eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 معجزات بانوی نخبه ایرانی فقط با و سبک نچرال ایرانی برای اولین بار 🇮🇷 🔻✌️🏻ببین چطور چهره ها رو چند برابر طبیعی زیبا می کنه این نخبه بودن نیست ؟ الله اکبر 👇 https://eitaa.com/joinchat/2873426145C246141b6fa 🛑 ارزان ترین قیمت ایران کار می کنه ایشون همه وظیفه داریم حمایت کنیم 👇 🇮🇷من هم حامی خانم دکتر میشم ! 🇮🇷من هم حامی خانم دکتر میشم ! 🇮🇷من هم حامی خانم دکتر میشم ! تا می تونید این پیام رو پخش کنید این کمترین کاریه که جهت اصطلاح طبق وظیفه شرعی باید انجام داد !
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🇮🇷🙄💪 چقدر تغییر میده ! دیدی دیگه خودت ... پیام بالا رو به همه دوستات و گروه ها تا می تونی ارسال کن وظیفه ما اینه نشون بدیم زیبایی ایرانی زیباتره ! نه مثل اونها ! 👇 https://eitaa.com/joinchat/2873426145C246141b6fa
ردیف اول دو بسته بیسکویت پتی بور ولوتوس مخلوط باهم کاملا نرم شده رو با کره آب شده ودوق خامه رو مخلوط کرده ته قالب فشرده میکنیم. ردیف دوم ۲۰ عدد پنیر کیبی یا ۴۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه یاخامه ای کم نمک یک پیمانه شکر یک پیمانه شیر خشک نصف پیمانه ماست دوق غ شیر عسلی مواد داخل میکسر ریخته روی ردیف اول میریزیم در فر حرارت بالا بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میزاریم تا مواد خودش رو بگیره شود زیاد نمونه تاتغیر رنگ نده مگرنه کیکتون سفت میشه میتونید بلافاصله بعد از پخت روش بسکویت لوتوس بزارید. بعد پخت داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده یا مثل این کرم لوتوس بن ماری کنید ردیف اخر چیز کیک از قالب بیرون اورده کرم لوتس بن ماری شده روش بریزین نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک غذا از منو فرنگی سس ریحون: لیمو ترش روغن زیتون ریحون خشک نمک و فلفل ماهی قزل‌الا یا سالمون رو داخل ماهیتابه سرخ کنید و از سس به دو طرف ماهی بزنید. ۳-۴ دقیقه برای هر طرف کافیه. سالاد انبه: انبه پاپریکا شیرین (یا فلفل دلمه) پیاز ریحون نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام شنبه تون سرشار از لطف خدا ان شاءالله خداوند زندگیتون را بی گره ببافد امروزتون زیـــبا و لحظه هاتون لبریز از عشق به امـام عــلی (ع) شهادت مظلومانہ امام علی (ع) بر شما تسلیت باد ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌹‌‌‌‌‌☕️🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌹‌‌‌‌‌☕️🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌹‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌
پاگشایی جاریم دعوت بودیم به اصرار زودتر رفتم تا کمکش کنم ‌وسط چیدمان میز گفت از یخچال بیار به اشتباهی در فریز باز کردم...... دهنم سه متر باز موند 😐 فریزش جوری چیدمان کرده بود انگاری کلکسیون مثل زن 60ساله تمیز کدبانو🤕 خودش متوجه تعجب من شد 😂گفت گوشیت بیار واست سوپرایز دارم لینک اینجا داد گفت عضو بشو دهنت سه متر باز نزار😆👇 https://eitaa.com/joinchat/663290113C01a9e688a6 تازه عروس ها حتما بیاید👆😍
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
زیر کابینتم خیلی نامنظم و بد منظره بود 🤕🤕 در کابینت باز میکردم یه خروار وسیله می‌ریخت بیرون 😔 ولی از وقتی اینجا دیدم تونستم خودم های عالی با وسایلی دور ریختنی درس کنم 😳👇👇 آموزشش اینجاست👇😍 https://eitaa.com/joinchat/663290113C01a9e688a6 میخوای عجله کنید 👆🤗
18.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک و نیم لیوان آلبالو بدون هسته رو داخل قابلمه‌ای بریزین، ۴ قاشق غذاخوری شکر و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و بذارین روی حرارت ملایم گاز تا نیم ساعت بپزه و قوام بیاد⁣⁣ مرغ رو با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه‌دار کنید و بعد داخل تابه سرخ کنید؛ وقتی طرف اول سرخ شد از زعفران دم کرده روی مرغ‌ها بریزین و بذارین طرف دیگرش هم سرخ شه⁣⁣ حالا تو همون تابه که مرغا سرخ شدن، ۲ تا پیاز خلالی رو به خوبی تفت و سرخ کنید و بعد هم مرغ‌ها رو بچینید، از آلبالو قوام اومده بریزین، چوب دارچین و ۱ لیوان آب جوش هم بریزید و بذارین ۱ ساعت با حرارت خیییییلی کم بپزه و مرغ مغزپخت بشه، سس غلیظ بشه⁣⁣ اواسط پخت ۱ ق غ رب آلبالو، ۱ ق غ رب نارنج محلی و ۱ ق غ کره محلی بریزید که محشر بشه با کته زعفرونی نوش جان کنید، ⁣⁣ به دلخواه شکر رو کم‌تر یا زیاد‌تر کنید با توجه به ذائقه‌تون نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍒🍗🍒🍗🍒🍗
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم دو کیلو البالو نمک مقداری طرز تهیه آلبالوها رو شسته و با مقداری آب روی حرارت میگذاریم تا کاملا پخته و له شود بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آلبالوهای پخته رو از صافی رد میکنیم تا پوست و هسته ها جدا شود عصاره ی صاف شده ی آلبالو رو دوباره روی حرارت میگذاریم یک ق م نمک اضافه کنید وقتی بجوش اومد زیر اجاق رو کم میکنیم تا کم کم بجوشد و غلیظ شود مثل رب گوجه بعد حرارت خاموش کنید برای مصرف کوتاه مدت تو شیشه بریزید برای مصرف بلند مدت داخل فریزر بزاریدیخ که زد از قالب خارج کنید تو مشما بریزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒