🔆 منشور اخلاق حرفهای رسانهها در انتخابات
🔹 از منظر رهبر معظم انقلاب :
⛔️ نبایدها:
1️⃣ «هر خبری گفتنی نیست»
2️⃣ «هتک آبروی افراد جایز نیست»
3️⃣ «هوچیگری رسانهای ممنوع»
4️⃣ «اعتماد به نفس مردم نباید شکسته شود»
5️⃣ «مردم را نسبت به انتخابات دلسرد نکنید»
6️⃣ «یکدیگر را متهم نکنید»
7️⃣ «کار دشمن را آسان نکنیم»
8️⃣ «ذهن مردم را مشغول مسائل فرعی نکنید»
#رأی_میدهم
❌متن شایعه:
جمهورى اسلامى ، روادید "ویزا" بین عراق و ایران را برداشت ، به عراقی هایی ، کارت ملی ایرانی داده شده تا وارد ایران شوند و در انتخابات ، صف هاى طولانی درست کنند • من کارمند فرودگاه هستم ، از دیروز وارد مشهد ، تهران اهواز شدند • تا با هزينه ملت ایران ؛ بلیط، ۱۵ روز اقامت ، خورد خوراک ، چند صد دلار پول نقد علیه مردم ایران به صفوف رای گیری بپیوندند و جلوی دوربین ها بین الملی دیده شوند.
✅ پاسخ شایعه:
1️⃣ اینگونه شایعات اینقدر مبتذل و ناشیانه تنظیم شده که با یک نگاه هر آدم عاقلی به شایعه بودن آن پی میبرد و نیاز به پاسخگویی ندارد . اما ممکن است گروهی ساده دل هنوز هستند که حتی اینگونه شایعات را هم باور کنند!
2️⃣ فرض کنید، جمهوری اسلامی صد هواپیما برای اینکار اختصاص داده باشد (که با توجه به تحریمهای هواپیمایی حتی اختصاص ۵ هواپیما به این منظور هم برای ایران غیر ممکن است) و هر هواپیما روزی ۵ نوبت ۳۰۰ مسافر را جابجا کند، جمع آنها چقدر میشود؟ نهایتاً ۱۵۰ هزار نفر یعنی به هر صندوق کمتر از رأی یک نفر میرسد (بیش از ۱۷۰ هزار صندوق رأی فعال است)
3️⃣ اگر بنا باشد کسی را برای ایستادن در صف رأی اجیر کنند، اینهمه بسیجی وجود دارد و نیازی به واردات در این زمینه نیست
4️⃣ البته خیالبافی و سعی برای شگرد دائمی یعنی ایجاد دشمنی با کشور همسایه یعنی عراق و دلایل دیگر، باعث میشود که شبهه افکن به این جنبهها فکر نکند. چون مدتها است تلاش میکنند تا مردم را به رأی ندادن تشویق کنند، حالا که متوجه شدند، تیرشان به سنگ خورده، باید بهانهای برای مشارکت مردم دست و پا کنند.
#رأی_میدهم
🔆 فلانی غلط کرد!
گفت: میخوام برم مراسم فاتحه مرحوم فلانی.
گفتم: مرحوم فلانی تو وصیتنامهش نوشت، بخاطر کرونا، لطفاً کسی فاتحه من نیاد.
گفت: فلانی غلط کرد شکر هم خورد! 😳😅
حکایت این روزهای برخی طرفداران نامزدهاست که خلاف نظر نامزدهای انقلابی، به یکدیگر میپرند. این به آن میگوید منافق! آن به این میگوید بیبصیرت! یکی از گوشه دیگری میگوید منفعتطلب! دیگری فریاد میزند نان به نرخ روز خور!
آن یکی پیام میدهد دیگر از چشم ما افتادی و محبوبیتی بین ما نداری، دیگری اس ام اس میدهد چقدر گرفتی و وعده چه بهت دادند ...!
این مدل کنشگری را نمیدانم برخی از ماها کجا آموختیم! یک عزیزی که سالهای سال، در حال شمشیرزنی است و مورد حب و بغض مفسدین و مغرضین بوده را براحتی چون همنظرمان نیست تا مرز تکفیر پیش میبریم!
عزیزان انقلابی و دوستداشتنیام؛ بگونهای در حمایت از نامزدها، همدیگر را تکفیر نکنیم. خود نامزدها هم نظرشان این مدل رفتارها نیست. بگونهای حرف نزنیم که اگر نامزد مورد نظرمان حرفی زد یا رفتاری کرد ما بسوزیم و پشیمان بشویم!! میترسم برخی به کاندیدای دلخواهشان فردا هم بگویند تو غلط کردی این موضع را گرفتی یا آن کار را کردی!
✍️ داود مدرسییان
#رأی_میدهم
🔆 کانال ضد انقلاب در جدیدترین دروغش یکی از صحنه های فیلم معمای شاه را بعنوان جنایت در زندان اوین منتشر کرده است.👇
🌐https://b2n.ir/s21267
#رأی_میدهم
❌میگن :
نظام، رئیس جمهور را از قبل مشخص کرده و انتخابات فقط نمایش سیاسی برای نظام است. اگر هم رای بدهیم بالاخره کسی را که می خواهند سر کار می آورند و رای مردم را دستکاری می کنند.
✅ میگیم :
1️⃣ با ساز و کاری که نظام تعیین کرده از جمله وجود نمایندگان کاندیداها در شعب اخذ رای و حضور آنان تا پایان شمارش آراء، احتمال تقلب هم مردود است، چه رسد به دستکاری و تحریف و فرمایشی بودن انتخابات. یعنی ضمانت عدم تحریف و دستکاری آراء مردم. وجود شورای نگهبان به عنوان ناظر انتخابات و وزارت کشور به عنوان مجری برگزار کننده انتخابات است که راههایی قانونی نیز برای اعتراض و پی گیری آراء توسط نمایندگان کاندیداها وجود دارد و شائبه تقلب و جابجایی و گم شدن رای و امثال آن پیش نمی آید و اگر در مواردی اتفاق افتاده باشد، بسیار نادر و با تغییر نه چندان محسوس در نتیجه آراء بوده است.
2️⃣ تجربه انتخابات قبلی نشان داده که پیش بینی دوست و دشمن در فرد انتخاب شونده، در بسیاری از موارد درست نبوده و رای مردم تعیین کننده نهایی است. نمونه های بارز آن در انتخابات ریاست جمهوری در سال های ۷۶، ۸۴ و ۹۲ است که فرد انتخاب شونده، برخلاف گرایش سیاسی دولت و نیز پیش گویی ها و گمانه زنی های رادیوهای بیگانه و شبکه های ماهواره ای، بر مسند خدمت نشست.
3️⃣ امروزه دیگر حتی دشمنان، اصل انتخابات در نظام اسلامی را پذیرفته و از فرمایشی بودن آن سخن نمی گویند، بلکه سعی می کنند با معرفی و حمایت از کاندیدای خاصی که به گمانشان می تواند آنان را به رویاهایشان نزدیک کند، آراء مردم را جهت دهی می کنند. حتی برخی مخالفان نظام نیز علیرغم تحریم انتخابات از سوی همفکرانشان، باز در انتخابات شرکت می کنند و احتمال تقلب نمی دهند و امید دارند کاندیدای مورد نظرشان رای بیاورد. ناگفته نماند تاثیر گذاری این شبهات همزمان با ضعف اعتقادی نسبت به مبانی انقلاب و خط امام و رهبری اتفاق می افتد که تبیین آنها از مهمترین وظایف روحانیون، مسئولان فرهنگی و رسانه هاست.
⭕️مهم⭕️
⁉️رمز پیروزیِ «جبههی حق» در انتخابات ۱۴۰۰ چیست؟
✅به فرمودهی امام خامنهای رمز موفقیت جبههی انقلاب و کلیدواژهی طلایی انتخابات امسال، 👈«تواصی به حق» است.
🔵 در سخنرانی عید مبعث امام خامنهای با اشاره به این فرمایش حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام در نهجالبلاغه «وَ لا یَحمِلُ هذَا العَلَمَ اِلّا اَهلُ البَصَرِ وَ الصَّبرِ وَ العِلمِ بِمَواضِعِ الحَقّ» از «صبر» و «بصیرت» به عنوان دو عنصر مهم برای مواجهه با دشمنان یاد میکنند.
ایشان در ادامه میفرمایند:
((اگر این دو خصوصیّت وجود داشته باشد، دشمن غالب نمیشود. یکی از راههایی که این دو خصوصیّت را بتوان در جامعه حفظ کرد، عبارت است از «تواصی»، همان که در سورهی والعصر هست: وَ تَواصَوا بِالحَقِّ وَ تَواصَوا بِالصَّبر؛ مردم یکدیگر را تواصی کنند؛ این زنجیرهی تواصی و توصیه کردن به یکدیگر [برقرار باشد]؛ هم توصیه به حق کنند، راه حق را تأکید کنند، هم توصیهی به صبر بکنند؛ این، همه را نگه میدارد. اگر چنانچه تواصی به صبر و تواصی به حق و بصیرت در جامعه وجود داشته باشد، این جامعه بهآسانی دستخوش تحرّکات دشمن نخواهد شد؛ امّا اگر چنانچه این جریان تواصی که زنجیرهی محافظت مؤمنان است، قطع بشود قطعاً خسارت خواهد رسید: اِنَّ الاِنسانَ لَفی خُسر، اِلَّا الَّذینَ ءامَنوا وَ عَمِلُوا الصّالِحٰتِ وَ تَواصَوا بِالحَقِّ وَ تَواصَوا بِالصَّبر؛ اگر این تواصی نباشد، خسارت تحقّق پیدا خواهد کرد. خب، دشمن همین عامل مهم را هدف قرار میدهد.))
🔵 ششم خرداد ماه در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس، ایشان دربارهی «تواصی» میفرماید:
((کسانی که صاحبان سخن نافذ هستند و میتوانند روی مردم اثر بگذارند، وظیفهشان این است که از این نفوذ سخن استفاده کنند در جهت ترویج انتخابات؛ همه، اصناف مختلف مردم، هر کسی که سخن نافذی دارد باید حتماً از این استفاده کند انشاءالله تا خدای متعال را راضی کند.))
🔵 در روز ۱۴ خرداد ماه امام خامنهای هنگام سخنرانی به مناسبت ارتحال امام خمینی قدسسره یک بار دیگر این امر مهم (تواصی) را تأکید میکنند و دربارهی انتخابات آنرا به همهی ملت تعمیم میدهند:
((من حالا میخواهم علاوهی بر آن عرض بکنم که این مخصوص افراد دارای سخن نافذ نیست؛ [بلکه] همهی آحاد مردم، تکتک آحاد مردم خودشان را موظّف بدانند که علاوه بر اینکه در انتخابات شرکت میکنند دیگران را هم به شرکت در انتخابات دعوت کنند؛ این، تواصی به حق است: «وَ تَواصَوا بِالحَق» که در قرآن کریم هست؛ این، توصیه کردن به حق است؛ این وظیفه است و این کار را انجام بدهند؛ افراد خانواده، دوستان، همکاران، معاشرین، آحاد مردم و کسانی که با آنها سر و کار دارید را به [شرکت در انتخابات] دعوت کنید.))
🔴 اینک و در روزهای آخر انتخابات که تبلیغات به روزهای پایانی خود نزدیک میشود و تخریبهای دشمنان دربارهی نامزد اصلح به اوج خود میسد وقت آن است که ما ملت ایران با عملمان نشان بدهیم که «ما اهل کوفه نیستیم» و با فعالیت جهادی خود ثابت کنیم «ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد».
🔰یکی از سادهترین راهکارها برای انجام این «حکم جهاد»، ارتباط با دوستان، بستگان، اقوام و نزدیکانِ هر کدام از ماست؛ این آشنایان اعم از فامیل، همسایه، همکار و هر کسی است که میتوان به صورت حضوری، تلفنی و پیامکی یا از طریق سایر وسایل ارتباط جمعی است.
🔗 پیشنهاد:
📖 به دفترچهی مخاطبین خود (چه دفترچهی کاغذی، چه دفترچههای تلفن همراه و پیامرسانها) مراجعه کنید و به همهی آنها یا حداقل به کسانی که فکر میکنید در انتخابات یا شرکت نمیکنند یا شرکت فعالی ندارند و از سویی احتمال تأثیر گفتارتان بر آنان (ولو اندک) وجود دارد، زنگ بزنید و ضمن تشویق به مشارکت فعال و انتخاب اصلح از او قول بگیرید که او هم حداقل به ۵ نفر دیگر این توصیه را داشته باشد.
💠 خداوند متعال به همهی ما توفیق انجام دقیق و آگاهانه به توصیههای دین مبین اسلام مخصوصاً «تواصی به حق» عنایت بفرماید.
💢لطفاً رسانه باشید💢
#امام_خامنه_ای #تواصی #اطاعت_فرمان_ولی_فقیه #مشارکت_حداکثری #ایران #ایرانی #رأی_آگاهانه #انتخابات #انتخابات_ریاست_جمهوری #انتخابات_شوراها #همتی #مهرعلی_زاده #رضایی #قاضی_زاده #زاکانی #جلیلی #رئیسی #انتخاب_اصلح #دولت #گام_دوم
🔆نظرات مراجع معظم تقلید در مورد شرکت در انتخابات🗳
✍️آيةالله العظمي امام خميني:
همه ما؛ زن و مرد؛ هر مکلف؛ همان طور که باید نماز بخواند؛ همان طور باید سرنوشت خودش را تعیین کند.🌼
✍️حضرت آیة الله العظمی خامنه ای:
شرکت در انتخابات برای کسانی که شرایط را دارند و امکان شرکت در انتخابات برای آنها وجود دارد واجب است.
شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است و اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است.💐
✍️حضرت آیة الله العظمی مکارم شیرازی:
ترک شرکت در انتخابات بدون عذر شرعی جایز نیست.🌷
✍️حضرت آیة الله العظمی جوادی آملی:
هیچ کس بدون عذر شرعی از فیض رأی دادن محروم نشود و دیگران را هم حتما تشویق کنیم که در انتخابات شرکت کنند.🌹
✍️حضرت آیة الله العظمی نوری همدانی:
کوتاهی در این امر مقدس گناه است. مردم به عنوان جهاد فی سبیل الله به میدان انتخابات بیایند.🌺
✍️حضرت آیة الله فاضل لنکرانی:
ایشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شوهری همسر خود را از شرکت در انتخابات و خروج از منزل برای این کار منع می کند،آیا زن می تواند بدون اذن او از منزل خارج شده و در انتخابات شرکت کند؟ایشان فرموده اند:در واجب عینی اذن شوهر به هیچ وجه دخالت ندارد.🌸
✍️آيةالله العظمي سبحاني:
امیدوارم مردم ایران،در انتخابات شرکت و بدون توجه به هیاهوها، دقت کنند و افراد واجد شرایط و کسانی را که به هیچ شکل از اسلام و قانون تجاوز نمیکنند، برگزینند.🌻
✍️آيةالله العظمي علوي گرگانی:
همانطور که رأی دادن، وظیفه ملی و دینی است، انتخاب افراد مومن و متقی و دلسوز برای اسلام و کشور وظیفهای بس بزرگتر است.⭐️
✍️آيةالله العظمي سيستاني:
شرکت در انتخابات واجب شرعي و عدم شرکت در آن امري نابخشودني است. اگر کسي نتواند نماز بخواند يا روزه بگيرد ميتواند قضاي آن را ادا کند اما شرکت نکردن در انتخابات امري است که قضاي آن ادا نمي شود.✨
✍️آیةالله العظمی صافی:
باید برای حفظ دین و انقلاب در انتخابات شرکت و بدین وسیله هر چه بیشتر به ساحت دین و حجت بن الحسن(علیه السلام) خدمت کرد.🌷
#رأی_میدهم
❌ میگن :
به خاطر اعتراض به وضع موجود رأی نمیدهیم تا حکومت تنبیه شود.
✅ میگیم :
1️⃣ اگر منظور از تنبیه حکومت، دولت مستقر است که او تا دو سه ماه دیگر میرود است و اگر منظور کل نظام است، چه ما رأی بدهیم چه ندهیم، رئیسجمهور نظام تعیین میشود.
2️⃣ پس قرار است چه کسی را تنبیه کنیم؟ این کار در واقع تنبیه خودمان است. چرا؟
3️⃣ بررسیهای تاریخی نشان میدهد که صدای معترضان خاموش، در تمامی کشورهای جهان هیچگاه شنیده نمیشود.
4️⃣ انتخابات زیادی در طول تاریخ و در کشورهای گوناگون وجود دارد که در آنها اکثریت مردم رأی ندادند. ولی در جهت منویات آنها هیچ اتفاقی نیفتاد.
5️⃣ به عنوان معروفترین مثال میشود به انتخابات سال 1996 آمریکا اشاره کرد. در انتخابات سال 1996 ایاالت
متحده، بیش از 50 درصد از واجدین شرایط، در انتخابات شرکت نکردند و بیش از 50 درصد افرادی که شرکت کردند نیز به رئیسجمهور منتخب یعنی بیل کلینتون رأی ندادند.
📈به بیان دیگر، دیگر، تنها 24 درصد از واجدین شرایط امریکایی رئیسجمهور کشورشان را انتخاب کردند.
👈 آیا فریاد سکوت مردمی که به پای صندوقهای رأی نرفته بودند شنیده شد؟
👈 آیا رأی مخالف 76 درصد جمعیت آمریکا، از ورود کلینتون به کاخ سفید جلوگیری کرد؟
6️⃣ حتی یک مثال، از یک کشور، در جهان وجود ندارد که رأی ندادن، بر یک چیز تأثیری مثبت گذاشته باشد.
#رأی_میدهم
📚 معیارهای نامزد اصلح
از نظر #مقام_معظم_رهبری دامت برکاته
💠 سوال: به نظر معظم له معیارهای نامزد #اصلح چه مواردی است؟
💢 جواب: با وجود شرایط قانونی، اهم معیارهای اصلح به شرح زیر است:
1- #تدیّن؛
2- #تعهّد و خوشنامی؛
3- وفاداری به #انقلاب و ایستادگی در راه آن؛
4- عزم، اراده و نفوذ ناپذیری در مقابل دشمن و افراد ناصالح؛
5- دارای برنامه و کفایت لازم؛
6- مرعوب نشدن در مقابل دشمنان؛
7- #ساده_زیستی و دوری خود و بستگان از اشرافی گری؛
8- #مردمی و آشنا به درد مردم، خدمتگزاری؛
9- اعتقاد واقعی به راه امام راحل (قدس سره)؛
10- تقید به مسائل اخلاقی نظیر پرهیز از معامله گری، رشوه و توصیه پذیری و توجه به منافع طبقات محروم جامعه؛
11- تثبیت مواضع عزت آفرین، صحیح، عاقلانه و حکیمانه انقلاب و نظام؛
12- پرهیز از #اسراف یا هزینه از بیت المال یا اموال شبهه ناک در تبلیغات و غیر آن؛
13- پرهیز از طرح اموری که در اختیار آنها نیست؛
14- شناخت اولویت ها و فوریت های نظام و مردم و پرداختن به آنها.
📎 #انتخاب_درست
📎 #ایران_قوی
📎 #نوسازی_کشور
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔆 عملیات روانی : "هیچ کسی رأی نمیده!!!"
👈 دقت کردین تو محافل دوستان ، فامیل یا همکاران دورهم نشستیم ، بعضیها مرتب میگن : «آقا مردم دیگه خسته شدن ، این دوره هیچکی رأی نمیده !! کی پای صندوق میره؟؟؟ و...» دوستان میدونید این خودش یک عملیات روانی هست؟!
⁉️ چطوری؟؟
♻️ اگه یک مطلب را با دفعات زیاد و بصورت #گسترده تبلیغ کنی ، اکثریت جامعه کم کم می پذیرند و باور میکنن. یعنی با تکرار کردن یک مطلب خلاف ، #شایعه و #دروغ در #جامعه ، مردم تحت تأثیر قرار میگیرن و کم کم در ذهن #ناخودآگاه اونها ثبت میشه!!! میخوان با این #عملیات_روانی مردم را از رفتن پای #صندوق رأی منصرف کنند..
👌دقت کنید : ما باید #چیکارکنیم ؟؟
🗣 اعلام موضع کنید. هرگاه در چنین شرایطی قرار گرفتید نباید #سکوت کنید ، بلافاصله #اعلام_موضع کنید و جرأت داشته باشید. بگید نخیر آقا این جوریا هم نیست. مردم میان پای #صندوق ، مردم میان برای تغییر دولت و تفکر حاکم بر قوه مجریه. مثلا من خودم و خانوادم میاییم پای صندوق . وظیفه شرعی و ملی ماست. اتفاقا اگه خوب رأی بدیم این فشارها هم کم میشه و...
لطفا در برابر این #عملیات_روانی منفعل نباشید و #سکوت_نکنید .
#انتخابات_1400
🌾🇮🇷🌻 ﷽ 🌻🇮🇷🌾
🌾 بصائر علوی
🌻 شاخصه های انتخاب اصلح در کلام #امیرمومنان { ۱ }
💌 #امیرمومنان فرمودند :
1⃣- اعتنا به نظرات مردم
اهل مشورت بوده و روحیه انتقاد پذیری داشته باشد
«وَ لَا تَقُولَنَّ إِنِّی مُؤَمَّرٌ آمُرُ فَأُطَاعُ؛ و مگوی که مرا بر شما امیر ساخته اند و باید فرمان من اطاعت شود»
2⃣ _ به اقشار ضعیف توجه داشته و
در صدد کاهش گرفتاری های مردم باشد
«ثُمَّ اللهَ اللهَ فِی الطَّبَقَةِ السُّفْلَی... خدا را خدا را (در نظر داشته باش) درباره طبقه پایین اجتماع»
3⃣ _کینه و دشمنی بین مردم راه نیاندازد یعنی خون و جان مردم برایش مهم باشد.
«أَطْلِقْ عَنِ النَّاسِ عُقْدَةَ کُلِّ حِقْد؛ گره هر کینه ای را در مردم بگشای»
🌾🇮🇷🌻 ﷽ 🌻🇮🇷🌾
🌾 بصائر علوی
🌻 شاخصه های انتخاب اصلح در کلام #امیرمومنان { ۲ }
💌 #امیرمومنان فرمودند :
4⃣_ درستکار و بدکار را جزای مناسب دهد
«وَ لاَ یَکُونَنَّ الْمُحْسِنُ وَالْمُسِیءُ عِنْدَکَ بِمَنْزِلَة سَوَاء؛ هرگز نیکوکار و بدکار در نظرت یکسان نباشند»
5⃣ _ برخورد با مفاسد اقتصادی
«فَامْنَعْ مِنَ الاِحْتِکَارِ؛ پس، از احتکار کالا جلوگیری کن»
6⃣_ نظارت دقیق بر اطرافیان
«فَاحْسِمْ مَادَّةَ أُولَئِکَ بِقَطْعِ أَسْبَابِ تِلْکَ الأحْوَالِ؛ ریشه ستمکاریشان را با بریدن اسباب آن بخشکان»
📒 #نهج_البلاغه ،نامه ۵۳
#برگزیده_دریافتهای_استانی
#سمنان
📒 #نهج_البلاغه ،نامه ۵۳
#انتخاب_آگاهانه
#مشارکت_حداکثری