9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_خوشمزه
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق چ
روغن ۸۰ میلی لیتر
شیر گرم ۱۵۰ میلی لیتر
آب گرم ۱۵۰ میلی لیتر
مایه خمیر خشک ۱ ق چ
آرد ساده (گندم) ۵۵۰ گرم
برای یک ساعت روی خمیر رو بپوشونید و بذارین استراحت کنه.
بعد به تکه های کوچک تقسیمش کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه روی خمیر رو بپوشونید.
برای داخل پیراشکی
سیب زمینی ۸۰۰ گرم
روغن ۴ ق غ
پیاز ۱ عدد
نمک نصف ق چ
گوجه فرنگی له شده ۱ عدد
جعفری به دلخواه
میتونید بجای سیب زمینی از سوسیس هم استفاده کنید.
برای روی خمیر:
تخم مرغِ کاملِ همزده ۱ عدد
کنجد
دمای فر:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت
به مدت:
۲۵-۳۰ دقیقه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
#دسر_لیوانی_مخصوص
لايه زيري مخلوط ژله آلوورا، شير و تخم شربتي هست
لايه وسط دسر توت فرنگي آماده با شير هست كه دوتا توت فرنگي خرد شده توش ريختم
لاله بالايي ام پودينگ شكلاتي آماده با شير هست
هر لايه رو كه ميريزين حدودا يك ساعت توي يخچال بذارين و وقتي لايه بعد رو ميخواين اضافه كنين اجازه بدين موادتون از حرارت بيوفته كه لايه زيري آب نشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنه_لیمویی
سینه مرغ خرد شده را با روغن نمک و فلفل تفت بدید
در همان تابه پیاز سیر و میخک را تفت بدید
آب لیموترش پوست رنده شده لیمو اب مرغ را اضافه کنید
حالا خامه را اضافه کنید درشو بزارین بپزه
پنیر پارمسان نمک فلفل و جعفری تازه اضافه کنید
مرغ ها و پاستای ابکش شده را اضافه کنید
بریزین تو یه ظرف دیگه روش تکه های مرغ پنیر موزارلا و جعفری بریزین و بزارین 10 دقیقه تو فر با دمای180 درجه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#کاغذ_گیپور
استفاده از کاغذ گیپور برای تزیین کیک و دسر و همچنین برای ساخت قیف تنقلات مناسب مهمونی های تولد و جشن ها
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#ماهی_کنجدی
مواد لازم
سس خردل – دو قاشق غذاخوری
شیر – دو قاشق غذاخوری
فیله ماهی (شیر، قباد…) – ۳۰۰ گرم
کنجدخام – دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیلههای پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجدها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل ۲۲۰درجه سانتیگراد داغ کنید. ماهیها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیبزمینی آبپز یا سالاد سیبزمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل میتواند با این ماهی سرو شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_لاکچری_كاپ_كيك_پِرِسی
چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب
كاپ_كيك پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد.
اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#فرنی_با_نشاسته_گندم_شیرخشک
مواد لازم
نشاسته گندم/ ۱ قاشق غذاخوری
آب/ ۱ فنجان
بادام/ ۴ عدد
شیر خشک/ ۱ پیمانه
ابتدا درون یک کاسه کوچک، بادام ها را به مدت ۳ تا ۴ ساعت با مقداری آب گرم بخیسانید.
سپس بعد از گرفتن پوست بادام ها، آن ها را رنده نمایید تا پودر گردند.
بادام پودر شده را از صافی عبور دهید، تا هیچ زره درشتی در پودر بادام باقی نماند.
حال همانند طرز تهیه فرنی با شیر خشک و دستور تهیه آن، فرنی با نشاسته گندم را بپزید با این تفاوت که به جای آرد برنج از نشاسته گندم استفاده کنید، همچنین پس از باز کردن نشاسته داخل آب، پودر بادام را به آن بیافزاید و بعد آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. شما می توانید برای شیرین شدن فرنی یک قاشق چایخوری شکر را نیز به آن اضافه کنید، اما توصیه می کنیم برای نوزاد از شکر استفاده نکنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرپ_رول_سوخاری
مواد لازم برای ۹ عدد
برای کرپ:
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن: ۱/۴ پیمانه
آب: ۱/۴ پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
شکر: ۱ ق چ
نمک: ۱ ق چ
آرد سفید : ۲ پیمانه
.
برای سوخاری کردن:
پودر سوخاری: به میزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۱/۴ پیمانه
نمک: کمی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
#پشمک_شکلاتی
شکلات را به روش بن ماری آب کنید یک کوچولو داخل قالب بریزید با برس به دیواره های آن بزنید بعد چند دقیقه داخل فریزر یک کم که خودش را گرفت پشمک را با دست فشرده کنید بگذارید در قالب بعد دوباره شکلات بریزید روی پشمک ها و دوباره داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮