eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت خونگی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجون مجلسی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
قارچ ها رو با كمي آبليمو داخل كره با حرارت بالا تفت ميديم و كنار ميذاريم. پيازهارو نازك حلقه اي ميكنيم و داخل كمي روغن زيتون تفت ميديم تا سبك بشه و بعد بهش سير له شده اضافه ميكنيم. بعد سينه مرغ نواري شده رو بهش اضافه و ي تفت ميديم و بعد بهش كمي آب مرغ يا اگر نداشتيم آب جوش با عصاره مرغ بهش اضافه و ميذاريم مرغ بپزه. بعد بهش قارچها و كمي فلفل دلمه قرمز و گشنيز خورد شده اضافه ميكنيم كه من شويد ريختم اينجا ولي با گشنيز قطعا بهتره و در آخر خامه و يك قاشق نشاسته ذرت و زعفرون و نمك و فلفل رو ريخته و دو دقيقه بعد وقتي غلظتش مناسب شد سرو ميكنيم. من معمولا به جاي ارد از نشاسته ذرت استفاده ميكنم چون بويي نداره و لازم نيست مثل آرد اول تفت بخوره تا بوي خاميش گرفته بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا تابه ای🧑🏻‍🍳 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ شکلاتی رژیمی بدون پخت😍 یه دسر راحت و خوشمزه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون با ترفند لیوانی « پارت اول » ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون با ترفند لیوانی « پارت دوم » ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترکیه ای ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
عدس و برنج و جو رو که یه ساعت قبل خیس کردیم همراه پیاز و سیب زمینی و هویج و کمی آب میپزیم وقتی موادمون لعاب دادند نمک و رب گوجه رو میریزیم و سپس سبزی ، آب قلم یا گوشت رو هم اضافه میکنیم وکمی بعد پیاز داغ و سیر داغ رو میریزیم ودر نهایت کمی فلفل و آب نارنج رو به اندازه ای که دوست داریم ترش بشه میریزیم و در زمان سرو هم میتونیم از نارنج تازه برای ترش کردن بیشتر این آش استفاده کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ شکلاتی رژیمی بدون پخت😍 یه دسر راحت و خوشمزه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ســــلام🌸🍃 باعطر گلهای رز به دوستان مهربون🌸🍃 یک ســــلام از سرعشق و دوستی🌸🍃 به همه دوستهای نازنین با آرزوی داشتن روزی🌸🍃 زیبا و پراز خیر و برکت آدینه تـون عالی🌸🍃 ﹝@Jomlax
قارچ ها رو با كمي آبليمو داخل كره با حرارت بالا تفت ميديم و كنار ميذاريم. پيازهارو نازك حلقه اي ميكنيم و داخل كمي روغن زيتون تفت ميديم تا سبك بشه و بعد بهش سير له شده اضافه ميكنيم. بعد سينه مرغ نواري شده رو بهش اضافه و ي تفت ميديم و بعد بهش كمي آب مرغ يا اگر نداشتيم آب جوش با عصاره مرغ بهش اضافه و ميذاريم مرغ بپزه. بعد بهش قارچها و كمي فلفل دلمه قرمز و گشنيز خورد شده اضافه ميكنيم كه من شويد ريختم اينجا ولي با گشنيز قطعا بهتره و در آخر خامه و يك قاشق نشاسته ذرت و زعفرون و نمك و فلفل رو ريخته و دو دقيقه بعد وقتي غلظتش مناسب شد سرو ميكنيم. من معمولا به جاي ارد از نشاسته ذرت استفاده ميكنم چون بويي نداره و لازم نيست مثل آرد اول تفت بخوره تا بوي خاميش گرفته بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
مواد لازم بادمجان دو عدد آرد: هشتاد گرم‌ تخم‌ مرغ‌: یک‌ عدد آب‌ یا شیر: یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌ نمک‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌ روغن‌ مایع‌برای سرخ کردن : به‌ مقدار کافی‌ طرز تهیه‌ ابتدا بادمجان‌ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنهارا به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌ دهید. سپس‌ رویشان‌نمک‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یک‌ ساعت‌ بماند،آنگاه‌ آنها را بشویید و داخل‌ آبکشی‌ بریزید تاآبشان‌ برود. در این‌ مرحله‌ تخم‌ مرغ‌، آب‌، نمک‌ وفلفل‌ و یک‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ ریخته‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوط کنید. در مرحله‌ آخر روغن‌مایع‌ را در ماهی‌تابه‌ ریخته‌ و بگذارید داغ‌ شود،آنگاه‌ حلقه‌های‌ بادمجان‌ را در مخلوط تخم‌ مرغ‌بزنید و همچنین‌ در آرد بغلتانید و در روغن‌ سرخ‌کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
مواد لازم عدس خرما کدو حلوایی گردو طرز تهیه 1. ابتدا کدو را پوست گرفته، به قطعات ریز خرد نموده و با مقداری آب می‌پزند. عدس را نیزقبلاً آب‌پز کرده و به همراه کدوی پخته، با هاون یا گوشت کوب می‌کوبند تا کاملاً له شود. 2. سپس گردوی سابیده شده را به همراه زردچوبه و روغن به مواد اضافه نموده و تفت می‌دهند و سر آخر نیز خرما را از هسته جدا کرده، به مواد ذکر شده اضافه می‌کنند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
شير رو به همراه پودر كاكائو، نسكافه و شكر بزارين كه بجوشه كرم كارامل رو بهش اضافه كنين و بزارين ٢،٣ دقيقه ديگه روي حرارت بمونه تا يكم غليظ بشه كمي كه از حرارت افتاد خامه رو بهش اضافه كنين حالا يه ظرف مناسب انتخاب كنين ته ظرف بيسكويت رو قرار بدين بعد لايه لايه مواد و بيسكويت تا ظرفتون پر شه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆