eitaa logo
آشپزی آسان
19هزار دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
29.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از گسترده یاقوت
. ❗️میخوای بدونی جریان این عکس چیه؟؟ مو به تن آدم سیخ میشه😱 ❌اگه دلشو داری بیا ببین❌ 🚫🔞هشدار🚷🚫 ❌به افراد کم سن و سال توصیه نمیشود 💯این کانال بدون هیچ ترسی شما را با حقایق و اسرار عجیب جهان آشنا میکند لینک عضویت👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3414491159C08948488cd 👆👆👆👆👆👆❌❌📛
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
1_4811402723.ogg
زمان: حجم: 129.2K
عجب آهنگیه 👌🏻🔥 هرکی شنیده درجا دانلود کرده 😍 امیر رشوند ترکووونده 🔥💣 قفلی میزنی روش عالیییه🫶👇 📥دانلود آهنگ📥
مقادیر رو بر حسب تعداد نفراتتون بیشتر یا کمتر کنید. برنج ... ۳ پ شیر پرچرب با ماندگاری...۲ پ آب ...۳ پ کره ...۵۰ گرم روغن مایع پخت و پز ... ۳ ق س زعفرون حل شده به مقدار لازم نمک گلاب ...۱ ق س طرزتهیه ۱. برنج را یک ربع قبل از پختن بشویید و با آب جوش بدون نمک خیس کنید . این روش رو در درست کردن کته کلا می تونید استفاده کنید باعث پخت بهتر برنجتون میشه. ۲. آب و شیر دستور رو باهم ترکیب کنید و اجازه دهید قدری گرم شود. ۳. آب برنجی که خیس کردید رو خالی کنید کاملا ،بعد برنج رو داخل قابلمه بریزید به همراه نمک و زعفران و گلاب .سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید با در نیمه باز اجازه دهید تا آب و شیر برنج کشیده شود. ۴. کره سرد( حتما) را به تکه های مساوی تقسیم کنید به همراه روغن مایع روی برنج بگذارید. ۵. برنج را دم کنید و اجازه دهید دم بکشد. ۶. سپس در ظرف مورد نظر بکشید و فیله های زعفرونی را روی برنج قرار دهید و با خلال پسته یا بادام و زرشک تزیین کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
طرز تهیه ۱ عدد پیاز نگینی رو با کمی روغن تفت میدیم. پیازا که سبک شدن نمک فلفل سیاه پاپریکا و زردچوبه و ۲ ق غ خ شویت خشک رو اضافه میکنیم یه کوچولو که تفت خورد ۱ ق غ خ رب گوجه اضافه کرده و خوب تفت میدیم. حالا ۱/۳ لیوان نخود و ۱/۳ لیوان لوبیا چیتی رو که از قبل خیس خورده بودن و پخته شده بودن رو بهش اضافه کرده، ۲ عدد هویج نگینی خورد شده، ۱/۴ کلم خورد شده رو هم اضافه میکنیم و ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و ۱ عدد عصاره مرغ هم اضافه کرده و میذاریم خوب همه مواد بپزن. حالا توی یه قابلمه ۴ ق غ خ سماق دانه درشت رو به همراه نصف لیوان آب میذاریم بجوشه تقریبا بعد از ۱ ساعت سماق رو از صافی رد میکنیم و آبشو به غذا اضافه میکنیم و میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه بپزه.سپس ۲/۵ لیوان برنج دانه گرد اضافه کرده و میذاریم تا آبش که کاملا گرفته شد بهش ۳ ق غ خ بهش روغن اضافه کرده و میذاریم با شعله کم دم بکشه. با سیبزمینی سرخ کرده هم سرو میشه عالیه جایی واسه سخن نمیمونه رسما،فقط باید امتحان کنید تا متوجه بشین نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از گسترده پیشرفت
کدام یک باردار است؟؟😳😂💔 💯فقط شش درصد مردم جهان جواب درست رو پاسخ دادن❗️ 1⃣ : گزینه یک 2⃣ : گزینه دو 3⃣ : گزینه سه 4⃣ : گزینه چهار بیا اینجا جواب معمارو ببین🤓🧠 https://eitaa.com/joinchat/3581870312C9e831b6709 بیاید به جمع باهوشا☝️🔆
مواد لازم ساق ران مرغ دوعدد سيب زميني درشت يک عدد خيارشور به مقدار دلخواه سس مايونز حدود دو ق غ خوري نمک و فلفل پيازچه خرد کرده سه ق غ خوري نان تارت نمکي به ميزان لازم طرز تهيه اول مرغ رو به همراه پياز و نمک و فلفل دلمه بپزيد تا هم بوي زخمش گرفته بشه هم پخته بشه سيب زميني هم بپزيد حالا مرغ و سيب زميني و خيار شورها رو رنده کنيد با هم مخلوط کنيد به مقدار لازم بهش نمک و فلفل و سس مايونز بزنيد با مخلوط کنيد در اخر پيازچه ها رو اضافه کنيد(ميتونيد جعفري هم جايگزين کنيد) حالا مواد رو داخل قيف يکبار مصرف بريزيد سر قيف رو قيچي کنيد دقت داشته باشيد که بايد قيف رو بزرگ ببريد که مواد راحت خارج بشه داخل نان هاي تارت بريزيد با گوجه و جعفري يا پيازچه تزيين کنبد يا ميتونيد همين مواد رو در نون تست بريزيدو برش هاي مختلفي بزنيد و فينگر فود هاي خوشگلي درست کنيد اين مقدار مواد حدود 30 عدد ساندويج فينگر و بيست عدد تارت کوچيک بهتون ميده نکته:نان تارت ها در لوازم قنادي ها موجود هستن هم نمکي داره براي انواع غذا هم شيرين براي انواع دسر نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(کیلکا) مواد لازم 1 کیلو گرم ماهی هامسی (کیلکا) 1 لیوان آرد ذرت 1 پنس نمک 3 قاشق سوپ خوری روغن مایع طرز تهیه: در صورت امکان از ماهی فروش بخواهید ماهی ها را برایتان تمیز کنند. ماهی ها را بشویید و در آبکش بریزید و صبر کنید تا کاملا خشک شود. داخل ظرف بزرگی آرد ذرت و نمک را بریزید ماهی ها را تک تک در آرد ذرت بغلطانید و در ماهیتابه ای که 2 قاشق روغن ریخته اید بچینید . وقتی ماهیتابه پر شد اجاق را روشن کنید و با حرارت ملایم تا وقتی که سرخ شوند بپزید. کنترل کنید وقتی خوب سرخ شدن روی ماهی ها در ماهیتابه و یا بشقاب بذارید و برگردانید و طرف دیگر را در ماهیتابه بذارید و به همان صورت سرخ کرده سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟
🔴کسانی که فیلم مستهجن میبینن و یا خود ارضایی میکنن فقط یک لحظه فقط یک لحظه این کلیپ رو ببینید😔 این کلیپ زندگیمو عوض کرده👇 http://eitaa.com/joinchat/3274113024C5d2c468eba 🎥برای مشاهده کلیپ کلیک کنید👆