eitaa logo
آشپزی آسان
19هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
29.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
1.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بالاخره پیدا کردم😍 🔥این کانال آتیش زده به مالش😱😱😱 💣 آنلاین واقعی 💣 🎈لوازم برات تکراری شده🤔 بدو بیااین کانال محشره😱🏃 من که عاشق وسایلاش شدم🤗🤓 لـینک کـانال جهت عضویت☺️👇 https://eitaa.com/joinchat/209780762C65124f9303
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔥مفتکده لوازم خانگی ک میگن اینجاس🔥👇🏻👇🏻 ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ https://eitaa.com/joinchat/4111859773C45e30a12b2 ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ 🤯تمامی اجناس فقط به قیمت تولیدی🤯🤯
سینه مرغو با نمک و فلفل و پیاز و برگ بو پختم بعد که خنک شد ریز خرد کردم ساقه پیازچه و جعفری هم ساطوری کردم؛ خیارشور هم خیلی ریز خرد کردم و داخل کاسه ریختم کمی ذرت کنسروی هم اضافه کردم برای سس هم سه ق مایونز و یک قاشق پنیر خامه ای و نمک وفلفل با هم مخلوط کردم و به مواد بالا اضافه کردم و خوب مخلوط کردم .موادو گذاشتم داخل یخچال تا خوب مزه ها به خورد هم بره و خوشمزه تر بشه در آخر هم داخل نان ساندویچی خالی کردم و از مواد پر کردم نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🍗🌯🍗🌯🍗🌯
گوجه هارو خرد كنید و بريزيد داخل ديگ يا قابلمه در دیگ بپزید تا له شود سپس ان را از صافی بگذرانید و به شیره صاف شده نمک بزنید و روی اتش بجوشانید تا سفت شود.رب داغ را در چند شیشه در دار بریزید و در شیشه را ببندید و شیشه را وارونه بگذارید.پس از سرد شدن انبار کنید. این نوع را کم و تازه درست کنید چون ممکن است در هوای عادی و در طول زمان فاسد شود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
آرد سفید 3 لیوان شیرخشک 3 قاشق غذاخوری خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری بکین پودر1 قاشق مرباخوری شکر 1.5 قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چای خوری روغن 4 قاشق غذاخوری آب به میزان لازم ( حدود 1 و 1/4 لیوان ) طرز تهیه : خمیر مایه و شکر را با 1/4 لیوان آب مخلوط کرده ده دقیقه در جای گرم و تاریک می گذاریم تا خمیر مایه پف کند. اگر خمیر مایه فوری استفاده می کنید صبر کردن نمی خواهد و در همین مرحله روی آرد بریزید. مواد خشک را با خمیر مایه و روغن مخلوط می کنیم و یک لیوان آب را کم کم مخلوط می کنیم . خمیر را ده دقیقه ورز می دهیم تا به دست نچسبد روشم یه پارچه می ندازیم.سپس یک تا دوساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر دو برابر شود حالا خمیر را با وردنه صاف کرده و با قالب گل قالب می زنیم. گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوریکه گلبرگهای گل رو به بالا بماندو در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید. نکته:دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
آب گوجه فرنگی یک ابمیوه لاغر کننده است آب گوجه فرنگی بهترین و خوشمزه ترین گزینه برای تناسب اندام و از بین بردن چربی های اضافی است. روزی 1-2 لیوان بخورید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
هدایت شده از مشتریان چمران
چند سال بود نماز میخوندم ولی همیشه اول وقت نبود😢 مسلمون بودم ولی مومن نبودم😞 خدارو دوست داشتم ولی باهاش دوست نبودم، تایه روز لینک یک کانال دستم رسید🍃تازه فهمیدم دنیا چه خبره و من کجای دنیام😳 وااااااای خیلی از عمرم عقب بودم😭 این کانال همه چیزم رو عوض کرد. دلم نیومد شماازاین گنج من بی بهره بشین اگه میخواین تحول رو تجربه کنیدسریعتررولینک زیرکلیک کنید👇 https://eitaa.com/joinchat/2967404754Cd55473eba5 https://eitaa.com/joinchat/2967404754Cd55473eba5
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🌯🍗🌯🍗🌯🍗
ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
ژله رنگ های همرنگ میوه تون رو درست کنید. به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد بریزید. چند سانت از ژله رو کف قالب بریزید و بذارید تا نیم بند بشه، حالا میوه ها رو روش بذارید و با قاشق اطراف میوه ها رو ژله بریزید، اون قدر بریزید که میوه ها شناور نشن، بذارید یخچال تا میوه ها فیکس بشن، بعد ثابت شدن میوه ها در ژله، اطراف میوه ها رو تا جایی که دوست داشتید از ژله های رنگی پر کنید. میوه ها، انگور، کیوی و پرتغال هستن، کیوی و پرتقال رو از قبل یه مقدار کم بجوشانید یا بخار پز کنید تا ژله ببنده. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣