eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
322 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔆 به مناسبت سالروز آغاز زعامت و رهبری آیت الله خامنه‌ای ✍ اعتراف روئل مارک گرچت ((افسر سابق سیا و از اعضای ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی)) به قدرت، مهارت و نبوغ آیت الله خامنه ای 🌐I think he is the most successful Middle Eastern leader since World War.... 🗣 من فکر می کنم او موفق ترین رهبر خاورمیانه از زمان جنگ جهانی دوم است. او فوق العاده ماهر، فوق العاده با استعداد است. 👈 روئل مارک گرچت سال هاست روی مسائل ایران متمرکز بوده و به گفته خود 30 سال است که درباره رهبر جمهوری اسلامی ایران مطالعه می کند. وی افکار و نگاهی بشدت ضدایرانی دارد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
⁉️ کدام چهره‌ها با گرایشات سیاسی در انتخابات شرکت کردند؟ ۴۶ اصولگرا، ١۶ مستقل، ١٣ اصلاح طلب ،٣ اعتدالیون، ٢ بهاری ✍ بررسی سوابق ۸۰ نامزد انتخابات ریاست جمهوری نشان می‌دهد: 👈 از دولت سیزدهم: ۵ نفر (۱.محمدمهدی اسماعیلی ۲.مهرداد بذرپاش ۳.صولت مرتضوی ۴.قاضی‌زاده هاشمی ۵.داوود منظور) 👈 از دولت روحانی: ۴ نفر (۱.عبدالناصر همتی ۲.اسحاق جهانگیری ۳.عباس آخوندی ۴.محمد شریعتمداری) 👈 از نمایندگان مجلس فعلی: ۹ نفر (۱۲ درصد) 👈 از نمایندگان ادوار مجلس: ۴۳ نفر (۵۴ درصد) خود را در قامت کاندیدای ریاست جمهوری دیده‌اند. 👈 ثبت‌نام برخی نمایندگان ادوار مجلس از آنجایی عجیب‌تر است که برخی از آنها برای دوره دوازدهم نیز کاندیدا شده اما موفق به کسب رای از حوزه انتخابیه خود نشدند. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
13.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 اخلاق مناظره بسیار زیبا از شهید بهشتی ✍ تصور کنید در یک مناظره داغ که باید حسابی صحنه رو دستت بگیری تا پیروز میدان بشی, رقیبت یک مطلبی رو اشتباه میگه چکار می‌کنید؟ حسابی میشه به نفع خودت امتیاز کسب کنی. 👈 اما اخلاقی اسلامی چهره اصلی دیگه‌ای هم دارد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 تذکر روز گذشته رهبر معظم انقلاب به نامزدهای انتخابات درباره اخلاق انتخاباتی 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 هیچکس در انتخابات ریاست‌جمهوری گزینه‌ دفتر رهبری نیست ✍ در میان ثبت‌نام کنندگان برای انتخابات ریاست‌جمهوری، حضور برخی افراد با تعجب‌ دوستداران نظام و تحلیل‌های عجیب و غریب برخی بدخواهان انقلاب روبرو شد؛ کسانی که زمانی مسئولیت‌هایی در دفتر مقام معظم رهبری داشتند، اما حالا بنا به تشخیص و صلاحدید خود و به صورت کاملاً فردی در انتخابات ثبت‌نام‌ کرده‌اند. 🔹تسنیم پیشتر نیز در گذشته طی یادداشتی به برخی از این افراد توصیه کرده بود که باید بیش از اینها شأن دفتر مقام معظم رهبری از سوی آنها پاس داشته شود، با این حال مهم‌تر آن است که همه بدانند، آنچه رخ داده، نه یک اقدام از ناحیه نهاد دفتر، بلکه تصمیمی فردی بوده است که ارتباطی نیز با حاکمیت ندارد. 🔹یکی از موارد برجسته در تمام انتخابات‌ها، عدم حضور افراد منسوب به رهبر معظم انقلاب برای کاندیداتوری و یا برعهده گرفتن مسئولیت ستادهای تبلیغاتی بوده است و در ادوار مختلف انتخابات، رهبر معظم انقلاب افراد منتسب به خود را از حضور در عرصه انتخابات منع می‌کردند تا شائبه دخالت دفتر رهبری در انتخابات پیش نیاید. 🔹حتی جدای از نزدیکان رهبر انقلاب، افراد منصوب از سوی ایشان در پست‌های مدیریتی نیز معمولاً با احتیاط بسیار بیشتری نسبت به دیگران درباره ورود به انتخابات عمل می‌کنند و همواره این «حیطه» محترم شمرده و تاکید می‌شود که این حضور یک حضور فردی است و نه حاکمیتی. 🔹این مسئله، از دوران امام راحل امری مسبوق به سابقه است؛ چنانچه حضرت امام نیز با طرح نخست‌وزیری حاج احمد خمینی در دوره بنی‌صدر به شدت مخالفت کردند و در نامه‌ای به رئیس‌جمهور وقت نوشتند: «بنا ندارم اشخاص منسوب به من متصدی این امور شود. احمد، خدمتگزار ملت است‌‎ ‏و در این مرحله با آزادی بهتر می‌تواند خدمت کند. والسلام علیکم.‏» 🔹این سیره در دوران رهبری آیت‌الله خامنه‌ای نیز تکرار شد و هیچ‌گاه در ادوار انتخابات افراد وابسته به دفتر رهبری و بیت ایشان با چنین عنوانی در انتخابات‌ها نه تنها شرکت نمی‌کردند، بلکه به جانبداری از هیچ کاندیدایی نیز وارد عمل نمی‌شدند. 🔹با این حال متاسفانه در روزهای گذشته برخی افراد علیرغم اینکه سابقه مسئولیت اجرایی متناسب و چندانی هم نداشتند به عنوان داوطلب نامزدی ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کردند، اما بدتر اینکه در تیزرهای انتخاباتی‌شان، نقطه ثقل تبلیغ را وابستگی به دفتر مقام معظم رهبری قرار دادند؛ مسئله‌ای که قطعاً اقدامی غیراخلاقی و به دور از نگهداشتن حرمت این نهاد بسیار والاست. 🔹به کار بردن چنین عناوین و توصیفاتی می‌تواند مخاطب را به اشتباه بیندازد که گویی وی گزینه دفتر رهبری است و بدین منظور کاندیدا شده است! امری که هیچ ریشه‌ای در واقعیت ندارد و دامن زدن به آن تنها می‌تواند به اصل اعتبار انتخابات لطمه بزند. 🌐tn.ai/3098189 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
💠 رعایت اخلاق اسلامی انسانی در تبلیغات انتخاباتی از آقایان کاندیداها و دوستان آنان انتظار دارم که اخلاق اسلامی_انسانی را در تبلیغ برای کاندیدای خود مراعات و از هرگونه انتقاد از طرف مقابل که موجب اختلاف و هتک حرمت باشد خودداری نمایند که برای پیشبرد مقصود، ولو اسلامی باشد، ارتکاب خلاف اخلاق و فرهنگ، مطرود و از انگیزه های غیراسلامی است. 📚 صحیفه امام، جلد۱۲، صفحه ۱۲ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅الإمامُ الجوادُ عليه السلام مَن لَم يَرْضَ مِن أخيهِ بِحُسنِ النِّيَّةِ لم يَرْضَ مِنهُ بالعَطِيَّةِ . هر كه را حُسن نيّت برادرش راضى نكند، داد و دهش او نيز راضيش نكند.; أعلام الدين : 309.
🔆 امام خمینی دنیا را به سمت بهتر شدن تغییر داد ✍ یورگن گراسمان، فعال صلح شیعه آلمانی در سال ۲۰۱۸ و در مصاحبه با تهران تایمز بیان کرد: امام خمینی نه تنها جهان اسلام، بلکه با حرکت خود کل جهان را به سمت بهتر شدن تغییر داد. 👈 او امت اسلامی را بیدار کرد، نه فقط مسلمانان شیعه، بلکه حتی مسلمانان سنی نیز تحت تاثیر حرکت او قرار گرفتند. 🗣 وی گفت: با وجود بیش از هزار سال تحریف اسلام از طریق وهابیت و سایر روشهای خشک و متعصبانه، امام خمینی اسلام را به مسیر درستش بازگرداند. منبع: https://www.tehrantimes.com/news/429901/Imam-Khomeini-changed-the-world-for-the-better-German-activist 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 نظر ۱۳ صاحب‌نظر اسرائیلی و غیراسرائیلی درباره شکست نظامی و رسوایی اخلاقی صهیونیست‌ها پس از طوفان الاقصی ۱- جان مرشایمر، استاد دانشگاه شیکاگو و نظریه پرداز مکتب رئالیسم: اسرائیلی‌ها هیچ راه خروجی ندارند و هیچ راه‌حلی هم برای این مشکل ندارند. ۲- رونن برگمن، نویسنده نزدیک به موساد: اگر بحث‌های داخلی مقامات از رسانه‌ها پخش شود، ۴ میلیون نفر برای خروج از اسرائیل به فرودگاه بن‌گوریون هجوم می‌برند. ۳- ایلان پاپه، مورخ یهودی منتقد اسرائیل: پروژه صهیونیستی نفس‌های آخر خود را می‌کشد. ۴- دنیس راس، نویسنده و دیپلمات برجسته آمریکایی: اسرائيل نيروي انساني لازم براي کنترل غزه و ساختن یک استراتژی و معادله نظامی جدید برای آن را ندارد. ۵- جودی باتلر فیلسوف آمریکایی: رسانه ها مصائب ملت فلسطین طی دهه های اخیر در کوچ اجباری، دستگیری های غیرقانونی و قتل و کشتار را نادیده گرفته‌اند. ۶- جورجیو آگامبن، فیلسوف ایتالیایی: اسرائیلی ها صدای مردم غزه را نمی شنوند. ۷- فرانچسکو بورگنوو، نویسنده ایتالیایی: حماس نماینده ملت فلسطین است و دولت های غربی باید آن را به رسمیت بشناسند. ۸- اولویر روی، فیلسوف فرانسوی: اسرائیل در حال بزک کردن «جهل مقدس» به عنوان یک مذهب جدید است. ۹- هانی مصطفی، نویسنده و ادیب مصری: طوفان الاقصی با وجود همه تدابیر امنیتی اسرائیل یک شگفتی محض است. ۱۰- محمد سلیم العوا، عضو اتحادیه علمای اسلام: طوفان الاقصی پیشران جدید ملت های عربی و اسلامی بعد از سال ها رکود در مقابله با رژیم صهیونیستی بود که خسارتی بزرگ برای اسرائیل است. ۱۱- واسینی الاعرج، استاد دانشگاه سوربن: جنگ غزه نشان داد که ما در عصر توحش زندگی میکنیم و قدرت های بین المللی در راس آنها آمریکا و کشورهای اروپایی در این نسل کشی به اسرائیل کمک کردند. ۱۲- آفی شلایم، استاد روابط بین الملل دانشگاه آکسفورد: ریشه طوفان الاقصی به ابتدای نزاع فلسطینی و اسرائیلی باز می گردد و اقدام فلسطینی های تحت اشغال برای دفاع از حق تعیین سرنوشت مقاومت شان مشروعیت دارد. ۱۳- طاها عبدالرحمن، فیلسوف مغربی: مردم غزه کاری را انجام دادند که کسی در تاریخ مانند آنرا انجام نداده است. / تسنیم 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.