eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
27هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥓 رو راحت میشه تو آپارتمان درست کرد بدون نیاز به منقل و سیخ😱 توی این کانال کلی هست👇 https://eitaa.com/joinchat/350159016C84ff0034d2 پخت انواع غذاهای رستورانی👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوباره هوا سرد شد😉 و همه سرماخوردن هوای سردم که فصل سرماخوردگیه خصوصا این روزهای اول پاییز😳 واسه همین باید بهترین دار.وهای سرماخوردگی رو بشناسی😎 ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید فکر کنید دم کردن چایی که دیگه نکته نداره، ولی اشتباه نکنید(همه چیز در جزئیات است) -✅بهترین دما برای دم کردن چایی ۷۰ درجه است، اگر میخوای به این دما برسی باید ۱۰ دقیقه بعد از به جوش اومدن آب ،چایی رو دم کنی -✅برای چای سیاه «زود دم» کمتر از 5 تا7 دقیقه و برای دم کشیدن برخی چای های «دیر دم» بین 10 تا 15دقیقه زمان کافی است. ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرما🫐 مقوی و خوشمزه خرمای نرم شیره دار وهسته گرفته ۴۰۰ گرم کنجد بوداده آسیاب شده ۱۲۰ گرم ارده ۱ قاشق غذاخوری پر هل آسیاب شده ۱ قاشق چای خوری ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلق و نکات طلایی چند نوع غذا👌 ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه و سه سوته🍪🍬 ژله یک بسته آب جوش نصف لیوان نشاسته ذرت ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند خمیر ریش رو میدونستی؟ ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم هم بری تو کارش که عاشقش میشی🍨😛 ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥘🍗 سیب زمینی ۵ عدد سینه مرغ ۲ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد پنیر پیتزا ۲۰۰ کرم شیر ۱/۲ لیوان ،کره ۳۰ گرم نمک پولبیبر فلفل سیاه پودر سیر ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند گرفتن تلخی بادمجان🍆 1 قاشق شکر به بادمجان اضافه کنید، آب نصف لیموترش را بگیرید، روی آن آب اضافه کنید، بگذارید 5 دقیقه بماند تاتلخی آن گرفته شود .🍝🍝 ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
پیاز شیرین : مناسب سرخ کردن ( پیاز حلقه‌ای، گراتن و سبزیجات پخته ) پیاز قرمز : مناسب خام خوردن ( سالاد‌ها، ساندویچ‌ها، ترشی مخلوط ) پیاز سفید : تردترین و تندترین نوع مناسب برای سالسا، چاتنی و پیاز داغ ‏پیاز زرد : مناسب پخت پز ( کباب‌ها، شامی، سس‌ها، خورش‌ها و سوپ‌ها ) شلوت : ملایم‌ترین مناسب برای ترکیب با ماست و یا به تنهایی برای ترشی شناخت مواد غذائی باعث میشه غذاها ما طعم و مزه، بو و رنگ بهتری به غذاها ما بدهد ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f