فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_صحیح_پخت_لبو
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ساندویج_مرغ
سینه مرغ دو تیکه
پیاز یک عدد بزرگ
زعفران دم کرده یک ق غ خ
ادویه شامل فلفل سیاه ادویه مرغ زردچوبه و نمک
نصف فلفل دلمه
سینه مرغ رو خوب سرخ میکنیم و ادویه و زعفران و پیاز رو هم اضافه میکنیم یه تف میدیم پیازها که خوب سرخ شدن فلفل دلمه رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم با شعله کم نیم ساعت بعدنصف لیوان آب جوش اضافه میکنیم و با همون شعله کم میزاریم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
#مولایمن💕
💚چگونه بیتو جهان را پُر از ستاره کنم؟
چگونه این همه دردِ تو را نظاره کنم؟
💚میان تلخیِ این روزِگار، مهدی جان
دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم؟
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سبزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ساندویج_بستني
مواد لازم:
بستنی وانيلی : نيم لیتر
شکلات تختهای: 50 گرم
موز: 1 عدد
آب پرتقال: 1/3 ليوان
پودر ژلاتین: 1 ق غ
مغز گردو: به مقدار لازم
بيسکوئيت پتی بور: 18 عدد
طرز تهیه:
ابتدا آب پرتقال و ژلاتین رو داخل ظرفی ريخته، بنماری میکنیم.
بستنی وانيلی رو از فریزر خارج میکنیم تا کمی شل شود.
شکلات تختهای و مغز گردو رو به صورت نگینی خرد میکنیم.
يک عدد موز رو از وسط نصف و برش های يکسان میدهیم.
حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم.
دقت کنين که حتمآ ژلاتین کاملا خنک بشه وقتی به مواد اضافه میشه.
یک رديف بيسکوئيت پتی بور کف قالب مورد نظرتون بچینین و بعد مواد بستنی رو روش بریزین و سطحش رو صاف کنید حالا يک رديف ديگه بيسکوئيت روی بستنی ها بچینین و قالب رو به مدت 8 ساعت داخل فریزز قرار بدین تا کاملا ببنده و بعد با چاقوی تیز برش بدين.
نکته:
پودر ژلاتین باعث میشه بستنی ما دیرتر آب شه.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ساندویج_بستني
طرز تهیه پست بعدی کانال👇👇
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کیک_یخچالی
2 بسته بیسکویت پتی پور
2 بسته خامه صبحانه
4 بسته شکلات تیره
یک بسته خامه رو روی حرارت تا نقطه ی جوش ببرین و بعد 3 بسته شکلات اضافه کنید و هم بزنید
و بیسکوییت هارو خورد کنید و با خامه و شکلات ترکیب کنید کف قالب 22 سانتی متری کاغذ روغنی بیاندازید و موادو ریخته و یکساعت داخل فریزر بذارین بعد 4 ق غ خامه صبحانه و یک بسته شکلات رو مخلوط کنید و روی کیک بریزید و با پودر پسته تزیین کنید.
(البته مقدار بیسکوییت رو نسبت به شکلات، خودتون میتونید تعیین کنید)
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#پودینگ_خرما
10عددخرما
دارچین کمی
2قاشق ق غ شکر
2نیم لیوان شیر
4ق غ خامه صبحانه
1قاشق ق غ سرپر آرد
1قاشق ق غ سرپر نشاسته ذرت
ابتدا شیر و خرما را میکس میکنیم بعد نشاسته و آرد شکر را در آن خوب حل میکنیم و روی شعله باحرارت ملایم گذاشته دارچین ریخته به هم میزنیم وقتی مثل فرنی شد خامه رو اضافه میکنیم از شعله برمیداریم در کاسه ریخته با گردو،فندق و یا موز تزیین میکنیم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#پيراشكي_روسي
٥٠٠ گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان، ١ عدد زرده تخم مرغ، ١/٢ پيمانه آب گرم،١/٢ پيمانه شير گرم و ١/٢ و ١ ق چ مايه
خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود.
چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد! خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.
مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد، سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم، گشنيز خرد شده، فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود.
بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود. سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
📣📣 افراد جویای کار 📣📣
♦️زنان خانه دار ♦️دانشجویان
♦️شغل دوم آقایان
💥💥خیلیراحت درمنزلبا گوشیموبایل خودت روزی ۵ یا ۶ ساعت زمان بزار پول دربیار
👌👌صفرتاصد آموزش بصورت مجازی و رایگان
💥بدون سرمایه اولیه بدون تجربه کاری
✅فقط داشتن فن بیان عالی
برای حضور در مصاحبه آنلاین فرم زیر را با دقت پر کنید👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/iiese
https://formafzar.com/form/iiese
https://formafzar.com/form/iiese
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کره_بادام_زمینی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کیک_نوتلا
آرد۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۴ عددشکر ۱پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه نوتلا ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آردوبکینگ پودرروچند بارالک میکنیم کنار میزاریم.فر رو گرم میکنیم شیر رو کمی گرم میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تاکاملا کشداروروشن بشه پودرکاکائو و روغن روباهم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، شیر ونوتلا روباهم مخلوط میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم، حدود یک دقیقه موادرو هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواداضافه کرده وبا لیسک فولد میکنیم ، قالب رو با روغن چرب کرده موادکیک روداخل قالب ریخته وداخل فرحدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم بپزه. ممکنه این زمان متغیر باشه،منظور از پیمانه لیوان هست
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#باقالی_پلو
طرزتهیه :
مرغ باپیازوفلفل دلمه ای خردشده وآبلیموترش وزعفرون وکمی روغن کنجد یا زیتون شب قبل مزه دارمیکنیم بعد مرغ را بایه پیاز وزعفرون ویه لیوان آب میپزیم وبعدازپختن باشعله کم وباحوصله سرخ میکنیم برای سس مرغ هم آب مرغ روبهش نمک وفلفل میزنیم چندتا جوش بزند باقالی تازه رو که الان فصلشه ازدوپوست درمیاریم خلال میکنیم بعدازاینکه برنج رو آبکش کردیم همراه سیرتازه وشوید تازه یاخشک لابه لای برنج میدهیم شعله گازاولش زیاد باشد تا برنج بخارکند بعد شعله رو کم میکنیم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳