💠دست ذلت به طرف دشمنان دراز نکنید.
مليگراها اگر بودند، به راحتى در مشكلات و سختيها و تنگناها دست ذلت و سازش به طرف دشمنان دراز مىكردند؛ و براى اينكه خود را از فشارهاى روزمره سياسى برهانند، همه كاسه هاى صبر و مقاومت را يكجا مىشكستند و به همه ميثاقها و تعهدات ملى و ميهنى ادعايى خود پشت پا مى زدند.
📚صحیفه امام؛ جلد ۲۱؛ صفحه ۹۸
#امام_خمینی
🔆 "فارابی" در آثار خود می گوید:
👈یک نوع بیماری جسمانی وجود دارد به نام بولیموس. که فرد مبتلا به این بیماری، همواره احساس سیری می کند و یا اینکه روز به روز افسرده تر می شود و رو به مرگ می رود. هرگاه از او پرسیده شود که آیا میل به غذا دارد یا نه؟ می گوید خیر سیر هستم.
👈 حال، عین همین بیماری ممکن است در بُعد علمی و معنوی پیدا شود.
یعنی انسان احساس سیری از مطالعه و تحقیق پیدا کند و شما مواظب باشید که تعلقات و وابستگی ها باعث نشود که همیشه احساس سیری از تحقیق و کتاب کنید.
لذاست که شیخ "ابن سینا" در شفا میگوید:
🌱 کسی که از علم لذت نمی برد، اعتدال مزاج ندارد 🌱
✍ عارف کبیر علامه حسن زاده آملی
🔆 شاهی که با هر اتفاقی، از کشور فرار میکرد!!!
✍ بسیاری گمان میکنند شاه سال ۵۷ از ایران گریخت حال آنکه شاه چندین بار در دوران حکومتش از کشور گریخته بود
1⃣ نخستین #فرار شاهانه مربوط به تاریخ 25 مرداد سال 1332 وقتی خبر شکست مرحله اول کودتا را شنید به بغداد و سپس اقامت در ایتالیا بود.
2⃣ دومین بار یک دهه بعد در دوره نخست وزیری علی امینی در بحران بین #پادشاه و نخست وزیر، محمدرضا به بهانه سفر از مهلکه به نروژ فرار کرد.
3⃣ سومین بار هم در 26 دیماه 1357
او در بحرانها از قلب حادثه گریزان بود و به تعریف خواهرش اشرف روحیه مُرغدلی داشت.
✍ ماروین زونیس در صفحه ۱۸۰ کتاب خود"شکست شاهانه" مینویسد: در نشریات اروپایی شاه ایران به شاه چمدانی شهرت داشت زیرا در بحران ها چمدان او بسته و آماده گریختن بود.
✍علیرضا زادبر
#پهلوی_بدون_روتوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جهاد_تبیین 5⃣7⃣1️⃣
🔆 مگه نخبهکشی چطوریه؟
🔹 جایزه برنده شدن در المپیاد دانش آموزی کشوری کامپیوتر، فقط ۲ میلیون تومان است!
🔻وقتی با نخبگان کشور این طوری برخورد میشه نباید انتظار داشته باشیم فرار نخبگان شکل نگیره
🏴نقل مطالب بدون سند
⚫️ سوال : در بعضی از هیأتهای مذهبی مصیبتهایی خوانده میشود که مستند به مقتل معتبری نیست و از هیچ عالم یا مرجعی هم شنیده نشده است و هنگامی که از خواننده مصیبت از منبع آن سؤال میشود، پاسخ میدهند که اهلبیت(علیهمالسلام) اینگونه به ما فهماندهاند و یا ما را راهنمایی کردهاند و واقعه کربلا فقط در مقاتل نیست و منبع آن هم فقط گفتههای علما نمیباشد بلکه گاهی بعضی از امور برای مدّاح یا خطیب حسینی از راه الهام و مکاشفه مکشوف میشود، سؤال من این است که آیا نقل وقایع از این طریق صحیح است یا خیر؟ و در صورتی که صحیح نباشد، تکلیف شنوندگان چیست؟
▪️جواب : نقل مطالب به صورت مزبور بدون اینکه مستند به روایتی باشد و یا در تاریخ ثابت شده باشد، وجه شرعی ندارد مگر آنکه نقل آن به عنوان بیان حال به حسب برداشت متکلّم بوده و علم به خلاف بودن آن، نداشته باشد و تکلیف شنوندگان نهی از منکر است به شرطی که موضوع و شرایط آن نزد آنان ثابت شده باشد.
📕منبع: khamenei.ir
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🔆 چرا فقط امام حسین قیام کرد؟
✍ درسی برای تاریخ بشریت
🏴 هدف آن بزرگوار عبارت بود از انجام دادن یک واجب عظیمی از واجبات دین که آن واجب عظیم را هیچ کس قبل از امام حسین علیهالسّلام انجام نداده بود، حتّی خود پیغمبر.
✍ نه پیغمبر این واجب را انجام داده بود، نه امیرالمؤمنین نه امام حسن مجتبی.
🕌 امام حسین باید این واجب را عمل میکرد تا درسی باشد برای همه تاریخ؛ مثل اینکه پیغمبر حکومت تشکیل داد تا درسی باشد برای همه تاریخ اسلام. جهاد فی سبیل الله کرد، این درسی شد برای همه تاریخ مسلمین و تاریخ بشر تا ابد.
📚 انسان 250 ساله، ص 182.
🖇 لینک مطلب:
🌐https://btid.org/fa/photogallery
📚 بخوانید : یکشنبه ها . احکام شرعی
🌸🌹 @BARADARANH1_IR
صفحه ما در اینستاگرام 👇
https://instagram.com/baradarannh.ir2?utm_medium=copy_link