23.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 ترس دشمن از حرکت اربعین
🟩 ملازم بودن با امام معصوم به چه معناست؟!
🎙بخشی از بیانات: آیت الله
سید محمود بحرالعلوم میردامادی دامظله
🚩 اربعین حسینی علیهالسلام | ۱۴۴۳ هـ.ق
#کلیپ_تصویری
{ @AyatollahBahrololom }
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
▪️الفرار من ميتة الجاهليّة
✍🏻 لمّا كان كسب المعرفة في من هو الإمام والحجّة أمراً واجباً، بل أهمّ الواجبات، بحيث يقول الله تعالى بشأن هذا المهمّ: {وَقِفُوهُمْ إِنَّهُمْ مَسْؤولُونَ} ، لذلك رسم القرآن الكريم طريق كسب معرفة الإمام والحجّة المعصوم من خلال آية النفر. أي إنّ الله الَّذي أوجب علينا معرفة الإمام، عرّف لنا طريق الوصول إلى هذا الواجب الإلهي، وهو الرجوع إلى الإمام نفسه.
تقول آية النفر: إنّه لابدَّ أن يخرج من كلّ فرقةٍ من المؤمنين طائفةٌ أي مجموعةٌ، لها الأهليّة، وتتحرّك نحو مصدر العلم ومنبع المعرفة أي القائد المعصوم وتكتسب منه معرفة الحجّة.
فالآية الكريمة، مضافاً إلى أَنَّها بيَّنت أهمّية موضوع الإمامة والولاية للمؤمنين، بيَّنت أيضاً طريق معرفة الإمام ومصدر معرفة حجّة الله تعالى على الخلق.
📘 آفاق الولاية في فقه الإمامة (المجلد الأول، ص۱۵۷)
لسماحة آیة الله السید محمود بحرالعلوم المیردامادی دامظله
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▪️فرار از مرگ جاهلیت
✍🏻 از آنجایی که کسب معرفت نسبت به امام و حجّت الهی یک امر واجب و اهم واجبات است، بطوریکه خدای متعال میفرماید:
وَ قِفُوهُمْ إِنَّهُمْ مَسْؤُلُونَ (صافات ۲۴)
بر این اساس قرآن راه کسب معرفت امام و طریق شناخت حجّت معصوم را با آیۀ «نفر» معلوم نموده است.
یعنی خدای متعال که شناخت امام را واجب فرموده، راه کسب این واجب الهی را رجوع به خود امام معرفی نموده است.
آیۀ نفر میگوید در میان هر طائفه باید گروهی که امکانات دارند به سوی مأخذ علم و منبع معرفت یعنی رهبر معصوم حرکت کنند و از او کسب معرفة الحجّه نمایند.
در آیه، اضافه بر بیان اهمیّت موضوع امامت و ولایت، طریق شناخت امام و مأخذ معرفت حجّت الهی برای جامعۀ مؤمنین نشان داده شده است.
📘 آفاق الولاية في فقه الإمامة (جلد اول، ص۱۹۵)
دروس و مباحث آیت الله سید محمود بحرالعلوم میردامادی دامظله
{ @AyatollahBahrololom }
#اربعین
⭕️ حجّ بیت الله الحرام افضل است یا زیارت امام حسین علیهالسلام؟
یکی از اصحاب امام صادق صلوات الله علیه گوید روزی حضرت از من پرسیدند: ای شهاب! چند مرتبه حج انجام دادهای؟ گفتم: نوزده بار. امام علیه السلام فرمودند:
🕌 آن را به بیست حج برسان تا ثوابش با یک بار زیارت امام حسین علیه السلام برابر شود!
💠 «حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ جَعْفَرٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحُسَيْنِ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ النَّضْرِ عَنْ شِهَابِ بْنِ عَبْدِ رَبِّهِ أَوْ عَنْ رَجُلٍ عَنْ شِهَابٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: سَأَلَنِي فَقَالَ يَا شِهَابُ كَمْ حَجَجْتَ مِنْ حِجَّةٍ فَقُلْتُ تِسْعَةَ عَشَرَ حِجَّةً فَقَالَ لِي تَمِّمْهَا عِشْرِينَ حِجَّةً تُحْسَبْ لَكَ بِزِيَارَةِ الْحُسَيْنِ علیه السلام.»
📜 كاملالزّيارات، ص۱۶۲
بحارالانوار، ج۹۸، ص۴۲
{ @AyatollahBahrololom }
36.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥سینهچاکی برای امام حسین علیهالسلام
⭕️ آخوند سنّیزده چه چیز را منکر شده؟!
🎙بخشی از بیانات: آیت الله
سید محمود بحرالعلوم میردامادی دامظله
🚩 اربعین حسینی علیهالسلام | ۱۴۴۳ هـ.ق
#کلیپ_تصویری
{ @AyatollahBahrololom }
#اربعین
🕌 رفع غم و اندوه، از آثار زیارت امام حسین علیهالسلام
امام صادق علیهالسلام از جدّشان سیدالشهداء صلواتاللهعلیه نقل کردند که حضرت فرمودند:
🚩 من كُشتهی اشکم و در حالی که غم و غصهی فراوان داشتم، به قتل رسیدم و سزاوار است هر غمزده و اندوهگینی که به زیارت من میآید، خداوند او را خوشحال و مسرور نزد خانوادهاش بازگرداند.
💠 «عَنْ هَارُونَ بْنِ خَارِجَةَ عَنْ أَبِيعَبْدِاللَّهِ علیهالسلام قَالَ قَالَ الْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيٍّ علیهالسلام أَنَا قَتِيلُ الْعَبْرَةِ قُتِلْتُ مَكْرُوباً وَ حَقِيقٌ عَلَى اللَّهِ أَنْ لَا يَأْتِيَنِي مَكْرُوبٌ إِلَّا أَرُدَّهُ وَ أَقْلِبَهُ إِلَى أَهْلِهِ مَسْرُوراً.»
📜 کامل الزیارات (ابنقولویهقمی)، ص۱۰۹
ثواب الاعمال (شیخصدوق)، ص۹۸
{ @AyatollahBahrololom }
21.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ فلسفه بافی ممنوع!
🔅ما كجا و خورشيد كجا؟
🎙بخشی از بیانات: آیت الله
سید محمود بحرالعلوم میردامادی دامظله
🗓 قم مقدسه | صفر المظفر ۱۴۴۶ هـ.ق
#کلیپ_تصویری
{ @AyatollahBahrololom }
هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🔺 کتابی ارزشمند درباره عتبهبوسی
👈 #پیشنهاد_مطالعه: این اثر، ترجمه کتاب "ازاحه الوسوسه عن تقبیل الاعتاب المقدسه" از فقیه و رجالی بزرگ شیعه: حاج شیخ عبدالله مامقانی (صاحب تنقیح المقال) است که به همت استاد شیخ علیاکبر مهدی پور ترجمه شده است. نام کتاب: "بوسه بر درگاه دوست؛ عتبهبوسی و پاسخ بداندیشان و منحرفان" و با مقدمه آیت الله بحرالعلوم میردامادی میباشد.
▪️ناشر: اعتقاد ما؛ سال ۱۳۹۶، قم و نجف. ▪️موضوع: پژوهشی قرآنی، حدیثی و فقهی درباره رجحان شرعی عتبهبوسی اهل بیت علیهم السلام و پاسخ به شبهات
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🕌 قداست تربت امام حسین علیهالسلام در کلام رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله
ابنقولویهقمی به اسناد خود از أبابصیر نقل میکند که امام صادق علیهالسلام فرمودند:
⭕️ روزی جبرئیل نزد رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله آمد در حالى که امام حسین علیهالسلام در مقابل آن حضرت بازى میکردند؛ پس به ایشان خبر داد که به زودی امّت شما، حسین را خواهند کشت! رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله از این خبر به جزع و ناله آمدند؛ جبرئیل علیهالسلام عرض کرد: «آیا مایلید زمینی که حسین علیهالسلام در آن کشته میشود را به شما نشان دهم؟» در این هنگام، فاصلهی بین مکان رسول خدا و جایی که سیدالشهداء علیهالسلام در آن کشته میشوند (محل دفن حضرت) فرو رفت، به طورى که این دو مکان به هم رسیدند؛ سپس حضرت ختمی مرتبت مقدارى از تربت و خاک آن مکان را برداشتند و سریعتر از چشم به هم زدنی زمین دوباره گسترده شد و رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله از آن مکان خارج شدند در حالی که میفرمودند: «خوشا به حال تو ای سرزمین از خاکی که داری! خوشا به حال کسى که در اطراف و حوالى تو کشته میشود!»
🔹حضرت امام صادق علیهالسلام در ادامه فرمودند: وزیر سلیمان (آصف برخیا) نیز چنین کرد (که ماجرایش در آیه ۴۰ سوره مبارکه نمل آمده است)؛ یعنی اسم اعظم خدای تعالی را به زبان آورد و در زمین خسف پدید آورد و تمام پستى و بلندیهای بین تخت سلیمان و عرش (بلقیس) فرو رفت، به طوری که این دو قطعه از زمین با هم تلاقى شدند! سلیمان گفت: «(پس آن عرش چنان کشیده شد که) تصوّر نمودم از زیر تخت من خارج شده است!» و سریعتر از چشم به هم زدنی زمین گسترده شد.
📜 کامل الزیارات (ابنقولویه)، ص۵۷
الأمالی (شیخطوسی)، ص۳۱۴
جناب ام سلمه گوید: در خواب، رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله را آشفتهحال و خاکآلوده دیدم و علّت این حالشان را پرسیدم؛ فرمودند: «فرزندم حسین و اهل بیتش کشته شدند و اکنون از دفن آنان فارغ شدم.» ناگهان از خواب پریدم و سراغ شیشهی تربت حسین علیهالسلام که جبرئیل از کربلا به رسولخدا داده بود رفتم؛ که حضرت هم به من سپرده و فرموده بودند: «هرگاه این خاک تبدیل به خون شد، بدان که فرزندت حسین علیهالسلام کشته شده است.» پس به تربت نگاه کردم و دیدم به خون تازه مبدّل شده و دانستم که اکنون امام حسین علیهالسلام به شهادت رسیده است.
📜 مناقب (ابنشهرآشوب)، ج۴، ص۵۵
اثبات الهداة (شیخحرعاملی)، ج۱، ص۳۲۶
{ @AyatollahBahrololom }