#جهاد_تبیین 6⃣7⃣1️⃣
🔆 عجایب فساد ۹۲ هزار میلیاردی در فولاد مبارکه
🗞 روزنامه فرهیختگان در گزارشی نوشت: چکیده گزارش ۳۰۰صفحهای مجلس از فساد در فولاد مبارکه
🔹 پروژه بگیرهای توییتر مجموعا ۴١٧ میلیون از فولاد پول دریافت کردند تا با ریتوییت و جریان سازی مانع از تحقیق و تفحص شوند، صداوسیما ٢٢ میلیارد تومان!
🔹باشگاه سپاهان سال ٩٨ سود ده بوده است، آنقدر بالای سقف قانونی پاداش پرداخت کرده است که شرکت زیان ده شده است!
🔹تخلف ۵٧ هزار میلیارد تومانی فولادمبارکه اصفهان در تولید و فروش
🔹 تقدیم رانت به سایپا و ایرانخودرو از طریق فروش مازاد نیاز و زیر قیمت محصولات به این شرکت ها و فروش آنها در بازار آزاد توسط این دو خودروساز
🔹اختلال در بازار سرمایه از طریق پروژهکردن و خرید و فروش سهام شرکتهای کروی، فسرب، توکا ریل، آسیا سیر ارس، توکارنگ و...، بهمنظور کسب سودهای غیرمتعارف
🔹 پرداخت حقوق ماهیانه ۶٠ میلیونی برای مشاوران خیالی توسط مدیرعامل بازنشسته فولادمبارکه
🔹استخدام سفارشی ٢٠٠ بازنشسته در فولاد مبارکه و انتصاب به عنوان هیاتمدیره شرکتهای تابعه افراد معرفیشده از طرف مسئولان دولتی و برخی نمایندگان مجلس
🔹 ١٧٠ میلیارد تومان خرید کتوشلوار، خودرو تا ادکلن برای مدیران دولتی
🏴 انصراف ناظر وقف پس از قبول
⚫️ سوال : واقف در وقفنامه، متولی و ناظر را تعیین کرده است؛ آیا ناظر می تواند پس از قبول نظارت، آن را به دیگری واگذار کند و یا برای اجرای نظارت، وکیل بگیرد؟
▪️ جواب : به احتیاط واجب، جایز نیست ناظر پس از قبول نظارت، خود را از نظارت عزل کرده یا آن را به دیگری واگذار کند؛ اما اگر نظارت منوط به نظر شخصی ناظر نباشد، می تواند در عمل به نظارت، وکیل صالح و امین، انتخاب کند.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
💢 تا وقتی که پول در دست توست مال تو نیست!
🔹یک وقت علی علیه السلام درهم یا دیناری را که مال خودشان بود کف دست گرفت، قدری به آن نگاه کرد و فرمود: ای پول! تو تا وقتی که در دست من هستی مال من نیستی؛ درست عکس آنچه ما میگوییم. ما میگوییم تا وقتی پول مال من است که در جیب من است و وقتی خرج کردم از دست من رفته است.
🔸علی علیه السلام عکس این را فرموده است: تو تا وقتی که در دست من هستی مال من نیستی، زیرا تا وقتی که در دست من هستی باید مال تو باشم و نوکر تو باشم و تو را نگهداری کنم. تو آن وقت مال من هستی که تو را خرج کرده باشم و الّا تا وقتی که تو را نگه داشتهام تو مال من و در خدمت من نیستی، من مال تو و در خدمت تو هستم.
📗استاد مطهری، انسان کامل، ص۲۷۷
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
آموزش جامع پریمیر 😋
به صورت کاملا رایگان 😳
سریع بدو بیا🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️
https://eitaa.com/joinchat/3051749421C5f85f74345
📚 بخوانید : دوشنبه ها . تفسیر قرآن
✅وَلَيْسَتِ التَّوْبَةُ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السَّيِّئَاتِ حَتَّي إِذَا حَضَرَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ إِنِّي تُبْتُ الآنَ وَلاَ الَّذِينَ يَمُوتُونَ وَهُمْ كُفَّارٌ أُوْلَـئِكَ أَعْتَدْنَا لَهُمْ عَذَاباً أَلِيماً (18)
و پذيرش توبه، براى كسانى كه كارهاى زشت مى كنند تا وقتى كه مرگ يكى از آنان فرا رسد، آنگاه مى گويد: همانا الآن توبه كردم، نيست. و نيز براى آنان كه كافر بميرند، بلكه براى آنان عذاب دردناك مهيّا كرده ايم.
💠پیام ها :
✅- توبه در حال اختيار و آزادى ارزش دارد، نه در حال اضطرار يا مواجهه با خطر. «اذا حضر احدهم الموت قال انّى تبت الآن»
✅- اصرار بر گناه، توفيق توبه را از انسان مى گيرد. كلمه ى «يعملون» نشانه استمرار و كلمه ى «سيّئات» به معناى تعدّد و تكرار گناه است.
✅- توبه رانبايد به تأخير انداخت. چون زمان مرگ معلوم نيست و توبه هنگام معاينه ى مرگ، پذيرفته نمى شود. «اذا حضر احدهم الموت...»
✅- هنگام خطر و مرگ، فطرت خداشناسى انسان آشكار مى شود. «انّى تُبت الآن»
✅- كافر مردن و بد عاقبتى، همه ى اعمال نيك و از جمله توبه را تباه و حبط مى كند. «يموتون و هم كفّار»
✍تفسیر نور . ذیل آیه شریفه
🌸🌹 @BARADARANH1_IR
صفحه ما در اینستاگرام 👇
https://instagram.com/baradarannh.ir2?utm_medium=copy_link
💠 قدم قدم تا کربلا
🔻 قالَ الصَّادِقُ عَلَیهِالسَّلَامُ: «مَن خَرَجَ مِن مَنزِلِهِ یُریدُ زِیَارَهَ الحُسَینِ بنِ عَلِیِّ بنِ أبِی طَالِبٍ عَلَیهِمَاالسَّلَامُ، إن کَانَ مَاشِیاً کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکُلِّ خُطوَهٍ حَسَنَهً، وَ حَطَّ بِهَا عَنهُ سَیِّئَةً، حَتَّى إذَا صَارَ بِالحَائِرِ کَتَبَهُ اللَّهُ مِنَ المُفلِحِینَ، وَ إذَا قَضَى مَناسِکَهُ کَتَبَهُ اللَّهُ مِنَ الفَائِزیِنَ، حَتَّى إذَا أرَادَ الإنصِرَافَ أتَاهُ مَلَکٌ، فَقَالَ لَهُ: أنَا رَسُولُ اللَّهِ، رَبُّکُ یُقرِئُکَ السَّلامَ، وَ یَقُولُ لَکَ: استَأنِفِ العَمَلَ، فَقَد غُفِرَ لَکَ مَا مَضَى.»
✍️ امام صادق علیهالسّلام فرمودند:
هر کس به قصد زیارت حسین بن على بن ابى طالب علیهماالسّلام از خانه اش بیرون آید، اگر پیاده باشد، خداوند براى هر قدمی که برمیدارد، حَسَنهاى برایش مینویسد و گناهی از او محو میکند و چون به حرم امامحسین علیهالسّلام رسید، خداوند [نامِ] او را جزو رستگاران مىنویسد و چون زیارتش را به پایان بَـرَد، خداوند [نامِ] او را از رهایى یافتگان مىنویسد و چون بخواهد باز گردد، فرشتهاى نزد او مىآید و به او مىگوید: «من، پیامآور خدایم؛ خداوند، به تو سلام مىرساند و مىفرماید: "عمل، از سر گیر که گذشتهات آمرزیده شد”.»
📚 کامل الزّيارات، ص ۱۳۲.
📎 #گرافیک
📎 #اربعین
📎 #شکوه_حسینی
🖇 لینک مطلب:
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
✍️ یادداشت
📌 امام حسین، نخستین مدافع در برابر تفکرات تکفیری
🔹 ظهور داعش و گروههای تکفیری در سالهای اخیر چهره زشت و نامناسبی از اسلام، برای مردم جهان به نمایش گذاشته است.
خاندان بنیامیه و بنیمروان اولین گروههایی بودند که تفکرات باطل گروههای تکفیری را جامه عمل پوشاندند.
🔸 در طول تاریخ اسلام همواره بیش از هر مذهب دیگری این شیعیان و ائمه اطهار علیهمالسلام بودهاند که با جریانات باطل مقابله کردهاند. اوج این مبارزه و استقامت در راه حق را میتوان در مبارزه سیدالشهدا با سپاه یزید و امویان دید.
👈 اقدامات داعش در دوران معاصر شباهت بسیاری با عملکرد و رفتار امویان دارد. در ادامه به چند مورد از این شباهتها اشاره میکنیم:
1️⃣ تکفیر مخالفان
دستگاه تبلیغاتی معاویه چنان در تکفیر امیرالمومنین علیه السلام موفق بود که برخی از شامیان علت حضور خود در جنگ علیه حضرت را بینمازی ایشان عنوان میکردند.
امویان شخصیتهای برجستهی دیگری از جمله "حُجرِ بن عَدِی" و "عَمرو ابن حَمِق خُزائی" را نیز تکفیر و اعدام کردند. آنها به امام حسین علیهالسلام نیز تهمت خروج از دین زده و خون حضرت را مباح شمردند.
2️⃣ قتل عام زنان و کودکان و به اسیری گرفتن زنان مسلمان
شاید بتوان گفت اولین گروهی که به اسم اسلام قتل و غارت کرده، سرها را برید، زنان مسلمان را به اسیری گرفت، امویان بودند.
امویان به قدری بیحیاء بودند که در ظهر عاشورا فرزند رسول خدا را به شهادت رسانده و اهل بیت ایشان را به اسارت گرفتند.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/216597
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #شکوه_حسینی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📌حرّ حسینی، اسوه عاقبت اندیشی
🔸سیره و زندگی بزرگان تاریخ کربلا، درسها و مدلهای الگویی زیبایی برای تربیت جامعه بشری به همراه دارد. حر بن یزید ریاحی از جمله دانشآموختگان دانشگاه حسینی است که سیره رفتاری و عملی او الگویی برای تربیت نسلی توحیدی است.
🔹دنیا، جولانگاه جولانِ دنیا پرستانی است که گاهی برای رسیدن به پولهای بیارزشی، انسانهای پاک و والایی را به مسلخگاه قربانی فرستاده و آنان را طعمه گرگ صفتان خون آشام نمودند. حادثه عاشورا، صحنهگاه آزمایش انسانهایی بود که حق را دیدند و شناختند، اما بین انتخاب مال بیارزش دنیوی و پاداش اخروی مردد شدند و همین تردید آنان را از ملحق شدن به راه حق بازداشته و در نتیجه نه به دنیا رسیدند و نه به آخرت؛ بلکه تنها سیاهی و ننگ تاریخ را برای خود رقم زدند.
🔸حر بن یزید ریاحی در آغاز از جمله همین افراد بود اما در میانه راه، با تلنگر رهبر خود در روز واقعه عاشورا که فرمود: «آیا دادرسى نیست که براى رضاى خدا به داد ما برسد؟ آیا دفاعکنندهاى نیست که از حرم رسول خدا دفاع کند؟»
🔹حر بن یزید ریاحی وقتی مورد تلنگر حضرت قرار گرفت، بیدار شد، لرزه بر اندامش افتاد. راه حق را پیدا کرد و به امام ملحق شد.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/217564
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #حر
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
‼️ حجاب، نماد حُرّیت است!
🔷 خداوند در قرآن کریم میفرماید:
«يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِکَ وَ بَنَاتِکَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ۚ ذَٰلِکَ أَدْنَىٰ أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ ۗ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا.»
✍️ ای پیغمبر! به زنان و دختران خود و زنان مؤمنین بگو که خویشتن را با چادر فرو پوشند که این کار برای اینکه آنها [به عفّت و حرّیت] شناخته شوند تا از تعرّض و جسارت [هوسرانان] آزار نبینند، نزدیکتر است و خدا [در حقّ خلق] بسیار آمرزنده و مهربان است.
✅ حجاب در حقیقت نماد حرمت است؛ حجاب ایجاد مرز است برای محفوظ ماندن از ناامنیهایی که از طرف هوس بازان تهدید محسوب میشود؛ حجاب بیانگر فضیلت انسانی به نام «حیا» است.
📚 سوره احزاب، آیه 59.
📎 #گرافیک
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #حجاب
🖇 لینک مطلب:
https://btid.org/fa/news/214611
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org