#بادمجون_سوخاري
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد، ورقه كنيد، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه
چند قاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از گسترده پیشرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق گیفاشم😂🌴👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/3731292315C0a3ca43b14
https://eitaa.com/joinchat/3731292315C0a3ca43b14
گیف ورداشتی بپاکم؟😟
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رب_انار
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#خورشت_مرغ_و_بادمجان
اول به تیکه های مرغ نمک و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم، بعد درآوردم و دو تا پیاز متوسط رو خلالی کردم و توش تفت دادم تا طلایی بشه. بعد دو قاشق رب گوجه زدم و گذاشتم رنگشو پس بده، کمی فلفل و پاپریکا هم زدم، دو لیوان اب ریختم و مرغ سرخ شده رو گذاشتم توش با شعله کم بپزه.
بادمجونا رو هم جدا سرخ کردم، نیم ساعت آخر پخت خورش روی مرغها چیدم و کمی سس خورشت رو روش ریختم. دو تا گوجه هم نصف کردم و توش انداختم و گذاشتم باهم بپزه. آخرش هم دو قاشق آبغوره بهش زدم.
برای #ته_دیگ تهچین هم مقداری برنج مونده داشتم، تقریبا یک پیمانه بود، تو یه کاسه یه تخم مرغ کوچیک تقریبا، دو قاشق ماست سفت، یک قاشق روغن و زعفرون دم کرده و کمی نمک رو باهم کاملا مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم. موقع دم کردن برنج اول اینو ریختم کف قابلمه ای که کمی روغن ریخته بودم، بعد روشو صاف کردم و بقیه برنج تازه آبکشی شده رو روش ریختم و دم کردم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
☕️چای بهاره گیلان|حبیبی
💎تهیه بهترین چای با تجربه مستقیم
💯ارگانیک،با رنگ و طعم طبیعی
📊فروش بدون واسطه،قیمت ها را خودتان مقایسه کنید.
🚛 ارسال پستی به سراسر کشور
🌱عضویت در کانال:👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1466171639Cf9e1bc8acb
#شیرینی_کشمشی
پودرقند نصف پیمانه
کره 75 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 پیمانه
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر 1 ق چ
کشمش نصف پیمانه
پودرقند و کره و وانیل رو خوب مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم
حالا آرد و یکینگ پودر رو که الک کردیم اضافه میکنیم و مقداری هم میزنیم و درنهایت کشمش رو با مواد اضافه میکنیم داخل قیف میریزیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم قیف میزنیم و داخل فر ازقبل روشن شده با درجه 180 به مدت 10 تا 15 دقیفه قرار میدیم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢از دنیای بعد از مرگ چی میدونی 😱‼️
عجایبی از دنیای پس از مرگ 😳🖤!!
عجایب دنیای مرگ ☠🤚🏻
آیا واقعا پس از مرگ وجود دارد؟ 🧟♂⁉️
کسی از آن دنیا زنده برگشته؟ 🤔🔎 برای دیدن پاسخ کلیک کنید 😱🔥
داستان کسی بعد از مرگ زنده شده
چشمام رو باز کردم .👇 . 😨🛑
https://eitaa.com/joinchat/1009123330C8fb20a338e !!
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
⁉️چرا ازدواج با زنان چشم سبز نهی شده⁉️
❇️برای به دست آوردن جواب 👇
https://eitaa.com/joinchat/809893908C41692f55d2
https://eitaa.com/joinchat/809893908C41692f55d2
😳پرهیز از زنان چشم سبز 👆