15.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_مرمری_اسفنجی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترشی_فلفل
فلفل سبز تند ۵۰۰ کرم
سرکه ۱ لیتر
نمک به مقدار لازم
سیر ۱ بوته
ترخون و نعناع چند شاخه
برای تهیه ترشی فلفل در ابتدا سه لیتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشونیم .آب جوشیده رو می گذاریم سرد بشه فلفل ها رو هم می شوریم و سه روز توی این آب نمک می زاریم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می کنیم تا آبشون گرفته بشه سیر رو حبه حبه پاک می کنیم .نعناع و ترخون رو هم پاک می کنیم و می شوریم و می گذاریم حتما آبشون بره و خیس نباشه . ظرف مناسب شیشه ای رو در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل در اون می زاریم و بقیه اقلام رو یک ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شیشه رو با سرکه پر می کنیم یک روز درش رو باز می گذاریم و بعد از یک روز درش رو محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_انبه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#شیرینی_وینی
مواد لازم:
کره 250 گرم
پودر قند 100 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید قنادی 300 گرم
نمک 2 پنس
وانیل 1/8 ق چ
طرز تهیه:
مواد را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید فر را روی درجه 170 تنظیم کنید در ظرفی کره نرم شده و پودر قند الک شده و وانیل را بریزید و با دور تند 2 دقیقه بزنید تا سفید و سبک شود بعد سفیده را با نمک اضافه کنید و 1 دقیقه بزنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع شود اندازه ها رعایت شود تا خمیر نسبتا نرمی بدست بیاد ودر قیف ماسوره انداخته شده بریزید که من از ما سوره گل رز استفاده کردم ودر سینی کاغذ روغنی انداخته شده به شکل دلخواه بزنید ( 5 دقیقه در یخچال استراحت دهید بهتر فرم میگیره) در فر گذاشته به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید زمان بیشتر نشه چون این شیرینی زود می
سوزد
نکته : دمای فر گازی 170 درجه دمای فر برقی 150 درجه باشد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#جوجه_چینی
فیله های مرغ رو از چند ساعت قبل داخل پیاز و نمک و کمی زعفران بذارید.
یک و نیم قاشق چایخوری پودر مخمر رو داخل نصف لیوان شیر ولرم بریزید و مخلوط کنید بذارید نیم ساعت بمونه.
یک عدد تخم مرغ رو با یک لیوان ماءالشعیر ساده تلخ مخلوط کنید نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران دم کرده بزنید شیر رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با آرد سفید مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید اونقدری آرد اضافه کنید تا ی مخلوط در حد ماست زده شده داشته باشید، فیله های مرغ رو به مواد اضافه کنید و داخل روغن شناور سرخ کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_شیک_تربچه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳