فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥓#کبابکوبیده رو راحت میشه تو آپارتمان درست کرد بدون نیاز به منقل و سیخ😱
توی این کانال کلی #ترفندآشپزی هست👇
https://eitaa.com/joinchat/350159016C84ff0034d2
پخت انواع غذاهای رستورانی👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوباره هوا سرد شد😉
و همه سرماخوردن
هوای سردم که فصل سرماخوردگیه خصوصا این روزهای اول پاییز😳
واسه همین باید بهترین دار.وهای سرماخوردگی رو بشناسی😎
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید فکر کنید دم کردن چایی که دیگه نکته نداره، ولی اشتباه نکنید(همه چیز در جزئیات است)
-✅بهترین دما برای دم کردن چایی ۷۰ درجه است، اگر میخوای به این دما برسی باید ۱۰ دقیقه بعد از به جوش اومدن آب ،چایی رو دم کنی
-✅برای چای سیاه «زود دم» کمتر از 5 تا7 دقیقه و برای دم کشیدن برخی چای های «دیر دم» بین 10 تا 15دقیقه زمان کافی است.
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رنگینک خرما🫐
مقوی و خوشمزه
خرمای نرم شیره دار وهسته گرفته ۴۰۰ گرم
کنجد بوداده آسیاب شده ۱۲۰ گرم
ارده ۱ قاشق غذاخوری پر
هل آسیاب شده ۱ قاشق چای خوری
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلق و نکات طلایی چند نوع غذا👌
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پف_پفی خوشمزه و سه سوته🍪🍬
ژله یک بسته
آب جوش نصف لیوان
نشاسته ذرت
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پنیری🥘🍗
سیب زمینی ۵ عدد
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ کرم
شیر ۱/۲ لیوان ،کره ۳۰ گرم
نمک پولبیبر فلفل سیاه پودر سیر
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند گرفتن تلخی بادمجان🍆
1 قاشق شکر به بادمجان اضافه کنید، آب نصف لیموترش را بگیرید، روی آن آب اضافه کنید، بگذارید 5 دقیقه بماند تاتلخی آن گرفته شود .🍝🍝
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
پیاز شیرین : مناسب سرخ کردن ( پیاز حلقهای، گراتن و سبزیجات پخته )
پیاز قرمز : مناسب خام خوردن ( سالادها، ساندویچها، ترشی مخلوط )
پیاز سفید : تردترین و تندترین نوع مناسب برای سالسا، چاتنی و پیاز داغ
پیاز زرد : مناسب پخت پز ( کبابها، شامی، سسها، خورشها و سوپها )
شلوت : ملایمترین مناسب برای ترکیب با ماست و یا به تنهایی برای ترشی
شناخت مواد غذائی باعث میشه غذاها ما طعم و مزه، بو و رنگ بهتری به غذاها ما بدهد
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f