سلام ودرود ونور به شما خواهر عزیزم. ممنون بابت پیشنهادها وچالش های خوبی که میذارید ...
قدم خیلی خیلی کوچک من دراین روزمبارک وفرخنده نوشتن تبریک آغاز ولایت حضرت صاحب الزمان عج وتبریک تولد ونصب اون روی در یخچال و غافلگیر کردن پسرم بود .
پسرمن ۱۷ سال پیش در چنین روزی بدنیا اومده ...
جالب اینکه اون سال (۸۶)خیلی تصادفی نهم ربیع الاول روزجشن شروع ولایت وامامت اقاامام زمان(عج) دقیقا با نهم فروردین نهم بهار طبیعت یکی شده بود ودراین روز خداوند پسرم رو به ماهدیه کرد به همین علت من پافشاری کردم که حتما به اسم پسرم که قرار بود محمد بذاریم مهدی هم اضافه کنیم وشد محمد مهدی...😊😊
امروز اصلا یادش نبود وغافلگیر شد (تواتاقش مشغول درسه... دوازدهمی انشاءالله )
به اضافه یک زرشک پلومرغ خوشمزه توی یک سفره جدید یک تولد ساده براش گرفتیم .بارها این تقارن زیبا رو گوشزد کردم وگفتم خیلی کم پیش میاد کسی دقیقاتوی این تقارن زیبا بدنیا بیاد وباید به فال نیک گرفت ودعا میکنم واز خودش هم میخوام سرباز امام زمان عج باشه انشاءالله. التماس دعای فراوان از شما خوبان. به امید سرباز بودن وسرباز شدن همه ما در راه ظهور انشاءالله. 🤲💕💐
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسجمهور:
برای زیارت حرم حضرت عباس(ع) کلاه گذاشتم و ماسک زدم که مردم درپی ازدحام اذیت نشوند.
@BisimchiMedia
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
🔸 ما أبدلنی اللَّهِ خیرا مِنْهَا ، صدقتنی إِذْ کذبنی النَّاسِ و واستنی بِمَالِهَا اذ حرمنی النَّاسِ ، و رزقنی اللَّهُ الْوَلَدُ مِنْهَا و لمیرزقنی مِنْ غیرها
🔹خدا زنی بهتر از خدیجه به من نداد. هنگامی که مردم تکذیبم میکردند، او مرا تصدیق کرد و هنگامی که مردم مرا تحریم کردند، با ثروتش کمکم کرد. و خدا از او فرزندانی به من داد در حالی که از دیگر زنانم به من فرزندی نداد.
📗شیخ مفید، الافصاح، ص217
🌸 فرا رسیدن دهم ربیع الاول سالروز پیوند آسمانی پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی ( صلی الله علیه وآله )و ام المومنین حضرت خدیجه کبری ( س) تبریک و تهنیت باد.
🔸 ﷽ | وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
🔸 و کسانی که میگویند: «پروردگارا! از همسران و فرزندانمان مایه روشنی چشم ما قرارده، و ما را برای پرهیزگاران پیشوا گردان!»
«آیه ۷۴ سوره فرقان»
▫️▫️▫️▫️▫️
در روایت داریم که جبرئیل به رسول خدا(ص) فرمود:
منظور از «ازواجنا»، خدیجه کبری(س) است. همچنین مراد از «ذریّاتنا» فاطمه زهرا(س) است و «قرة اعین» هم حسنین هستند و منظور از بخش پایانی آیه نیز علی ابن ابیطالب(ع) است.
#حضرت_محمـــد_مصطفی ﷺ #حضرت_خدیجه(س) 🌱
Agaze_Bahar_245154.mp3
3.61M
تو چشمه نوری ای مادر زهرا (س) ...
#حسین_حقیقی
▫️▫️▫️▫️
دهم ربیع الاول سالروز ازدواج #حضرت_محمـــد_مصطفی ﷺ #حضرت_خدیجه(س)
را به پیامبر عظیم الشان اسـلام و
همچنین ساحت مقدس امام زمان(عج)
و تمــام مسلمین جهان تبریـڪ وتهنیت
میگوییم... 💐
🌹 از اشعار حضرت خدیجه سلام الله علیها خطاب به حجّت زمانش، رسول خدا صلی الله علیه وآله:
"اگر همه نعمتهای دنیا از آن من باشد؛
اگر سلطنت همه پادشاهان مال من باشد؛
همهی اینها به اندازه بال مگسی نمیارزد
وقتی چشمانم نتواند چشمانت را ببیند"
فَلَو أَنّني أمسَيتُ فِي كلِّ نِعمَة.
وَ دامَت لِي الدُّنيا وَ مُلك الأكاسِرة.
فَما سَوِيَت عِندي جَناح بَعُوضَة.
إذا لَم يَكن عَيني لِعَينك ناظِرة.
📚 بحارالأنوار، جلد ۱۶، ص ۵۲.
🔴 اقسام ذکر
ذکر خداوند بر سه گونه است:
🌱ذکر لسانى،
🌱ذکر قلبى
🌱و ذکر عملى.
🍀ذکر لسانى آن است که نام خداوند و اوصاف جمال وجلال او را بر زبان جارى کند وآن را در نماز و غیر نماز تکرار نماید بىآنکه توجه چندانى به مفاهیم و معانى آن داشته باشد که گاهى به آن لقلقه زبان گفته مىشود. گرچه اینگونه ذکر نیز بىفایده نیست و حتى ممکن است سرچشمه ذکر قلبى گردد ولى به هر حال ارزش ناچیزى دارد.
🍀ذکر قلبى که گاه به آن ذکر معنوى نیز اطلاق مىشود آن است که وقتى ذکر زبانى مىگوید، مفاهیم و معانى عمیق آن را در قلب خود مورد توجه قرار دهد و با آن، روح وجان خود را صفا بخشد.
🍀گاه ذکر قلبى به توجهات باطنى بدون الفاظ گفته مىشود به این معنا که انسان در حال سکوت در قلب خود به خدا توجه کرده و صفات جمال و جلال او را تکرار مىکند. مردم او را ساکت و خاموش مى پندارند در حالى که در درون جانش غوغایى از ذکر خدا و توجه به پروردگار و نیایش والایى است. این دسته از اولیاءالله گاه حتى در حال خواب نیز در درون دل ذکر خدا مىگویند و خدا را ناظر و حاضر مى دانند.
🍀اما ذکر عملى آن است که
وقتى اسباب گناه و معاصى نزد او فراهم مىگردد به یاد خدا بیفتد و آنها را ترک گوید آن گونه که قرآن مجید درباره یوسف(علیه السلام) مىفرماید: «وَ لَقَدْ هَمَّتْ بِهِ وَ هَمَّ بِها لَوْ لا أَنْ رَأى بُرْهانَ رَبِّهِ کَذلِکَ لِنَصْرِفَ عَنْهُ السُّوءَ وَ الْفَحْشاءَ اِنَّهُ مِنْ عِبادِنَا الْمُخْلَصینَ» (آن زن قصد او کرد؛ و او نیز ـ اگر برهان پروردگار را نمى دید ـ قصد وى مى نمود! اینچنین کردیم تا بدى و فحشا را از او دور سازیم؛ چراکه او از بندگان مخلص ما بود!). این برهان رب حالتى بود که با ذکر خدا همراه بود.
🍀در روایات متعددى از پیامبر اکرم(صل الله علیه و آله) و سایر معصومین: نیز به این نوع ذکر اشاره شده است؛ از جمله در وصیتى که پیامبر اکرم(صل الله علیه و آله) به على(علیه السلام) فرمود چنین گفت: «یَا عَلِىُّ ثَلاث لا تُطِیقُهَا هَذِهِ الاُْمَّةُ الْمُوَاسَاةُ لِلاَْخِ فِى مَالِهِ وَاِنْصَافُ النَّاسِ مِنْ نَفْسِهِ وَذِکْرُ اللَّهِ عَلَى کُلِّ حَالٍ وَلَیْسَ هُوَ سُبْحَانَ اللَّهِ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ وَلا اِلَهَ اِلاَّ اللَّهُ وَاللَّهُ أَکْبَرُ وَلَکِنْ اِذَا وَرَدَ عَلَى مَا یَحْرُمُ عَلَیْهِ خَافَ اللَّهَ عَزَّ وَجَلَّ عِنْدَهُ وَتَرَکَهُ»(34)؛ (اى على! سه چیز است که این امت [بهآسانى] توان انجام آن را ندارند: مواسات و کمک به برادر دینى در اموال، و رعایت انصاف (در حقوق الناس) و ذکر خداوند در هر حال.
اما این ذکر به معناى سبحانالله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر نیست
بلکه این است که وقتى مقدمات حرامى نزد او فراهم مى شود از خداوند متعال بترسد وآن را ترک گوید). همین معنا در روایتى از امام صادق(علیه السلام) ودر روایت دیگرى از امام باقر(علیه السلام) نیز نقل شده است.
🍀منظور از ذکر خاص اذکار معینى است که معصومین: به مناسبت هاى مختلف بیان فرموده اند
🔴که باید طبق روایات وارده آنها را انجام داد و بسیارى از دعاها که براى مواقع معینى وارد شده در همین عرصه دیده مى شود.
❌در اینجا لازم است به این نکته اشاره شود که جمعى از عارفان به تبعیت از بعضى از متصوفه معتقدند که اذکار خاص را باید از پیر و مرشد و استاد گرفت. او در واقع طبیبى است که تشخیص مى دهد کدام ذکر براى کدام سالک مناسب است و چه بسا غیر آن ذکر براى او خطرناک باشد.
🔴 ولى این سخن هیچ دلیل عقلى و شرعى ندارد.
🍀ما باید اذکار را از قرآن مجید و سنت معصومین: بگیریم و در هیچ حدیثى نیامده است که فلان ذکر براى فلان دسته از افراد زیانآور و یا خطرناک است.
🍀ذکر خدا به هر صورت براى همه خوب است.
🍀ذکر خفى و جلى
در بعضى از آیات وروایات اسلامى سخن از ذکر خفى (در مقابل ذکر جلى) آمده است.
🍀منظور از ذکر خفى آن است که انسان خدا را در دل و در تنهایى و خلوت یاد کند.
🍀و منظور از ذکر جلى آن است که آن را بر زبان و آشکارا جارى سازد.
🍀روایات متعدد که از معصومین: به ما رسیده برمىآید که ذکر خفى (ذکرى که در درون قلب و جان آدمى باشد) بر ذکر جلى برترى دارد.
🍀در حدیثى از پیامبر اکرم(صل الله علیه و آله) مىخوانیم: «خَیْرُ الْعِبَادَةِ أَخْفَاهَا وَخَیْرُ الذِّکْرِ الْخَفِى» (بهترین عبادت عبادتى است که پنهانتر باشد و بهترین ذکر، ذکر خفى است).
🍃🎊🎊🎊🎊🍃
منبع:
اهمیت ذکر پروردگار در قرآن و احادیث اسلامى | آیین رحمت
https://maaref.makarem.ir/fa/article/index/411653/%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%B0%DA%A9%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D9%88-%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AB-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%89
🧕سلام و نور و رحمت به دوستان عزیز
💫 شما به کلاس توجیهی (رایگان) روز دوشنبه ۲۶ شهریور ساعت ده صبح دعوت هستید؛ به آدرس:
خیابان پاسدارن ، خیابان شهیدکلاهدوز، بین چهارراه اختیاریه و دیباجیجنوبی، جنب مسجد محمدیه ، حوزه فاطمةالزهرا سلاماللهعلیها
💞این جلسه جهت آگاهی شما عاشقان کلام وحی با این طرح و روندبرگزاری کلاس و نحوه تدریس می باشد .
منتظرحضورشریفتان هستیم .
🥰 باعث افتخارماست که از دوستان، آشنایان یا اقوام خانم همراه داشته باشید.
📝لطفا مداد و پاک کن بیاورید.
مربی : طلوعی
۰۹۰۱۲۴۹۰۹۰۷
@mTolouei