💠 امام خمینی رحمت الله علیه :
🔹بعضیها، انتظار فرج را به این میدانند که در مسجد، حسینیه، و در منزل بنشینند و دعا کنند و فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را از خدا بخواهند... دیگر غیر از این کاری ازشان نمی آمد و فکر این مهم، که یک کاری بکنند، نبودند.
یک دسته دیگری بودند که انتظار فرج را میگفتند: این است که، ما کار نداشته باشیم به اینکه در جهان چه میگذرد، ما تکلیفهای خودمان را عمل میکنیم. برای جلوگیری از این امور هم خود حضرت بیایند ان شاء الله درست میکنند، دیگر ما تکلیفی نداریم.
یک دستهای میگفتند: که باید عالم پر از معصیت بشود تا حضرت بیاید. ما باید نهی از منکر نکنیم، امر به معروف هم نکنیم تا مردم هر کاری میخواهند بکنند، گناهها زیاد بشود که فرج نزدیک بشود.
یک دستهای از این بالاتر بودند. میگفتند: باید دامن زد به گناهها. دعوت کرد مردم را به گناه تا دنیا پر از جور و ظلم بشود و حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تشریف بیاورند.که این دسته اشخاص ساده لوح هم بودند.
یک دسته دیگری بودند که میگفتند: هر حکومتی اگر در زمان غیبت محقق بشود، این حکومت باطل است و برخلاف اسلام است. آنها مغرور بودند (1)
🔸حضرت صاحب که تشریف میآورند، برای چه میآیند؟ برای اینکه گسترش بدهند عدالت را برای اینکه حکومت را تقویت کنند. برای اینکه فساد را از بین ببرند. ما بر خلاف آیات شریفه قرآن، دست از نهی از منکر برداریم، دست از امر به معروف برداریم و توسعه بدهیم گناهان را، برای اینکه حضرت بیایند؟!
قوانینی که پیغمبر اسلام در راه بیان و تبلیغ ونشر و اجرای آن، بیست و سه سال زحمت طاقت فرسا کشید، فقط برای مدت محدودی بود؟
آیا خدا، اجرای احکامش را محدود کرد به دویست سال؟ و پس از غیبت صغری، اسلام دیگر همه چیزش را رها کرده است؟ اعتقاد به چنین مطالبی یا اظهار آنها بدتر از اعتقاد و اظهار منسوخ شدن اسلام است (2)
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
(1): صحیفه نور امام خمینی، جلد۲، صفحه۱۹۶-۱۹۷
(2):کتاب ولایت فقیه امام خمینی، صفحه ۳۰
🌷 اللهم عجل لولیک الفرج🌷
📚✒️📚✒️📚✒️📚✒️📚
#شهیدمطهری :
انتظار #فرج انسان را به صورت سربازی درمیآورد که مطمئن است فرضا خودش از میان برود، ایدهاش و هدفش قطعا در آینده پیروز است و به فرزندان میگوید ممکن است ما روز پیروزی را درک نکنیم، ولی چنین روزی هست و خوشا به حال کسی که چنین روزی را درک میکند، برخلاف کسی که از #پیروزی ایدهاش هم ناامید است، لذا #انتظار عبادت است.
📚ص183 از کتاب #مهدویت استاد شهید مرتضی مطهری
#سیرمطالعاتی #بینش_مطهر
#سیدحسن_نصرالله #امام_زمان
🔻به قول سید حسن نصرالله میگفت که: همه میگوییم یابن الحسن و ظهور، ظهور دو مرحله دارد...
🔸میگوید: من نشستم و فکر کردم: یک مرحله که: آقایان بریزید بیرون، حضرت آمدهاند، شمشیر یا اسلحه به دست، استشهادی، عملیات، این را همه آمادهاند.
🔹ولی مرحلۀ دومش، اقامۀ عدل است. یک مرتبه میگویند: آهای شما شیعیان که در طول قرنها گفتید یابن الحسن! حالا موقعیت شد، یک میلیارد فقیر گرسنه داریم در آفریقا، چه کسی برنامه دارد برای آن؟ شیعه اینقدر بزرگ نشده است که برای اینها برنامه داشته باشد. اینها برنامهریزی میخواهد، بنا نیست که با معجزه، حل شود و برود.
🔸مرحلۀ دومش سخت است. باید شیعه بزرگ شود برای اقامۀ عدل، درست است که 313 نفر هستند، ولی سرفصلهای کاری، 313 نفرند. بقیه شیعه باید کار از آنها بر بیاید.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🕌 امام اهل یقین، امیرالمومنین علی«علیه السلام» فرمودند :
آرزویتان برای ظهور محقق نمی شود، مگر اینکه گروهی از شما به روی دیگری آب دهان بیندازد.
گروهی نیز گروه دیگر را دروغگو بخواند.
تا آنجا که از شما جز گروهی اندک استوار و محکم باقی نماند.
گروهی که در میانتان مثل سرمه ی در چشم، و نمک درون غذا هستند.
و چه اندک است، نسبت سرمه به چشم، و نمک به غذا!
📚مکیال المکارم، ج۲، ص ۳۸۳
🌺امام حسن عسکری علیه السلام به امام زمان علیه السلام فرمودند:
🌺فرزندم! بدان كه دل هاى اهل بندگی و اخلاص همچون پرندگانى كه ميل به آشيانه دارند، به سوی تو پر می کشند.
📚بحارالانوار، ج52، ص35
💐🎉💐🎉💐🎉💐🎉💐🎉💐🎉
💐یا صاحب الزمان💐
🕊 گواه باش که دل های ما به سوی تو پر می کشد و ما دل بسته ایم به بارانِ مهرِ تو...🕊
🎊🌺🎊🌺🎊🌺🎊🌺🎊🌺🎊🌺
#ملت_شایعه_پذیر
🔴 عبرت از تاریخ
💢در جنگ صفین لشکر معاویه زودتر به وعدگاه جنگ رسید لذا محلی مناسب برای استقرار انتخاب کردند و آب را در طرف خود قرار دادند.
وقتی سپاه علی (ع) به نبردگاه رسید معاویه از دادن آب به آنها خودداری کرد، لذا بخشی از سپاه علی (ع) به فرماندهی مالک اشتر و اشعث بن قیس لشکر معاویه را عقب راندند و آب را تصاحب کردند.
اگر چه علی (ع) آب را بر روی لشکر معاویه نبست، از دست دادن آب اما بر معاویه گران آمد لذا برای باز پس گیری آن نقشهای کشید؛
معاویه در نامهای نوشت:
«این نامه از برادر خیرخواه شماست، معاویه میخواهد با انحراف مسیر آب و ایجاد سیلاب شما را غرق کند هر چه زودتر جای خود را عوض کنید»
و این نامه را بر تیری پیچید و به طرف سپاه علی(ع) پرتاپ کرد.
♻️نامه بین افراد سپاه علی (ع) دست به دست گشت و شایعه همه جا پخش شد و خیلی زود نقل مکان تبدیل به یک خواسته عمومی شد!
هر چه علی (ع) میگفت امکان چنین کاری وجود ندارد فایدهای نداشت و لشکر نقل مکان نمود و علی(ع) آخرین نفری بود که نقل مکان کرد.
بلافاصله بعد از نقل مکان، لشکر معاویه جای آنها را اشغال کرد.
📚منبع: «وقعة صفین»، صفحه ۱۹۰
🔻برگی از تاریخ برای امروز ما:
◀ بدانیم که ملت شایعه پذیر بازیچه دست دشمن است
◀ این است که بیاموزیم ملتی که شایعه پذیر شد بازنده است اگر چه رهبرش علی(ع) و فرماندهاش مالک اشتر باشد.
✅شايعه و فريب تاکتیک جنگ روانی دشمن است، ابزار آن نرمافزارهای اجتماعی است که در تمام سطوح جامعه جا خوش کرده است و همیشه در دسترس است.
لازم است در استفاده از آن دقت کنیم ، واقعیت ها را فراموش نباید کرد.
انعکاس دهنده موج ناامیدی در جامعه و افراد نباشیم.
💠امام سجاد علیه السلام:
مردمانی که در زمان غیبت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) به سر می برند و معتقد به امامت او و منتظر ظهور وی هستند،
از مردمان همه زمانها برترند.
📚بحارالانوار، ج۵۲، ص۱۲۲
🍃🌸سلامتی و ظهور مولایمان ۳ صلوات
🔻سیل و تاجگذاری ملوکانه🔻
📜«روزنامه کیهان ۲ آبان ۱۳۴۶:
سیل اخیر #مازندران هزاران رأس دام را نابود کرد و صدها هکتار زمین زراعتی و باغ و مرتع را به کلی از بین برد. با وجود آنکه طوفان و رگبار اکنون در بسیاری از #نقاط_سیلزده فرونشسته، هنوز دهها قریه در محاصره آب مانده است و دسترسی به پارهای از این قراء امکانپذیر نیست. طغیان نکارود ساری که بر اثر جاری شدن #سیلاب صورت گرفت خسارات فراوان به بار آورد. این رود در مسیر خود قرای عزتالدین، دول مرزی، چمارتپه، حلوشارل، بای کلا، طبقده، گیلهوا، برزینآباد، و چند ده دیگر که در هر کدام حداقل ۱۰۰ خانوار زندگی میکردند به کلی در هم کوبید. شدت آسیب و ویرانی در دهات مزبور به حدی بود که حتی یک خانه سالم بر جای نماند.
گفته میشود #تلفات دام در روستاهای سیلزده به ۲۰.۰۰۰ گاو و گوسفند و اسب و بز میرسد.
پارهای از دهات هنوز در محاصره آب است و در یکی از این قراء تمام راهها از بین رفته و دسترسی به قریه مزبور ممکن نیست. با تمام کوششی که به عمل آمده هنوز از سرنوشت اهالی این قریه اطلاعی در دست نیست.»
🔵گزارش روزنامه کیهان از سیل سال ۱۳۴۶ را خواندیم. طبیعی است که در این پیشامد باید همه نیروها از دولت تا نیروهای نظامی و انتظامی و مردم بسیج شوند تا مشکلات سیلزدگان کم و کمتر شود اما در آن روزها همه نیروها بسیج شده بودند برای یک مسئله: تاجگذاری ملوکانه جناب محمدرضا پهلوی. به گونهای که روزنامهها در خصوص مازندرانِ سیلزده بیاعتنا به مشکلات مردم مینویسند:
◀️«آذینبندی پرشکوه به شهرهای مازندران جلوه خاصی بخشیده است» و
◀️«شهرهای مازندران به مناسبتهای جشنهای فرخنده تاجگذاری غرق در نور است.» (همان)
و این امر کاملا طبیعی است؛ در آن زمان نه #سپاه بود که به داد مردم برسد نه #ارتش اجازه فعالیتهای مردمی داشت و نه #فرهنگ_جهادی وجود داشت که گروههای مردمی را در قالب #اردوهای_جهادی به حرکت بیندازد. در آن زمان تنها یک چیز مهم بود:«تاجگذاری ملوکانه جناب محمدرضا»