♨️معیار پرستار نمونه
✅از منظر معارف اسلامی، پرستاران گرامی علاوه بر مراقبت جسمی از بیمار، وظیفه تقویت روحیه او را نیز بر عهده دارند. دین اسلام در این زمینه دستورالعملهایی ارائه کرده است:
1️⃣پرستار باید در مواجهه با بد اخلاقی و بی حوصلگی بیمار، با صبر و خوش اخلاقی برخورد کند.
2️⃣با محبت به بیمار غذا بدهد؛ چنان که پیامبر رحمت فرمود: اگر پرستاری چنین کند خداوند از میوههای بهشتی به او عطا میکند.
3️⃣از وظایف مهم دیگر، روحیه دادن به مریض است. پیامبر عظیم الشأن اسلام به زیبایی این وظیفه پرستار را تبیین کرده و فرمودند: هنگامی که نزد بیمار می روید او را امیدوار کنید - هر چند این کار در قضا و قدر الهی تغییری ایجاد نکند- اما در نشاط روح بیمار تاثیر دارد.
4️⃣بیماری که در حال درد کشیدن است، ممکن است با کوچکترین بی توجهی پرستار رنج بکشد در نتیجه باید از کارهایی که باعث اذیت و غمگین شدن بیمار میشود پرهیز شود.
5️⃣تقویت روحیه بیمار با استفاده از امور معنوی و تشویق او نسبت به توجه به خدا و اهل بیت علیهم السلام و استعانت از ایشان.
♻️حضرت زینب سلام الله علیها الگویی کامل برای پرستاری در سختترین شرایط آن هم با حفظ تمام ارزشهای اعتقادی و اسلامی است. پرستاری نه تنها بهانهای برای کنار گذاشتن شئونات اسلامی نیست بلکه راهی است برای تقرب هر چه بیشتر و سریعتر نزد خدای متعال.
🌐 جهت مطالعه بیشتر و مشاهده منابع، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/191572
📎 #کلام
📎 #پرستار
📎 #امام_زمان
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️قطر؛ قهرمان جام جهانی2022
🔔قطر در این دوره از رقابتهای جامجهانی فارغ از کسب عناوین ورزشی، اولویتهای دیگری را دنبال میکند که برای رسیدن به آنها سرمایهگذاریهای کلانی انجام داده است.شگفتیهای این جام جهانی، منحصر در زمین سبز نیست؛ قطر میزبان، گرچه در زمین کمفروغ بوده، ولی به عنوان میزبان رقابتهای جامجهانی شگفتیساز بوده است. قطر به عنوان تنها میزبان جامجهانی بازی افتتاحیه این تورنمنت را واگذار کرد.
🔹رشد اقتصادی، تنها اولویت مسئولین قطری نیست، و به روشنی میتوان برنامه جدی آنها جهت تبیین و تبلیغ فرهنگاسلامی در این موقعیت ویژه را دید.
🔹قطریها با بهرهگیری از موثرترین عوامل تبلیغی، از این ظرفیت بزرگ و بینظیر برای ارتقاء فرهنگ دینی در میان مردمانی که از سرزمینهای غیراسلامی آمدهاند، نهایت تلاش خود را به کار گرفته و در این زمینه قدمهای بزرگی برداشتهاند؛ که بیگمان مهمترین آن، پافشاری بر رعایت بسیاری از دستورالعملهای اسلامی و جلب حمایت فیفا در این راستا بودهاست. بنابراین شاید بتوان گفت که قهرمان اصلی جامجهانی کشوری جز قطر نخواهد بود.
🖇 ادامه مطلب در:
yun.ir/2rjemd/13701370
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بعد از اینکه دولت قطر از صدور روادیدبرای گروه ورزشی اینترنشنال خودداری کرد این رسانه سعودی از هر تلاشی برای ابراز وجود در این عرصه ورزشی دریغ نکرد به طوری که در تازه ترین برنامه خود با گزارشی بسیار عجیب دوربین مخفی را با یک گزارش رسمی اشتباه گرفته است.
🔸موضوعی که به خوبی سطح سواد رسانه ای این بنگاه دروغ پراکنی را بر ملا کرد.
🖇 لینک مطلب:
https://btid.org/fa/photogallery
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💠 #نکته_نگاشت| پادشاهان نیز مغلوب میشوند...
‼️ حتماً شنیدهاید که هفت سال اوّل زندگی فرزندانمان، هفت سال پادشاهی است.
❎ امّا برخی از والدین خیال میکنند، هر آنچه فرزندشان خواست، باید فراهم شود؛ درحالیکه این نوع تربیت، صحیح نیست.
⚠️ پادشاهان، گاهی جواب رد میشنوند و مغلوب میشوند؛ هفت سال پادشاهی کودکانمان را با نظارت صحیح، مدیریت کنیم.
📎 #گرافیک
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #خانواده
📎 #تربیت_فرزند
🖇 لینک مطلب:
🔸 https://btid.org/fa/photogallery/225773
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 بخوانید : چهارشنبه ها . داستان هایی از علما
🟢 اخلاص حیرتانگیز علامه طباطبایی(رحمت الله علیه) از زبان استاد مطهری
✅ امام علی علیه السلام :
ثَمَرةُ العِلمِ إخْلاصُ العَمَلِ .
امام على عليه السلام : ثمره دانش ، اخلاص عمل است .
✍غرر الحكم : 4642
✅ زینب سلامالله علیها نمونه عالی حماسه و شجاعت
🌹 سالروز ولادت حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) مبارک باد!
🔹 از نظر قوّت و قدرت قلب و حماسه داشتن روح و نترسیدن از کشته شدن، حضرت زینب یک نمونه بسیار عالی اسلامی است و در تاریخ اسلام داستان او به عنوان یک نمونه کامل همیشه نقل شده است.
🔸 آن چیزی که برای زن گفتهاند که نسبت به آن عملش جبانانه و محتاطانه باشد، در مورد ترس از جان یا ترس از مال و ثروت نیست، بلکه در مورد ترس از عفاف است. آدم شجاع نمیترسد، میگوید میروم حداکثر کشته میشوم، کشته هم شدم با افتخار است. زن در مورد کشته شدن همین جور باید باشد.
🔹 ولی در موردی که عفتش در مقام خطر است یعنی خطرِ این است که عفتش لکهدار بشود، جای شجاعت نیست، چون شجاعت یعنی فداکاری. [ نباید بگوید] میروم، بگذار عفتم از بین برود. نه، عفت یک امر شخصی نیست که به تو بگویند از آن بگذر تا از یک «خودی» گذشته باشی، عفت یک امری است که تو امانتدار آن هستی.
🔸 مثل این است که فردی که امین یک شیء گرانبهایی است و وظیفهاش این است که آن شیء گرانبها را به مقصد برساند، در بین راه شجاعتش گل بکند؛ به جای اینکه همه کوشش او صرف این باشد که شیء گرانبها را به مقصد برساند آن را در معرض خطر قرار بدهد.
📒 استاد مطهری، تعلیم و تربیت در اسلام، ص۱۱۶
♨️حضرت زینب (س)؛ تجلی مقام شکر
🔷شکرگزاری از فضایل اخلاقی و صفات پسندیدهای است که برترین درجات آن، شکرگزاری در تمام رویدادها و حوادث شیرین و بهویژه مصیبتها است. چهبسا به همین جهت، #خداوند رحمان شمار شکرگزاران را اندک دانسته است: «وَقَلِیلٌ مِنْ عِبَادِیَ الشَّکُورُ»؛[1] «و شمار کمی از بندگان من شکرگزارند».
🔹#اهلبیت علیهمالسلام بالاترین مقام شکرگزاری در میان تمام انسانها را دارا هستند؛ چراکه بالاترین شناخت را نسبت به خداوند متعال دارند. در میان خاندان اهلبیت علیهمالسلام، حضرت #زینب سلامالله علیها در این زمینه جایگاهی برجسته دارند. راز این فضیلت در وجود ایشان با توجه سخنی که ایشان انتهای خطبه معروف شام فرمودند روشن میشود.
🔹حضرت زینب سلامالله علیها در فراز پایانی این خطبه میفرمایند: «فَالحَمدُ للّه الَّذي خَتَمَ لِأَوَّلِنا بِالسَّعادَةِ وَالمَغفِرَةِ، ولِاخِرِنا بِالشَّهادَةِ وَالرَّحمَةِ، ونَسأَلُ اللّه َأن يُكمِلَ لَهُمُ الثَّوابَ ويوجِبَ لَهُمُ المَزيدَ، ويُحسِنَ عَلَينَا الخِلافَةَ إنَّهُ رَحيمٌ وَدودٌ، حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ»؛[2]
🔸«ستايش، ويژه خدايى است كه آغازِ ما را سعادت و مغفرت و فرجامِ ما را شهادت و رحمت، قرار داد. از خدا میخواهیم كه پاداش آنان را كامل كند و افزون هم بدهد و جانشين خوبى در نبودِ آنها براى ما باشد، كه او بخشنده و مهربان است و خدا، ما را بس است و او خوبْ وكيلى است!»
🔹زندگی حضرت زینب سلامالله علیها از دوران کودکی تا پایان عمر مبارکشان، با حوادث و مصیبتهای تلخ فراوانی همراه بوده است. مصیبتها و رنجهایی که ایشان در زندگی خود تجربه کردند، یکی از آنها میتوانست یک انسان عادی را دچار لغزش کند ولی در مورد ایشان، هر بار جلوهای از بندگی ایشان ظهور یافت.
پی نوشت:
[1]. سوره سبأ، آیه13.
[2]. علامه مجلسی، محمدباقر، بحار الأنوار، نشرمؤسسةالوفاء، ج 45، ص 135.
🌐جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/226755
📎 #کلام_عقاید
📎 #امام_زمان
📎 #حضرتزینب
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
1️⃣7️⃣ چرا آمریکا و غرب به دنبال آشوب و فتنه در آسیا و ایران است؟
🔶 اول: چون دنیا در حال تحول و نظم جدیدی است.
🔻 اولین تحول آن افول و از بین رفتن قدرت جهانی آمریکاست.
🔻دومین تحول این است که قدرت صنعتی و علمی و اقتصادی و نظامی از اروپا به آسیا در حال انتقال است.
🔻 سومین تحول این است که تفکر مقاومت در بین کشورها در حال گسترش است. و خیلی کشورها به این نتیجه رسیدهاند به جای اینکه گاو شیرده برای کشورهای غربی باشند و به آنها باج دهند، مقاومت کنند، هزینهاش کمتر است.
🔶 دوم: در این نظم جدید جهانی نقش ایران اساسی و مهم است و به عبارت دیگر محوریت این نظم ایران است و هر کسی ایران را داشته باشد و همراه ایران باشد او هم نقشش مهم و اساسی میشود.
🔹 چون ایران هم منایع طبیعی و معدنی دارد. هم دارای نیروی توانمند است. هم در مسیر ترانزیت تجاری است و چهارراه معاملات غرب و شرق است. و از همه مهمتر ایران دارای منطق حکومتی است که جمع بین جمهوری یعنی قوانین بشری مورد نیاز و قوانین الهی که خداوند برای انسان فرستاده است میباشد. بنابراین هم مردمی است هم الهی است.
🔶 سوم: وقتی غرب و آمریکا اینها را میبینند و هر نقشهای میکشند که ایران را داشته باشند اگر بتوانند آن را مثل عربستان گاو شیرده کنند وقتی فهمیدند ایران گاو شیرده نمیشود که در اختیار آنها باشد تمام تلاش خود را میکنند که او را نابود کنند یا با آشوب و فتنه در آن جلوی قدرت و محوریت او در منطقه را بگیرند. اما هر بار هر نقشهای کشیدند با بصیرت مردم ایران و رهنمودهای رهبر دانای ایران نقشهی آنها نقش بر آب شده است.
🖇 ادامه مطلب 👇👇:
https://btid.org/fa/photogallery
📣 آیدی دریافت شبهات👇👇
@Azarpeykan2769
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #آمریکا_فتنه_درایران
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
♨️ اهداف و آفتهای صداوسیما در بیانات مقام معظم رهبری
🔸مقام معظم رهبری در این زمینه مواردی را بیان میکنند، از جمله: نشر اسلام، تحکیم انقلاب، اعتلاء فرهنگ عمومی، زمینه سازی اخلاق و معنویت، رشد آگاهیها و اطلاعات سیاسی در همه مردم، زبان گویای مدیریت جامعه و دستگاه اجراکننده و اداره کننده کشور و بالاخره ایجاد جاذبهای برای اینکه همه این برنامهها در ذهن به نحو صحیحی جایگزین شود.
🔸اهمال در این منشور و سیاست کلی، صدا و سیمای ما را دچارانحراف میکند و وقتی دچار انحراف شد از اهداف اصلی خود باز میماند.
🔸رهبر انقلاب آفت صداوسیما را در دو محور میدانند:
1️⃣فراموشی هدف؛ «اگر دستگاه اداره کننده رسانههای جمعی ما فراموش کنند که هدف از تاسیس این دستگاه چیست، از تبلیغ اسلام، یا تحکیم انقلاب و یا رشد و آگاهی سیاسی دادن به مردم، که هدف اینهاست، مطمئناً دستگاه رادیو تلویزیون منحرف خواهد شد».
2️⃣کم محتوایی رسانه؛ «آفت دوم این است که دستگاه رسانههای عمومی ما محتوایش کمتر از حجم آن باشد... کم محتوایی یک خطر و آفتی است که گاهی انسان ترجیح میدهد که برنامهای نباشد تا اینکه برنامهای بدون محتوا باشد».
🔸با مقایسه اهداف ترسیم شده و آفتهای آن با اوضاع صداوسیما در حال حاضر متوجه میشویم که در این راستا کوتاهیهایی صورت گرفته و برای پیشبرد بهتر و رسیدن به آن افقها باید تلاش خود را بیشتر کنیم و از کاستیهای امروز درس عبرت بگیریم.
🌐 جهت مطالعه بیشتر و مشاهده منابع، کلیک کنید.
https://b2n.ir/y42367
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #صداوسیما
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
♦️ #پوستر | عبور از سیم خاردار نفس
شهید علی چیتسازیان:
🔸 کسی می تواند از سیم خاردارهای دشمن عبور کند که در سیم خاردار های نفس خود گیر نکرده باشد.
📎 #گرافیک
📎 #چیت_سازیان
🖇 لینک مطلب:
🔸 https://btid.org/fa/photogallery/226004
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org