7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️جوان بیریش، خدای وهابیت است
💥 شیخ محمد الجاویش (یکی از اندیشمندان جهان عرب): ابن تیمیه ضمن تأیید روایت حدیث شاب امرد (جوان بیریش)، خدایی که در قامت یک جوان بی ریش است را میپرستید!
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/38204
📎 #وهابیت
📎 #اهل_سنت
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
19.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️ نحوه برخورد با اهلسنت
💥 در کافی در ضمن یک روایت صحیح نقل شده است که معاویه بن وهب از امام صادق (علیهالسلام) سؤال کرد که نحوه برخورد ما با اهل سنت چگونه باشد؟ امام (علیهالسلام) در پاسخ فرمودند: به ائمه (علیهمالسلام) خود نگاه کنید و هر آنچه که ایشان انجام میدهند، شما نیز انجام دهید؛
به خدا قسم که امامان شما از بیماران اهل سنت عیادت کرده و به تشییع جنازه از دست رفتگان آنها میروند.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/38203
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #وهابیت
📎 #اهل_سنت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
✏️ رنگ آمیزی
🕌 نقاشی مناسب دهه کرامت
💎 بچههای نازنین سلام، شما میتونید با ذخیره کردن عکس نقاشیها، اونا رو رنگ آمیزی کنید.
📎 #دانش_آموزی
📎 #کودک
📎 #رنگ_آمیزی
📎 #دهه_کرامت
📎 #حضرت_معصومه
❇️لینک رنگ آمیزی در سایت اندیشه برتر...
https://btid.org/fa/news/210081
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
15.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈دیدار اشخاص مختلف با امام زمان (ع)
💥 وهابیون مدعی هستند روایاتی که در باب زیارت اشخاص مختلف با امام زمان (عجلاللهفرجه) وارد شده است، مورد پذیرش نیست.
این در حالی است که روایات صحیح زیادی بر دیدار بعضی اشخاص با امام زمان (عجلاللهفرجه) وارد شده است که به عنوان نمونه میتوان به روایت کتاب شریف کافی اشاره کرد که بر دیدار ابوعمرو با امام زمان (عجلاللهفرجه) دلالت دارد و علامه مجلسی در مراه العقول این روایت را صحیح میداند. همچنین محمد بن عثمان (نائب دوم امام زمان) نیز امام زمان (عجل الله فرجه) را دیده است که شیخ صدوق آن را در کتاب کمال الدین نقل کرده است.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/38016
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #وهابیت
📎 #اهل_سنت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
✍️ یادداشت
📌 امام خمینی؛ طلایهدار جهاد تبیین
🔹 از مطالعه آثار امام به خوبی استفاده میشود که امام آغازگر یک جهاد تبیین در زمینه های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بوده است که تا آن روز یا مطرح نبوده و یا بسیار کم بیان میشد.
🔸 امام برای رهایی جامعه از سیطره استکبار جهانی، با آغاز انقلابی فکری در میدانِ نرم، افکار عمومی جامعه را برای حضور در میادین سخت آماده میکرد.
🔹 از این رو به تبیین برخی از مسائل زیربنایی حکومت دینی پرداخت و مسائلی چون استقلالیت، جمهوریت، آزادی سیاسی، مردم سالاری دینی، ولایت فقیه، حکومت دینی، معنویت، جامعیت دین و ارتباط ناگسستنی بین دین و سیاست، و ... را مورد تبیین و روشنگری قرار داد.
🔸 امام خمینی (ره) در دورانی پرچم عزت خواهی و استقلال کشور را بالا گرفت که نظام ایرانی تحت سلطه دو قدرت بلوک شرق و غرب قرار داشته و هیچ استقلالی از خود نداشت.
🔹 در این دوران، امام با تبیین مبانی اسلامی و حکومت دینی تلاش کرد تا در مقابل این دو بلوک قدرتمند، ایدئولوژی استقلالیت، جمهوریت و آزادی را برای مردم کشور خود تبیین نموده و افکار جامعه را به سوی شکل گیری یک فرهنگ همگانی هدایت کند.
🔸 امام در کنار تبیین فرهنگ استقلالیت و آزادی، از بیان جایگاه معنویت و نقش آن در این فرهنگ سازی اسلامی چشم پوشی نکرد و با تبیین این جایگاه، روحی جدید در کالبد نظام ایرانی و جهان بیروح دمید و تحولی بزرگ را در عرصه بین المللی ایجاد کرد.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/210188
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #امام_خمینی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
✍️سوال کاربر:
⚡️پسر ۱۷ساله ام مدتیه به دختری علاقمند شده !!
🌿سلام
👨👩👦👦 ما خانوادهای مذهبی هستیم و حدود محرم و نامحرم رو کامل رعایت میکنیم. چند روز پیش متوجه شدم که پسر ۱۷سالهم مدتیه به دختری علاقمند شده و با هم تلفنی صحبت میکنن و چت هم انجام میدن و یکبار هم با هم بیرون رفتن و نظرش اینه که من فقط با ایشون ارتباط دارم تا زمان ازدواج و فقط به ایشون فکر میکنم و اون دختر هم همینطور و دنبال دختر دیگهای نمیرم.
💥من خانواده دختر رو میشناسم، به من گفته اگر به خانوادهش اطلاع بدی یا با دختر صحبت کنی و رابطه رو متشنج کنی نتیجه بدی میبینی .من واقعا نمیدونم باید چه رفتاری انجام بدم که هم پسرم تو فکر این روابط نباشه و هم لجبازی باعث نشه که اوضاع از این بدتر بشه؟
📚پاسخ مشاور:
💐با سلام به شما کاربر محترم
♨️در ابتدا نگرانی شما رو بابت پسرتون و آینده اش درک می کنم، ولی این رو درنظر داشته باشید که هرگونه مقاومت و ابراز مخالفت مستقیم از سوی شما یا خانواده می تواند مقاومت فرزندتون در این رابطه تشدید کند.
✅در این زمینه چند نکته رو عرض می کنم:
1️⃣ اینکه آقاپسر 17 ساله تون در این زمینه شما رو تهدید کرده است، خود این رفتار می تواند نشان از عدم ثبات هیجانی او باشد و عدم آمادگی برای ازدواج و تشکیل زندگی مشترک باشد. از این رو جهت رفع این مسئله، ایشون نیازمند مشاوره هستند تا به اون بلوغ شناختی و رفتاری لازم برسد.
2️⃣ به جای مقاومت و مخالفت کردن با فرزندتون درباره این رابطه، سعی کنید با او همدلی کنید و به او بفهمونید که شرایط و دغدغه اونو درک می کنید. در کنارش به او آگاهی بدهید که برای انتخاب همسر و شریک زندگی به چه موضوعاتی باید توجه کند. از کجا متوجه شود که با طرفش تناسب دارد یا نه؟ اصلا بدرد هم می خورند یا نه؟
3️⃣ نقش پدر و صحبتهای پدر-پسری لازم است. در جریان بودن پدر از این رابطه به شرط اینکه روابط پدر-فرزندی تخریب نشود، لازم است. از این رو علاوه بر صحبتهای شما، گفتگوی همسرتون هم می تواند موثر واقع شود.
4️⃣ اشاره کردید که آقاپسرتون شما رو تهدید کرده است. این می تواند نشان از نقش ضعیف شما در خانه باشد؛ به عبارتی این نوع جسارتها مسبوق به سابقه بوده است و بار اول نبوده است. لذا اونو متوجه کنید، فارغ از اینکه چه تصمیمی برای آینده خود می گیرد، حق جسارت به شما رو ندارد و باید حریم مادر-فرزندی رو رعایت کند.
5️⃣ یک طرف این رابطه آقاپسر شماست و طرف دیگر این رابطه، دختری است که شما نمی دونید که ایشون چقدر در شکل گیری این رابطه و ادامه اون نقش دارد. لذا این رو درنظر داشته باشید که ممکن است نقش ایشون در این رابطه پررنگ باشد..
🌸موفق باشید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #ازدواج
جهت مشاهده پاسخ کامل به لینک زیر مراجعه فرمایید👇
🌐 http://btid.org/node/207787
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔸اضطراب و استرس به جهت تشویشی که در ذهن و فکر کودک ایجاد میکند،
در صورت عدم درمان، موجب آسیبهای طولانی مدت در دوران بزرگسالی خواهد شد.
🔷 دلایل آن می تواند مشکلات در روابط دوستی، تحقیر یا مسخره شدن توسط همسالان، تغییر مدرسه، کمبود اعتماد به نفس، مشکلات ارتباطی با پدر و مادر، کابوسهای شبانه، بیخوابی، ترس از تنهایی، عصبانیت، بدخلقی، وابستگی شدید به پدر و مادر باشد.
✅با راهکارهای ذیل میتوان برخی از آنها را مورد مراقبت قرار داد:
🕋 شاخصه: کرامت نفس و شناخت جایگاه انسانی خود
📝 لینک مطلب
https://btid.org/fa/news/208561
📎 #دانش_آموزی
📎 #خود_مراقبتی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
☘️ ولی نعمت ما
🔻 امروز هرجا رفتم حتّی اونایی که با نظام فاصله دارند، از توهین فیلم عنکبوت مقدس به امامرضا (علیهاالسّلام) خشمگین بودند، به این هلهلهها و جنجالهای سلبریتیها، پادوهای ربع پهلوی، مریم رجوی، صهیونیستها و وهابیها در فضای مجازی توجّه نکنید.
✅ امام رضا (علیهاالسّلام) ولی نعمتِ معنوی، فکری و مادّی همۀ ما ایرانیان است.
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #فرهنگی
📎 #عنکبوت_مقدّس
📎 #فتنه_عنکبوت
📎 #عشق_مقدّس_ایران
📎 #امام_رئوف
🖇 لینک مطلب:
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
✍️ یادداشت
📌 گسترده و ضرورت فهم کلام خدا
🔹 معارف قرآن کریم از جهت سهولت و صعوبت فهمِ معانی از طریق الفاظ و عبارات قرآنی، دارای مراتبی است: یک مرتبه از آن بینیاز از تفسیر است و مراتبی از آن ویژه راسخان در علم است و مرتبه دیگری از آن، که بخش عمدهای از معارف را دربرمیگیرد، نیازمند تفسیر است.
🔸 كسانى كه با زبان عربى آشنا هستند، عبارات و يا همان ظواهر قرآن را میتوانند بفهمند. قرآن کریم خود را کتاب مبین، بیان، تبیان، و عربی مبین معرفی کرده است و در چندین آیه از تدبر در قرآن سخن گفته شده است و مراد از «تدبر»، اندیشیدن، تأمل و ژرفنگری در امور است.
🔹 پس سطحی اولیه و ظاهری از آیات را همگان میتوانند بفهمند و البته با توجه به آیات دعوت به تدبر در قرآن، شایسته و بایسته است که تأمل و تدبر در آیات صورت بگیرد. بالاترين سطح معارفی و معنایی قرآن، حقايق قرآنى است كه فهميدن آن از طریق اهلبیت علیهمالسلام ممكن است.
🔸 قرآن دارای آیات محکم و متشابه است؛ آیات متشابه یعنی آیاتی که در فهم آن ممکن است خطا صورت بگیرد و مردم عادی ممکن است به سبب نداشتن تخصص، در فهم آن دچار اشتباه و خطا شوند و ازاین رو متخصصان در علوم مرتبط با قرآن که به دانش آن احاطه دارند، میتوانند با تفسیر و تبیین چنین آیاتی، فهم درست و ضابطهمند از آن آیات را ارائه دهند و این بیان برای بقیه مردم نیز اطمینانآور است.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/209989
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #فهم_قرآن
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🧡 بهترین فرزند
〽️ اگر فرزندانی نیکو میخواهید، رابطۀ خود و همسرتان را اصلاح کنید.
‼️ سعی کنید در زندگی بهگونهای باشید که فرزندانتان بتوانند به شما بهعنوان یک الگو نگاه کنند.
✅ بهترین فرزندان را باید در خانوادههای خوشبخت و موفّق جستجو کرد.
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #استوری
📎 #استوری_مشاوره
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #تربیت_فرزند
🖇 لینک مطلب:
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
⚠️ علّت روانشناختی اختلال رفتاری در کودکان
💢 والدین و مربّیانی در عرصۀ تربیت موفق هستن که تیزبین باشن.
🔴 یکی از چالشها و مشکلاتی که والدین و مربّیان در عرصۀ تربیت با آن روبرو هستند، رفتارهای پرخاشگرانه از سوی فرزندان و نوجوانان است.
⁉️ شاید برای والدین و مربّیان سؤال باشد که چرا فرزندان و دانشآموزانمان یکدفعه عصبانی میشوند و شروع به پرخاشگری میکنند؟!
✅ اتفاقاً دلیل اینکه والدین و مربّیان در درمان اینگونه رفتارهای فرزندان، ناکارآمد هستند، همین نکته است که رفتارهای منفی مثل پرخاشگری و عصبانیت آنها را یکدفعهای و آنی میدانند.
🔶 درحالیکه اکثر رفتارهای فرزندانمان، واکنش و عکسالعملی به کنش و عملی است که با آن مواجه شدهاند.
📌 لینک مطلب
https://btid.org/fa/news/208295
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #دانش_آموزی
📎 #والدین
📎 #تربیت_فرزند
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
✅ هرکه فرزندش بیش، برکتش بیشتر!
♦️ یکی از آموزههایی که در روایات بر آن تأکید شده، این است که فرزند موجب برکت در خانواده میشود.
🔷 برکت عبارت است از فراوانی، رونق، فزونی، سعادت و نیکبختی؛ در این تعریف، برکت شامل مجموعهای از هیجانها، اندیشهها، رفتارها و احساساتی میشود که بهطور وسیع با سلامت و بهداشت روانی خانواده در ارتباط هستند. پس هرچقدر تعداد فرزندان بیشتر باشند، خیر و برکت نیز بیشتر خواهد بود.
🔻 رسولخدا (صلّیاللهعلیهوآله) نیز بیشتر بودن جمعیت را خیر دانسته و بدان افتخار میکنند. ایشان میفرمایند: «ازدواج کنید و بر تعدادتان بیفزایید، همانا من به تعداد شما مباهات میکنم.»
📚 جامع الاخبار، ج 1، ص 101.
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #استوری
📎 #استوری_مشاوره
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #فرزند_آوری
🖇 لینک مطلب:
🔸 https://btid.org/fa/news/209365
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org