﷽
🧲 بیست اصل رهبری در کار تشکیلاتی
🔻اصل چهاردهم: حفظ ارتباط مؤثر
توضیح:
حفظ ارتباط مؤثر در تشکیلات به معنای استمرار و تداوم ارتباطات شفاف، سازنده و منظم بین اعضای تشکل است. این اصل بهویژه در محیطهای کاری که تغییرات سریع و چالشهای جدید وجود دارد، حائز اهمیت است. رهبر وظیفه برقراری و حفظ ارتباط مؤثر را بر عهده دارد. اجزای کلیدی حفظ ارتباط مؤثر:
جلسات رسمی منظم: برگزاری جلسات منظم (هفتگی، ماهانه یا هر زمان مناسب) به اعضای تشکیلات این امکان را میدهد که پیشرفتها، چالشها و مسائل آینده را بررسی کنند. این جلسات باید شامل زمان بحث، موضوع بحث و امکان تبادل نظر برای همه باشد.
استفاده از ابزارهای ارتباطی: استفاده از ابزارهای مختلف مانند ایمیل، پیامرسانها، و نرمافزارهای مدیریت پروژه میتواند کمک کند. ابزار مهم ارتباطات حضوری هم مصافحه و برگزاری جلسات هست.
گوش دادن فعال: اعضای تشکیلات و رهبر باید مهارت خوب گوش دادن را داشته باشند و به نظرات و احساسات یکدیگر احترام بگذارند.
شفافیت در اطلاعات: ارائه اطلاعات بهصورت شفاف و بهموقع به اعضای تشکیلات یک نیاز مستمر است. این شامل گردش اطلاعات لازم برای نیل به اهداف هست. البته حیطهبندی اطلاعات هم باید مدنظر باشد.
بازخورد مستمر: اعضای تشکل باید بازخورد مستمر از فعالیتهای خود و دیگران را تبادل کنند تا با اصلاح اشکالات، حرکت به سمت اهداف را تنظیم کنند. بازخورد باید سازنده و مثبت باشد و به رشد فردی و گروهی کمک کند.
توجه به احساسات و نیازهای اعضا: حفظ ارتباط مؤثر به معنای توجه به احساسات و نیازهای اعضای تشکل است. این شامل آگاهی از چالشها و مشکلات فردی و ایجاد فضای حمایتی میباشد.
هدف:
هدف از حفظ ارتباط مؤثر، تقویت همکاری و همبستگی بین اعضای تشکیلات است. وقتی ارتباطات بهطور مستمر و پایدار ادامه مییابد، اعضای تشکل میتوانند بهراحتی مشکلات را شناسایی و حل کنند، ایدههای جدید را به اشتراک بگذارند و به دستیابی به اهداف مشترک کمک کنند.
نتیجه:
حفظ ارتباط ضمن ایجاد انگیزه در انجام فعالیتها و تقویت روابط، باعث میشود اعضای تشکل احساس راحتی و امنیت کنند. این امر به افزایش رضایت شغلی، کاهش تنشها و بهبود عملکرد کلی تشکل منجر میگردد.
الزامات:
توجه به آداب و اخلاق و آموزههای اسلامی در برقراری ارتباطات و حفظ آن از الزامات مهم هست. گفتگو و تبادل اندیشه بسترساز ارتباطات میباشد و شناخت متقابل از اعضای تشکیلات میتواند ارتباطات را توسعه و تعالی ببخشد.
آسیب:
عدم توجه به حیطهبندی افراد و حدود شرعی، مهمترین آسیب ارتباطات میان فردی و حفظ آن است. عقبنشینی از اهداف و آرمانها برای برقراری برخی ارتباطات هم از جمله آسیبهای دیگر است.
💡فهرست اصول رهبری، لمس کنید
🔸فهرست ۲۰ اصل کار تشکیلاتی، لمس
🛎 هر چه «با هم کار کردن» را تجربه کنیم، به ظهور نزدیکتر میشویم.
#دکتر_امید_طاهرنژاد
#اصول_رهبری_در_تشکیلات
#اختصاصی_کانال_به_وقت_تشکیلات
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
📝 #گزیده_کتاب
#به_وقت_کار_تشکیلاتی
●به بهانه گلایه مقام معظم رهبری: «چرا فرهنگ کار جمعی در جامعهی ما ضعیف است؟ این یک آسیب است.»
✍️ به قلم #دکتر_امید_طاهرنژاد:
فصل چهارم: اهمیت کار تشکیلاتی
در اندیشه دانشمندان و بزرگان
امام موسی صدر
بسیاری از کارشناسان عرصه تبلیغ از امام موسی صدر به مرد موفق تشکیلاتی در عرصههای خُرد و کلان یاد میکنند؛ چه آنکه توانست در دوران فعالیتش، حیاتی دوباره به وضعیت شیعه در لبنان و حتی خارج از مرزهای لبنان ببخشد.
منبع: #کتاب_به_وقت_تشکیلات_یک: چرا کار تشکیلاتی، نوشته امید طاهرنژاد
مشاهده لیست مطالب مشابه، لمس کنید
خرید نسخه فیزیکی این کتاب، لمس کنید
#اختصاصی_کانال_به_وقت_تشکیلات
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 شکستن تلویزیونتوسط زنان آمریکایی با دیدن تصاویر نتانیاهو و بایدن
#برای_فلسطین
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلیس آلمان کودکی ۱۰ ساله را به خاطر برافراشتن پرچم فلسطین در جریان تظاهرات علیه ادامه جنگ و نسلکشی در غزه، بازداشت کرد.
اینها به دنیا آزادی یاد می دهند.
#برای_فلسطین
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
هدایت شده از کانال رسمی انتشارات شبنما
🔸تازههای نشر کتاب در #انتشارات_شبنما
🔹کتاب «یأس و امید» شامل مجموعه اشعار شاعر جوان و جویای نام آقای علی اصغری لیلاب چاپ و منتشر شد.
🔸جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این کتاب موارد زیر را لمس کنید:
- مشاهده تصویر جلد کتاب
- مشاهده پیشگفتار کتاب
- مشاهده اطلاعات شناسنامه کتاب
- مشاهده دریافت رایگان ۱۸ صفحه اول کتاب
🔸سایت شبنما ⬅️ لمس کنید
🔹کانال ایتا شبنما ⬅️ لمس کنید
🔸راهنمای چاپ کتاب⬅️ لمس کنید
🔹فروشگاه اینترنتی ⬅️ لمس کنید
🔸بهوقتتشکیلات ⬅️ لمس کنید
🔹نویسندگان شبنما ⬅️ لمس کنید
@Shabnama96
950722-Panahian-UniHonar-HonarTaamolVaHamaseyeTaali-05-64k.mp3
28.81M
#هنر_تعامل_و_حماسه
🔷استاد پناهیان
🔊صوت پنجم
🔸تبیین معنای هنر تعامل؛ هنر کار تشکیلاتی داشتن
لیست سخنرانی تشکیلاتی پناهیان
#سخنرانی_تشکیلاتی
#علیرضا_پناهیان
┄┅✧✾═✾🔸✾═✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat
﷽
🧲 بیست اصل رهبری در کار تشکیلاتی
🔻اصل پانزدهم: ایجاد و توسعه فرهنگ همکاری
توضیح:
ایجاد و توسعه فرهنگ همکاری یکی از وظایف رهبر هست و به معنای ایجاد یک محیط کاری است که در آن اعضای تشکیلات بهطور فعال برای همکاری و اشتراک تجربیات و تخصصها آماده باشند. این فرهنگ بر پایه اعتماد، احترام متقابل و ارتباطات شفاف برقرار میشود. جنبههای کلیدی فرهنگ همکاری:
تفاهم مشترک: فرهنگ همکاری باید بر پایه تفاهم مشترک بنا شود. رهبر باید زمینه تفاهم جمعی را فراهم کند تا اعضای تشکیلات به همکاری و تعامل ترغیب شوند.
مشارکت: اعضای تشکیلات باید در روند تصمیمگیری و حل مسائل مشارکت داشته باشند. این مشارکت میتواند از طریق جلسات منظم، طوفان فکری و ایجاد فضایی برای بیان ایدهها انجام شود. در این صورت فرهنگ همکاری بهتر شکل میگیرد.
توسعه مهارتهای ارتباطی: ارتباط و اتصال و زنجیرهای کار کردن مبنای ایجاد فرهنگ همکاری هست. مهارتهای ارتباطی باید توسط رهبر، در اعضای تشکیلات توسعه یابد. این شامل بیان نظرات، گوش دادن به دیگران و ارائه بازخورد سازنده است. برگزاری کارگاهها و آموزشهای مرتبط نیز میتواند به بهبود این مهارتها کمک کند.
ایجاد فرصتهای همکاری: ایجاد فرصتهایی برای همکاری در پروژهها، از طریق چیدن ترکیبهای کاری در تیمهای فعال میتواند منجر به فرهنگ همکاری شود. اعضا در فرآیند فعالیت و انجام پروژههلی کاری، ناگزیر از تبادل، تفاهم و همکاری هستند. تقسیم وظایف میتواند به تقویت روابط بین اعضای تشکیلات کمک کند.
قدردانی و تقدیر: قدردانی از تلاشها و همکاری اعضای تشکیلات میتواند به تقویت آن فرهنگ کمک کند.
مدیریت تعارضات: در هر تشکلی ممکن است تعارضاتی پیش بیاید. رهبر تشکیلات باید این تعارضات را شناسایی کند و برای تبدیل آنها به فرصتهای مفید و رشد، چارهاندیشی نماید.
هدف:
هدف از ایجاد و توسعه فرهنگ همکاری، افزایش همبستگی و کارایی تشکیلات است. وقتی اعضای تشکل احساس کنند که به یکدیگر متکی هستند و میتوانند بر روی هم حساب کنند، بهطور طبیعی انگیزه بیشتری برای کار کردن بهعنوان یک تیم خواهند داشت.
نتیجه:
فرهنگ همکاری به ایجاد یک محیط کاری مثبت کمک میکند. نتیجه نهایی تثبیت فرهنگ همکاری میتواند اتحاد و انسجام گروهی باشد. در این صورت اعضای تشکیلات با انگیزه و انرژی بیشتری به کار خود ادامه میدهند. این فرهنگ میتواند به بهبود عملکرد تیم، افزایش نوآوری و دستیابی به نتایج بهتر منجر شود.
الزامات:
از مهمترین عوامل جاانداختن هر فرهنگی، استمرار، صبر و تحملپذیری هست. مقوله ایجاد و توسعه فرهنگ همکاری، یک مقوله نرم و مبتنی بر احساسات است. گفته میشود گاهی برای تثبیت یک فرهنگ در جامعه ۲۰ سال زمان لازم است!
آسیب:
خط قرمز همکاری و فرهنگ سازمانی، ایستادگی بر اصول، اهداف و مبانی اسلامی هست. عبور از خطوط قرمز به بهانه همکاری مهمترین آسیب ممکن است. بدیهی است که ما در تشکیلات بالنده خود، هیچگاه با تشکلهای جهنمی و شیطانی همکاری نمیکنیم، بلکه خطمشی ما مبارزه با چنین تشکلهایی هست، نه همکاری!
💡فهرست اصول رهبری، لمس کنید
🔸فهرست ۲۰ اصل کار تشکیلاتی، لمس
🛎 هر چه «با هم کار کردن» را تجربه کنیم، به ظهور نزدیکتر میشویم.
#دکتر_امید_طاهرنژاد
#اصول_رهبری_در_تشکیلات
#اختصاصی_کانال_به_وقت_تشکیلات
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔 @B_W_Tashkeelat