#دسر_کاسترد_با_کنافه
آب ۴ لیوان
پودر کرم کارامل یک بسته
پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری
دریم ویپ ( پودر خامه خارجی )یک بسته ۳۶ گرمی
شکر یک قاشق غذاخوری
شیر خشک یک لیوان
خامه صبحانه یک پاکت
اسانس وانیل کمی
کنافه به مقدار لازم
ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل
رو اضافه کرده خوب هم میزنیم
غلیظ که شد اسانس وانیل رو اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی از داغی بیفته خامه رو بهش اضافه کرده
خوب هم زده تا کاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته.
برای روی دسر هم کنافه رو خرد کرده با کره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه ای کم رنگ برسه کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم واسه خوشرنگ شدن سرد که شد روی دسر میریزیم.
میتونید واسه خوشرنگ شدن دسر کمی زعفران همه اضافه کنید
اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
4.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_سیب_زمینی_تنوری
سیب زمینی پخته نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن کره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
#دمپخت_پلو_ماش_بختیاری
برنج ابتدا در تابه روغن می ریزیم پیاز خلال شده را سرخ می کنیم. در قابلمه حدود ۱/۵ لیتر آب می ریزیم بعد ماش،نمک و فلفل قرمز و کمی روغن ریخته تا ماش کاملاً بپزد. ماش که پخته شد برنج را اضافه می کنیم درب قابلمه را گذاشته تا بپزد و دم بکشد، سپس در ظرفی کشیده پیاز سرخ شده را روی برنج می ریزیم و آماده سرو است
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_دوغ_ویژه
طرز تهیه
ابتدا خیار برش داده نعناع ماست و چند قالب یخ را توی غذاساز میریزیم. سپس آب میریزیم و باهمزن دستی مخلوط میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
257.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 صفحه شارژ گوشیتو خاص کن همه مات بمونن 😍👌🏼
از اینجا بردار👇🏼😘
http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
♦️با دیدن ویدیو بالا شگفت زده خواهید شد🤯☝️🏿
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_دسر_انبه
⠀
مواد لازم :⠀
⠀
شکر به میزان لازم( یک /سوم پیمانه)⠀
⠀
شیر یک لیتر⠀
⠀
انبه به میزانلازم⠀
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭
#مرغ_کره_ای_با_سس_سیر_لیمو
طرز تهیه
_ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست
_لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
_۳ قاشق غذاخوری کره
_۴ حبه سیر خرد شده
_۱ قاشق چای خوری پاپریکا
_۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
_نمک و فلفل
_نصف یک لیمو
_1/2 فنجان آب مرغ
_1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه)
_جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری
در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#کوکی_شکلاتی_نرم
آرد 70 گرم،بیکینگ پودر 1 ق چ خ
تخم مرغ 1 عدد،کره 50 گرم،شكلات تلخ 70 گرم،شکر نصف پیمانه (میتونین كمترش كنين)،نمک نوک ق چ خ
وانیل نوک ق چ خ
كره و شكلات رو با هم به روش بنماری آب میکنیم. تخم مرغ و شكر رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربياد، وانيل، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم، بعد شكلات و كره رو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا ترکیب يكدست بشه.
حالا آرد الک شده رو آروم آروم اضافه كرده و هم میزنیم. موادمون نه خيلی شل باشه نه خيلی سفت.كف سينی رو کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به اندازه های یه گردو برداشته و با فاصله میچینیم و حدود 12 دقیقه توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#كره_بادام_زمينى
٣٠٠ گرم بادام زمينى خام
دو قاشق غذاخورى عسل
دو قاشق چاخوري روغن گياهى(دلبخواهى)
اول از همه بادوم زمينى خام و به مدت ٣ تا ٥ دقيقه توى فر ى كه با درجه ١٧٠ گرم كردين بو ميدين و بعد از خنك شدن ميريزيد توى همزن و ١٥ دقيقه ميزنيد تا تبديل به كره بشه و اين كره رو ميتونيد به مدت يك ماه توى يخچال نگهدارى كنيد.
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍯🥜🍯🥜🍯🥜🍯
#تامالس_مکزیکی
مواد لازم
سینه مرغ: 400 گرم
آرد ذرت: 2 لیوان
روغن کانولا: 4قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری فلفل قرمز بزرگ: 2 عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا آرد ذرت را با روغن مخلوط کنید و کاملا ورز دهید. مرغ پخته را ریش ریش کنید. فلفل های قرمز را کباب کنید و با رب گوجه فرنگی در مخلوط کن به صورت سس درآورید و روی مرغ ها بریزید. آنگاه در برگ های تمیز ذرت یک قاشق غذاخوری از آرد ذرت و یک قاشق غذاخوری مرغ طعم دارشده بریزید و آنها را خوب بپیچید و سپس در قابلمه ای، روی هم قرار دهید.روی تمام مواد را با برگ های ذرت و یک دستمال تمیز بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت بخارپز شوند. هنگام سرو، تامالس ها را باید از برگ های ذرت در آورید و میل کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮