فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_شیشلیک_ایتالیایی
گوشتها را در روغن زیتون، نمك، فلفل و كمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال میخوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیرپارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل به آن اضافه میكنیم و آنها را كنار میگذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها را در آرد سفید میغلتانیم سپس آنها را در تخممرغ زده شده ریخته و مخلوط می كنیم ، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده میگذاریم ، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه میپزیم آنگاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر كدام یك قطعه پنیر موتزارلا گذاشته
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥓🥓🥓🥓🥓🥓🥓
#ایده_خوشمزه
با کاکائو آب شده و قالب کیک یزدی یک کاسه شکلاتی بسازید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
#ترشی_آووکادو
در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ، سرکه ، آب ، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و به جوش بیاورید ، مرتباً هم بزنید. وقتی شکر تو نمک حل شدند ، کنار بگذارید تا خنک شود.
در یک ضرف شیشه ای ، برش های فلفل قرمز ، سیر ، و برش های آووکادو را قرار دهید. مخلوط ترشی سرد را درون شیشه بریزید و با یک درب محکم آب بندی کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥑🥗🥑🥗🥑🥗
#ژله_میوه_فصل
ابتدا هر چی میوه تو یخچال را دارین رو خوب بشورین بعد داخل قالب خوب میچینین.کیوی ها رو برش دادم انداختم یه دقیقه داخل آبجوش خیلی کم بعدش از صافی ردش میکنیم.
و داخل قالب میچینیم
بعد یه قاشق ژلاتین به دو بسته ژله الو ورا اضافه میکنید و به روش بن ماری با 4 لیوان آب حل کنید
بزارید کمی خنک بشه
بعد خیلی آرام با ملاققه روی میوه ها اضافه کنید
بزارید تو یخچال تا ببنده
وقتی بست درش بیارین دورتا دور قالب را من سیب برش داده چیدم و بعد ژله توت فرنگی اضافه کردم
گذاشتم تو یخچال تا ببنده بعد که بست ژله را رو بر عکس میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_یک_صبحانه_متفاوت
با تخم مرغ و پنیر پیتزا و کالباس
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
#بلانچ_کردن_بامیه
خب همونطور که داخل عکس میبینین سر بامیه هارو طوری میگیرین که سوراخ هاش بیرون نیفته و لعاب بامیه ها بیروننره بعدش میریزیم داخل آبجوش که مقداری نمک داخلش ریختیم و میذاریم یخورده بمونه تا حدی که بعد اضافه کردن بامیه ها آب دوباره به جوش بیاد و بعد مستقیم میریزیمشون داخل یه کاسه آب یخ و یکم که موند وخنک شد داخل آبکش میریزیم و بعد بسته بندی میکنیم تمام سبزیجات حتی کلم بروکلی هم میتونین به این روش بلانچ کردن تهیه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#خوراک_بامیه
بامیه ها را پاک کرده و بشوئید. در ظرف دیگری پیاز را با روغن تفت دهید تا سبک شود سپس گوشت را اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم تا آب بیندازد هر از گاهی هم می زنیم . همزمان گوجه ها را به قطعات کوچک خرد کرده و به گوشت اضافه می کنیم . 3 لیوان آب روی مواد ریخته و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. نیم ساعت مانده به سرو ، بامیه ،نمک و آبلیمو را می ریزیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_سوفله_شکلاتی_قابلمه_ای
بدون نیاز به فر
مواد لازم
روغن مایع یک استکان
شیر یک استکان
شکر یک استکان
آرد 2 استکان
تخم مرغ یک عدد
پکینگ پودر1ق چ
وانیل یک ق چ
پودر کاکائو 2 ق غ
شکلات تختهای
طرز تهیه
تمام مواد بالا را بغیر از شکلات تخته ای با هم مخلوط کنید و در قالبهای سوفله بریزید
در قابلمه آب را جوش بیارید که تا نیمه قالبها برسه وسط هر سوفله دو عدد شکلات تخته ای بگذارید و در قابلمه دمکنی گذاشته درش و ببندید روی حرارت ملایم 7_10 دقیقه بپزید
سوفله را داغ سرو کنید
نوش جان♥️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
#فلافل_اسفناج
نخود را از شب قبل بخیسانید و در صافی بریزید. آنگاه نخود را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس بقیة مواد لازم به جز روغن را به نخود بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایة صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا به میزان كافی روغن در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. اكنون هربار به اندازة ۲ قاشق سوپخوری از مایة فراهم كرده بردارید و آن را به شكل فلافل درست كنید. اینك فلافلها را در روغن سرخ كنید تا بپزند و طلائی رنگ شوند
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆