11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢روز بیست و پنجم ذیقعده، هم زمان با آغاز #دحوالارض، برای اهل مراقبت و سیر و سلوک، اهمیت ویژه ای دارد، زیرا نسبت به دیگر ایام مشهور مورد توجه عامه مردم نیست و آن ها کم تر در این ایام به انجام اعمال عبادی ویژه مشغول می گردند، لذا #دحوالارض می تواند از ایام ممتاز سال باشد.
📎#روز_دحوالارض
📎#بیست_و_پنجم_ذی_القعده
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢روز #دحوالارض از چهار روزی است که در تمام سال به فضیلت روزه گرفتن، ممتاز است و در روایتی آمده است که روزه اش مثل روزه هفتاد سال است؛ و در روایت دیگر کفاره هفتاد سال است و هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت بسر آورد از برای او عبادت صد سال نوشته شود؛ و هر چه در میان آسمان و زمین وجود دارد برای کسی که در این روز روزه دار باشد استغفار می کنند.
📎#روز_دحوالارض
📎#بیست_و_پنجم_ذی_القعده
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❇ حکم جوشیدن آب انگور – سرکه – غوره ❇
✳سوال:
1⃣- جوشیدن آب انگور چه حکمی دارد ؟
2⃣- جوشیدن آبغوره چه حکمی دارد ؟
3⃣- جوشیدن سرکه چه حکمی دارد ؟
✅✅ پاســـــخ:
✍ آیت الله خامنه ای:
ج1) به طور کلی اگر انگور جوش بیاید یا جوشانده شود نجس نمی شود ولی خوردنش حرام است و هر گاه دو سوم آن با جوشاندن کم گردد حلال می شود.
ج2) اشکال ندارد و خوردن آن مانع ندارد.
ج3) اشکال ندارد و خوردن آن مانع ندارد.
✍ آیت الله مکارم شیرازی:
1- هرگاه آب انگور با آتش بجوشد نجس نیست، ولی خوردنش حرام است، اما اگر آن قدر بجوشد که دوقسمت آن بخار شود و یک قسمت بماند، حلال میشود و اگر خود به خود به جوش آید و مست کننده شود حرام و نجس است و تنها با سرکه شدن پاک و حلال میشود.
2و3- اشکالی ندارد.
#جوشاندن_سرکه_غوره_انگور
➖➖➖➖➖
منبع: استفتاء از سایت مراجع عظام تقلید
🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️«آزادی معنوی» و «آزادی اجتماعی» هر دو مقدساند
رابطه «آزادی معنوی» و «آزادی اجتماعی» چیست؟
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
✔️امام علی عليه السلام
إنّ الجِهادَ بابٌ مِن أبوابِ الجَنَّةِ، فَتَحَهُ اللّه ُ لِخاصَّةِ أوليائهِ .;
همانا جهاد درى از درهاى بهشت است كه خداوند آن را براى دوستان خاصّ خود گشوده است.;
نهج البلاغة : الخطبة 27.
✔️از لقمان حكيم ، نقل است كه او پيوسته مى گفته: «نياز [خود] را پنهان مى دارم، و درباره چيزى كه به من مربوط نيست، سخن نمى گويم، و بدون شگفتى نمى خندم، و بدون مقصد، راه نمى روم و البته سكوت، بهتر است؛ ولى رعايت كننده آن اندك است».
الدر المنثور: ج 6 ص 518.
✔️لقمان به پسرش گفت:
«پسرم! با بندگان نيكوكار خدا همنشينى كن؛ چرا كه در سايه همنشينى با آنان، به خير مى رسى، و چه بسا در پايانِ اين همنشينى، رحمت خدا بر آنان فرود آيد و تو نيز به همراه آنان بهره مند گردى.
پسرم! با بدكاران همنشينى نكن؛ چرا كه از همنشينى با آنان، خيرى به تو نمى رسد، و چه بسا در پايان اين همنشينى، كيفرى بر آنان فرود آيد و تو نيز به همراه آنان گرفتار گردى».
الدر المنثور: ج 6 ص 518.
✔️ لقمان به پسرش گفت: «پسرم! اگر ماندگارى را مى خواهى هر چند ماندگارى اى وجود ندارد ترس از خداوند عز و جل را سرپوش و زيرانداز خود قرار بده تا شايد نجات يابى.
پسرم! دنيا دريايى عميق است كه مردمان بسيارى در آن غرق شده اند. پس بايد كشتىِ تو در آن، تقواى الهى باشد و مسافران آن ايمان به خدا، بادبان آن توكّل بر خدا، و پاروهاى آن ذكر «سبحان اللّه» و «لا اله الّا اللّه» باشد تا شايد نجات يابى.
پسرم! اگر رستاخيز را باور ندارى، هرگاه خوابيدى، بيدار نشو؛ پس همان طور كه بيدار مى شوى، همان گونه هم بر انگيخته خواهى شد.
پسرم! هرگاه به انجام دادن كارى همّت مى گمارى، هنگام تصميم گرفتن، و هرگاه چيزى را قسمت مى كنى، هنگام دست دراز كردن، و هرگاه درباره چيزى حكم مى كنى، هنگام زبان گشودنت، خدا را ياد كن».
الدعاء للطبراني: ص 493 ح 1737.
💢معبودا! در این روز، مرا برای طواف خودت در خانه و کعبه دلم محرم ساز!
📎#روز_دحوالارض
📎#بیست_و_پنجم_ذی_القعده
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💠 امام على عليه السلام:
إنَّ اللّهَ سُبحانَهُ فَرَضَ في أموالِ الأَغنِياءِ أقواتَ الفُقَراءِ، فَما جاعَ فَقيرٌ إلاّ بِما مُتِّعَ بِهِ غَنِيٌّ، وَاللّهُ تَعالى سائِلُهُم عَن ذلِكَ
همانا خداى سبحان روزى فقيران را در اموال توانگران واجب فرموده؛ و هيچ فقيرى گرسنه نمى ماند، مگر آن كه توانگرى از وى بهره برده است. و خداى تعالى توانگران را از اين، بازخواست خواهد كرد
نهج البلاغه حکمت328
🔰 معاونت تبليغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢امامت جامعه، جلو داری در غم ها و شادی ها
💠امام یعنی جلودار و جلودار در هر جایی که باشد، مستلزم آن است که چنین کسی، راه بلد و آرامش بخش قافله ای باشد که از پس او، روان هستند. امام جامعه در غم ها و شادی ها باید جلوداری کند؛ غم ها را بزداید و شادی ها را در جهتی درست، ریل گذاری کند. امام جامعه را امام زمان (علیه السلام) معرفی می کند؛ آنجا که در توقیع شریفش می فرماید: «اِنّا غَیْرُ مُهْمِلینَ لِمُراعاتِکُمْ وَ لا ناسینَ لِذَکْرِکُمْ وَ لَوْلا ذلِکَ لَنَزَلَ بِکُمُ الَّلاْواءُ وَ اصْطَلَمَکُمُ الاْعْداءُ1»؛ «ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نکرده و یاد شما را از خاطر نبرده ایم که اگر جز این بود، دشواری ها و مصیبت ها بر شما فرود می آمد و دشمنان، شما را ریشه کن می نمودند.»
خوشا به حال آنان که این حدیث شریف را سر لوحه فعالیت های خود قرار داده اند.
1. بحار الأنوار، ج 53، ص 174
#امامت
#مهدویت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org