9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب لقمه😀
آسون و سریع
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
25.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کالباس_خونگی با بطری نوشابه😍
🥣مواد لازم :
سینه مرغ ۸۰۰ گرم
هویج ۲ عدد🥕
قارچ ۵ عدد🍄
فلفل دلمه ۱ عدد🫑
پیاز ۱ عدد🧅
سیر ۳ حبه🧄
چوب دارچین ۱ عدد
پودر ژلاتین ۳ ق غ
ادویه دودی
زردچوبه
پولبیبر
پودر سیر
پودر آویشن
فلفل سیاه
فلفل قرمز 🌶
گلپر
کاری
نمک🧂
#آشپزی
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
↙️مسابقه معلومات #آشپزی 👩🍳
🔴گزینه درست رو انتخاب کن؛
۱ . آیا میتوان بدون فر و همزن 🍰کیک پخت ؟
الف : بله
ب : خیر
۲ . آیا بدون خمیر هم میشه 🍕پیتزا درست کرد ؟
الف : بله
ب : خیر
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ترکیب جادویی تو خونه بساز 👌
با این ترکیب میتونی همه سطوح رو تمیز کنی بعد از تمیز کردن گاز از این محلول اسپری کنید روی خیلی براق میشه🤩
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ۵ تا ترفند برنجتو مثل رستورانیا بپز😍
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشهای خلاقانه برای خرد کردن و پوست کندن سبزیجات
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
22.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت قارچ و اسفناج رستورانی🍳🌮
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
16.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای #سینامون رو نباید از دست بدی😋🧁
آرد ۲۱۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد درشت
شکر ۲۰۰ گرم معادل یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
روغن ۱۰۰ گرم نصف پیمانه
شیر ۱۰۰ گرم معادل نصف پیمانه
پودر نارگیل ۳ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چای خوری
گردو خورد شده به دلخواه
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی پاپیونی برای هدیه دادن عالیه 🤤💖
مواد لازم :
کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
آرد ۱ لیوان
پودر قند نصف لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر نشاسته یک چهارم
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از ☆هنر آشپزی و خانه داری☆
#ترفند_آشپزی🍴
🔸دم كردن زعفران
ابتدا زعفران را بدون شکر و قند خوب پودر میکنم.
♦️یک قاشق چاخوری از زعفران توی یه لیوان یا ظرفی میریزم و به ازای هر قاشق چایخوری زعفرون دو قاشق غذاخوری آب جوش میریزیم و بلافاصله دو الی سه قالب کوچیک یخ میندازیم تا شک وارد بشه و رنگ بیشتری باز کنه .
بعدش این زعفرون دم کرده ی غلیظ رو توی ظرف در دار پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید چون اگر تو یخچال بمونه بعد از چند روز عطر و طعمش از دست میده اما توی فریزر خراب نمیشه .
و بعد هر وقت خواستین کمی از روی اون بر میدارم . دوباره مابقی رو فریز میکنیم .
#آشپزی
🍔 هنر آشپزی و خانه داری 🍔
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi