#ران_مرغ_سوخاری
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ران_مرغ_سوخاری
مواد لازم :
ران مرغ 6 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
هویج متوسط 1 عدد
سیر 2 حبه
زردچوبه یک قاشق چایخوری
جعفری یا آویشن خشک یک قاشق چایخوری
خامه صبحانه یک فنجان
آرد گندم یا آرد بدون گلوتن 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
در ابتدا ران های مرغ را به همراه پیاز ، هویج ، سیر ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، سبزی خشک به مدت 2 الی 3 ساعت بپزید. بعد از پخت آب مرغ را کاملا از مرغ ها و سبزیجات صاف کنید و یک و نیم پیمانه از آن را با خامه مخلوط کنید ، بر روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید و تا زمان به جوش آمدن کاملا هم بزنید ، سپس آرد را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یک خمیر نرم و لطیف درست بشه . کف دستتان را چرب کنید کمی از خمیر بردارید و به دور رانهای مرغ شکل دهید. مرغ های فرم گرفته را به ترتیب در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید تا سطح آن کاملا با آرد سوخاری پوشانده شود ، سپس در روغن گرم شده سرخ و با سس دلخواهتان نوش جان کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#شربت_انبه
انبه: 450گرم (حدود دوتا)
شیر:570 میلی گرم(حدود4 لیوان ونیم)
شکر: 4قاشق غذاخوری
آب 300 میلی لیترحدود1و یکسوم لیوان)
هل ساییده:1قاشق چایخوری
گلاب: 1قاشق غذاخوری
انبه، نصف شیر، شکر، و گلاب را در مخلوط کن بریزید و قتی کامل مخلوط شد آنرا در پارچ ریخته و بقیه شیر وآب را اضافه کنیدوآنرا پس از 2-3 ساعت سرد شدن میل کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳