❇️ فضای مجازی کودکان
🔹قانون گذاران آمریکا 3 پیشنهاد برای مواظبت از شخصیت کودکان در فضای مجازی ارائه کرده اند.
🔸 طبق اعلام اندیشکده کیتو، پیشنهادات ارائه شده به شرح زیر است:
1️⃣ ممنوعیت کامل (یا تقریباً کامل) استفاده خردسالان از رسانه های اجتماعی
2️⃣ طراحی کدهای مناسب سن
3️⃣ طراحی کد با موضوع محدود با سن مناسب
✅ کنترل فضای مجازی در سالیان اخیر مساله اول بسیاری از کشورها گردیده و از طریق قانون گذاری در صدد مراقبت از افکار عمومی داخلی هستند.
📎https://www.cato.org/briefing-paper/would-new-legislation-actually-make-kids-safer-online-analyzing-consequences-recent#model-3-limited-topic-age-appropriate-design-code
💟attacheintl.ir
❇️ آخرین فرصتها
⏪ فارن افرز با بررسی دلایل تضعیف جایگاه بانک جهانی و صندوق بین المللی پول مجددا احیا شود.
⏪ در حال حاضر این موسسات که در گذشته کارهای بسیار خوبی انجام دادهاند دیگر قادر به انجام مأموریتهای خود نیستند.
⏪علت این موضوع عدم حمایت مالی کافی توسط قدرتهای بزرگ است.
⏪ طی سالیان اخیر ماموریت اصلی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول اعطای وام به کشورهای ضعیف، جهت وابسته کردن آنها به سیستم مالی جهانی بوده است.
⏪ طبق این گزارش در صورت عدم سازماندهی مجدد میان بانک جهانی و صندوق بین المللی پول با سهامداران و قدرتهای حمایت کننده، تاثیر مالی این موسسات بر هسته نظم اقتصادی جهان، ممکن است برای همیشه شکسته شود.
#فارن_افرز #نظم_جهانی
📎https://www.foreignaffairs.com/barbados/revitalize-world-bank-imf-development-finance-system-mia-mottley-raj-shah
💟attacheintl.ir
🌐 ارتش چین حمله به تایوان را شبیه سازی کرد
🔸پس از دیدار رئیس جمهور تایوان با رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در کالیفرنیا، ارتش چین رزمایشی را در نزدیکی تایوان انجام داد و حملات ساختگی به اهداف کلیدی در تایوان را شبیه سازی کرد.
🔸محقق آکادمی علوم نظامی چین ،ژائو شیائوژو، گفت: " این اولین باری بود که چین به طور علنی از حملات ساختگی به اهدافی در جزیره و آب های اطراف آن صحبت می کرد."
🔸وزارت دفاع تایوان گفت: ارتش چین تا ظهر یکشنبه 58 هواپیما را به نزدیکی تایوان فرستاده است که 45 فروند از این هواپیماها از "خط میانه" غیررسمی تنگه تایوان عبور کرده اند. در مجموع 9 کشتی نیروی دریایی نیز در این منطقه مشاهده شده است.
🔸اگرچه تاکنون این رزمایش به بزرگی رزمایش های برگزار شده پس از دیدار پلوسی نبوده اما تنش های فزاینده در تنگه تایوان باعث نگرانی در منطقه و فراتر از آن شده است.
🔸توکیو این منطقه را با وحشت تماشا می کند و مقامات ارشد این کشور نگران آن هست که فوران درگیری در تنگه تایوان برای ژاپن نیز یک وضعیت اضطراری ایجاد کند. جزیره یوناگونی در استان اوکیناوا در حدود 110 کیلومتری تایوان قرار دارد و نگرانی های فزاینده در مورد جنگ احتمالی موجب شده تا توکیو تغییر چشمگیری در سیاست امنیتی و افزایش هزینه های دفاعی خود ایجاد کند.
🔹 با افزایش تنش ها در تنگه تایوان و شبه جزیره کره آنچه مشخص است وقوع قریب الوقوع درگیری در منطقه شرق آسیاست هر چند ساعت صفر این درگیری ها مبهم است اما بارزترین نشانه آن افزایش بودجه نظامی کشور های شرق آسیا به ویژه ژاپن پس از یک دوره طولانی فاصله از نظامی گری است.
#تایوان #چین #ژاپن #جنگ #آمریکا
https://www.japantimes.co.jp/news/2023/04/09/asia-pacific/taiwan-china-military-drills-day-two/
💟http://attacheintl.ir
❇️ کاربران تیک تاک
🔹آمریکا با بیش از 113 میلیون نفر بیشترین تعداد کاربر از نرم افزار چینی تیک تاک را دارد.
🔸 یکی از مهمترین دلایل محاکمه تیک تاک در آمریکا استقبال کاربران و تاثیرگذاری آن بر افکار عمومی مردم این کشور بود.
📎https://www.statista.com/chart/29593/countries-with-estimated-highest-number-of-tiktok-users-aged-18-/
💟attacheintl.ir
مفهوم سیاست خارجی فدراسیون روسیه.pdf
1.13M
❇️ دکترین سیاست خارجی فدراسیون روسیه ۲۰۲۳
🔸 متن کامل دکترین سیاست خارجی فدراسیون روسیه ۲۰۲۳ که به امضای ولادیمیر پوتین رییسجمهور این کشور رسید.
📎https://www.iras.ir/
💟attacheintl.ir
📸
هژمونی نفتی
اوپک پلاس علیه آمریکا؛
🔹خروج غیرمسئولانه یا بهتعبیر بهتر فرار آمریکا از افغانستان، رویاهای چند دههای سران کشورهای عربی را بر باد داد. آنها امید داشتند واشنگتن تضمین تاجوتختشان باشد اما با چشمان خود دیدند که چگونه قدرتمندترین ارتش دنیا دربرابر مشتی جنگجوی طالبان، فرار را بر قرار ترجیح داد.
🔸در همان زمان بسیاری از تحلیلگران ارشد آمریکایی همچون فرانسیس فوکویاما نوشت که «خروج از افغانستان پایان هژمونی آمریکاست.» صدای این پایان حالا با وضوح بیشتری شنیده میشود؛ جایی که متحدان چندین دههای آمریکا در غرب آسیا، رفتهرفته از واشنگتن زاویه میگیرند.
🔸درس گیری و اقدام معنادار کشورهای عربی و کاهش و داوطلبانه اعضای اوپک پلاس، از یکمیلیون بشکه تولید نفت هم به رغم مخالفت های امریکا که برای حمایت از رشد اقتصادی در جهان و جلوگیری از کسب درآمد بیشتر دولت روسیه برای تامین مالی جنگ اوکراین، صورت گرفته است ضربه کاری دیگری بر پیکره قدرت امریکا بود.
🔸آنچه ناظران بین الملی میگویند سیاست عربستان در نزدیکی با چین، همکاری با روسیه و عادیسازی روابط با ایران به تغییر هژمونی و افول قدرت آمریکا کمک خواهد کردو چالش های اقتصادی زیادی و سیاسی زیادی را هم برای آن ها به وجود خواهد آورد.
#نفت #عربستان #اوپک #اوپک_پلاس
💟attacheintl.ir
❇️ هشدار فوکویاما
🔹 فوکویاما طی یادداشتی در فارن افرز معتقده آمریکا باید از نفوذ روسیه در کشورهای اقماری شوروی پیشگیری کنه.
🔹در حال حاضر تحولات گرجستان سمت اقتدارگرایی و حمایت از روسیه جریان دارد.
🔹طی دودهه اخیر آمریکا تلاش کرده تا گرجستان را به عنوان الگویی از تحقق دموکراسی و همراه کردن سایر اقمار شوروی استفاده نماید.
🔸 به نظر میرسه جنگ اوکراین و رقابت با چین منجر به عدم نقش آفرینی سابق آمریکا در قبال سایر تحولات منطقه گردیده است.
#فارن_افرز
📎https://www.foreignaffairs.com/georgia/russia-united-states-winning-georgia
💟attacheintl.ir
⚠️ حضور مخفیانه
⏪ طبق اسناد افشا شده پنتاگون، طی سال اخیر بیش از 97 نیروی ویژه از کشورهای انگلیس، فرانسه و 29 نیروی آمریکا در اوکراین حضور داشته و علیه روسیه عملیات داشته اند.
💟attacheintl.ir
📎Subscribe to RT
◀️دلار همچنان ارز اصلی جهان است، اما کشورها از "تحمیل" آن ناراضی هستند و فعالانه به دنبال راه هایی برای کاهش وابستگی به آن هستند.
💟attacheintl.ir
⏪ شکل گیری صفهای طولانی
◀️با وجود از سرگیری عرضه سوخت، صفهای طولانی شکل گرفته و در برخی مناطق سوخت به پایان رسیده است.
◀️ طی ماههای اخیر تلاش کشورهای اروپایی برای تامین سوخت مورد نیاز کافی نبوده و منجر به اعتراضات نیز در این کشورها شده است.
💟attacheintl.ir
❇️ زنگ خطر در فرانسه
🔹 برای نخستین بار در تاریخ فرانسه، تعداد مسلمانانی که به اعمال مذهبی خود پایبند هستند از کاتولیک ها و سایر مشتقات مسیحی پیشی گرفته است.
🔸 این موضوع تهدیدی علیه سیاستهای ضدمذهبی فرانسه و فشار بر مسلمانان در این کشور است.
🔹 علاوه بر این به نظر میرسد سیاستهای فرهنگی فرانسه علیه مسلمانان در تضعیف نقش مذهبی با شکست مواجه شده است.
💟attacheintl.ir
❇️ چین دشمن است
🔹 طبق افکارسنجی استاتیستا، به طور متوسط از هر ۱۰ آمریکایی، ۴ نفر چین را دشمن خود میدانند.
🔸 برخلاف سالیان اخیر دیگر مردم آمریکا چین را رقیب ندانسته و دشمن خود میدانند.
💟attacheintl.ir
❇️ تلگرام برای ما ممنوع؛ ایران نه
🔹 بررسی شبکه های اجتماعی و اتاقهای فکر در غرب نشان می دهد همگی تلگرام را فیلتر کرده و از شبکه های اجتماعی همسو با منافع خود جهت آگاهی بخشی مخاطبان استفاده می کنند.
🔸 در سوی مقابل پیشنهادات همین اندیشکده ها و رسانه توسط کانالهای تلگرامی رسانه های همسو با خود مانند بی بی سی، وی او ای و... علیه مخاطبان ایرانی پیاده سازی می شود.
📌attacheintl.ir
❇️ دموکراسی گزینشی
🔸 فارن افرز طی پژوهشی اعلام کرده که آمریکا همچنان باید به حمایت گزینشی از دموکراسی ادامه دهد.
🔸 به اعتقاد این اندیشکده آمریکا باید از نظامهای دیکتاتوری که منافع آمریکا را تضمین می کنند حمایت کند.
🔸 نمونه مصداقی این پژوهش نارندرا مودی، نخستوزیر هند است که با وجود تهاجم به دموکراسی و آزادیهای مدنی، وجود هند به عنوان یک وزنه تعادل ارزشمند برای مقابله با چین را برای آمریکا حفظ می کند.
🔸 این مساله ریشه در فلسفه قدرت ماکیاولی دارد که خوب یا بد بودن موضوعات وابسته به «منفعت» فردی بوده و اخلاق سیاسی در آن نقشی ندارد.
#فارن_افرز #دموکراسی
📌https://www.foreignaffairs.com/responses/should-america-still-promote-democracy
💟attacheintl.ir
❇️ همکاری پنهان
🔹 طبق ادعای واشنگتن پست، چین و روسیه در زمینه تسلیحات نظامی همکاری مشترک دارند.
💟attacheintl.ir
🌐 ایده استقلال سیاسی اروپا چگونه شکست خورد؟
شورای روابط خارجی اروپا در مقاله ای به شکست ایده استقلال اروپا پرداخته و جنگ اوکراین و عدم اتحاد کشور های اروپایی را از علل افزایش وابستگی اروپا به آمریکا می داند:
🔸در گذشته نه چندان دور (دولت ترامپ) سیاست خارجی ایالات متحده بر چین متمرکز بود و ترامپ در حال معاشقه با روسیه و تهدید به ترک متحدان اروپایی آمریکا بود . سیاستگذاران در سراسر اروپا شروع به صحبت در مورد "حاکمیت" و "خودمختاری" به عنوان مکانیسم هایی برای ایجاد استقلال خود از یک متحد آمریکایی دمدمی مزاج کردند.
🔸آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در یک گردهمایی مبارزاتی در سال 2017 گفت : «زمانی که میتوانستیم کاملاً به دیگران تکیه کنیم، تا حدودی به پایان رسیده است.» در سال 2019، رئیس کمیسیون اروپا یک «کمیسیون ژئوپلیتیک» جدید تشکیل داد و متعهد شد که اتحادیه اروپا را به یک بازیگر مستقل در امور جهانی تبدیل کند.
🔸این درک گسترده در اروپا، در وهله اول، منعکس کننده رفتارهای عجیب ترامپ و در وهله دوم نشان دهنده چرخش استراتژیک سیاست خارجی ایالات متحده به سمت آسیا است در حالی که سیاست داخلی ایالات متحده نیز به سمت خود جذبی پیش می رود.
🔸تهاجم تمام عیار روسیه به اوکراین در فوریه 2022 چیزی بیش از زیر سوال بردن این ایده بود و تو خالی بودن آن را تقریباً نشان داد. پاسخ قوی ایالات متحده، و استقبال از آن پاسخ در سراسر اتحادیه اروپا، اتحاد را به حالت سنتی جنگ سرد خود بازگرداند. مانند بسیاری از بحرانها در طول جنگ سرد، ایالات متحده رهبری و سهم عمدهای از منابع را به عهده گرفت.
🔸کشورهای اروپایی در حال حاضر توانایی دفاع از خود را ندارند و بنابراین در شرایط بحرانی چاره ای جز اتکا به آمریکا ندارند. با وجود آگاهی اروپایی ها از خطرات بلندمدت اتکا به ایالات متحده پس چرا آن ها در تنظیم پاسخ خود به بحران های همسایه شان اینقدر ناتوان هستند؟
🔸دو علت اساسی وجود دارد:
از زمان بحران مالی 2008، ایالات متحده نسبت به متحدان اروپایی خود قدرتمندتر شده است. روابط فرا آتلانتیک متعادل تر نشده است بلکه بیشتر تحت سلطه ایالات متحده است.
🔸علت دوم این است که کشورهای اروپایی در مورد آنچه باید انجام دهند توافق ندارند و به اندازه کافی به یکدیگر اعتماد ندارند تا در مورد این مسائل به سازش برسند. آنها هیچ فرآیند یا ظرفیتی برای تصمیمگیری درباره سیاستهای خود ندارند. رهبری آمریکا همچنان در اروپا ضروری است زیرا اروپاییها قادر به رهبری خود نیستند.
#اروپا #آمریکا #جنگ #اوکراین
📌https://ecfr.eu/publication/the-art-of-vassalisation-how-russias-war-on-ukraine-has-transformed-transatlantic-relations/
💟attacheintl.ir