#نان_آرد_نخودچى
آرد گندم 2/5 ليوان
آرد نخودچي 1/5 ليوان
خمير مايه 1 ق غ
شكر 1 ق چ
نمك 1 ق م
آب ولرم 1/5 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
آرد گندم 2 ق غ
رومال كردن:
زرده تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع 1 ق غ
ابتدا توي ظرفي 1 ليوان آرد گندم،آرد نخودچي،نمك،شكر،خمير مايه ك برا من پودري بود نيازي ب بعمل امدن نبود مستقيم روي آرد ريختم باهم خوب قاطي كرده بعد وسطشو گود كرده آب و روغن مايع را اضافه ميكنيم شروع ميكنيم ب ورز دادن بعد اروم اروم باقيمانه 1/5 ليوان آرد گندم را اضافه ميكنيم اين خمير چسبنده خواهد بود نيازي ب اضافه كردن ارد اضافي نيست چون كيفيت نان خوب نخواهد بود
روي خمير را پوشانده حدود نيم تا 1 ساعت استراحت ميدهيم بعد اينكه خمير ور امد اون دو قاشق آرد را ب خمير اضافه كرده خوب ورز ميديم بعد اگه ديدين باز چسبندس دستاتونو چرب كرده از خمير چونه هاي 100گرمي برداشته توي دست گرد كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم چيده و با زرده تخم مرغ رومال كرده روشو پوشونده دوباره نيم ساعت استراحت دوم ميدهيم
بعد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 30 دقيقه قرار ميدهيم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
#_کته_ترش
طرز تهیه
۱ عدد پیاز نگینی رو با کمی روغن تفت میدیم. پیازا که سبک شدن نمک فلفل سیاه پاپریکا و زردچوبه و ۲ ق غ خ شویت خشک رو اضافه میکنیم یه کوچولو که تفت خورد ۱ ق غ خ رب گوجه اضافه کرده و خوب تفت میدیم. حالا ۱/۳ لیوان نخود و ۱/۳ لیوان لوبیا چیتی رو که از قبل خیس خورده بودن و پخته شده بودن رو بهش اضافه کرده، ۲ عدد هویج نگینی خورد شده، ۱/۴ کلم خورد شده رو هم اضافه میکنیم و ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و ۱ عدد عصاره مرغ هم اضافه کرده و میذاریم خوب همه مواد بپزن. حالا توی یه قابلمه ۴ ق غ خ سماق دانه درشت رو به همراه نصف لیوان آب میذاریم بجوشه تقریبا بعد از ۱ ساعت سماق رو از صافی رد میکنیم و آبشو به غذا اضافه میکنیم و میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه بپزه.سپس ۲/۵ لیوان برنج دانه گرد اضافه کرده و میذاریم تا آبش که کاملا گرفته شد بهش ۳ ق غ خ بهش روغن اضافه کرده و میذاریم با شعله کم دم بکشه. با سیبزمینی سرخ کرده هم سرو میشه عالیه جایی واسه سخن نمیمونه رسما،فقط باید امتحان کنید تا متوجه بشین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#دسر_انار
مواد لازم
ژله انار :1 بسته، خامه صبحانه(دویست گرمی):1 بسته، پنیر ماسکارپونه: نصف بسته، پودر قند :2 ق غ، کیک صبحانه(ساده یا شکلاتی):1 بسته
طرز تهیه:
ابتدا ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و بن ماری میکنیم،وقتی کمی خنک شد،سه چهارم از ژله رو داخل ظرفهای تکنفره ریخته و داخل یخچال قرار میدیم تا ببنده.وقتی کمی بست ،مقداری دانه های انار روی ژله میریزیم.مابقی ژله رو با کمی خامه مخلوط کرده و روی ژله هاریخته و داخل یخچال قرار میدیم.
پنیر ماسکارپونه رو با پودر قند مخلوط کرده و باهمزن کمی میزنیم،سپس مابقی خامه رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشن.سپس داخل قیف ریخته و روی لایه قبل میریزیم.باز به دلخواه کمی دانه های انار روی کرم پنیری میریزیم.سپس کیک رو کامل خورد کرده و روی لایه قبل میریزیم.
به دلخواه روی دسرمون رو تزیین میکنیم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#بورک_سیب_زمینی_و_پنیر
موادلازم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
خمیر یوفکا مقدار لازم
جعفری خرد شده مقدار لازم
پنیر خامه ای 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها را بپزید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر خامه ای ، پنیر پیتزا ، زرده تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
خمیر را به شکل مستطیل ببرید و روی هر خمیر را روغن بزنید ، مقداری از مخلوط اماده را در بالای خمیر بریزید و خمیر را رول کنید و لبه های خمیر را با مقداری آب به هم بچسبانید
ته سینی را چرب کنید سپس خمیرهای بورک را روی سینی بگذارید و سینی را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه قرار دهید ، پس از اماده شدن بورک ها را بهمراه سس دلخواه سرو نمائید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
#پودرنارگیل_خونگی
من نارگیل رو پس از اینکه پوست سفتشو شکستم روی نار گیل رو با پوست کن پوست کردم تا لایه قهوه ای روی نارگیل گرفته بشه بعد با چاقو چند تکه کردم و بعد با رنده ریز نارگیل رو رنده کردم داخل سینی پهن کردم و هر روز زیر و رو کردم تا کاملا خشک شد از این پودر نارگیل داخل انواع کیک ها و شیرینی ها استفاده میشه مخصوصاً کیک شنی که پودر نارگیل باید کمی درشت تر باشه عالیه
امیدوارم شماهم تو خونه پودر نارگیل درست کنید و لذتشو ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_نحوه_گرم_کردن_پیتزا
اینکه خوردنه پیتزا خوبه یا بد !!!!
بستگی به مقدار استفاده ، کیفیت مواد و نوع استفاده تون داره
تو آشپزی نکته های ریزی هست که توی سلامتیمون خیلی اثرگذاره پس با کمی دقت و توجه به این نکات ، هم طول عمرمون و هم کیفیت زندگیمون بالاتر میره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
#مینی_تارت_گوجه_فرنگی
مواد لازم
خمیر تارت 300 گرم
ریحان خرد شده 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 3 عدد
پنیرموزارلا 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
سیر 3 حبه
روغن زیتون مقداری
طرز تهیه
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر تارت را روی سطح کار با وردنه به صورت نازک پهن کنید و با لیوان به شکل گرد قالب بزنید ، داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله روی کاغذ بگذارید.
پنیر پارمزان رنده شده را روی خمیرها بریزید و پخش کنید ( میتوانید به جای پارمزان از پنیر پیتزا ، پنیر چدار و انواع دیگر پنیر هم استفاده کنید ).
گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و روی پنیر پارمزان قرار دهید ، روی هر گوجه فرنگی چند قطره روغن زیتون بپاشید سپس با ریحان خرد شده ، سیر رنده شده و پنیر موزارلایی که به شکل مکعب های کوچک خرد کرده اید تزیین کنید.
سینی تارت ها را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه خمیر تارت طلایی شد از فر خارج کنید و گرم سرو نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
#کیک_حلوا
برای درست کردن کیک
۴ عدد تخم مرغ
۱.۵ لیوان ارد
۱لیوان سرخالی شکر
یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
یک چهارم لیوان اب جوش
یک چهارم لیوان روغن
وانیل مقداری
داخل قالب ۳۵×۲۵
درست کردن شهد حلوا
دو لیوان آب
یک و نیم لیوان شکر
نصف لیوان گلاب
زعفران
هل
برای درست کردن حلوا
دو لیوان ارد
نصف لیوان روغن مایع
۵۰ گرم کره
دو قاشق غ روغن جامد یا نیمه جامد
ابتدا شهد و بعد حلوا رو اماده کنید(میتونید هر نوع حلوایی ک باب میلتون هست اماده کنید من حلوای زعفرانی درست کردم)
حلوا رو کنار بزارید تا از داغی بیافته
بعد کیک رو اماده کنید برای فر دمای ۱۷۰ مدت ۳۵(بازم بعد از ۳۰ دقیقه چک کنید چون قدرت فرها متفاوته)
وقتی کیک پخت بزارید کامل سرد بشه داخل قالبتون بعد مقداری از شهد حلوا که سرد شده یا ابمیوه یا شیر هم دمای محیط رو به سطح کیک بزنید و بعد حلوای گرم رو روی کیک بکشید
و سطحشو با پالت صاف کنید.
کیک بزارید داخل همون سینی فرتون باشه روشو سلوفن بکشید و بزارید برای ۲ ساعت داخل یخچال بمونه
بعد برش بزنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#دسر_آلما_تاتلیسی
دسر خوشمزه ی ترکیه ای
مواد لازم
نشاسته ذرت 3ق غ
آرد 1ق غ
شکر 4ق غ
زرده تخم مرغ 1عدد
شیر 2لیوان
وانیل 1/2ق چ
کمپوت سیب به مقدار لازم
گردو 3ق غ
دارچین 1ق م
بیسکویت پتی بور ساده نصف بسته
طرز تهیه
ابتدا بیسکوئیت و گردو را جداگانه خورد کنید.سپس نشاسته ذرت،آرد،شکر،زرده تخم مرغ،وانیل و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود.بعد نصف مواد را داخل ظرف مورد نظر بریزید.روی آن بیسکویت پودر شده بریزید،کمپوت ها را برش داده و روی بیسکوئیت ها بچینید.گردوی خرد شده را روی کمپوت ها ریخته و دارچین را هم بپاشید.در نهایت بقیه مواد دسر را روی مواد میانی بریزید.24 ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد میل کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
#شیرینی_شکلات_آلمانی_بدون_فر
مواد لازم
بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم(یا کمی بیشتر)
تخم مرغ 1 عدد
شکر یک دوم پیمانه
کره 120 گرم
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 ق س
گردو خورد شده یک دوم پیمانه(من خلال پسته هم زدم
طرز تهیه
کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر
کاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم
اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم
موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#حلوا_شیره_انگور
آرد گندم یک لیوان پر
روغن مایع یک چهارم لیوان
روغن جامد یک چهارم لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو روی بخار کتری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم .
شیره انگور نصف لیوان
گلاب سه قاشق
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پودر هل کمی (اختیاریه)
شیره انگور +زعفران آب کرده+گلاب+هل همه رو باهم مخلوط کرده و گرم میکنیم تا خوب مخلوط بشه
آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم حدود نیم ساعت) تا رنگش مایل به قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم
روغن رو داخل قابلمه داغ میکنیم و آرد تفت داده شده رو اضافه میکنیم ،مدام هم میزنیم تا آرد وروغن با هم خوب قاطی بشن ،وبا هم تفت بخورن عزیزان توجه کنید نزارید زیادی قهوه ای بشه چون شیره انگور رنگش تیره است حلوا بیش از حد تیره میشه.مخلوط شیره رو در سه مرحله بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود ده دقیقه میزنیم تا حلوا جمع بشه (حرارت کم باشه) . گاز رو خاموش میکنیم تا گرمه تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم
بجای شیره انگور میتونید شیره خرما استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#ورین_هویج(دسرلیوانی)
مرحله اول
موادلازم
شگلات سفید شرین عسل ۱۰۵گرم
خامه صبحانه ۲۶۸گرم
زرده تخم مرغ ۲عدد
نعناع تازه خشک ۶گرم
ورق ژلاتین ۳گرم
وانیل ۱پنس
مشروب (آب) ۳۷گرم
گلوکز ۲۵گرم
طرزتهیه
ورق ژلاتین را در اب سرد خیس کنید.
خامه و گلوکز را داغ کرده، و با زرده به آرامی هم میزنیم تا به دمای ۷۶ درجه که رسید وبد ورق ژلاتین را به آن اضافه میکنیم وبعد روی شگلات ها ریخته وبلندر میکنیم ودر ادامه مخلوط مشروب و نعناع را به آن اضافه میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#شیزینی_نخودچی_بدون_نیاز_به_فر
مواد لازم
آرد نخودچی:۲ و نیم لیوان
پودر قند:نصف لیوان
روغن جامد:نصف لیوان
آرد سفید:۲ قاشق غذاخوری
پودر هل:۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای روی شیرینی ها:
یدونه زرده تخم مرغ
۲ قاشق پودر قند
۱ قاشق سرکه سفید
طرز تهیه
چند تا نکته رو میگم که حتما رعایت کنید
بعد از ورز دادن خمیر بزارید داخل نایلون فریزر و ۳۰_۴۰دقیقه استراحت بدید
شیرینی هارو زیاد ورز ندید چون به روغن میوفته و شیرینی ها خراب میشه.
بعد از مواد زدن روی شیرینی ها حتما بزارید نیم ساعت خمیر بمونه تا هوا بخوره
اگه بدون فر درست میکنید زیره حرارت شعله پخش کن بزارید در قابلمه یا ماهیتابه رو دمکنی بزارید به مدت ۲۰ دقیقه بزارید بپزه.دقت کنید شعله حتما کم باشه
اگه داخل فر درست میکنید بزارید یک ربع از قبل گرم شه با دمای ۱۶۰ درجه گازی و ۱۵۰ درجه برقی به مدت ۱۰_۲۰ دقیقه بزارید بپزه.
روغن جامد رو بزارید روی حرارت کتری تا کاملا ذراتش حل بشه بعد بزارید خنک بشه و بعد شیرینی هارو درست کنید
حتما بعد از پخت شیرینی هارو بزارید کاملا خنک شه بعد از روی کاغذ روغنی بردارید
حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
بیا اینجا و با بیوت همه رو نگران کن♡💭
متن های آمیخته به رویای عشق♥️
قفلی میزنی رو بیوهای تک خطیش🔒✨
● http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
با تکستاش عشقتو برگردون👆💔
#کیک_مثلثی
مواد لازم
-4 عدد تخم مرغ
-1 لیوان + 2 قاشق غذاخوری شکر
-1 فنجان روغن
-1 لیوان شیر
-1 ق چ بیکینگ پودر
-1 ق چ سرخالی وانیل
-2 لیوان آرد
مواد لازم برای سس
-2 لیوان شیر
- نصف لیوان شکر
-3.5 قاشق غذاخوری کاکائو
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را در کاسه همزن ریخته و خوب هم می زنیم و روغن و شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم و در آخر مواد خشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
داخل قالب مستطیلی که چرب کرده ایم میریزیم تو فر با دمای 180 درجه زیر و رو به مدت 20 دقیقه میپزیم.(به صورت کنترل شده طبق فر خودتون بپزید)
برای سس
تمام مواد را در قابلمه مناسبی بریزید و با هم زدن مداوم بپزید.
بعد از خنک شدن کامل کیک و سس کیک،آن را به 15 مربع برش میزنیم هر برش را دوباره از وسط برش میزنیم تا مثلثی شود ابتدا لبه ها را به سس و سپس مانند فیلم به پودر نارگیل آغشته میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#کیک_شیر_داغ_و_هل
مواد لازم
۲ لیوان آرد
۱ لیوان شیر
۱ لیوان شکر
۴ تا دونه هل
۱ ق.چ پودرهل
۱/۳ لیوان روغن مایع
۴ تا تخم مرغ
۲ ق.چ بکینگ پودر
طرز تهیه
تخم مرغ رو با پودر هل و شکر ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار بشه.روغن مایع رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
هل هارو بشکنید و بریزید داخل شیر و بزارید روی حرارت تا گرم بشه ولی جوش نیاد.ترکیب شیر و هل رو از صافی رد کنید بعد کم کم به مواد اصلی اضافه کنید و سریع با همزن بزنید.آرد و بکینگ پودر و سه بار الک کنید و تو دو مرحله به مواد اصلی اضافه کنید و آروم به صورت دورانی هم بزنید.
کف قالب رو با یک قاشق روغن جامد کاملا آغشته کنید بعد یک قاشق آرد رو روی قالب الک کنید مواد کیک رو بریزید داخل قالب و بزارید داخل فر از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
برای سس روی کیک:
۱۰۰ گرم پنیر خامه ای رو با نصف لیوان شکر و چند قاشق شیر بزارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا جایی که یکدست بشه بعد بزارید خنک شه و روی کیک بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#طرزتهیه_مینی_چیزکیک_لوتوس
برای پایه
250 گرم بیسکویت لوتوس
بیسکویت ها خوب خرد شوند.
80 گرم کره ذوب شده اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
کاغذ روغنی را در قالب گرد یا مستطیل قرار دهید و بیسکویت ها را ریخته و با کف لیوان خوب فشرده کنید و در یخچال قرار دهید.
برای چیزکیک
پنیر لبنه 180 گرمی 3 بسته
1 پاکت خامه اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.یک لیوان سرخالی آب اضافه کنید.
3 عدد تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم. ۱ قاشق غذاخوری آرد، ۱ قاشق غذاخوری نشاسته،کمی وانیل را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
1 قاشق غذاخوری کرم لوتوس اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
روی پایه بیسکویتی که از یخچال خارج می شود، خامه ریخته شود. قالب داخل سینی پر از آب قرار می گیرد. در فر 170 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. وقتی سرد شد در یخچال قرار دهید. کرم رویش را روز بعد اضافه کنید.
برای کرم رویش
4 قاشق غذاخوری پر از کرم لوتوس در یک کاسه بریزید. آن را به روش بن ماری ذوب کرده و روی چیزکیک می ریزیم. وقتی خنک شد با بیسکویت لوتوس تزئین می شود . این یک دستور پخت کاملاً عالی است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_صبحانه_یونانی
200 گرم تره فرنگی نازک ورقه شده
400 گرم اسفناج، رنده شده
تخم مرغ 10 عدد
شوید خوشه بزرگ، خرد شده
20 گرم پیاز سبز
۷۰ گرم فتا خرد شده
کره برای چرب کردن سینی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_اوتمیل_شکلاتی
جو دوسر پرک ۱پیمانه
شیر ۱پیمانه
آب ۲/۱پیمانه
نمک ۱پینچ
موز رسیده ۲/۱
پودر کاکائو ۲/۱ق.غ
وانیل ۲/۱ق.چ
شکر قهوهای ۱ق.غ
میوه مورد علاقتون(یا مغز بادام،گردو، چیپس شکلات و …)
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
#ماهی سوخاری
اینم یه رسپی جذاب دیگه واسه ماهی .خیلی خیلی خوشمزه تر از ماهی سوخاری هست چون اصلا خشک و گلوگیر نمیشه و در عوض خیلی خوشمزه و آبداره.
مواد لازم:
ماهی شیر
آرد سفید یک پیمانه
زعفرون ، آبلیمو، عسل
نمک ،زنجبیل،فلفل سیاه،زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی…
آرد سوخاری نصف پیمانه
ماهی رو من دیگه همیشه اینطوری مزه دار میکنم.نمک و فافل و زنجبیل میزنم و بهش یه سس خیلی جذاب اضافه میکنم.این سس مخلوط آبلیمو و عسل و زعفرونه و ماهی رو باهاش ماساژ میدم و اجازه میدم دو ساعت استراحت کنه . آردسفید و سوخاری و زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی رو مخلوط میکنم و ماهی ها رو توش میغلتونم و در نهایت توی روغن داغ دو طرفشو سرخ میکنم.
حضور آرد سفید باعث میشه خیلییییی لطیف باشه حتما با این روش درست کنین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
#روانی_پرتقالی
مواد لازم
4 عدد تخممرغ
یک استکان روغن مایع
یک استکان شکر
یک لیوان ماست
یک لیوان آرد
یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
یک پاکت 10 گرمی بیکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
پوست رنده شدهی یک عدد پرتقال
آب یک عدد پرتقال
مواد شربت:
سه لیوان شکر
سه لیوان آب
یک برش لیمو
یک استکان آب پرتقال
طرز تهیه
ابتدا شربت را آماده میکنیم شکر و آب و لیمد را داخل قابلمه ریخته بعد از به جوش آمدن 10_15 دقیقه جوشانده و هز روی حرارت برمیداریم.
تخممرغ و شکر را با همزن برقی یا دستی میزنیم تا کرم رنگ شود پوست پرتقال ماست و آب پرتقال و روغن مایع را هم اضافه میکنیم مواد خشک را مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست شود خمیر را داخل قالب یا ظرف پیرکس چرب شده بریزید و در فری که روی 170 درجه گرم شده با کنترل بپزید.
وقتی شربت ولرم شد یک استکان آب پرتقال به شربت اضافه میکنیم.
سه دقیقه بعد از خارج کردن از فر شربت را روی کیک میریزیم و 2 ساعت داخل یخچال میگذاریم و به دلخواه تزئین کرده و سرو میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍊🥧🍊🥧🍊🥧🍊
#ساندویچ_کباب_تنوری
مواد لازم
گوشت چرخکرده
پیاز
نمک و فلفل،پودرسیر،پاپریکا،آویشن،زیره،پودرتخم گشنیز
رب گوجه(خیلی کم)
گوجه
پیاز
پنیر پیتزا
نان تافتون یا لواش
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سالاد_مکزیکی_لوبیا_قرمز
#سالاد_لوبیا
مواد لازم
نمک به مقدار لازم
کاهو 2 پیمانه
لوبیا قرمز 1/2 پیمانه
پنیر چدار 60تا 70 گرم
جعفری و شوید تازه مقداری
روغن زیتون 2 ق غ
آبلیمو به مقدار دلخواه
طرز تهیه
کاهو رو خورد می کنیم. سبزی ها رو خورد و با کاهو مخلوط می کنیم. لوبیا چیتی پخته رو آبکش می کنیم و با بقیه مواد مخلوط می کنیم.
آبلیمو، روغن زیتون و نمک رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.
در ظرف پذیرایی می کشیم و تکه های مکعبی پنیر رو روی سالاد می ریزیم.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#کیک_مثلثی
مواد لازم
-4 عدد تخم مرغ
-1 لیوان + 2 قاشق غذاخوری شکر
-1 فنجان روغن
-1 لیوان شیر
-1 ق چ بیکینگ پودر
-1 ق چ سرخالی وانیل
-2 لیوان آرد
مواد لازم برای سس
-2 لیوان شیر
- نصف لیوان شکر
-3.5 قاشق غذاخوری کاکائو
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را در کاسه همزن ریخته و خوب هم می زنیم و روغن و شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم و در آخر مواد خشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
داخل قالب مستطیلی که چرب کرده ایم میریزیم تو فر با دمای 180 درجه زیر و رو به مدت 20 دقیقه میپزیم.(به صورت کنترل شده طبق فر خودتون بپزید)
برای سس
تمام مواد را در قابلمه مناسبی بریزید و با هم زدن مداوم بپزید.
بعد از خنک شدن کامل کیک و سس کیک،آن را به 15 مربع برش میزنیم هر برش را دوباره از وسط برش میزنیم تا مثلثی شود ابتدا لبه ها را به سس و سپس مانند فیلم به پودر نارگیل آغشته میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#کیک_انبه_خوشمزه
:مواد لازم کیک پنیر انبه
آرد ۲ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
روغن مایع ۱ پیمانه
پکینگ پودر ۲ ق م
وانیل ۱/۲ق چ
مواد میانی
خامه ۱ بسته
پودر شانتی ۱ بسته (پودر خامه)
شیرعسل ۱/۲قوطی
پنیرکیبی ۶عدد
پودر ژلاتین ۱ ق غ
آب جوش ۱/۴پیمانه
انبه ۱عدد
برای تزیین
خامه قنادی و تیکه های انبه
طرزتهیه
تخم مرغ و وانیل و روغن مایع و ماست و پودر نارگیل را خوب باهمزن میزنیم پودر نارگیل وپکینگ پودر و آرد را اضافه وخوب هم میزنیم خمیر این کیک کمی سنگین میشه
بعد قالب کیک را چرب وآرد پاشی کرده و خمیر کیک را داخل کیک ریخته و در فر از قبل داغ شده کیک را میپزیم حالا مواد میانی که اول پنیر وخامه وشیرعسل و پودر خامه را در میکسر ریخته هم میزنیم تا موادمون کرم رنگ بشه وپودر ژلاتینی که در آب جوش حل کرده بودیم را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم و مقداری از تیکه های انبه خورد شده را به مواد اضافه هم میزنیم. کیک که آماده شده وکاملا خنک شده را وسطش رو با یک قاشق خالی میکنیم واز این مواد پنیری درونش میریزیم و با یک سلفون کاملا میپوشانیم ویک شب در یخچال قرار میدیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#رب_سیب
چطوری رب سیب درست کنیم؟
برای تهیه رب سیب در منزل، میتوان روش زیر را به کار برد یا آماده آن را از سلامتکدههای معتبر طب سنتی تهیه نمود:
به میزان ۲ لیتر آب سیب گرفته شود و به روش بنماری روی شعله غیر مستقیم گاز قرار دهید (مثلاً روی کتری در حال جوش) یا یک ظرف بزرگ پر از آب بر روی شعله گذاشته و ظرف آب سیب را داخل ظرف پر از آب گذاشته به طوری که آب داخل ظرف آب سیب نشود.
آنقدر بماند تا به مرور زمان آب سیب تبخیر و غلیظ شود و به قوام رب برسد و در نهایت یک رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست میآید.
نکته: رب سیب، مشابه شیوه اول رب به نیز قابل تهیه است، طوری که سیب رنده یا چرخ شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎
#دسر_مکعبی
موادلازم
1 - شیر 6 لیوان
2 - پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری
3 - پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
4 - شکر 1 لیوان
5 - وانیل 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه
ژلاتین راروی شیرریخته وهم زده وروی شعله کم گذاشته وهم میزنیم تا ژلاتین حل شودولی شیرنجوشد
شکررابه شیراضافه کرده وهم میزنیم تا کامل حل شود
وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم
موادرانصف کرده وبه نصف موادپودرکاکائورااضافه میکنیم
ظرف مستطیلی پیرکس رابرداشته ویک لایه ازدسرسفیدراریخته ودریخچال به مدت نیم ساعت قرارمیدیم
وقتی لایه سفیدمقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم وبه همین ترتیب تاموادمون تموم بشه
وقتی آخرین لایه روریختیم به مدت دوساعت دریخچال گذاشته تاکاملا خودش روبگیره
ظرف روبه مدت کم درآب گرم میزاریم ودسررودرآورده وبرش میزنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#لازانیا_رولی
مواد لازانیارو آماده کنید.
من از گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر استفاده کردم.
ورق ها رو بپزید.
حالا ورق رو بزارید روی سطح صاف. از مواد روش بریزید. با پنیر.
رول کنید.
من از قالب کمربندی استفاده کردم. طبق شکل رول ها رو کنار هم بچینید.
روی همه رول ها پنیر بریزید.
حدود نیم ساعت توی فر موند
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🥓🫔🥓🫔🥓🫔
#در_سوپ_ها_ذرت_بریزید
مقوی معده است.
موجب لاغری شکم و پهلو می شود.
کلسترول و چربی خون را کاهش می دهد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#سالاد_ميموسا
لايه ها بترتيت از بالا به پايين
زرده تخم مرغ
هويج رنده شده
سفيده تخم مرغ
كنسرو ماهى
سيب زمينى پخته
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙