9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻
☑️ زکریای رازی (کاشف #الکل) آخوند بود ــ قسمت 1
با تمسخر گفت: دیدی آخرش حرمُ با الکل نجس، ضد عفونی کردند؟!
گفتم: خداییش از کرونا و مرگ دیگران خوشحال شدیا چون بهونه پیدا کردی برای زخم زبون و عقدهگشایی! هرچند میدونم که این حرفها آرومت نمیکنه بلکه بیشتر تو تاریکی فرو میری! اما بدون که طبق فتوای علما (از قدیم تا الآن) الکل صنعتی (که مست کننده نباشه) نجس نبوده و نیست! رعایت بهداشت و پاکیزگی هم جزو دین ما هست. اهل بیت هم خونه خودشونُ از آلودگی تمیز میکردند. ضمناً زکریای رازی کاشف الکل، خودش آخوند و شدیداً معتقد به اهل بیت بود! ☺️
#زکریای_رازی
#کرونا_را_شکست_میدهیم
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻
☑️ زکریای رازی ملحد نبود. آخوند بود ــ قسمت 2
با تمسخر میگفت: دیدی آخرش دعا و توسل جواب نداد، مسلمونها دست به دامن زکریای رازی #ملحد و #الکل شدند؟!
گفتم: اولاً دین ما دین #عقلانیت هست. هم دعا، هم درمان. رعایت #بهداشت جزو دین ما هست. استفاده از #الکل صنعتی برای ضدعفونی هم هیچ اشکالی نداره! ضمناً کی گفته #زکریای_رازی ملحد بود؟! اون یک #آخوند شیعه بود. بزرگترین طبیب و داروساز کلاسیک ایرانی، با شهرت جهانی در مقدمه کتاب طبّی برء الساعة قبل از درمان، #دعا میکنه و #متوسل به محمد و آل محمد میشه!
التماس تفکر و تحقیق!
#کرونا_را_شکست_میدهیم
🍁 الإمامُ عليٌّ عليه السلام :
ما أفحَشَ كريمٌ قَطُّ .
انسان بزرگوار، هرگز دشنام ندهد.
غرر الحكم : 9478.
📚 بخوانید : شنبه ها . احادیث پزشکی
💠آداب شيردهى
✳️«و مادران، فرزندان خود را دو سال تمام، شير دهند. [اين] براى كسى كه بخواهد شير دادن را كامل كند. و بر آن كس كه فرزند براى او متولّد شده (پدر)، لازم است خوراك و پوشاك مادر را بپردازد [، حتّى اگر طلاق گرفته باشد]. هيچكس جز به اندازه توانش تكليف نمى شود؛ نه مادر به [خاطر اختلاف با پدر] حقّ ضرر زدن به كودك را دارد، و نه پدر. و بر وارث او نيز لازم است اين كار را انجام دهد (هزينه مادر را در دوران شيرخوارگى تأمين نمايد). پس اگر آن دو با رضايت و رايزنى يكديگر خواستند فرزند را از شير بگيرند، بر آنان گناهى نيست. و اگر هم خواستيد براى فرزندانتان دايه بگيريد، گناهى بر شما نيست، به شرط اين كه حقّ گذشته مادر را به طور شايسته بپردازيد. از خداوند، پروا كنيد و بدانيد كه خداوند، به آنچه مى كنيد، بيناست»(بقره/۲۳۳)
✔️به نقل از امِّ اسحاق دختر سليمان: در حالى كه يكى از دو فرزندم (محمّد يا اسحاق) را شير مى دادم، امام صادق عليه السلام به من نگريست. سپس فرمود: «اى مادر اسحاق! او را از يك پستان شير مده. از هر دو پستان شير بده تا يكى خوراك و ديگر نوشاب باشد». الكافي، ج 6، ص 40
✔️امام صادق عليه السلام:
[حدّاقل] شيردهى، 21 ماه است و آنچه از آن كاسته شود، ستمى است بر نوزاد.
الكافي، ج 6، ص 40
✔️به نقل از سعد بن سعد اشعرى: از امام رضا عليه السلام پرسيدم: كه آيا كودك، بيش از دو سال هم شير داده مى شود؟
فرمود: «تنها دو سال».
گفتم: اگر از دو سال افزون شود، آيا بدان سبب، بر پدر و مادر او گناهى است؟
فرمود: «نه».
تهذيب الاحکام.ج8.ص107
https://eitaa.com/BARADARANH1_IR
🔴امام على عليه السلام :
مَنِ ابتَلى بِالقَضاءِ فَليُواسِ بَينَهُم فِي الإشارَةِ و فِي النَّظَرِ و فِي المَجلِسِ ؛
آن كه بر مسند قضاوت مى نشيند ، بايد ميان مردم در اشاره و نگاه و نشستن برابرى را مراعات كند .
الكافى ، ج 7 ، ص 413 .
🔵اطلاعیه مهم...
🔸كشتند آن امام همامي كه مِهر عالم بود ...
السلام علي مولانا المظلوم الشهيد ، موسی بن جعفر کاظم
🔹در اين روزهاي واپسينِ امسال ؛ دل در تب و تابِ حادثه اي ست كه آغاز بهارمان را گلگون ميسازد و غمبار !
حكايت عروج آن والامردِ بلندمرتبه اي كه افراشت تمامِ هدايت را و هدايتي تمام !
🔸بياييم ذره اي از اجر رسالت پيامبر رحمت صلي الله عليه و آله را به پاي هفتمین خورشيدِ آسمانش بريزيم ؛
شايد قبول افتد ...
_____________________________
حال با توجه به اینکه اولین روز از سال۹۹ مصادف است با شهادت مظلومانه امام موسی کاظم علیه السلام پیشنهادمیشود:
١- برقراري روضه هاي خانگي بین اعضای خانواده در خانه
٢- نصب پرچم به نام مقدس امام موسی کاظم عليه السلام و كتيبه بر در منازل مان
٣- دادن هداياي شب عيد به نام آن امام بزرگوار عليه السلام و تذكر به شخص هديه گيرنده نسبت به شهادت حضرت در روز اول سال نو
٤- پخت حلوا و يا شله زرد و تزيين آن به نام مقدس آن سرور و مولا عليه السلام و اهداي آن به همسايگان با رعایت اصول بهداشتی
٥- اهداي كتاب در مورد ايشان
۶-تغییر پروفایل موبایل مناسب با ایام شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
۷-فرستادن پیام های تسلیت در شب و روز شهادت آن امام مظلوم
۸-پوشیدن لباس مشکی
🔹🔸🔹🔸🔹
موفق باشید
والسلام
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واقعيت يک شايعه از آرامستان بهشت معصومه قم
🔹علت وجود #قطعه_بحران در آرامستان قم چيست؟
#کرونا_را_شکست_میدهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این کلیپ را یونیسف منتشر کرده است
🔹 شایعات منتشر شده درباره کرونا را بازنشر ندهیم
#کرونا_را_شکست_میدهیم
🔵 الإمامُ عليٌّ عليه السلام :
العارِفُ وَجهُهُ مُستَبشِرٌ مُتَبَسِّمٌ ، وقَلبُهُ وَجِلٌ مَحزونٌ .
عارف چهره اش شاد و خندان است و دلش ترسان و اندوهگين.
غرر الحكم : 1985
💠 نکات مهم درباره داروی انتسابی به امام کاظم برای درمان #کرونا
قسمت : ۱-۴
🔰 مدتی است که جریانی به ناب #طب_اسلامی ، شروع کرده اند به تبلیغ دارویی به نام داروی امام کاظم (ع) برای درمان این بیماری و ادعا کرده اند هرکس که کرونا داشت و این دارو را خورد، درمان شد و الان مشغول صادرات آن به کشور چین و دیگر کشورهای درگیر کرونا هستیم !!!
✳️ لازم به ذکر است که همین جریان در ابتدای شیوع این بیماری در قم، مدام می گفتند که شایعه هست و دروغ ، امکان ندارد در قم ، کرونا بیاید، محال ممکن است در جامعه اسلامی کرونا بیاید، اصلا به همین خاطر حدود 2 میلیون چینی مسلمان شدند تا کرونا نگیرند!!!!!😳
ما روایت داریم از امام صادق(ع) که قم ، امن هست و امان ، و اینکه در قم کرونا بیاید، دروغ است ، دروغ پزشکان که پولی به جیب بزنند و..... در کانال هایشان تا بخواهید از این مطالب هست.
اما وقتی دیدند حتی خود رهبری معظم هم در این باره حرف زده اند ، حالا آمده اند و گفته اند دارویش در دست ما هست، آن را بخورید که همان داروی امام کاظم هست و برای درمان این بیماری عالی هست.
🌀 حالا می خواهم چند نکته درباره این ادعاها و این دارو بنویسم و همه را هم می خواهم مستند کنم و تمام تلاشم را هم می کنم که هیچ بی ادبی و توهینی به کسی نکنم و عاجزانه درخواست دارم اگر نقدی هست، محترمانه باشد.
1️⃣ قصد صحبت درباره طب اسلامی را ندارم ، اما این وقایع اخیر باعث شد وقتی دیدم حرف رهبری و مراجع زیر پا دارد گذاشته می شود، سکوت را جایز ندانستم
2️⃣ ادعای این افراد درباره داروی امام کاظم ، از دو جهت قابل بررسی هست.
اول سند این روایت
دوم میزان کارامدی آن
👈 اول
از نظر سندی که این روایت در کتاب طب الائمه آمده است ، و واقعا سند این روایت ضعیف هست ، حتی انتساب این کتاب هم به فرزندان جناب بسطام ، مورد تردید هست.
🌀 یک نکته جالب درباره این کتاب می دانید چیست؟؟؟
از قرن چهارم که زمان تالیف این کتاب هست تا قرن 11 هجری که زمان فوق العاده زیادی هست، هیچ دانشند و راوی ای به این حدیث داروی امام کاظم استناد نکرد و در کتاب خود حتی کوچکترین اشاره هم به آن نکرد !!! و فقط ذر این قرن 11 بود که علامه مجلسی این روایت را در کتاب بحارالانوار خود آوردند که حتی اگر ایشان تائید هم بکنند ، باز ضعف سند روایت و عدم اعتنای علما در این همه قرن به این روایت و دارو، قابل چشم پوشی نیست.
🌀 نکته مهم درباره این کتاب هم اینکه تا دلتان بخواهد اسامی راویانی که مشهور به غلو و تخلیط بوده اند در این کتاب دیده می شود. نمونه مهم و مشهور آنان هم فردی به نام " یونس بن ظبیان " است که صریحا از امام رضا (ع) درباره او ، لعن صادر شده است آن هم لعنی شدید.
هرچند که دیگر راویان موجود در این کتاب هم ، سابقه خوبی در کتب رجالی ندارند.
چطور می آیند عده ای و مطلبی که در چنین کتابی وجود دارد را صریحا به امام کاظم نسبت می دهند ، جای بسی تعجب هست
💠 نکته ای را در اینجا عده ای مطرح می کنند که تجربه نشان داده این دارو اثر کرده ، پس خود این یک دلیلی مهم هست بر اینکه واقعا امام کاظم این دارو را توصیه کرده اند.
این توجیه بسیار ساده انگارانه هست ، آیا هرچیزی و هر دارویی که اثر کرده ، باید حتما آن را به امام نسبت داد؟ آیا ما کم داروی طب سنتی داریم که همیشه اثر بخش هستند؟؟ آیا باید بیاییم و همه آنها را به ائمه نسبت بدهیم؟؟؟
احتمال اینکه یک عطاری در آن زمان برای بالارفتن فروشش ، دارویی را به ائمه نسبت دهد ، نیست؟؟؟؟؟؟
💠 الان کلی روایت داریم که می گویند فلان کار را انجام دهید برای رفع گرفتاری و استجابت دعا ، بارها شده انجام دادیم و نتیجه نگرفتیم، الان باید بگوییم آن روایات جعلی هست؟؟؟ یا دلیلی دیگری باید پیدا کرد؟
آیا هر روایت صحیح السندی هم اگر اتفاق نیفتاد ، باید بگوییم چون تجربه ثابت کرده ، پس روایتش جعلی هست؟؟؟
کجای دین ما ، تجربه را به عنوان بررسی سند روایت مطرح کرده اند؟؟؟
اندکی تامل
( قسمت دوم در پست پایین 👇👇👇)
(قسمت: ۲-۴
✳️ ما با این عزیزان دعوا نداریم و همه این عزیزان ، بزرگوارند و قطعا دغدغه دارند ، اما خواهشی دارم که اگر واقعا می گویند این دارو را امام کاظم (ع) گفته اند ، سندش را برای بنده بیسواد اثبات کنند و اگر نمی توانند اثبات کنند، خواهشا این دارو را به نام امام کاظم جا نزنند، اگر هم واقعا مدعی اثرگذاری این دارو هستند، بگویند یک داروی گیاهی هست که اثرش خوب هست. چرا باید هرچیزی را سریع به ائمه نسبت بدهیم؟
👈 نکته دوم درباره میزان کارامدی این دارو هست ، یعنی واقعا هرکسی این دارو را خورده ، نتیجه دیده ؟ حالا بحثم فقط کرونا نیست، هر مریضی دیگر منظورم هست، واقعا این دارو برای هرکسی که خورده اثر داشته است؟؟؟
💠 استاد سیدمحمدکاظم طباطبایی ، رئیس پژوهشکده علوم و معارف حدیث دارالحدیث ، او که تقریبا تمام عمر خود را در عرصه حدیثپژوهی صرف کرده است در گفتگوی اختصاصی با «شبکه اجتهاد» فرمودند :
🌀 شما اگر بخواهید سخنی را به یک مرجع تقلید انتساب دهید، بلافاصله، دفتر آن مرجع از شخص میپرسد که از کجا این حرف را گفتهاید؟ حال بعد از هزار و سیصد سال، روایتی که منبعی و سند معتبری ندارد را به چه جراتی به امام علیهالسلام نسبت میدهند؟ خلاصه هرکسی که بخواهد سخنی را به امام علیهالسلام، نسبت دهد، باید استدلال کند که چگونه به این اطمینان رسیده است که این سخن از امام علیهالسلام صادرشده است. اخباریون میگویند اخبار کتب اربعه ( کافی ، من لایحضر، تهذیب، استبصار)، قطعی الصدور است . اگرچه این مبنا اشتباه است؛ اما کسی که مبنای اخباری دارد، این مقدار وارد بوده که انتساب را در کتب اربعه فقط ادعا کند. در کتابهایی مثل طب النبی صلیالله علیه و آله و طب الرضا علیهالسلام و امثالذلک که جزو کتب اربعه نیستند ، 👈👈👈یا روایات سند ندارند و یا حتی راوی، متهم به وضع و جعل است.👉👉👉
🌀 ایشان در ادامه فرمودند: به امام کاظم علیهالسلام دارویی منسوب است که ضریب ایمنی بدن را بالا میبرد که فرموده اول بهار و اول پاییز آن را بخورید. یکی از محققین، این دارو را بر روی زوار اربعین، تجربه کرده است. مثلاً از صدنفری که با هم رفتهاند، پنجاه نفر این دارو را خوردهاند و پنجاه نفر نخوردهاند، این افرادی که این دارو را خوردهاند حدود بیست درصد کمتر مریض شدهاند. در مباحث طبی، همین مقدار، به درد ما میخورد؛ اما اینکه آیا واقعاً امام کاظم علیهالسلام فرموده یا نه؟ مهم نیست. 👈👈👈چون با تجربه به دست آوردیم که این دارو بهاندازه بیست درصد فایده دارد و فرقی نمیکند چه کسی گفته باشد.👉👉👉
👆👆👆 ایشان صراحتا گفته اند که از نظر تجربی این دارو فقط 20 درصد نتیجه داشته ، نه نتیجه 100 درصدی که این آقایان ادعا دارند.
پس اگر داروی خوبی باشد ، نمی توانیم با قاطعیت بگوییم که همه این را گفته اند.
شاید بگویید متخصصین طب سنتی چه می گویند؟
✳️ دکتر سعید اسکندری رییس انجمن طب سنتی خراسان رضوی در گفتگو با ایرنا افزود: این روزها که جامعه درگیر شیوع "ویروس کووید ۱۹" عامل بیماری کرونا شده، شاهد توزیع چنین موادی با این ادعای گزاف هستیم که موثر بر درمان بیماری همهگیر است و حتی در برخی از مناطق شهر مشهد این مواد توزیع شدهاند.
وی ادامه داد: این مواد ادعایی با حک نام ائمه اطهار(ع) بر روی بستههای آن، در حالی بین مردم تبلیغ و توزیع میشود که به هیچوجه فرایند علمی آکادمیک مورد پذیرش مجامع تخصصی داروسازی، پزشکی و حداقل استانداردهای دارویی را نیز طی نکردهاند.
وی افزود: یکی از افرادی که هماینک در این حوزه ادعا و فعالیت دارد (تبریزیان) پیش از اینها از سوی مراجع قضایی از هر اقدام طبی و تجویزی در حوزه درمان منع شده است. ( تصویر حکم دادگاه تبریزیان را بعد از این یادداشت میاوریم)
به این فرد جدا توصیه میشود با اقداماتی نظیر آتش زدن کتاب مرجع پزشکی طب هاریسون و تجویزهای بیاساس و غیرعلمی همچون تجویز روغن بنفشه، بیش از این جامعه ایرانی را مورد مضحکه دشمنان مغرض قرار ندهد.
و با منسوب کردن آن به امام معصوم ( ع ) موجب بی اعتمادی و نعوذبالله وهن حضرت و مکتب شیعه را فراهم نکنند.
💠 این هم نظر یک متخصص طب سنتی . نظر دکتر پزشکی مدرن را نیاوردیم که بگویند طب آنها اسرائیلی هست و ...
نظر دکتر طب سنتی را آوردیم که کارش درمان گیاهی هست.
شاید بگویید اما برخی دکترها گفته اند که این دارو خوب است و اثر دارد، که باز هم به شما میگوییم آیا اثر صد در صدی دارد؟
اگر ندارد چرا به اسم امام کاظم دارین آن را پخش می کنید؟؟؟
( قسمت سوم در پست پایین 👇👇👇)