5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_شیر_هویج_رستورانی
اب هویج دو لیوان
شیر حدود یک لیوان ونیم
شکر دو قاشق سرخالی
گلاب دو قاشق
هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥛🥕🥛🥕🥛🥕🥛
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_شام_فوری
4 الی 5 عدد سیب زمینی
300 گرم گوشت چرخ شده
2 عدد فلفل سبز
1 ق غ رب
1 عدد پیاز
2 حبه سير ( اختیاری)
1 ق مربا خوری سس فلفل ( اختیاری)
نمک و فلفل سیاه
پنیر پیتزا به اندازه اي که دوست دارید ( هر چی بیشتر خوشمزه تر )
مواد لازم برای سس بشامل
1 ق غ روغن مایع
1 ق غ کره
یک و نیم ق غ سرپر آرد
2 لیوان شیر
1 ق چ فلفل سیاه
1 ق چ نمک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#تزیین_انار
#ویژه_شب_یلدا
سر انار رو با هر مدلی که دوست دارید ببرید بعد انارو کامل دون کنید و بریزید توی سلفون و سرشو ببندید بعد سر انارو با چسب حرارتی ببچسبونید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_زرشک_پلوشکم_پر
پارت1
این همون زرشک پلو با مرغ خودمونه اما مرغش شکم پر
سینه مرغ بدون استخون رو نمک و فلفل و زرچوبه زدم و با چاقو داخلش رو برش زدم
بعد با پیاز داغ و زرشک پر کردم
ده دقیقه تو کره سرخش کردم روش زعفرون ریختم
یکم دوباره پیازداغ درس کردم بهش یکم رب بعد پوره گوجه ریختم نمک و فلفل زدم و آب نارنج چون گوجه الان یکم طعم شیرین داره
بعد مرغ رو گذاشتم توش و برای نیم ساعت گذاشتم پخت
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍛🍗🍛🍗🍛🍗
5.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_زرشک_پلوشکم_پر
پارت2
این همون زرشک پلو با مرغ خودمونه اما مرغش شکم پر
سینه مرغ بدون استخون رو نمک و فلفل و زرچوبه زدم و با چاقو داخلش رو برش زدم
بعد با پیاز داغ و زرشک پر کردم
ده دقیقه تو کره سرخش کردم روش زعفرون ریختم
یکم دوباره پیازداغ درس کردم بهش یکم رب بعد پوره گوجه ریختم نمک و فلفل زدم و آب نارنج چون گوجه الان یکم طعم شیرین داره
بعد مرغ رو گذاشتم توش و برای نیم ساعت گذاشتم پخت
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍗🍛🍗🍛🍗🍛
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_میوه_آرایی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏
🍝بیشتر بدانید از خواص ماکارونی
🍜ارزش تغذیهای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیهی ماکارونی از آن استفاده میشود. این مادهی غذایی غنی از نشاسته است، در حالی که میزان پروتئین آن حدود ۷ تا ۸ برابر کمتر از میزان نشاستهی آن است.
🍜از نظر عناصر معدنی به خصوص آهن و روی، در مقایسه با غذاهای دیگر که منبع اصلی املاح معدنی و ویتامینها هستند، در حد متوسطی است.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کدوی_کبابی
مواد لازم
4 کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچهای درشت خورد شده باشد- 1 پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقههای نازک در آمده باشد- 1 قاشق سوپخوری پوست رنده شدۀ لیمو- ¼ لیوان آب لیمو- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون - 2 قاشق سوپخوری برگهای تازه و کوچک نعنا
طرز تهیه
دمای فر را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای 18 تا 20 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگهای لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید.
این کدوی کبابی را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#خورشت_کیوی
مواد لازم
ده تکه کوچک گوشت خورشتی- کیوی سفت دو عدد- پیاز دو عدد- گوجه فرنگی دو عدد- هویج یک عدد کوچک- زردچوبه و فلفل و نمک
ابتدا یک عدد پیاز و هویج خورد شده رو تفت میدیم و گوشتها رو اضافه میکنیم و همراه کمی زردچوبه کمی تف میدیم.اب سرد اضافه میکنیم و میزاریمبپزه
یک عدد پیاز رو سرخ کرده گوجه ها رو رنده یا اسیاب کرده به پیاز داغ اضافه میکنیم
در ظرف رو میبندیم تا ابش کم بشه و رنگش در بییاد.ادویه ها رو اضافه کرده کیویهای خورد شده رو هم میریزیم و میزاریم تو سس کمی بجوشه
بعد به گوشتها اضافه میکنیم و نیم ساعت میزاریم تا جا بیفته
کمی از خورشت میچشیم اگه ترش شده کمی شکربهش اضافه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🥝🍛🥝🍛🥝🍛