eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
29هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم 1 - شیر 6 لیوان 2 - پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری 3 - پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری 4 - شکر 1 لیوان 5 - وانیل 1/8 قاشق چای خوری طرز تهیه ژلاتین راروی شیرریخته وهم زده وروی شعله کم گذاشته وهم میزنیم تا ژلاتین حل شودولی شیرنجوشد شکررابه شیراضافه کرده وهم میزنیم تا کامل حل شود وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم موادرانصف کرده وبه نصف موادپودرکاکائورااضافه میکنیم ظرف مستطیلی پیرکس رابرداشته ویک لایه ازدسرسفیدراریخته ودریخچال به مدت نیم ساعت قرارمیدیم وقتی لایه سفیدمقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم وبه همین ترتیب تاموادمون تموم بشه وقتی آخرین لایه روریختیم به مدت دوساعت دریخچال گذاشته تاکاملا خودش روبگیره ظرف روبه مدت کم درآب گرم میزاریم ودسررودرآورده وبرش میزنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
مواد لازانیارو آماده کنید. من از گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر استفاده کردم. ورق ها رو بپزید. حالا ورق رو بزارید روی سطح صاف. از مواد روش بریزید.‌ با پنیر. رول کنید. من از قالب کمربندی استفاده کردم. طبق شکل رول ها رو کنار هم بچینید. روی همه رول ها پنیر بریزید. حدود نیم ساعت توی فر موند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🥓🫔🥓🫔🥓🫔
مواد لازم شکلات سفید 150 گرم روغن 3 قاشق مرباخوری رنگ ژله ای قرمز و سبز شکلات چیپسی یا رنگ ژله ای سیاه طرز تهیه 150 گرم شکلات سفید را روی بخار کتری بن ماری کردم. شکلات را به سه قسمت تقسیم کردم. نکته : من به ازای هر 50 گرم شکلات یک ق م خ روغن داخل شکلات میریزم و خوب مخلوط می کنم و یا کلا میتونید یک ق غ خ بریزید. بعد رنگ ژله ای قرمز و سبز رو به دو قسمت از شکلاتم اضافه و خوب همزدم. قالب شکلاتم را داخل یک سینی گذاشتم. اول کمی شکلات قرمز داخل قالبم ریختم و به مدت 2 دقیقه داخل فریزر گذاشتم. بعد شکلات سفید را ریختم روش و ته قالب رو آروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه. دوباره گذاشتم فریزر و در آخر شکلات سبز را روی شکلات سفید ریختم و دوباره آروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه. برای بار آخرگذاشتم فریزر به مدت 5 دقیقه تا خودشو بگیره و سفت بشه. بعد از قالب دراوردم. قالبم سیلیکونی بود و احتیاج به چرب کردن نداره. نکته: میتونید از رنگ ژله ای سیاه و خلال دندون و شکلات چیپسی برای تخمه های شکلات هندوانه استفاده کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینکه خوردنه پیتزا خوبه یا بد !!!! بستگی به مقدار استفاده ، کیفیت مواد و نوع استفاده تون داره تو آشپزی نکته های ریزی هست که توی سلامتیمون خیلی اثرگذاره پس با کمی دقت و توجه به این نکات ، هم طول عمرمون و هم کیفیت زندگیمون بالاتر میره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
مواد لازم کلم سفید کلم بنفش هویج رنده شده کالباس خیارشور نگینی خورد شده ذرت نخود فرنگی سس مایونز آبلیمو فلفل سیاه نمک طرزتهیه همه مواد رو با هم ترکیب میکنیم آبلیمو و نمک و فلفل را به سس مایونز اضافه میکنیم و سس را به سالاد اضافه میکنیم اگر می‌خوایید رژیمی بشه ، نصف سس را بجای مایونز ، از ماست استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
طرز تهیه برای تهیه خمیر این نون به نصف پ ماست و نصف پ شیر نیاز داریم که باهم مخلوط میکنیم و یک چهارم پ روغن مایع رو به این مخلوط اضافه میکنیم یک ق غ پودر خمیر مایه داریم که روی ماست میپاشیم، یک ق غ شکر هم اضافه کرده و دو دقیقه ای صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد، دو و نیم پ آرد داریم و یک ق غ بیکینگ پودر و نصف ق چ نمک که باهم الک کرده و به بقیه مواد میافزاییم خمیر یکدست شده را یک ساعت تو جای گرمی استراحت میدیم، از خمیر دوازده چونه گرفته باز میکنیم و لاشو با یه گلوله از هر حلوای دلخواهی پرمیکنیم ، خمیر رو بسته، دوباره بازش میکنیم و با تیغ قنادی دورشو برش میدیم،و رومال میکنیم، میزاریم تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد پودر خردل ۱ قاشق چایخوری سرکه ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو ۴ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری فلفل 1 پنس روغن یک لیوان طرز تهیه تخم مرغ , پ خردل , نمک , شکر , سرکه , آبلیمو , فلفل میریزیم داخل مخلوط کن , دستگاه رو روشن کنید چند ثانیه تا مواد مخلوط بشه حالا کم کم روغن مایع رو اضافه میکنیم (سرعت ریختن روغن باید کنترل شده و یکسان باشه ) به غلظت دلخواه رسید ریختن روغن رو متوقف و دستگاه رو خاموش میکنیم , نیم ساعت تو دمای اتاق بمونه بعد تو ظرف مخصوص پر میکنیم و در یخچال نگهداری میکنیم . موقع سرو چاشنی مورد علاقه رو اضافه کنید و نوش جان نسبت غلظت سس بستگی به مقدار روغن دارد , هر چه روغن بیشتر , سس سفت تر (تو دستور توضیح دادم که سرعت ریختن روغن قابل کنترل باشه) , اگر روغن بیش از حد باشه سس تیکه تیکه میشه سس رو از غلظت دلخواه شل تر بردارید چون وقتی خنک شد سفت تر میشه این مقدار دستور ۲ تا شیشه کوچیک سس در میاد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم سینه مرغ نگینی پیاز درشت نگینی یک سوم کنسرو نخود فرنگی گشنیز سرخ شده ۳۰۰ گرم هویج متوسط نگینی گوجه بزرگ نگینی رب گوجه ادویه کاری.نمک.فلفل.دارچین.پودر لیموعمانی (تندیش سلیقه ایه) موادو طبق کلیپ درست کنید و لایه به لایه برنج بریزید. کف قابلمه نون یا سیب زمینی بزارید بعد یساعت نووووش جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
مواد لازم آب هویج ۲ و نیم لیوان آب سرد:نصف لیوان پودر ژلاتین :۲ قاشق غذاخوری شکر :۳ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی یا زعفرانی: ۱ لیوان اول پودر ژلاتین رو با اب سرد روی بخار کتری بزارید که شفاف بشه و شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بزارید شکر حل بشه .حالا اب هویج و بستنی رو با هم میکس کنید و ژلاتین و که کمی از حرارت افتاد رو بهش اضافه کرده هم بزنید و داخل قالب ریخته و بزارید یخچال تا حدود ۴ ساعت که خوب ببنده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
آموزش های زناشویی بدون تعارف👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/4276486319Cf5d1209cfd https://eitaa.com/joinchat/4276486319Cf5d1209cfd بدون سانسور مخصوص متاهلین⛔️☝️ 💯توضیح با عکس و فیلم و متن👆🏻
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔴 تازه ترین اخبار تحولات دلار و خودرو و...👇 https://eitaa.com/joinchat/3100901390C6b2378356a