eitaa logo
سبزی صحرایی
30 دنبال‌کننده
55 عکس
0 ویدیو
0 فایل
گیاهان دارویی ارتباط با ادمین ملوندی @LabeikYaMahdy313
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ●مُدافعانِ حَریمِ وِلایَــت●
🍃🌸 امشب همه باهم ساعت23 دعای #فرج بخونیم #الهم_عجل_الولیک_الفرج🌸🍃 . . . ⛔️http://eitaa.com/joinchat/3556507648C2cad6434ce
17 نوع ماده دارویی از صمغ کُما تولید می شود/کُما محرک تولید شیر در پستانداران محسن پویان، پژوهشگر گیاهان دارویی در اینباره می گوید: کما یک گیاهی است که با بی آبی خیلی سازگار و مقاوم است و چند سال خشکسالی را تحمل می کند. وی افزود: چیدن بی رویه آن حیات را به خطر می اندازد و از قدیم شاخه های تازه بهاری آن چیده و با آب شیرین به عنوان یک غذای سالم استفاده می کردند. پژوهشگر گیاهان دارویی به خواص این بوته اشاره کرد و گفت: هم برگ و هم صمغ خاصیت ضد باکتری دارد و برای بیماری‌های گوارشی موثر است. پویان با بیان اینکه از نظر املاح و ویتامین‌ها بسیار موثر است، افزود: این گیاه در مناطق بیایانی رشد می‌کند. وی با اشاره به اینکه از صمغ این گیاه در کشور تایوان برای در درمان آنفولانزای خوکی استفاده می‌شود، اضافه کرد: از صمغ این گیاه 17 ماده دارویی استحصال کرد که این در ایران انجام نمی‌شود. پژوهشگر گیاهان دارویی بیان کرد: از گیاه کما که همان آنغوزه است یک نوع محرک تولید شیر در پستانداران است که این در کشور فرانسه انجام می‌شود و در حال انجام آزمایشات بر روی انسان است. پویان افزود: علاوه بر مصرف مفید آن به عنوان دارو به عنوان یک وعده غذایی حساب میشود . اما این سوال که آیا این گیاه خوردنی از نظر علم پزشکی سالم است یا خیر؟ آیا خوردن آن برای انسان ضرر هایی دارد .بر اساس گفته های گذشتگان و بزرگان تاکنون موردی از مسمویت یا بیماری با خوردن این گیاه به دست نیامده و بنابر علم پزشکی کما یک گیاه خودرو است و با آب باران و نور خورشید سالم رشد می کند، باید سالم باشد. انتهای پیام/ شبکه اطلاع رسانی مرآت استان سمنان تاریخ انتشار : سه شنبه 8 مارچ 2016 @BALGHAS
🍛🍲انواع غذا هایی که با این گیاه میشود درست کرد : ابتدا پس از جدا کردن قسمت اصلی ساقه گیاه و شست و شوی کامل با آب، آن را در یک دیگ پر از آب به مدت یک ساعت می جوشانند تا کامل پخته شود.سپس آن را آبکش کرده و آب آن را گرفته و با اضافه کردن سیر، گردو، نمک، ادویه،تخم مرغ و سیب زمینی این غذای خوشمزه را در روغن کاملا می پزند وبعضی از خانواده ها بصورت ساده بعد از اینکه کما نیم پز شد به آن برنج اضافه کرده و بعد از دم کشیدن روغن آن را داده و بعد میل می کنند، همچنین به روش های دیگری هم از این گیاه غذاهای لذیذ درست می کنند. بعضی از خانواده ها هم پس از آبکش کردن و گرفتن آب اضافی، کما را بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری می کنند تا در ایام دیگر سال به صورت نوبر از آن استفاده کنند. @BALGHAS
کما پلو @BALGHAS
کما تمیز کرده و آماده @BALGHAS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پونه @BALGHAS
خواص پونه (Pennyroyal) شامل درمان سرماخوردگی، رفع عفونت سینه، رحم و کلیه، درمان ناراحتی‌های کبدی، ناراحتی‌های عصبی، اختلالات گوارشی و ... است. @BALGHAS
خواص پونه (طبیعت و خواص درمانی) طبیعت پونه گرم و خشک است. برخی از خواص دارویی آن عبارتند از: پونه جزء گیاهان قاعده آور در زنان بوده، این گیاه باعث منقبض شدن رحم شده و به جریان قاعدگی کمک می‌کند. از خواص پونه، حذف و خروج گاز انباشته شده در روده است و همین امر این گیاه را به دارویی عالی برای نفخ تبدیل می‌کند، همچنین گیاه پونه بدلیل دارا بودن خواص ضد اسپاسم برای تسکین دردهای شکمی عالی می‌باشد. استفاده از پونه، عملکرد روده را تحریک کرده و ترشح صفرا را افزایش می‌دهد. این گیاه برای درمان ناراحتی معده مفید بوده، مشکلات هضم غذا مثل نفخ و اسهال را برطرف و باعث کاهش تورم دستگاه گوارش می‌شود. از دیگر خواص پونه، رفع ترشحات انباشته شده در ریه است و استفاده از آن برای درمان بیماری‌های برونشیت و سرماخوردگی توصیه می‌شود. از گیاه پونه برای درمان سرماخوردگی، سرفه و عفونت سینه استفاده شده، به دلیل وجود منتول در آن به عنوان داروی خلط آور و احتقان آور محسوب میشود. گیاه دارویی پونه، تعریق بدن را افزایش داده و به همین دلیل برای کاهش تب بسیار مفید است. یکی از مهمترین خواص پونه، تاثیربی حس کنندگی اعصاب می‌باشد، از اینرو برای درد ماهیچه و بیماری‌هایی مانند رماتیسم و آرتروز بسیار مفید است. استفاده از دمنوش پونه باعث تسکین و آرامش میشود. گیاه پونه، مقدار اسید اوریک را کاهش می‌دهد، بنابراین برای افراد دارای اوره بالا گزینه خوبی محسوب میشود. پونه دارای ویژگی‌های ضد عفونی کننده می‌باشد از این رو برای عفونت رحم، ادرار و کلیه بسیار مفید است. استفاده از پونه برای تمیز نمودن زخم‌ها و رفع عفونت‌های زنانه بسیار موثر است. درمان ناراحتی‌های کبدی، اسهال خونی، ناراحتی‌های عصبی و اختلالات گوارشی از دیگر خواص دارویی گیاه پونه است. عصاره پونه در مقابل ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروس‌های مختلف دیگر فعال است. جویدن پونه، در رفع بوی بد دهان موثر است و به دلیل دارا بودن ترکیبات ضدباکتریایی، دارویی فوق‌العاده برای رفع عفونت‌های تناسلی، ادراری و گلودردهای چرکین بوده و مانند آنتی‌بیوتیک عمل می‌کند. برگ‌ها و گل‌های پونه و همچنین ساقه‌های آن می‌توانند جایگزین مناسبی برای بسیاری از آنتی بیوتیک‌ها باشند. این گیاه همچنین بادشکن، معرق، مدر و محرک نیز می‌باشد. پونه، مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی را برطرف و از ترش کردن معده جلوگیری می‌کند و برای هضم غذا و برطرف کردن سکسکه مفید است. مصرف پونه همراه با ماست و دوغ، به دلیل داشتن کلیسیم زیاد به خانم‌های یائسه و افرادی که دچار پوکی استخوان هستند و همچنین کودکان در حال رشد توصیه می‌شود. @BALGHAS
مضرات پونه (عوارض جانبی، موارد احتیاطی و منع مصرف) هر چند فواید درمانی و خواص پونه گسترده است اما استفاده از آن برای زنان باردار بایستی با احتیاط باشد، چراکه می‌تواند ماهیچه‌های رحم را منقبض کرده و سبب سقط جنین شود. این گیاه به تشدید سردرد کمک کرده و فشار خون و پمپاژ قلب را شدت می‌بخشد. همچنین استفاده بیش از حد آن موجب تشنج شده و برای معده و کلیه مضر است و باعث مسمومیت می‌شود. @BALGHAS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از * گل نرجس عج *
خرفه یکی از سبزیهای خودرو در فصل بهار بهترین گیاه برا رفع تشنگی در ماه مبارک رمضان همه اینها در کانال ما کانال سبزیهای صحرایی 👇👇👇👇 @BALGHAS
لطفا برا تبلیغ کانال این پیام رو در گروه ها به اشتراک بزارید ☝️☝️ ممنونم 🌸🌸🌸🌸 @BALGHAS
باسلام خدمت دوستان گرامی 🌺🌺 🌙رسیدن ماه مبارک رمضان رو پیشاپیش تبریک عرض میکنم . به همین خاطر تصمیم گرفتم براتون چیزهایی که مفید هست در ماه رمضان البته طبق نظر استاد ابراهیم نژاد رو تو کانال بزارم . ان شاءالله که مفید واقع بشه .😊 🚫ممنوعات در سحر ماه مبارک رمضان ؛ ۱ - چای و مواد کافیین دار☕️ ،خار شتر ، خار خاسک ،هفت بند ،آویشن ،خانواده زیره ها و همه اینهایی که مدر یعنی ادرار آور هستند رو نباید خورد . ۲ - داروها و گیاهانی که معرق هستند ؛ ناخنک ، پونه ، شنبلیله ،چای (چای کم رنگ اشکال نداره بخورید ) ۳ - ادویه های تند و شور مثل (چای زنجبیل ، رزماری ) ۴ - غذاهای غلیظ که برای حل شدن و سیال سازی نیاز به آب فروان دارند مثل : ماکارانی🍝 ، کباب کوبیده ، کتلت🍘 ، سیب زمینی 🍟، شله 🍲، کله پاچه 🐏، دل و قوه 🍢 ۵ - پر خوری در سحر 🍚🍲🍜 باعث هم تشنگی و هم گرسنگی در روز رو به دنبال داره ۶ - غذاهای چرب و سرخ شده 🍱🍔 ان شاءالله رعایت کنیم تا در ماه رمضان نه مشکلی پیش بیاد و نه در آخر ماه مبارک وزن اضافی داشته باشیم . 🌹🌹🌹🌹 @BALGHAS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سبزی صحرایی
سلام به دوستان عزیزی که به جمع ما پیوستن .☝️☝️☝️
باسلام خدمت دوستان گرامی 🌺🌺 🌙رسیدن ماه مبارک رمضان رو پیشاپیش تبریک عرض میکنم . به همین خاطر تصمیم گرفتم براتون چیزهایی که مفید هست در ماه رمضان البته طبق نظر استاد ابراهیم نژاد رو تو کانال بزارم . ان شاءالله که مفید واقع بشه .😊 ✅ غذاهای مفید در سحر ؛ ۱ - کلیه بذرهای لعاب دار ؛ اسفرزه ، تخم شربتی ، تخم ریحان ، خاکشیر ، قدومه ، بارهنگ ، سمغ درخت :گیلاس ، آلبالو ، زرد آلو 🔆 نکته مهم : این بذر ها باید اول سحر قبل از غذا میل شود و در غیر این صورت غذا همراه این بذرها زود هضم و دفع میشود . درنتیجه در روز هم گرسنه و هم تشنه میشوید . در ضمن باید همان لحظه که میخواهیم بخوریم ۲ دقیقه قبل درست شود تا در روز آب بدن تامین شود. میشود هم شربت درست کرد؛ کمی آبلیموی تازه و گلاب وعسل وهم ساده میل شود . ۲ - تخم مرغ وشیره ۳ - گندم پلو : گندم یا بلغور و یا گندم نیمه رو به صورت پلو درست میکنیم . ۴ - کباب یخمی ۵ - استیک گوشت ۶ - خرما ۴ تا ۵ عدد ۷ - آبگوشت =با آبلیموی تازه و رب انار (به جای رب گوجه ) ۸ - سالاد و میوه ، سبزی خیار ، هندوانه ، خربزه ، (البته بستگی به نوع غذا میوه رو میل کنید ) 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 ان شاءالله رعایت کنیم تا در ماه رمضان نه مشکلی پیش بیاد و نه در آخر ماه مبارک وزن اضافی داشته باشیم . 🌹🌹🌹🌹 @BALGHAS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ریواس @ BALGHAS
مشخصات گیاه کوهی ریواس : ریواس گیاهی چند ساله است به ارتفاع تا یک متر، رنگ ساقه‌های آن سبز همراه با خالهای قرمز و بنفش است که بسیار آبدار و ترش می‌باشد. گلهای ریواس به رنگهای سبز روشن، قرمز و زرد کم رنگ دیده میشوند . @BALGHAS
ترکیبات غذایی ریواس گلهای ریواس به رنگهای سبز روشن، قرمز و زرد کم رنگ دیده می شوند که ترکیبات غدایی آن: آب، پروتئین، چربی، هیدرات کربن، کلسیم، قند، فسفر، آهن، سدیم، تیامین، پتاسیم، نیاسین، ریبوفلاوین و ویتامین‌های گروه A-B-C است. @BALGHAS
خواص درمانی ریواس : 1ـ خوردن ریواس برای درمان سرطان، ‌هموروئید، وسواس و طاعون مفید است و خاصیت خونسازی دارد. 2ـ جویدن ساقه‌ی ریواس دندان‌ها را سفید می‌کند. 3ـ گذاشتن آب برگ ریواس بر سر از سفید شدن موها جلوگیری می‌کند. 4ـ برای درمان جوش و آکنه، آب ریواس و آرد جو را مخلوط نموده، بر محل ضماد کنید. 5ـ ‌برای درمان قانقاریا، چند ساقه‌ی ریواس را خرد کرده و 20 دقیقه بجوشانید بعد از آن به مدت 3 روز، روزانه 2 ساعت آنرا بر محل زخم قانقاریا ضماد کنید. 6ـ نوشیدن دم کرده‌ی گل ریواس انگل‌های معده را از بین می‌برد. @BALGHAS