#سالادکلم_و_گردو
یک کلم برگ کوچک یا نصف کلم برگ بزرگ خرد شده و کمی نمک را مخلوط کنید ، سه عدد هویج متوسط رنده شده ، یک پیمانه گردو خرد شده ریز ، یک پیمانه ذرت ،سه حبه سیر رنده شده و یک دسته کوچک شوید خرد شده و خردل و مایونز و ماست چکیده و روغن زیتون و فلفل اضافه کنید و مخلوط کرده و در ظرف کشیده و تزیین کنید .
اگر دوست دارید میتونید کمی کشمش پلویی شسته شده ریز هم داخلش بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#شارلوت_بادمجان
مواد لازم
بادمجان.....2عدد
سیب زمینی.....2عدد متوسط
مایع ماکارانی.....به مقدار لازم
نخود و ذرت و هویج ......یک کاسه کوچک
پنیر ورقه ای.....2عدد
بادمجان با پوست حلقه کرده.بعد روش نمک می ریزیم.می زاریم چند ساعت بماند.بعد شسته سرخش می کنیم.البته در حدی که خیلی تغییر رنگ ندهد.سیب زمینی را پخته خوب له می کنیم.بهش کره و شیر اضافه می کنیم.باید به صورت پوره در بیاید.مایع ماکارانی که همه دوستان بلد هستن.نخود و ذرت و هویج را می پزیم.
بعد شروع می کنیم به چیدن.کف ظرف را با روغن چرب می کنیم.قالب من سیلیکونی بود.
ابتدا بادمجان هم کف و دیواره های قالب چیده سپس رویش پوره سیب زمینی می دهیم.روی پوره از مایع ماکارانی می دهیم .بعد پنیر ورقه ای سپس سبزیجات پخته می ریریم.این کار را تا آخر انجام می دهیم تا گوشت و سبزیجات تمام شود.در آخر روی مواد را با پوره می پوشانیم.
داخل فر می گذاریم به مدت 30 دقیقه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#سس_فلافل
حدود 3تا4 قاشق پودرانبه رو با 1لیوان آب حل کن 1قاشق روغن و1قاشق سرکه بزن بذار روگاز غلیظ بشه 1کوچولو بعدازسرد شدن سفت ترمیشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_خاکینه_رولی
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
۳ ق غ ماست سفت شیرین
۴ ق غ سر صاف آرد الک شده(آرد قبل از الک کردن منسجم و سنگینه و مقدارش بیشتر میشه،الک کنید بعد ۴ قاشق سر صاف استفاده کنید)
یک ق چ بکینگ پودر
کمی وانیل
زعفران دمکرده مقداری
گردوی خرد یا آسیاب شده سه ق غ
زنجبیل ...
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_اسموتی_بنفش
یک پیمانه شیر سرد (شیر آجیل ها هم مجازه)یک پیمانه توت سیاه یخ زده،، یه دونه موز یک پیمانه خرده یخ عسل، شیره، شکر یا هر موجود شیرین کننده ای به میزان ذائقه
.
همه رو باهم میریزیم توی بلندر و تمام
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_کتلت_مرغ
مواد لازم
مرغ ( ۱ کیلو)
پیاز ( ۳۰۰ گرم)
سیر ( ۱ حبه)
کره
نان تست ( ۶ تکه)
شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر)
مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری)
نمک،فلفل و پاپریکا
جعفری تازه کمی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت شه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#پودینگ_خرما
مواد مورد نیاز
خرمای بدون هسته 10 عدد
شیر 100 میلیلیتر
عسل 3 قاشق سوپخوری
شیر 800 میلیلیتر
آرد 2 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 150 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین برای تزئین به میزان لازم
گردو برای تزئین
خرما و شیر (100 میلیلیتر) را در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خرما پوره شود.
آنگاه عسل، 800 میلیلیتر شیر، آرد و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پودینگ بپزد و غلیظ شود.
سپس پوره خرما، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
حالا پودینگ را در گیلاسهای مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با دارچین و گردو بیارائید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#قرابیه_کَره_ای
قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره
مواد لازم
کره۲۵۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان
نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده)
آرد ۲ لیوان
وانیل ۱ پاکت
زعفران به مقدار کافی
پودر پسته برای تزیین
کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟