7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش سیب زمینی متری🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش ذرت مکزیکی🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش شیرینی خرس عروسکی😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش ناگت پنیری مرغ😬
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیک_شکلاتی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش دسر مجلسی بدون فر🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
خوشبوترین کانال ایتا 😍😍😍
🔴 فقط دو پیس تا درخشیدن فاصله دارید 🔴
فروش فوق العاده عطر و ادکلن با:
✔ ارزان ترین قیمت ممکن در بازار
✔ ماندگاری و پخش بوی بالا
✔ پرطرفدارترین برند های دنیا
✔ ارسال سریع درب منزل به همه جای ایران
✔ باکیفیت ترین ادکلن های تستر و شرکتی
✔ ارسال رایگان
ادکلن های چند میلیونی رو با کمترین
قیمت خرید کن
کانال "به بو" را از طریق لینک زیر دنبال کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/1167327544C3dfd2c7bc4
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_لواش_تابه_ای
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#معجون_لیمو_عسل
ابتدا لیموها را بشورید و ليموهارو يك روز كامل بزارید تو افتاب كه پوستشون زرد و نازك بشه لیموها را حلقه های نازک برش بزنید و هسته هاش را جدا کنید و داخل ظرف شیشه ای خشک دو ردیف لیمو و بعد دو قاشق غذاخوری عسل بریزید تا پایان همین جور ادامه بدید در پایان دو قاشق عسل بریزید اگر دوست داشته باشيد ميتونيد يه تکه چوب دارچين هم اضافه كنيد و در نهايت در ظرف را ببندید یک هفته جلو نور آفتاب بزارید روزی یک بار شیشه رو تکون بدید تا مواد مخلوط بشن
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ژله_تکنفره
تخم شربتی خیس خورده
ژله بلوبری
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را در قالب قرار بدید و مقداری ژله روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله پر کنید.نکته. کیوی نمی ذاره ژله ببنده حتما قبلش به مقر کم بخارپز یا جوشانده بشه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کیک_خرمالو
مواد لازم و طرزتهیه؛
آرد 300گرم
تخم 3 مرغ عدد
روغن مایع 1 پیمانه
شکر 200 گرم
خرمالو پوره شده 1 پیمانه
وانیل 1/2قاشق چایخوری
بکینگ پودر2قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
گردو خردشده1/2 پیمانه
ابتدا آرد را بهمراه بکینگ پودرونمک سه بار الک می کنیم وکنار میگذاریم ،بعد تخم مرغها را همراه شکرووانیل باهمزن هم میزنیم به حدی که کاملأ به رنگ کرم روشن شود ،بعد روغن را اضافه می کنیم وکمی که هم خورد پوره خرمالو رو اضافه میکنیم ودوباره هم میزنیم تا یک دست بشه.بعدهمزن را خاموش کرده ،آرد را کم کم اضافه می کنیم وبا لیسک هم میزنیم تا کاملأ مخلوط شودوبعد گردوهایی که نگینی کرده ایم را اضافه می کنیم ومخلوط می کنیم وداخل قالب که از قبل چرب کرده ایم میریزیموداخل فر175درجه به مدت 50دقیقه قرار می دهیم
نکته ؛بعد از این مدت با خلال دندون چک می کنیم اگر نپخته بود بازهم زمان زمان بدهید تا پخته شود .
نکته دو؛میتونید از دارچین استفاده کنید من چون دوست نداشتم استفاده نکردم.
نکته سه ؛کیک بافت سنگین وطعم عالی داره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳