eitaa logo
آشپزی آسان
19هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
29.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم تخم مرغ: 4 عدد آرد: 2 و نیم پیمانه شکر: 1 پیمانه شیر :1پیمانه پکینک پودر : 2 قاشق چایخوری وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری شکلات صبحانه ی فندقی:2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو:3 قاشق غذاخوری کره:80 گرم نمک:یک پنس فندق خیلی ریز خرد شده :یک فنجان طرز تهیه زرده های تخم مرغ را همراه وانیل و شکر خوب به هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.کره و شکلات صبحانه فندقی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.سفیده ی تخم مرغ را با همزن تمیز و خشک به هم بزنید تا وقتی که حجمش زیاد شود و رد همزن روی سفیده باقی بماند..سفیده را به مخلوط زرده اضافه کرده با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا پف سفیده نخوابد. در ظرف دیگر آرد و نمک و پودر کاکائو و پکینگ پودرومخلوط کرده سه بار الک کنید. مخلوط آرد را بوسیله ی الک به مواد اضافه کرده و آرام مخلوط کنید فندق خرد شده را اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم فر را ده دقیقه قبل روشن میکنیم.مایه کیک را داخل قالبی که با فرچه چرب کردیم میریزیم.و در فر با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم .بعد از خنک شدن کیک از قالب خارج کنید. نوش جان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌰🍪🌰🍪🌰🍪🌰
مواد لازم آرد الک شده ۲/۵لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ ۱/۴ نمک و وانیل هر کدام ق چ تخم مرغ ۲ عدد شکر و ماست هر کدام ۲/۳ پیمانه روغن برای سرخ کردن مواد لازم سس شکلاتی خامه به میزان لازم شکلات تخته ای به میزان لازم آرد بکینگ پودر نمک را با هم الک کرده و کنار میزاریم شکر تخم مرغ ووانیل را با هم مخلوط کرده تا پف و تغییر رنگ بدهند مواد خشک را به مایه تخم مرغ اضافه کرده و ماست را ریخته (کم کم ماست را اضافه میکنیم)(زیاد ماست نزنید تا خمیری صاف بدست آید) روی خمیر را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگهدارید روی سطح میز آرد پاشیده و خمیر را پهن کرده و قالب بزنید روغن را روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود و بعد پیراشکی ها را یکی یکی در روغن انداخته و بعد روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود بعد از سرد شدن آنها را به سس شکلات زده و یا شکلات را روی آن بریزید طرز تهیه سس پیراشکی :اول مقداری خامه را ذوب کرده و بعد شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و با هم خوب مخلوط کنید سسی خوش طعم بدست می آید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
مواد لازم پیازچه ۱۰۰ گرم خیارشور ۶ عدد شویدتازه ۵۰ گرم سیب زمینی بزرگ ۲ عدد آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز و ماست به اندازه کافی نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی طرزتهیه سیب زمینی پخته و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت نگینی آن ها را خرد می کنیم و در کاسه ای می ریزیم. خیارشورها را نیز به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. سپس شوید و پیازچه ریز خرد میکنیم بعد در کاسه ای ماست و سس مایونز به مقداری که تمایل داریم سالادمان سس داشته باشد می ریزیم و آبلیمو،آویشن،فلفل و کمی نمک روی ماست می ریزیم و با هم خوب مخلوط می کنیم و هم می زنیم و در آخر طعم سس را می چشیم اگر مجددا نیاز به آبلیمو یا نمک بود اضافه می کنیم و مجددا با مواد مخلوط می کنیم و در آخر سس را روی مواد سالاد می ریزیم و آرام با دو قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا سالاد کاملا با سس آغشته شود و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
5.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اب هویج دو لیوان شیر حدود یک لیوان ونیم شکر دو قاشق سرخالی گلاب دو قاشق هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥛🥕🥛🥕🥛🥕🥛
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4 الی 5 عدد سیب زمینی 300 گرم گوشت چرخ شده 2 عدد فلفل سبز 1 ق غ رب 1 عدد پیاز 2 حبه سير ( اختیاری) 1 ق مربا خوری سس فلفل ( اختیاری) نمک و فلفل سیاه پنیر پیتزا به اندازه اي که دوست دارید ( هر چی بیشتر خوشمزه تر ) مواد لازم برای سس بشامل 1 ق غ روغن مایع 1 ق غ کره یک و نیم ق غ سرپر آرد 2 لیوان شیر 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍔🍗🍔🍗🍔🍗🍔
سر انار رو با هر مدلی که دوست دارید ببرید بعد انارو کامل دون کنید‌ و بریزید توی سلفون و سرشو ببندید بعد سر انارو با چسب حرارتی ببچسبونید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
4.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت1 این همون زرشک پلو با مرغ خودمونه اما مرغش شکم پر سینه مرغ بدون استخون رو نمک و فلفل و زرچوبه زدم و با چاقو داخلش رو برش زدم بعد با پیاز داغ و زرشک پر کردم ده دقیقه تو کره سرخش کردم روش زعفرون ریختم یکم دوباره پیازداغ درس کردم بهش یکم رب بعد پوره گوجه ریختم نمک و فلفل زدم و آب نارنج چون گوجه الان یکم طعم شیرین داره بعد مرغ رو گذاشتم توش و برای نیم ساعت گذاشتم پخت ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍛🍗🍛🍗🍛🍗
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍔🍗🍔🍗🍔🍗🍔
5.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت2 این همون زرشک پلو با مرغ خودمونه اما مرغش شکم پر سینه مرغ بدون استخون رو نمک و فلفل و زرچوبه زدم و با چاقو داخلش رو برش زدم بعد با پیاز داغ و زرشک پر کردم ده دقیقه تو کره سرخش کردم روش زعفرون ریختم یکم دوباره پیازداغ درس کردم بهش یکم رب بعد پوره گوجه ریختم نمک و فلفل زدم و آب نارنج چون گوجه الان یکم طعم شیرین داره بعد مرغ رو گذاشتم توش و برای نیم ساعت گذاشتم پخت ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍗🍛🍗🍛🍗🍛