#_کته_ترش
طرز تهیه
۱ عدد پیاز نگینی رو با کمی روغن تفت میدیم. پیازا که سبک شدن نمک فلفل سیاه پاپریکا و زردچوبه و ۲ ق غ خ شویت خشک رو اضافه میکنیم یه کوچولو که تفت خورد ۱ ق غ خ رب گوجه اضافه کرده و خوب تفت میدیم. حالا ۱/۳ لیوان نخود و ۱/۳ لیوان لوبیا چیتی رو که از قبل خیس خورده بودن و پخته شده بودن رو بهش اضافه کرده، ۲ عدد هویج نگینی خورد شده، ۱/۴ کلم خورد شده رو هم اضافه میکنیم و ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و ۱ عدد عصاره مرغ هم اضافه کرده و میذاریم خوب همه مواد بپزن. حالا توی یه قابلمه ۴ ق غ خ سماق دانه درشت رو به همراه نصف لیوان آب میذاریم بجوشه تقریبا بعد از ۱ ساعت سماق رو از صافی رد میکنیم و آبشو به غذا اضافه میکنیم و میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه بپزه.سپس ۲/۵ لیوان برنج دانه گرد اضافه کرده و میذاریم تا آبش که کاملا گرفته شد بهش ۳ ق غ خ بهش روغن اضافه کرده و میذاریم با شعله کم دم بکشه. با سیبزمینی سرخ کرده هم سرو میشه عالیه جایی واسه سخن نمیمونه رسما،فقط باید امتحان کنید تا متوجه بشین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#دسر_انار
مواد لازم
ژله انار :1 بسته، خامه صبحانه(دویست گرمی):1 بسته، پنیر ماسکارپونه: نصف بسته، پودر قند :2 ق غ، کیک صبحانه(ساده یا شکلاتی):1 بسته
طرز تهیه:
ابتدا ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و بن ماری میکنیم،وقتی کمی خنک شد،سه چهارم از ژله رو داخل ظرفهای تکنفره ریخته و داخل یخچال قرار میدیم تا ببنده.وقتی کمی بست ،مقداری دانه های انار روی ژله میریزیم.مابقی ژله رو با کمی خامه مخلوط کرده و روی ژله هاریخته و داخل یخچال قرار میدیم.
پنیر ماسکارپونه رو با پودر قند مخلوط کرده و باهمزن کمی میزنیم،سپس مابقی خامه رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشن.سپس داخل قیف ریخته و روی لایه قبل میریزیم.باز به دلخواه کمی دانه های انار روی کرم پنیری میریزیم.سپس کیک رو کامل خورد کرده و روی لایه قبل میریزیم.
به دلخواه روی دسرمون رو تزیین میکنیم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#پودرنارگیل_خونگی
من نارگیل رو پس از اینکه پوست سفتشو شکستم روی نار گیل رو با پوست کن پوست کردم تا لایه قهوه ای روی نارگیل گرفته بشه بعد با چاقو چند تکه کردم و بعد با رنده ریز نارگیل رو رنده کردم داخل سینی پهن کردم و هر روز زیر و رو کردم تا کاملا خشک شد از این پودر نارگیل داخل انواع کیک ها و شیرینی ها استفاده میشه مخصوصاً کیک شنی که پودر نارگیل باید کمی درشت تر باشه عالیه
امیدوارم شماهم تو خونه پودر نارگیل درست کنید و لذتشو ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥
#دسر_انار
مواد لازم
ژله انار :1 بسته، خامه صبحانه(دویست گرمی):1 بسته، پنیر ماسکارپونه: نصف بسته، پودر قند :2 ق غ، کیک صبحانه(ساده یا شکلاتی):1 بسته
طرز تهیه:
ابتدا ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و بن ماری میکنیم،وقتی کمی خنک شد،سه چهارم از ژله رو داخل ظرفهای تکنفره ریخته و داخل یخچال قرار میدیم تا ببنده.وقتی کمی بست ،مقداری دانه های انار روی ژله میریزیم.مابقی ژله رو با کمی خامه مخلوط کرده و روی ژله هاریخته و داخل یخچال قرار میدیم.
پنیر ماسکارپونه رو با پودر قند مخلوط کرده و باهمزن کمی میزنیم،سپس مابقی خامه رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشن.سپس داخل قیف ریخته و روی لایه قبل میریزیم.باز به دلخواه کمی دانه های انار روی کرم پنیری میریزیم.سپس کیک رو کامل خورد کرده و روی لایه قبل میریزیم.
به دلخواه روی دسرمون رو تزیین میکنیم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#كوفته_دال_عدس
مواد لازم
عدس قرمز 1 ليوان
بلغور ريز 1/3 ليوان
پياز 1 عدد
جعفري ساطوري شده نصف ليوان
پيازچه خرد شده نصف ليوان
رب گوجه فرنگي 1 ق غ
نمك،فلفل قرمز بميزان لازم
روغن مايع نصف ليوان
آبليمو 4 ق غ
طرزتهيه
ابتدا عدس قرمز را شسته داخل قابلمه ريخته با 1/5 ليوان اب و كمي نمك ميزاريم روي حرارت تا بجوش بياد بلغور رو هم شسته هنگامي ك مقداري از اب عدس باقي ماند بلغور را اضافه كرده در قابلمه را گزاشته تا بلغور با بخار عدس خوب نرم بشه و اگه بلغور نرم نشد كمي اب جوش اضافه كنيد باز بزاريد دم اين مخلوط نبابد اب داشته باشه
پياز رو نگيني خرد كرده و با روغن مايع خوب تفت داده و در اخر رب رو اضافه كرده خوب همزده حالا پياز سرخ شده را ب بلغور و دال عدس اضافه كرده همچنين نمك و فلفل قرمز و آبليمو تازه،جعفري و پيازچه خرد شده را با دست خوب ورز داده يا ميتونيد توي دست شكل داده يا هم مثل من توي قالب ريخته بعد از يك ساعت استراحت داخل يخچال توي ظرف برگردونيد
پ.ن. كوفته عدس بدون پخت مجددد بصورت سرد سرد سرو ميشه
همراه ابليمو تازه و كاهو سرو ميشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
#پنکیک_پیازچه
موادلازم
پیازچه2 لیوان
هویج1عدد
فلفل دلمهای قرمز1 لیوان
کدو سبز1 لیوان
پیاز قرمزنصف لیوان
آرد برنج3 قاشق غذاخوری
آرد گندم6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ3عد
روغن کنجد2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای شروع پیازچهها را به صورت حلقههای ریزی در آورید سپس فلفل دلمهای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامهای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابهای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
#بورک_سیب_زمینی_و_پنیر
موادلازم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
خمیر یوفکا مقدار لازم
جعفری خرد شده مقدار لازم
پنیر خامه ای 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها را بپزید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر خامه ای ، پنیر پیتزا ، زرده تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
خمیر را به شکل مستطیل ببرید و روی هر خمیر را روغن بزنید ، مقداری از مخلوط اماده را در بالای خمیر بریزید و خمیر را رول کنید و لبه های خمیر را با مقداری آب به هم بچسبانید
ته سینی را چرب کنید سپس خمیرهای بورک را روی سینی بگذارید و سینی را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه قرار دهید ، پس از اماده شدن بورک ها را بهمراه سس دلخواه سرو نمائید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_نحوه_گرم_کردن_پیتزا
اینکه خوردنه پیتزا خوبه یا بد !!!!
بستگی به مقدار استفاده ، کیفیت مواد و نوع استفاده تون داره
تو آشپزی نکته های ریزی هست که توی سلامتیمون خیلی اثرگذاره پس با کمی دقت و توجه به این نکات ، هم طول عمرمون و هم کیفیت زندگیمون بالاتر میره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕