🔆 با سفر پاپ به عراق عدهای باز شروع به اراجیفگویی کردند
🗣 میگند: گفتمان آینده از آن اسلامی است که با دنیا با زبان موشک صحبت میکند یا اسلامی که رهبر مسیحیان جهان را مشتاقانه به نجف می کشاند؟
🚀 اگر موشک و سلاح و جهاد سردار سلیمانی و یارانش نبود نه از نجف خبری بود نه پاپ در آرامش میتوانست در کوچه های نجف قدم بزند نه من و شما میتوانستیم در امنیت و آسایش توییت بزنیم. این دوگانه سازیها و قطب بندیها عاقلانه و منصفانه نیست.
#مبعث_رسول_اکرم_ص_بر_همه_مسلمین_مبارک
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پیشبینی برنارد شاو درباره آینده غرب در پذیرش اسلام و ابیاتی زیبا از مولوی درباره نبی اکرم(صلی الله علیه و آله)
باش کشتیبان در این بحر صفا
که تو نوح ثانیای ای مصطفی
خیز و بنگر کاروان ره زده
غول، کشتیبان این بحر آمده
هین بکش تو زین جهان بیقرار
جوق کوران را قطار اندر قطار
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید : پاسخ به شبهات و سوالات دینی
❓معجزه شق القمر...؟!
#اسلام
#خدا
#مذهب
#بندگی
#دین
#دینداری
#پیامبر_اکرم_صلی_الله_علیه_و_آله
#معجزه
#شق_القمر
#شبهات
#پاسخ_به_شبهات
#حوزه_مجازی
#فضای_مجازی
#سواد_رسانه
#سواد_رسانه_ای
#حوزه_علمیه
#روحانیت
#تبلیغ_دین
#سفیران_هدایت
#گروه_تبلیغی_جهادی_شهید_اردهال
🌸🌹 @BARADARANH1_IR
🔆 درسهایی از رفتار سیاسی پیامبر(صلی الله علیه و آله)
🕋 از همان ابتدایی که حکومت پیامبر در جامعهی نوپای مدینه شکل گرفت، دشمنان آن هم شروع به کار کردند. پیامبر در دوران حکومت خود، حداقل با سه گروه دشمن مواجه بود:
1️⃣ دشمن اول، قبایل نیمه وحشی: که اطراف مدینه زندگی میکردند «و تمام زندگی آنها عبارت از جنگ و خونریزی و غارت و به جان هم افتادن و از همدیگر قاپیدن است.» ۸۰/۲/۲۸؛
پیامبر «در هر کدام از آنها اگر نشانهی صلاح و هدایت بود، #پیمان بست ... و بر #عهد و پیمان خودش، بسیار پافشاری میکرد و پایدار بود.» اما آنهایی که شریر و #غیرقابل_اعتماد بودند، «پیغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منکوب کرد و سر جای خودشان نشاند..»
2️⃣ دشمن دوم، #اشراف_مکه و اهل قریش: «پیغمبر احساس کرد اگر بنشیند تا آنها سراغش بیایند، یقیناً آنها فرصت خواهند یافت؛ لذا سراغ آنها رفت؛ منتها به طرف مکه حرکت نکرد. راه کاروانىِ آنها از نزدیکی مدینه عبور میکرد؛ پیغمبر تعرّض خودش را به آنها شروع کرد، که جنگ بدر، مهمترینِ این تعرّضها در اوّلِ کار بود. پیغمبر تعرّض را شروع کرد؛ آنها هم با تعصّب و پیگیری و لجاجت به جنگ آن حضرت آمدند. تقریباً چهار، پنج سال وضع اینگونه بود؛ یعنی پیغمبر آنها را به حال خودشان رها نمیکرد؛ آنها هم امیدوار بودند که بتوانند این مولود جدید - یعنی نظام اسلامی - را که از آن احساس خطر میکردند، ریشه کن کنند. #جنگ_اُحد و جنگهای متعدّد دیگری که اتّفاق افتاد، در همین زمینه بود.» آخرین جنگ پیامبر با این دشمنان، جنگ خندق بود و پس از آن، ماجرای صلح حدیبیه پیش آمد و پیامبر با آنان پیمان صلح امضا کرد. اما سال هشتم بعثت، «که کفّار نقض عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد، که فتحی عظیم و حاکی از تسلّط و اقتدار آن حضرت بود.»
3️⃣ دشمن سوم، یهودیها: «یعنی بیگانگانِ نامطمئنی که علیالعجاله حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمیداشتند... پیغمبر تا آنجایی که میتوانست، با اینها مدارا کرد؛ اما بعد که دید اینها مدارابردار نیستند، مجازاتشان کرد. هرکدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد. اوّل، بنیقینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آنجا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمانها ماند. دستهی دوم، #بنینضیر بودند. اینها هم خیانت کردند لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند.
🔹دستهی سوم #بنی_قریظه بودند که پیغمبر امان و اجازهشان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند!... بعد که قریش و همپیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوِ قلعههای بنیقریظه میخوانیم؛ راه بیفتیم به آنجا برویم؛ یعنی حتّی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیستوپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همهی مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگتر بود و قابل اصلاح نبودند.» بنابراین در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر نقض عهد نکرد اما در مقابل نقض عهد آنان، ساکت نماند و پاسخ خیانتشان را با #اقتدار کامل داد.
#مبعث_رسول_اکرم_ص_بر_همه_مسلمین_مبارک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 حقیقتی که از زبان زن صهیونیست بیان شد؛ هدف نهایی، #الحاق_ایران به اسرائیل است!
🕍 شایان ذکر است که در کتاب مقدس به یهودیان وعده داده شده که زمانی از نیل تا فرات و تمام خاورمیانه در دستان آن ها خواهد بود
🌏 بنیانگذار صهیونیسم "هرتزل" نیز نقشه حکومت اسرائیل را از نیل تا فرات نقشه کشی کرده است؛ در واقع جنگ های خاورمیانه در محور همین پروژه دولت بزرگ خیالی رژیم اسرائیل می چرخد
#مبعث_رسول_اکرم_ص_بر_همه_مسلمین_مبارک
💠مظهر حیات
✔️بهار، مظهر حیات و زندگی و طراوت است.
امام علی(علیه السلام) وجود مقدس پیامبر(صلی الله علیه و آله) را بهاری برای مردم زمانشان دانسته است: «رَبِیعاً لِأَهْلِ زَمَانِهِ.»
نهج البلاغة، خ 198.
✔️ امام زمان(علیه السلام) نیز به تأویل آیه مبارکه (یُحْیِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها... حديد / 17. «زمين را بعد از مردنش زنده ميسازد.) انسان مرده از انسانیت را حیاتی دوباره میبخشد: «السَّلَامُ عَلَی رَبِیعِ الْأَنَامِ وَ نَضْرَةِ الْأَیَّامِ؛
سلام بر بهار مردم و خرمی زمان!»
مفاتيح الجنان، زيارت حضرت صاحب الامر
💠امان برای همه
✔️قرآن کریم درباره برکات وجودی حضرت ختمی مرتبت(صلی الله علیه و آله) میفرماید: (وَ ما کانَ اللّهُ لِیُعَذِّبَهُمْ وَ أَنْتَ فیهِمْ)؛ «و تا تو در میان آنان هستی، خداوند آنها را عذاب نمی کند.»(انفال/۳۳)
✔️یعنی پیامبر، سبب امان از عذاب الهی است. امام مهدی علیه السلام نیز در معرفی خود این چنین میفرماید:
«إِنِّی أَمَانٌ لِأَهْلِ الْأَرْضِ کَمَا أَنَّ النُّجُومَ أَمَانٌ لِأَهْلِ السَّمَاءِ؛ ) (من مایه امنیت اهل زمین هستم؛ همچنان که ستارگان، امنیتبخش اهل آسماناند.»
اكمال الدين، ج 2،ص 239.
💠شفقت و دلسوزی
✔️خداوند در قرآن کریم میفرماید:
(لَقَدْ جاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزیزٌ عَلَیْهِ ما عَنِتُّمْ حَریصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُوءْمِنینَ رَئُوفٌ رَحیمٌ)؛(توبه/۱۲۸)
«قطعا برای شما پیامبری از خودتان آمد که رنجهای شما بر او دشوار است و به [هدایت] شما حریص و برای مؤمنان، دلسوز و مهربان است.»
مهربانی و شفقت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به قدری بود که برای هدایت افراد، بسیار پافشاری میکرد؛ به گونهای که خداوند به ایشان فرمود: (لَعَلَّکَ باخِعٌ نَفْسَکَ أَلاّ یَکُونُوا مُوءْمِنینَ)؛ ) «شاید تو از اینکه [مشرکان] ایمان نمیآورند، جان خود را تباه سازی.»(شعراء/۳)
✔️امام رضا(علیه السلام) نیز امام مهدی(علیه السلام) را اینگونه معرفی میکند:
«وَ أَشْفَقَ عَلَیْهِمْ مِنْ آبَائِهِمْ وَ أُمَّهَاتِهِمْ؛
از پدران و مادران، بر امت خود مهربانتر است.»
من لا يحضره الفقيه، ج 4، ص 418.
✔️همچنین در توقیعی از امام مهدی(علیه السلام) آمده است:
«إِلَیَّ ارْتِیَابُ جَمَاعَةٍ مِنْکُمْ فِی الدِّینِ وَ مَا دَخَلَهُمْ مِنَ الشَّکِّ وَ الْحَیْرَةِ فِی وُلَاةِ أُمُورِهِمْ فَغَمُّنَا ذَلِکَ لَکُمْ؛
به من رسیده است که گروهی از شما در دین به تردید افتاده و در دل دربارة اولیای امر خود به شک و حیرت دچار شدهاند و این امر، مایه غم ما دربارة شما شد.»
كتاب غيبة، طوسي، ص 285.
✔️اگر پدر و مادر همواره نگران سلامتی فرزندان و دلسوز و مراقب آنها هستند، این پدر بینظیر امت، در توقیع خود به شیخ مفید میفرماید: «إِنَّا غَیْرُ مُهْمِلِینَ لِمُرَاعَاتِکُمْ وَ لَا نَاسِینَ لِذِکْرِکُمْ؛ ما هرگز در رعایت و مراقبت شما کوتاهی نمیکنیم و یاد شما را از خاطر نمیبریم.»
تهذيب الاحكام، ج 1، ص 37.
✅رسول الله صلي الله عليه و آله و سلم :
اَلجُمُعَةُ حَجُّ المَساكينِ ؛
نماز جمعه ، حجّ مستمندان است .
نثر الدر ، ج 1 ، ص 250 .
✳ به مناسبت عید مبعث ✳
♾ #مجموعه پوسترهای #پیام_پیامبر
👈🏻 بررسی چند نمونه از
آیات نبوی قرآن کریم
💌 #پیام_دوم ( ۳۲ آل عمران )
4⃣ پیامبرِ دیکتاتور؛ آری یا نه؟!
5⃣ سختی را گوشزد کن،
قبل از اینکه سختی به تو گوشزد کند ...⁉
6⃣ ایمان یا کفر از ما؛ حبّ یا بغض از خدا 🤷🏻♂
7⃣ خطر در کمین است☠
در راه راست برانید ....
8⃣ کافر به خدا؟
کافر به رسول!؟
یا کافر محض!!
#شرح_در_تصویر 🎴
#ادامه_دارد...
✍🏻 مجمع حافظان قرآن کریم کاشمر"محاق"
✳ به مناسبت عید مبعث ✳
♾ #مجموعه پوسترهای #پیام_پیامبر
👈🏻 بررسی چند نمونه از
آیات نبوی قرآن کریم
💌 #پیام_اول ( ۳۲ آل عمران )
1⃣ ای پیامبر! « بگو» ها را هم بگو...‼
2⃣ محمدِ مخلوق یا محمدِ خالق ❔❗
3⃣ اطاعت از خدا، اطاعت از رسول 👈🏻 دو روی یک سکه ‼
#شرح_در_تصویر 🎴
#ادامه_دارد...
✍🏻 مجمع حافظان قرآن کریم کاشمر"محاق"