#کاغذ_گیپور
استفاده از کاغذ گیپور برای تزیین کیک و دسر و همچنین برای ساخت قیف تنقلات مناسب مهمونی های تولد و جشن ها
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#ماهی_کنجدی
مواد لازم
سس خردل – دو قاشق غذاخوری
شیر – دو قاشق غذاخوری
فیله ماهی (شیر، قباد…) – ۳۰۰ گرم
کنجدخام – دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیلههای پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجدها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل ۲۲۰درجه سانتیگراد داغ کنید. ماهیها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیبزمینی آبپز یا سالاد سیبزمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل میتواند با این ماهی سرو شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_لاکچری_كاپ_كيك_پِرِسی
چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب
كاپ_كيك پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد.
اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#فرنی_با_نشاسته_گندم_شیرخشک
مواد لازم
نشاسته گندم/ ۱ قاشق غذاخوری
آب/ ۱ فنجان
بادام/ ۴ عدد
شیر خشک/ ۱ پیمانه
ابتدا درون یک کاسه کوچک، بادام ها را به مدت ۳ تا ۴ ساعت با مقداری آب گرم بخیسانید.
سپس بعد از گرفتن پوست بادام ها، آن ها را رنده نمایید تا پودر گردند.
بادام پودر شده را از صافی عبور دهید، تا هیچ زره درشتی در پودر بادام باقی نماند.
حال همانند طرز تهیه فرنی با شیر خشک و دستور تهیه آن، فرنی با نشاسته گندم را بپزید با این تفاوت که به جای آرد برنج از نشاسته گندم استفاده کنید، همچنین پس از باز کردن نشاسته داخل آب، پودر بادام را به آن بیافزاید و بعد آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. شما می توانید برای شیرین شدن فرنی یک قاشق چایخوری شکر را نیز به آن اضافه کنید، اما توصیه می کنیم برای نوزاد از شکر استفاده نکنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرپ_رول_سوخاری
مواد لازم برای ۹ عدد
برای کرپ:
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن: ۱/۴ پیمانه
آب: ۱/۴ پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
شکر: ۱ ق چ
نمک: ۱ ق چ
آرد سفید : ۲ پیمانه
.
برای سوخاری کردن:
پودر سوخاری: به میزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۱/۴ پیمانه
نمک: کمی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
#پشمک_شکلاتی
شکلات را به روش بن ماری آب کنید یک کوچولو داخل قالب بریزید با برس به دیواره های آن بزنید بعد چند دقیقه داخل فریزر یک کم که خودش را گرفت پشمک را با دست فشرده کنید بگذارید در قالب بعد دوباره شکلات بریزید روی پشمک ها و دوباره داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
#_پاستا_باسس_مارینارا
ابتدا یک پیاز متوسط وقارچ نگینی ریز خرد میکنیم و همراه روغن زیتون تفت میدیم تا پیاز سبک بشه فلفل سیاه و اورگانو میزنیم .عطر ادویه که بلند شد سیر له شده اضافه میکنیم و بوی سیر که به مشام رسید پوره گوجه فرنگی همراه نمک همراه نمک و یک ق چ شکر و کمی آبلیموی تازه . اجازه میدیم سس روی حرارت ملایم بمونه تا آب اضافیش تبخیر و غلیظ بشه در نهایت جعفری و ریحون ساطوری اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم . این سس قابل مصرف برای طبخ انواع پیتزا و پاستاست .
#_پاستا
ابتدا آب و جوش میاریم یک ق نمک و پاستاهای خشک را اضافه میکنیم برای ۷ دقیقه پاستاها رو میجوشونیم تا به حالت آلدنته برسه یعنی کاور بیرونی پاستا نرم و مغز پاستا سفت باشه آبکش میکنیم ولی روی پاستاها آب نمیریزیم حالا پاستاهای پخته شده رو به سس اضافه میکنیم . ضمنا قبل از اضافه کردن پاستاها به سس پارمیزان ریختم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
#فیله_سوخاری_مرغ
فيله ها رو با نمك و فلفل سياه،آويشن و پاپريكا و كمى روغن زيتون مزه دار ميكنيم و بعد دو تا تهم مرغ رو با يك سوم ليوان شير خوب مخلوط ميكينم و كنار ميذاريم،فيله ها رو ابتدا زر ارد گندم مى غلتونيم و بعد تو تخم مرغ ميزنيم و بعد داخل ارد سوخارى(عكس پودر سوخارى كه استفاده كردم استورى گذاشتم)مى غلتونيم و بعد تو روغن داغ با حرارت ملايم سرخ ميكنيم
روى اون ترد ها هم مخلوط پنير خامه اى و پودر گردو ريختم و روش گردو گذاشتم
سيب زمينى هارو هم سه دقيقه داخل ابجوش ريختم و بعد ابكش كردم و اب سرد روش ريختم و توى روغن داغ سرخ كردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱