9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تست_مرغ_پارمزان🥪
یه غذای خیلی آسون، سریع و خوشمزه
این غذا مخصوصا برای کسایی خوبه که وقت زیادی ندارن تا غذای گرم خونگی درست کنن و مجبور میشن از غذاهای آماده استفاده کنن
ترکیب مرغ، پنیر پارمزان و ادویههای معطر بین بافت نرم نون تست یه نتیجه رویایی رو میسازه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
#ماهی_سرخ_شده
ماهی رو تمیزکردم روی ماهی و داخل شکمش آبلیمو ونمک زدم نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم .حالا ۲ق غ آرد روبا ۱ ق چ زردچوبه. به اندازه دلخواه فلفل قرمز و سیاه.پودرسیر.نمک مخلوط کردم داخل شکم و روی ماهی رو با این پودر پوشش دادم.برای داخل شکمش سبزی پلویی رو تفت دادم یه ق غ رب انار بهش زدم داخل شکم ماهی گذاشتم. بعدم داخل تابه یه پیاز رو چهارقاچ کردم دوحبه سیر هم گذاشتم روغن ریختم ماهی رو هم داخل تابه گذاشتم تا با حرارت ملایم سرخ بشه با کفگیر برگردوندم تا اون طرفشم سرخ بشه ۱۰دقیقه درتابه رو گذاشتم تا مغزپخت بشه.
سبزی_پلو
برنج رو آبکش کردم کف قابلمه ته دیگ نون گذاشتم یه لایه برنج یه لایه سبزی پلویی( تره- جعفری- گشنیز- شوید- شنبلیله و کمی سیر )ریختم تا زمانیکه برنج تموم بشه بعدم درقابلمه رو گذاشتم تا دم بکشه اواسط پخت آب روغن روی برنج دادم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#_سالاد_لوبیا_چشم_بلبلی_وذرت
مواد لازم
یک لیوان ذرت پخته یا کنسروی + دو لیوان لوبیا چشم بلبلی پخته + یک دونه فلفل دلمه ای قرمز رد شده + دو تا پیازچه رد شده + نصف لیوان زیتون حلقه شده + یک چهارم لیوان گشنیز خرد شده +سرکه سیب دو ق غ + آبلیموی تازه دو ق غ +روغن زیتون دو ق غ + نمک وفلفل و کمی زیره همه رو مخلوط و سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_تزیین
کاری از فری جون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
#کاپ_کیک_ژله_انار
۳تا تخم مرغ
۲پیمانه آرد
ی لیوان آب جوش
ی بسته ژله انار
ی ق چ بکینگ پودر
کمی وانیل
یک پیمانه شکر
یک سوم پیمانه روغن
اول ازهمه ژله تو آب جوش حل کنید بذارید خنک شه
تخم مرغارو با وانیل و شکر حدود ۵دیقه میزنیم تا کرم و کش دارشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و بعد ژله ک دمای محیط رسیده و حدود ی دیقه میزنیم.حالا ارد و بکینگ پودر ک ۳بار الک شدن رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.حدود دو سوم از کپسول هارو پر میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۲۰ دیقه.میتونین کل مایه رو بریزین تو ی قالب بزرگ و بصورت کیک بپزین.
.برای روش هم من از خامه قنادی استفاده کردم روشم شکلات چیپسی و دونه انار ریختم
برای نگهداری کاپ کیک ها فقط کافیه اونارو بچینین تو ی ظرف دربسته و تو یخچال بذارین ک برای چند روزی تازه میمونه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
سبزی هایی که قراره برای داخل سوپ و آش استفادهکنید داخل قالب یخ بریزید و بعد یخزدن داخل زیپ کیپ گنید و برای استفاده قالبی بردارید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#نودالیت_با_تیکه_های_فیله_مرغ
مواد لازم برای ۲ نفر:
نودالیت با طعم مرغ = ۱ بسته
عصاره پیاز الیت= ۱ عدد
تکه های فیله مرغ = ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای= ۱ عدد
قارچ = ۲۵۰ گرم
کره= ۵۰ گرم
آبلیمو= به مقدار کافی
فلفل سیاه= به مقدار کافی
طرز تهیه
نودالیت را با یک و نیم لیوان آب در حال جوش با چاشنی مخصوص نودالیت بپزید و سپس آن را آبکش نمایید
فلفل را با عصاره پیاز الیت در کره کمی تفت دهید سپس قارچ و تکه های فیله مرغ را به آناضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا کاملا غلیظ شود
در پایان کمی فلفل سیاه و آبلیمو به آن اضافه نمایید
مواد آماده شده را روی نودالیت آبکش شده اضافه کرده و میل نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱