eitaa logo
آشپزی آسان
18.6هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.5هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ترفند عجیب سرویس بهداشتی!!!
😳☝🏿
       
بده🤲🏻 . ♨️ با ترساندن پول دار شد؟ 🤔 . ⭕ بعضی ها می گفتن با ترسیدن راحت تر تخلیه میشن 😂🤣 اگه نگرفتی چی میگم بزن روم👉🏻 ♨️ تبدیل سرویس بهداشتی به اتاق وحشت 😱 👇🏻❌ https://eitaa.com/joinchat/3145007429C28d124d061 ترس خونت اُفتاده🩸؟ ☝🏻
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
♨️ اگه خواستی شاخ دربیاری بیا داخل این کانال 👇🏿👇🏿😰 ! 🤔 https://eitaa.com/joinchat/3145007429C28d124d061 🔴 این کانال جهت افزایش اطلاعات عمومی فردی تاسیس شده است 🧠
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؟ ممکن است تا به حال چندین بار با این شرایط مواجه شده باشید شما چند پیاز یا چند تا سیر تازه را به خانه می آورید؛ و یک یا دو هفته بعد شما به سراغ آنها می روید و متوجه می شوید که یک یا دوتا از آنها ریشه در آوردند و جوانه سبز زدند. اما حالا باید با پیاز و سیر جوانه زده چه کنیم؟ اگر در پیاز و سیر جوانه زده، جوانه ها و ریشه ها کوچک هستند احتمالا برای استفاده خوب هستند. فقط آنها را جدا کنید پیاز یا سیر میخکی را نصف کنید و باقیمانده ی جوانه ها را جدا کنید. البته شما باید حواستان به کپک زدگی و پوسیدگی آنها باشد، مخصوصا اگر بیشتر از یک هفته در جای سرد و تاریک باشند. اگر فقط بخش کوچکی از آنها پوسیده شده، آن را جدا کنید و مابقی را استفاده کنید. اگر پیاز یا سیر میخکی سیاه یا لهیده به نظر می رسدانرابیرون بیاندازید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🥔🧄🧅🥔🧄🧅
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آردقنادی و آردنانوایی: با هم ۱ کیلوگرم روغن مایع: ۲۰۰ گرم شکر: ۲۰۰ گرم آب: به مقدار لازم (حدود ۲ لیوان) نمک: ۱ قاشق مرباخوری سیاه دانه: ۱ قاشق مرباخوری مایه خمیر: ۱ قاشق مرباخوری طرز تهیه: شکر را با دو لیوان آب روی حرارت ملایم حل می کنیم. وسط آرد را باز کرده، روغن مایع، نمک، سیاه دانه و مایه خمیر را می ریزیم و شکر حل شده در آب، کم کم‌ اضافه و ورز می دهیم، ورز دادن را آنقدر ادامه می دهیم تا خمیر یکدستی درست بشه. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم برای دو تا سه ساعت کنار می گذاریم. بعد از گرفتن پف خمیر، از خمیر چونه هایی به اندازه های مختلف برداشته و با وردنه پهن و نازک می کنیم، پشت خمیرهای شکل داده شده را سوراخ کرده و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمانی که کف دادچه ها طلایی شود‌ نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
کل رو بگردی🏃 لباسایی که اینجاداره رو 😍 ؟🤔 کانال 🙅‍♀ مانتو 😮 تاپ 😱 تونیک 😳😅 مجلسی 😃 شال 😮 ❌❌سایز بزرگ و کوچیک ❌❌ لباس بچه هم داره 😱🏃‍♀🏃‍♀ 👇 🛍 https://eitaa.com/joinchat/498794576Cee230f89f7 https://eitaa.com/joinchat/498794576Cee230f89f7
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
معدن مانتو . شومیز . لباس مجلسی 😍😍😍 🔴خوشگلترین لباسای زنونه حتی واسه تپلیا را اینجا ببینید👇👇 🔴 از سایز 36 تااااا 74 ✔️⛔️ دیدنش کاملا مجانی ⛔️✔️ ❤ ❤ https://eitaa.com/joinchat/498794576Cee230f89f7 https://eitaa.com/joinchat/498794576Cee230f89f7 بدووووو🏃♀🏃♀🏃♀🏃♀ جشنواره تخفیفان لباسهای تابستان وبهار عیدسال1402 رسید👏👏
۲عدد تخم مرغ ۱۰۰گرم کره یک لیوان گردو خردشده یک لیوان کشمش یک لیوان پودرقند یک سوم لیوان شیر ۲لیوان آرد قنادی یک ق غ پودر کاکائو ۳ق غ روغن مایع کمی وانیل/ی ق چ بکینگ پودر کره و پودر قند و وانیل رو حدود ۵دیقه با همزن میزنیم تا پوک بشه و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیمو یک دیقه دیگ میزنیم.تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و هرکدوم رو ۳۰ثانیه میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم‌.در اخر مخلوط آرد پودرکاکائو بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.کشمش و گردو هم اضافه میکنیم. مواد میریزیم تو قیف و با فاصله تو سینی فر میذاریم و میره تو فر ۱۸۰ درجه ک از یک ربع قبل گرم شده.بعد یک ربع چک میکنیم اگ کوکی از کف قالب ک شعله پخش کن رو میذاریم داغ بشه و بعد تابه رو یک ربع بذارین روش تا گرم بشه و بعد بقیه مراحل بالا. اگر روی کوکی ها بعد پخت یکم شله مهم نیست چون خنک بشه درست میشه و کوکیارو وقتی خنک شد بذارین داخل ظرف در بسته تا تازه بمونه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
مردی که هیچ غذایی جز نوشابه نمیخورد 😳😳😳 🔴 کاملا واقعی 🔴 بیا ببین بدنش چه وضعیتی پیدا کرده 🤯 با دیدنش مو به تنت سیخ میشه 😖😱😨😰 زیر 18 سال نبینه 🔞🔞⛔️👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1390018973C3a3b15316a از کجا بفهمیم محیط اطراف ما جن دارد؟😱 https://eitaa.com/joinchat/1390018973C3a3b15316a
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آردقنادی و آردنانوایی: با هم ۱ کیلوگرم روغن مایع: ۲۰۰ گرم شکر: ۲۰۰ گرم آب: به مقدار لازم (حدود ۲ لیوان) نمک: ۱ قاشق مرباخوری سیاه دانه: ۱ قاشق مرباخوری مایه خمیر: ۱ قاشق مرباخوری طرز تهیه: شکر را با دو لیوان آب روی حرارت ملایم حل می کنیم. وسط آرد را باز کرده، روغن مایع، نمک، سیاه دانه و مایه خمیر را می ریزیم و شکر حل شده در آب، کم کم‌ اضافه و ورز می دهیم، ورز دادن را آنقدر ادامه می دهیم تا خمیر یکدستی درست بشه. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم برای دو تا سه ساعت کنار می گذاریم. بعد از گرفتن پف خمیر، از خمیر چونه هایی به اندازه های مختلف برداشته و با وردنه پهن و نازک می کنیم، پشت خمیرهای شکل داده شده را سوراخ کرده و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمانی که کف دادچه ها طلایی شود‌ نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
۲عدد تخم مرغ ۱۰۰گرم کره یک لیوان گردو خردشده یک لیوان کشمش یک لیوان پودرقند یک سوم لیوان شیر ۲لیوان آرد قنادی یک ق غ پودر کاکائو ۳ق غ روغن مایع کمی وانیل/ی ق چ بکینگ پودر کره و پودر قند و وانیل رو حدود ۵دیقه با همزن میزنیم تا پوک بشه و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیمو یک دیقه دیگ میزنیم.تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و هرکدوم رو ۳۰ثانیه میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم‌.در اخر مخلوط آرد پودرکاکائو بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.کشمش و گردو هم اضافه میکنیم. مواد میریزیم تو قیف و با فاصله تو سینی فر میذاریم و میره تو فر ۱۸۰ درجه ک از یک ربع قبل گرم شده.بعد یک ربع چک میکنیم اگ کوکی از کف قالب ک شعله پخش کن رو میذاریم داغ بشه و بعد تابه رو یک ربع بذارین روش تا گرم بشه و بعد بقیه مراحل بالا. اگر روی کوکی ها بعد پخت یکم شله مهم نیست چون خنک بشه درست میشه و کوکیارو وقتی خنک شد بذارین داخل ظرف در بسته تا تازه بمونه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪