6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش کیک موزائیکی😌
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش مرغ سوخاری🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش پاستا آلفردو کم کالری😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ژاله رنگین کمانی با پاستیل😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یه چیپس خونگی ترد و پوک اونم با طعم متفاوت موافقی؟
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش خمیر پیتزا ایتالیایی😚
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش شیرینی نخودچی😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش رولت خامه ای😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_کباب_ضیافتی_باخمیر_یوفکا
گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم
پیازرنده شده ۱ عددمتوسط
گوجه رنده شده ۱ عدد
آرد نخود ۱ ق غ خ
سس گوجه تند ۱تا۲ ق غ خ
نمک،فلفل به مقدارلازم
پودر آویشن ۱ ق م خ
همه مواد را باهم مخلوط کرده و درخمیر یوفکابه شکلی که توی کلیپ هست میپیچیم و درروغن داغ کمی سرخ کرده وسیخهای کباب را زیر و رو کرده تاهم سرخ بشه وهم باشعله ملایم بپزه
البته میشه بعد سرخ کردن، در فر با دمای ۲۰۰ درجه بمدت۱۵دقیقه ادامه پختش رابریم
نووش جان♥️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
#صبحـانه_های_مفیـد
(👶🏻)کودکان
پنیر و گردو، پنیر و ڪشمش، املت جوانه ماش و عسل
(👱🏻)آقایان
خرما،چای سبز،املت و گوجه
(👱🏻♀)خانم ها
املت قارچ، شیر،عسل و پنیر
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_گیپورخوراکی
مواد لازم:
½ پیمانه آب
۱ ق غ پودر تیلوز یا ثعلب یا سی ام سی
۱ ق غ پودر قند
۲ ق غ نشاسته ذرت(یکبار هم با ۱ ق غ نشاسته ذرت
⅛ ق غ پودر مرنگ یا پودر سفیده تخم مرغ
رنگ سفید
¼ ق غ گلوکز یا شربت ذرت
۱ قطره رنگ ژله ای
گلیسیرین ۷ گرم
طرز تهیه
تیلوز یا ثعلب یا سی ام سی را روی آب می ریزیم و با همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود
بقیه مواد خشک را اضافه می کنیم و با قاشق یا دور کند همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود
یا همه رو با دست هم بزنید (حدود ۲۰ دقیقه با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه.) بعد با کاردک روی مولد می کشیم
بعد مطابق با کاردک روی مولد مخصوص می کشیم و ۶-۸ ساعت در محیط قرار می دیم تا خشک بشه.
وقتی خشک شد با احتیاط از مولد جدا می کنیم،
اگر فر برقی دارید در دمای ۷۰-۸۰ درجه ۱۰-۱۲ دقیقه قرار بدید تا خشک بشه، اگر زیاد توی فر بمونه خشک و شکننده میشه و تلفات میده.
با فر گازی نمیشه.
بااین مقدار از مواد حدود ۴.۵ تا ۵ مولد گیپور بدست میاد، بنظر من مقادیر دستورو نصف کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#ترفند_آشپزی
برای محافظت از عسل از دست مورچه ها، شیشه عسل را در مرکز بشقاب پر از آب قرار دهید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯