکنيد، و لازم نيست آنها مطلع شوند كه اين اموال از آنها به سرقت رفته است.
اما اگر به هیچ وجه به صاحبان آن دسترسى نداريد باید به نيت صاحبانش رد مظالم نمایید.
#احکام
#احکام_رد_مظالم
#سرقت_در_کودکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 اثر صلوات بر حضرت فاطمه سلام الله علیها
🎙 حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد
#اخلاق