🔴 روایت "نشنال اینترست" از پیشرفتهای نظامی ایران با وجود تحریمهای #آمریکا
🔻اندیشکده "نشنال اینترست" نوشت:
🔸درحالیکه کشورهای عضو شورای همکاری #خلیجفارس پولهای گزافی را صرف خرید تجهیزات نظامی پیشرفته آمریکایی میکنند، #تحریم های طولانی آمریکا از یک سو و تصمیمات راهبردی جمهوری اسلامی ایران باعث شده است که این کشور در عرصه نظامی به خودکفایی برسد و به صنایع داخلی خود متکی باشد.
🔸 اگرچه از سالهای قبل با تحریمهای آمریکا مواجه بوده و در قیاس با دیگر کشورهای منطقه خلیج فارس بودجه #دفاعی بسیار کمتری دارد، اما توانسته است به پیشرفتهای قابلتوجهی در عرصه فناوریهای نظامی دست یابد.
🔸دولت ایران سرمایهگذاری در حوزه نانو را تشویق میکند و رهبر ایران نیز در سال ۲۰۱۵ در هنگام بازدید از یک نمایشگاه فناوری نانو با اشاره به اینکه ایران در حوزه نانو جزو هفت کشور برتر جهان است، به محققان ایرانی توصیه کرد که هر روز در فکر پیشرفتهای بیشتر در این حوزه باشند.
🔸 با اتفاقات اخیر در خلیج فارس، سوریه و عراق، مشخص شد که ایران تا چه حد در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین پیشرفت کرده است. ایران اولین پهپاد خود را در ۱۹۸۵ ۱۳۶۴ شمسی یعنی یک یا دو دهه قبل از سایر کشورهای منطقه، عملیاتی کرد. امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی احتمالاً بیش از ۱۰ مدل پهپاد در اختیار دارد که جدیدترین آنها قادر است هم در روز و هم در شب با استفاده از جیپیاس به مدت ۱۲ ساعت بیوقفه پرواز کند.
🔸سپاه پاسداران اخیراً در مانورهای نظامی خود از تجهیزات مبتنی بر هوش مصنوعی برای هماهنگسازی قایقها، هواپیماها، تانکها و پهپادها در جریان یک عملیات فرضی گسترده استفاده کرد. سپاه پاسداران در جریان نبرد با داعش در سوریه نیز چنین تاکتیکهایی را به کار گرفته بود.
🔸در پایان مقاله با اشاره به این نکته که در روز اوایل ژوئن (اواسط خرداد) سرتیپ علیرضا صباحیفرد فرمانده پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده بود ایران سامانههای جدیدی برای کشف و انهدام پهپادهای رادارگریز در اختیار دارد، خاطرنشان میکند: تنها دو هفته بعد از مطرح شدن این اظهارات، ایران یک پهپاد آمریکایی را ساقط کرد. سرنگونی این پهپاد نشان داد که آمریکا نباید پیشرفتهای ایران را بهراحتی نادیده بگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 واقعیت با آنچه میبینید، فاصله دارد!
💢از رقص منتسب به پسر وزیر تا شایعه افشاگریهای مزدک!
✳️ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله :
مَن أحَبَّ دُنياهُ أضَرَّ بآخرَتِهِ .
هر كه دنيايش را دوست بدارد، به آخرتش زيان رساند .
بحار الأنوار: 73/81/43.
💠منظور از واژه «خلق»
✳️«خلق» در اصل به معناى اندازه گیرى کردن مستقیم است؛ و از آنجا که ایجاد چیزى بدون سابقه و بدون اصل و مادّه، نوعى اندازه گیرى در تمام جهات، را همراه دارد، این واژه به مسأله آفرینش و ابداع، اطلاق شده است.
این واژه همچنین در مورد ایجاد چیزى از چیز دیگر نیز به کار مى رود؛ مانند: «خَلَقَ الاِْنسَانَ مِنْ نُطْفَة»؛ (انسان را از نطفه بى ارزشى آفرید).(۱)
بدیهى است خلقت به معناى ابداع و ایجاد بعد از عدم، تنها مخصوص خدا است؛ و لذا این نوع خلقت از غیر او نفى شده است. آنجا که مى فرماید: «أَفَمَنْ یَخْلُقُ کَمَنْ لاَّ یَخْلُقُ أَفَلاَ تَذَکَّرُونَ»؛ (آیا کسى که مى آفریند و ابداع مى کند با کسى که چنین نمى کند یکسان است؟ آیا متذکّر نمى شوید؟)(۲)
ولى معناى دوم (ایجاد چیزى از چیز دیگر، و اندازه گیرى براى این کار) درباره غیر خدا نیز صادق است؛ و آیه «فَتَبَارَکَ اللهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِینَ»؛ (پس بزرگ و پر برکت است خدایى که بهترین آفرینندگان است!)(۳) ناظر به همین معنا مى باشد.
این واژه گاهى به معناى دروغ نیز آمده؛ شاید از این نظر که انسان به هنگام دروغ گفتن، چیزى را که واقعیت ندارد در سخن خویش ایجاد مى کند.
در مقائیس اللّغة براى «خلق» دو ریشه ذکر شده؛ یکى اندازه گیرى، و دیگرى صاف و نرم بودن، و لذا یک سنگ صاف و نرم را صخره خلقاء مى گویند؛ و نیز از همین جا به اشیاى کهنه که با گذشت زمان صاف و نرم شده است واژه «خَلَق» (بر وزن شفق) اطلاق مى شود. ولى «اخلاق» که به معناى صفات و سجایاى ثابت آدمى است از معناى اوّل یعنى اندازه گیرى گرفته شده است؛ چرا که ابعاد و اندازه هاى شخصیت و روح انسان ها را معیّن مى کند.(۴)
✍پی نوشت :
(۱). سوره نحل، آیه ۴.
(۲). همان، آیه ۱۷ .
(۳). سوره مؤمنون، آیه ۱۴ .
(۴). گردآوری از کتاب: پیام قرآن، آیت الله العظمى ناصر مکارم شیرازى، دار الکتب الاسلامیه، تهران، ۱۳۸۶ هـ. ش ، ج ۳، ص ۶۱.
✔️امام خمینی رحمت الله علیه :
مملکت با اشخاص امین صالح می تواند مستقل باشد. همه این پیوستگی هایی که ما به خارج پیدا کردیم، دنبال این بود که ما رجال صالح نداشتیم، آنوقت اگر رجال صالحی بودند، کنار بودند، کنار گذاشته بودند، آنهایی که در میدان بودند آنها رجال صالح نبودند، دانشمند هم بودند اما رجال صالح نبودند، به درد مملکت نمی خوردند و آنها بودند که ما را پیوسته به خارج کردند
#امام_خمینی
صحیفه امام؛جلد 9؛صفحه 5
مورخ:17 تیر 1358