6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید : پاسخ به شبهات و سوالات دینی
❓آیا حقیقت مفهوم دین اسلام و مبانی واقعی آن ، همین است که توسط مراجع دینی برداشت می شود ؟ یعنی در زمان غیبت ، علما در تبیین حقیقت شریعت چقدر موفق بوده اند...!؟
https://eitaa.com/BARADARANH1_IR
💠منظور از حیات و مرگ معنوى
✳️بسیارى از الفاظ با بینش هاى متفاوت معانى گوناگونى را مى بخشد از جمله لفظ «حیات» و «مرگ» است که در بینش مادى تنها به معنى حیات و مرگ فیزیولوژیکى است یعنى هنگامى که قلب کار مى کند، خون به اعضاء مى رسد و حس و حرکت و جذب و دفعى در بدن انسان است، زنده است، اما هنگامى که این حرکات خاموش شد، دلیل بر مرگ قطعى است که با یک آزمایش دقیق در چند لحظه مى توان آن را دریافت.
اما از دیدگاه قرآن افراد بسیارى هستند که از نظر فیزیولوژیکى زنده اند ولى در شمار مردگانند، و به عکس کسانى هستند که ظاهراً مرده اند، اما زندگان جاویدند همانند شهیدان.
علت این برداشت متفاوت، به خاطر آن است که: اسلام علاوه بر این که معیار حیات و شخصیت انسان را در ارزش هاى روحانى او مى شمرد، مسأله وجود و عدم تأثیر و فایده را معیارى براى وجود و عدم حیات مى شناسد.
کسى که ظاهراً زنده است اما آنچنان در شهوات فرو رفته که نه ناله مظلومى را مى شنود، نه صداى منادى حق را، نه چهره بینوائى را مى بیند، نه آثار عظمت پروردگار در صحنه آفرینش را، و نه حتى یک لحظه به آینده و گذشته خویش مى اندیشد، چنین کسى در منطق قرآن مرده است، اما کسانى که بعد از مرگ، آثارشان جهانى را فرا گرفته و افکار و خط و راهشان، رهبر و راهنما و الگو و اسوه است، چنین کسانى زنده جاویدانند. (۱)
از همه اینها گذشته، طبق مدارک بسیارى که در دست داریم، اسلام قائل به حیات برزخى انسان ها است.
لذا در کلمات قصار «نهج البلاغه» جمله ۱۳۰ مى خوانیم به هنگامى که على(علیه السلام) از «صفین» بازمى گشت در کنار قبرستانى که پشت دیوار شهر «کوفه» قرار داشت رسید، آنها را مخاطب ساخته، سخنانى در ناپایدارى دنیا به آنها گفت، سپس فرمود: (این خبرى است که نزد ما است، نزد شما چه خبر؟)؛ بعد افزود: «أَمَا لَوْ أُذِنَ لَهُمْ فِی الْکَلامِ لاَ َخْبَرُوکُمْ أَنَّ خَیْرَ الزَّادِ التَّقْوى»؛ (اگر به آنها اجازه سخن گفتن داده شود، به شما خبر مى دهند که بهترین زاد و توشه آخرت تقوا است).
این خود دلیل بر آن است که: آنها سخنان را مى شنوند و قادر بر پاسخ گوئى هستند اما اجازه ندارند.
همه این تعبیرات اشاره به حیات برزخى انسان ها است. (۲)
✍پی نوشت :
(۱). درباره «مرگ و حیات معنوى» بحث مشروحى ذیل آیه ۲۴ سوره «انفال» در تفسیر نمونه جلد ۷، صفحه ۱۲۶ بیان شده است.
(۲). گرد آوری از کتاب: تفسیر نمونه، آیت الله العظمی مکارم شیرازی، دار الکتب الإسلامیه، چاپ بیست و پنجم، ج ۱۵، ص ۵۷۳.
🔵پيامبر خدا صلي الله عليه و آله :
كانَ تَحتَ الجِدارِ الَّذي ذَكَرَهُ اللّه ُ تَعالى في كِتابِهِ : «وَ كَانَ تَحْتَهُ كَنزٌ لَّهُمَا» الكهف : 82 . لَوحٌ مِن ذَهَبٍ مَكتوبٌ فيهِ : بِسمِ اللّه ِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ عَجَبا لِمَن أيقَنَ بِالمَوتِ كَيفَ يَفرَحُ ، وعَجَبا لِمَن أيقَنَ بِالقَدَرِ كَيفَ يَحزَنُ ، وعَجَبا لِمَن أيقَنَ بِزَوالِ الدُّنيا وتَقَلُّبِها بِأَهلِها كَيفَ يَطمَئِنُّ قَلبُهُ إلَيها ، لا إلهَ إلاَّ اللّه ُ .
در زير آن ديوارى كه خداوند متعال در ستايش از آن ياد كرده و فرموده است: «و در زير آن ، گنجى متعلّق به آن دو نفر [كودك يتيم [بود» ، لوحى زرّين قرار داشت و در آن ، چنين نوشته شده بود: «به نام خداى مهرگسترِ مهربان . در شگفتم از كسى كه به مرگ ، يقين دارد ، چگونه شاد مى شود؟ و در شگفتم از كسى كه به تقدير ، يقين دارد ، چرا اندوهگين مى شود؟ و در شگفتم از كسى كه به از كف رفتن دنيا و بى وفايى آن به اهلش يقين دارد ، چگونه به آن دل خوش مى كند؟ معبودى جز خدا نيست.
✍ كنز الفوائد : ج 1 ص 380 .
📚بخوانید : شنبه ها . احادیث پزشکی
💠زيانهاى ظاهرى پُرخورى
✳️كاهش تندرستى :
✔️امام على عليه السلام:
هر كس خوردنش بسيار شود، تندرستى اش كاهش مى يابد و هزينه اش بر وى سنگين مى گردد.
غرر الحكم، ح 8903
✔️ امام على عليه السلام:
با پُرخورى، تندرستى اى نخواهد بود.
بحار الأنوار، ج 62، ص 268
✔️امام على عليه السلام:
تندرستى و پُرخورى، با هم گرد نمى آيند.
غرر الحكم، ح 10570
✔️امام صادق عليه السلام:
تباهى تن، در فراوانى خوراك است؛ تباهى كِشت، در ارتكاب گناه؛ و تباهى شناخت، در واگذاردن صلوات بر برترينِ مردمان [يعنى پيامبر خدا صلى الله عليه و آله].
مستدرك الوسائل، ج 16، ص 213
✳️ گندبويى
✔️امام على عليه السلام:
بسيار خوردن، گندبويى مى آورد.
غرر الحكم، ح 7121
https://eitaa.com/BARADARANH1_IR
🔵 رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله :
وَجَدْتُ الحَسَنةَ نُورا في القَلبِ ، وزَيْنا في الوَجْهِ ، وقُوّةً في العَملِ ، ووَجَدتُ الخَطيئةَ سَوادا في القَلبِ ، ووَهْنا في العَملِ ، وشَيْنا في الوَجْهِ .
نيكى را نور دل و آرايه رخسار و نيروى كار يافتم، و بدى و گناه را سياهى دل و سستى در كار و زشتى چهره .
كنز العمّال : 44084 .
❌ متن شایعه :
" وجود رگه هاي سفيد در برخي گوجه فرنگي هاي موجود در بازار نشانه نيترات و باقي مانده سموم كودهاست كه باعث سرطان مي شود. "
✅ پاسخ شایعه
1️⃣ رگههاي سفيد، معمولا نشان دهنده عدم تعادل غذايی در یک محصول است و ارتباطی با وجود نیترات ندارد!
2️⃣ به عنوان مثال، اگر کلسیم یا فسفر گوجه فرنگی کمتر از حد طبیعی باشد، در هنگام رشد بخوبی رنگ نمیگیرد!
3️⃣ در صورت استفاده از کودهای شیمیایی بدون آزمون خاک و گیاه، احتمال تجمع نیترات در سبزی ها و صیفی ها وجود دارد که از روی شکل ظاهری هم قابل تشخیص نیست!
4️⃣ تجمع نیترات در سبزیجات برگی بیشتر از سبزیجات میوهای و پیازی مثل گوجهفرنگی است؛ لذا در مصرف سبزیها و کاهو باید دقت بیشتری کرد و محصولات تازهتر مصرف شوند.
yon.ir/tmt01
5️⃣ تمام ميوهها و سبزیها خودشان حاوی انواع ويتامين و آنتیاکسيدانها هستند که خنثی کننده مواد مضری مانند نیترات است.
yon.ir/tomato2
✔️پیشگامان در ولایت
انس بن مالک میگوید: «روزی خدمت پیامبرصلی الله علیه و آله نشسته بودم که حضرت ابوالحسن علیه السلام وارد شد. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود:
«اِلی یا اَبَا الحَسَنِ ثُمَّ اعْتَنَقَهُ وَ قَبَّلَ بَینَ عَینَیهِ وَ قَالَ: یا عَلی اِنَّ اللهَ عَزَّ اِسمُهُ عَرَضَ وَلایتَکَ عَلَی السَّمَاوَاتِ، فَسَبَقَتْ اِلَیهَا السُّماءُ السَّابِعَةُ فَزَینها بِالعَرشِ، ثُمَّ سَبَقَتْ اِلَیهَا السّماءُ الدُّنیا فَزَینَها بِالکَواکِبِ ثُمَّ عَرَضَها عَلَی الاَرَضینَ فَسَبَقَتْ اِلَیهَا مَکَّةُ فَزَینَهَا بِالْکَعْبَةِ ثُمَّ سَبَقَتْ اِلَیهَا الْمَدینَةُ فَزَینها بی، ثُمَّ سَبَقَت اِلَیهَا الکُوفَةُ فَزَینَها بِکَ ثُمَّ سَبَقَتْ اِلَیهَا قُمْ فَزَینَهَا بِالْعَرَبِ وَ فَتَحَ اِلَیهِ بَاباً مِنْ اَبْوابِ الْجَنَّةِ؛
یا ابالحسن، نزد من بیا، بعد دست به گردن او انداخته و میان دو چشم او را بوسید و فرمود: ای علی! خداوند ولایت ترا بر آسمانها عرضه کرد. آسمان هفتم، برای پذیرش ولایت تو سبقت گرفت پس خداوند آنرا بوسیلة عرش، زینت بخشید. سپس آسمان چهارم پیشی گرفت و خداوند آن را با «بیت المعمور» زینت بخشید، بعد آسمان دنیا سبقت گرفت خداوند آنرا به «ستارگان» آذین کرد. سپس ولایت را به زمین عرضه کرد پس مکه برای پذیرش آن پیشی گرفت و خداوند آن را بوسیله «کعبه»، زینت بخشید. بعد مدینه سبقت گرفت و خداوند آن را به واسطة «من» زینت بخشید. بعد از آن، کوفه پیشی گرفت و خدا آن را به واسطة «تو» زینت داد. بعد قم، برای پذیرش ولایت تو پیش قدم شد و خداوند آنرا بواسطه «عرب» [اشعریها] زینت بخشید و دری از درهای بهشت را به سوی آن باز کرد.»
✍بحار الانوار ، ج 60، ص 216
#تاریخچه_حرمسرا3⃣
🔶در خاتمه هم باید اشاره کنیم که موضوع تعداد زنها مورد بحث نیست. پیامبر اعظم هم بخاطر شرایط سیاسی و وحدت بین قبایل و سرپرستی زنان بیوه و سالخورده و همچنین فراهم کردن زمینه برای ترویج اسلام یازده بار ازدواج کردند که دلایل هر ازدواج هم در تاریخ ثبت است. اما اینکه این موضوعات را عده ای بخواهند دستاویزی برای حمله به دین و یا تطهیر پهلویها قرار دهند باید گفت که همهی گزارهها علیه خودشان است.
🔷 و یا غرب پرستان اگر بخواهند با توسل به موضوع تعدد زوجات در اسلام به دین بتازند، بیشتر خودشان را ضایع میکنند. چون در دین فقط جواز تعدد زوجات وجود دارد و امری است وابسته به جامعه. و اصل در اسلام همان تک همسری است.
◼️اما در فرهنگ غربی اصل را گذاشتند بر بی قید و بندی. یعنی مرد میتواند به طور فسادانگیزی آزادانه در کابارهها و کازینوها سرگردان باشد. دیگر وجود آمار بالای فساد و فحشا و حتی فروش زنان با به نمایش گذاشتنشان پشت ویترینها، نشان دهندهی اوج دهنکجی به زنها و فراهم کردن بساط عیش برای مردان بوالهوس است. ولی متاسفانه آن را زیر پوشش #آزادی انجام میدهند و همه را گول میزنند.
👈 ولی واقعیت همان سوءاستفاده از زن بدون محدودیت و بدون هیچ تعهد و مسئولیتی است که توضیح آن را باز میتوانید در کتاب "اخلاق جنسی در اسلام و غرب" از آثار شهید مطهری بخوانید و آگاه شوید.
📌تولیدی کانال دانشگاه حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 در تمام دنیا مثل آقای خامنه ای پیدا نمی کنید
امام خمینی رحمت الله علیه : شما اگر گمان بکنید که در تمام دنیا، رئیس جمهورها و سلاطین و امثال اینها، یک نفر را مثل آقای خامنه ای پیدا بکنید که متعهد به اسلام باشد و خدمتگزار و بنای قلبی اش بر این باشد که به این ملت خدمت کند، پیدا نمی کنید. ایشان را من سال های طولانی می شناسم و در آن زمانی که اول نهضت بود ایشان وارد بود و به اطراف برای رساندن پیام ها تشریف می بردند و بعد از این هم که این انقلاب به اوج خودش رسید، ایشان حاضر واقعه بود همه جا، تا آخر و حالا هم هست. یک نعمتی خدا به ما، این است که داده.
#امام_خمینی
✍صحیفه نور، جلد ۱۷، صفحه ۱۷۰
⭕️ نژادپرستی یا برتر دانستن #نژاد خود نسبت به دیگران ارمغان دنیای مدرنِ بی خداست. زخمی که امروز با قتل یک سیاهپوست #آمریکایی مجددا سَرباز کرده است در تاریخ تمدن غرب رفتار جدیدی نیست.
سالها در همین آمریکا، سیاهان بعنوان برده بکار گرفته میشدند.
در مدارس جدا درس میخواندند، حق استفاده از آبخوری #سفید_پوستان را نداشتند. هنگام انتفال سیاهپوستان از آفریقا به آمریکا هر برده سیاهپوست که بیمار میشد از کشتی به دریا می انداختند تا سایر #بردگان به بیماری مبتلا نشوند زیرا این حرفه یک صنعت درآمدزا بحساب می آمد.
نکته مهمتر اینکه از لحاظ تاریخی، اروپایی ها از آمریکایی ها سابقه خشن تری نسبت به #سیاهان و سایر نژادها دارند اما #امروز پشت شعارهای زیبا مخفی شده اند.
اساسا شعار #هیتلر در جنگ جهانی دوم برتری نژاد ژرمن ها بر سایر ملل بود که بیش از هشتاد میلیون کشته روی دست بشرگذاشت
.
در تاریخِ غرب متوحش حتی #باغ_وحش_انسانها هم را تجربه کرده ایم این تصویر دو دختر #بلژیکی است که در سال ۱۹۵۵ یک کودک سیاهپوست در #قفس را برای آنها هدیه آورده اند.
اما #منطق_خدا درباره تفاوت انسانها چیست؟
- سوره حجرات آیه ۱۳:
ای مردم، ما همه شما را نخست از مرد و زنی آفریدیم و آن گاه #شعبههای بسیار و فرق مختلف گردانیدیم تا یکدیگر را بشناسید، همانا بزرگوار و با افتخارترین شما نزد خدا با #تقواترین شمایند، همانا خدا کاملا دانا و آگاه است
.
خوشمزه اینکه با این سابقه سیاه ما را در حقوق بشر سرزنش میکنند و خوشمزه تر اینکه عده ای واداده داخلی هر چه غرب بگوید را همچون طوطی تکرار میکنند.
#علیرضا_زادبر