eitaa logo
آشپزی آسان
19هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
29.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
3.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ۲ عدد فیله مرغ(سینه مرغ بدون استخون) ۱ عدد پیاز ۱ عدد تخم مرغ یک سوم لیوان دسته دار فرانسه شیر نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا،آویشن ۱ ق غ آرد فوت کوزه گریش به اون شیرشه که باعث میشه کوبیده مرغمون سفت نشه طرز تهیه - همه موادو میکس کن ،توی قیف بریز و تو ماهیتابه گریل کن - میتونین با دستم شکل بدین نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍗🍢🍗🍢🍗🍢
کف ظرف مورد نظر کمی پنیر بریزید و بعد چیپس بریزید روش.روی چیپسا سوسیس بلغاری و قارچ خرد شده و تفت داده شده میریزیم (سوسیس رو هر مدلی دوس دارین خرد کنید یکم تفتش بدین قارچ هم ورقه ای خرد کنید و تفت بدید)و روشون پنیر میریزیم.حالا دوباره چیپس سوسیس قارچ و پنیر فراوون.روی پنیر هم کمی فلفل دلمه و زیتون خرد شده و ذرت میریزیم آویشن و فلفل هم میپاچیم. روی پنیرمون کمی آب اسپری میکنیم و میذاریم تو فر با دمای ۱۸۰ برای نیم ساعت.۱۰دیقه اخر گریل هم روشن میکنیم . بجای سوسیس از کالباس ژامبون یا حتی مرغ هم میتونین استفاده کنین.من از چیپس ساده و فلفلی استفاده کردم.هم میتونین با نون ساندویجی سرو کنید هم خالی نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد اولیه 450 میلی لیتر خامه 40 میلی لیتر قهوه 200 گرم شیر تغلیظ شده چیپس شکلات طرز تهیه خامه را با قهوه بزنید. شیر تغلیظ شده را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا خامه کرم رنگ شود. 2-3 ساعت در فریزر بگذارید. بستنی را در کاسه ای با اضافه کردن چیپس شکلات سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥪🍗🥪🍗🥪🍗🥪
16.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : چیپس : ۱۸۰ گرم پنیر پیتزا : ۳۰۰ گرم ژامبون : ۱۵۰ گرم فلفل دلمه : ۱/۴ عدد قارچ : ۶ عدد خامه صبحانه یا صورتی : ۲ ق غ کره : ۱۰ گرم آبلیمو : ۲ ق غ نمک و فلفل قرمز : ۱ ق چ اورگانو ؛ ۱ ق چ یک ربع تو طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ بپزه دو دقیقه هم گریل نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟
مواد لازم 6 ق س روغن زیتون 2 ق س سس سویا 1 ق س شکر قهوه ای 3 ق س آب لیمو 1 ق س فلفل قرمز ساطوری شده 500 گرم میگو 1 بسته نودل 1 پیمانه دانه سویا بو داده 4 پیمانه کاهوی خرد شده 2 /1 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی 2 /1 پیمانه فلفل شیرین خرد شده گشنیز و نعنای خرد شده برای تزیین به میزان لازم نمک و فلفل طرز تهیه: در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. میگوها را آغشته به نمک و فلفل کرده، آنها را داخل تابه سرخ کنید. نودل را هم طبق دستور روی بسته آماده کرده و در سبدی بریزیدتا سرد شود. در این میان سس را آماده کنید. در یک کاسه کوچک بقیه روغن زیتون را با سس سویا، شکر قهوه ای، آب لیمو و فلفل قرمز ساطوری شده خوب مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. در یک کاسه مناسب نودل را بریزید، سپس روی آن کاهوی خرد شده، گوجه فرنگی، فلفل خرد شده، دانه های سویا و میگوهای سرخ شده را بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بزنید. حالا می توانید سالاد را با مقداری گشنیز و نعنا تزیین کرده و با سسی که آماده کرده اید سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🍤🥗🍤🥗🍤🥗
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد دروني 2 پياز 2 ليوان بلغور گوشت چرخ كرده گوجه فرنگي خرد شده رب گوجه فرنگي سس گوجه فرنگي فلفل تند نمك جعفري خرد شده طرز تهيه تمام مواد را با هم مخلوط كنيد. فلفل دلمه اي را پر كنيد. آن را در قالب بچينيد. آب و رب گوجه فرنگي را بريزيد. فویل بکشید و در فر بگذارید تا بپزد نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫑🫑🫑🫑🫑🫑🫑
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
پیاز و کدو را خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم . قارچ را هم پس از خرد کردن به آنها اضافه می کنیم و با شعله کم اجازه می دهیم خوب پخته شود. مرغ را ریز کرده و با زردچوبه ، گردو و سیر خرده شده در ظرف دیگری تفت می دهیم. گشنیز را هم خرد کرده و به همراه خامه به مرغ اضافه می کنیم . سپس شیر و آرد را هم با مرغ مخلوط کرده و سپس به ظرف کدو می افزاییم . لازانیا را در ظرف دیگری می چینیم و سس را کم کم به آن اضافه می کنیم در نهایت پنیر پیتزا را روی ظرف ریخته و به مدت 12 دقیقه با دمای 180 درجه توی فر می گذاریم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
⭕️ دختر هندی به نام بیمبالا به خاطر علاقه زیاد به مار کبرا تصمیم به ازدواج با این مار گرفت عروس بیمبالا داس که 30 سال سن دارد می گوید من عاشق این مار هستم ولی بخاطر حرف پدرومادرم مجبور شدم با پسرعمویم ازدواج کنم من با پسرعمویم که ۲۵ سال سن داشت شرط بستم که این مار هم کنار ما زندگی کند و او نیز قبول کرد چندسال از ازدواج مان که گذشت من دختری به دنیا اوردم . روزی با همسرم به بازار رفتیم و دخترم را بخاطر اعتمادی که به مارم داشتم با او تنها گذاشتم ولی بعد برگشت به خانه .... دیدنش بر زن و مرد واجبه😰🔴 http://eitaa.com/joinchat/3100901390C6b2378356a دختری که هم نشینی با مار اورا سال ها پشیمان کرد که دیگر فایده نداشت😱
با سس مخصوص دست ساز خب اول سس گوجه رنده 4عدد سیر 1 حبه رنده سیر را با روغن زیتون کمی تفت بدید بعد گوجه رو اضافه کنید و بزارید کاملا ابش تبخیر بشه. مواد میت بالا گوشت 400گرم پیاز اب گرفته 1عدد بزرگ ترخون خشک یا تازه.2 ق نمک.فلفل.پاپریکا. پودر سوخاری 2 ق غ ادویه دار ترجیحا پنیر موزارلا به مقدار لازم تمام مواد را با هم مخلوط کنید و بعد به اندازه یه گردو بزرگ گرد کنید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید. با کمی روغن زیتون در بسته سرخ کنید.سعی کنید در این مرحله گوشت را کامل بپزید.بعد از سس اماده به نانها فرچه کنید و گوشتها را بچینید و پنیر را هم روش 10 دقیقه در فر بگذارید.تا پنیر اب بشه.. نوش جان❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭
مواد اولیه مرغ ریز خرد شده: 200 گرم سیب‌زمینی آب‌پز: سه عدد پیاز: یک عدد جعفری: سه قاشق غذاخوری نان لواش: شش عدد نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم روغن: به میزان لازم طرز تهیه پیاز را رنده کرده و همراه مرغ در کمی روغن سرخ می‌کنیم. ادویه‌ها را با یک فنجان آب مرغ مخلوط کرده و به مرغ می‌افزاییم. ✔️ سیب‌زمینی‌ها را خرد یا رنده کرده و با جعفری خرد شده به مواد اضافه می‌کنیم تا کاملاً پخته و نرم شوند. نان‌ها را طوری برش می‌دهیم که وقتی مواد را داخل آن‌ها ریختیم از داخل نان بیرون نریزد و خوب پیچیده شود، سپس تردپیچ‌ها را درون روغن سرخ می‌کنیم. این غذا را می‌توانیم با سس گوجه‌فرنگی یا در صورت دلخواه تمبرهندی را به صورت سس روی آن ریخته و سرو کنیم. نکته: می‌توانید در صورت تمایل در این خوراک به جای مرغ از قارچ استفاده کنید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔