May 11
✅ ۱۳. اصل سیزدهم در کار تشکیلاتی: مدیریت زمان
🔸توضیح: مدیریت زمان به معنای برنامهریزی و سازماندهی فعالیتها بهگونهای است که اعضای تشکیلات بتوانند وظایف خود را بهطور مؤثر و بهموقع انجام دهند. این اصل به افزایش بهرهوری و کاهش استرس ناشی از کارهای ناتمام، انجام منظم کارها کمک میکند.
اجزای کلیدی مدیریت زمان:
🔹برنامهریزی: اعضای تیم باید زمان خود را بهطور مؤثر برنامهریزی کنند. این شامل تعیین اولویتها، زمانبندی فعالیتها و تعیین مهلتها برای انجام وظایف است.
استفاده از ابزارهای برنامهریزی مانند تقویمها، نرمافزارهای مدیریت پروژه و لیستهای وظایف میتواند به افزایش کارآیی کمک کند.
🔸تعیین اولویتها: شناسایی و تعیین اولویتهای کاری به اعضای تیم کمک میکند تا بر روی مهمترین وظایف تمرکز کنند. این شامل استفاده از تکنیکهایی مانند ماتریس آیزنهاور (ماتریس فوریت و اهمیت) برای تفکیک وظایف است.
🔹اجتناب از حواسپرتی: شناسایی و کاهش عواملی که باعث حواسپرتی میشوند، میتواند به بهبود تمرکز و کارایی کمک کند.
🔸استراحت و زمانبندی: برنامهریزی زمانهای استراحت منظم میتواند به افزایش تمرکز و کارایی کمک کند. استراحتهای کوتاه به اعضای تشکیلات این امکان را میدهد که انرژی خود را تجدید کنند و از خستگی جلوگیری کنند.
🔹ارزیابی و بازنگری: اعضای تشکل باید بهطور منظم پیشرفت خود را ارزیابی کنند و در صورت نیاز برنامههای خود را بازنگری کنند. این امر شامل شناسایی موانع و چالشها و ایجاد راهکارهای جدید برای بهبود مدیریت زمان است.
🔸هدف: هدف از مدیریت زمان در تشکیلات، افزایش بهرهوری و کارایی است. وقتی اعضای تشکل بتوانند زمان خود را بهطور مؤثر مدیریت کنند، میتوانند بهراحتی به اهداف خود دست یابند و از استرس ناشی از کارهای ناتمام جلوگیری کنند.
🔹نتیجه: مدیریت زمان مؤثر به ایجاد یک محیط کاری منظم و کارآمد کمک میکند. این امر باعث افزایش رضایت شغلی و کاهش فشارهای ناشی از کارهای ناتمام میشود. در نهایت، تیمهایی که زمان خود را بهخوبی مدیریت میکنند، میتوانند به اهداف خود سریعتر و با کیفیت بالاتر دست یابند.
🔸الزامات: وقتشناسی یکی از مهمترین الزام برای مدیریت زمان هست. چه برنامهریزیهای دقیق که با بیتوجهی به بعد زمان و وقتشناسی به مرحله اجرا نرسیدهاند و یا ابتر ماندهاند.
🔹آسیب: وسواس برای رعایت زمانبندی فعالیتها و استرس از شکست عملیات مدیریت زمان و توهم عقب بودن از برنامه بخشی از آسیبها به حساب میآید
📝فهرست اصول کار تشکیلاتی، لمس کنید
⭕ هر چه با هم کار کردن را تجربه کنیم، به ظهور نزدیکتر میشویم.
#دکتر_امید_طاهرنژاد
#اصول_کار_تشکیلاتی
#اختصاصی_کانال_به_وقت_تشکیلات
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
📝 #گزیده_کتاب
#به_وقت_کار_تشکیلاتی
●به بهانه گلایه مقام معظم رهبری: «چرا فرهنگ کار جمعی در جامعهی ما ضعیف است؟ این یک آسیب است.»
✍️ به قلم #دکتر_امید_طاهرنژاد:
فصل دوم: اهمیت کار تشکیلاتی
در قرآن و نماز
نمازجماعت یعنی کار تشکیلاتی:
چرا خداوند متعال برتری نمازجماعتِ مختصر را بر نماز فردای پُر و پیمون ترجیح داده است؟ بهتر است اندیشه کنیم. میتوانیم با دید یک فعالیت تشکیلاتی به نماز بنگریم و ابتدا اهمیت و ضرورت کار تشکیلاتی را از آن ادراک کنیم و سپس اصول مهم کارگروهی:
8- نمازجماعت، باید همهروزه و در طول هر روز، سر موعد مقرر اجرا شود؛ دقیقاً مطابق برنامه. امور تشکل باید استمرار داشته باشد. همواره باید فعالیتهایی را برای تشکل تعریف کرد و مطابق با برنامه پیش رفت.
منبع: #کتاب_به_وقت_تشکیلات_یک: چرا کار تشکیلاتی، نوشته امید طاهرنژاد
مشاهده لیست مطالب مشابه، لمس کنید
خرید نسخه فیزیکی این کتاب، لمس کنید
#اسرا #بنیاد_اسرا
#ائتلاف_سرمایه_های_اجتماعی_انقلاب
#اختصاصی_کانال_به_وقت_تشکیلات
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
تورم در آغاز کار هر رئیسجمهور چقدر بود؟
چی گرفتند و چی تحویل دادند...
#دولت_چهاردهم
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
#هوش_مصنوعی
✍️ پرامپت نویسی چیست؟
برای بهرهمندی از تمام ظرفیت سرویسهای هوش مصنوعی باید در پرامپت نویسی ماهر باشید.
پرامپت نویسی را میتوانیم مهارت «پرسش نویسی» و «طرح درخواست» از هوش مصنوعی نیز معنی کنیم
بهطور خلاصه، پرامپت در حوزه هوش مصنوعی، به فرایند ورود و ارسال جزئیات درخواست به هوش مصنوعی گفته میشود تا هوش مصنوعی دریافتکنندهی پرامپت براساس جزئیاتی که در آن مشخص شده است، خروجی را تحویل دهد. پرامپت میتواند کلمه، عبارت، جمله یا حتی یک تصویر باشد. بهعبارتی دیگر، پرامپت را میتوان متن یا اطلاعاتی تعریف کرد که بهعنوان یک دستورالعمل یا فرمان به هوش مصنوعی ارسال میشود.
ساختار اساسی در پرامپت نویسی:
یک پرامپت کامل را بهطور کلی میتوان به چند بخش اساسی تقسیم کرد که شامل هدف یا تکلیف (Task)، دستورالعمل (Instructions)، زمینه و مفاد (Context)، تنظیمات و پارامترها (Parameters and Settings) و در آخر ورودی (Input) میشود.
هدف و تکلیف (Task): به اصلیترین پردازش و فرایندی که هوش مصنوعی برای انجام آن توسعه داده شده، اشاره دارد. درواقع، هسته و هدف اصلی درخواست را Task میگویند که میتواند پاسخ به پرسش، تولید محتوای خلاقانه یا تولید عکس با هوش مصنوعی و... باشد.
دستورالعمل (Instructions): پس از مشخصکردن هدف، لازم است به سیستم هوش مصنعی دستورالعمل دقیق خود را اعلام کنید تا از آن طریق شما را به هدف برساند. دستورالعمل میتواند ساده یا پیچیده باشد یا حتی کل تعاملات را پوشش دهد، تمام خواص و صفات خروجی و البته فرمت آن را نیز در خود داشته باشد و گامهای متعددی را در بر بگیرد.
دستورالعمل نقشه راهی برای مدل هوش مصنوعی ترسیم میکند تا مطابق آن شما را به سرمنزل مقصود برساند. برای مثال، اگر تکلیف (Task) را نوشتن شعر درنظر بگیریم، دستورالعمل شامل تعداد ابیات و نوع قافیهبندی میشود.
زمینه (Context): شامل اطلاعات پسزمینه یا موقعیتی میشود که تسک را در بر میگیرد. درواقع، جزئیات بیشتری درباره تسک به مدل هوش مصنوعی ارائه میکند. لزوماً نیاز به نوشتن متن توصیفی نیست و میتوانید این اطلاعات را در قالب تصویر دراختیار هوش مصنوعی قرار دهید. در پایان چند نمونه از بهترین پرامپتهای هوش مصنوعی را بررسی میکنیم تا با مثال، راحتتر متوجه شوید.
تنظیمات و پارامترها (Parameters and Settings): منظور عناصر و متغیرهای خاصی است که میتوان به پرامپت افزود یا از پیش برای هوش مصنوعی شرح داد. وظیفه این متغیرها و عناصر جزئی مستقیماً بر خروجی اثر خواهند داشت و شامل مواردی میشوند که نمیتوان با زبان ساده درون پرامپت قرار داد.
🔸 لیست هوش مصنوعی، لمس کنید
#آشنایی_با_هوش_مصنوعی
#معرفی_سایت_هوش_مصنوعی
#ابزار_استفاده_از_هوش_مصنوعی
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هوش_مصنوعی
📋 پرامپت یادگیری مکالمه انگلیسی با هوش مصنوعی
📒 پرامپت اصلی:
برای یادگیری مکالمه زبان انگلیسی در سطح [سطح مکالمه ] می خواهم مکالمه ای را درباره هوش مصنوعی در آموزش شروع کنم. لطفا این مکالمه را آغاز کرده و ترجمه فارسی مکالمات انگلیسی را در زیر آن بنویس.
🎥 مثال:
برای یادگیری مکالمه زبان انگلیسی در سطح مقدماتی می خواهم مکالمه ای را درباره هوش مصنوعی در آموزش شروع کنم. لطفا این مکالمه را آغاز کرده و ترجمه فارسی مکالمات انگلیسی را در زیر آن بنویس.
🔹پرامپت نویسی چیست، لمس کنید
🔸لیست هوش مصنوعی، لمس کنید
#آشنایی_با_هوش_مصنوعی
#معرفی_سایت_هوش_مصنوعی
#ابزار_استفاده_از_هوش_مصنوعی
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
#هوش_مصنوعی
📌معرفی دو پایگاه داده معتبر برای رتبهبندی ژورنالها
پایگاه اول Eigenfactor.org: این پایگاه داده، رتبهبندی ژورنالها را بر اساس میزان تأثیرگذاری مقالات منتشر شده در آنها انجام میدهد. به عبارت دیگر، این پایگاه نشان میدهد که مقالات منتشر شده در یک ژورنال تا چه اندازه توسط محققین دیگر مورد استناد قرار گرفتهاند.
پایگاه دوم Scimagojr.com: این پایگاه داده نیز برای رتبهبندی ژورنالها استفاده میشود و اطلاعات جامعی در مورد ژورنالها، از جمله تعداد استنادها، شاخص h، و رتبهبندی موضوعی ارائه میدهد.
📌کاربرد این پایگاهها:
🔶️محققین: برای انتخاب ژورنالی مناسب برای انتشار مقالات خود، میتوانند از این پایگاهها برای مقایسه کیفیت و اعتبار ژورنالهای مختلف استفاده کنند.
🔷️دانشجویان: برای انتخاب موضوع پایاننامه و یافتن مقالات مرتبط، میتوانند از این پایگاهها برای یافتن ژورنالهای معتبر در حوزه مورد نظر خود استفاده کنند.
🔶️اساتید و پژوهشگران: برای ارزیابی کیفیت مجلات و تعیین میزان اعتبار مقالات، میتوانند به اطلاعات ارائه شده در این پایگاهها مراجعه کنند.
در مجموع، این دو پایگاه داده ابزارهای بسیار مفیدی برای محققین، دانشجویان و اساتید هستند تا بتوانند ژورنالهای معتبر و باکیفیت را شناسایی کنند و از اطلاعات آنها برای بهبود کیفیت پژوهشهای خود استفاده کنند.
🔸لیست هوش مصنوعی، لمس کنید
#برای_پژوهش
#معرفی_سایت_هوش_مصنوعی
#ابزار_استفاده_از_هوش_مصنوعی
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat