eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
كره بادام زميني. ١پيمانه پودر شكر نصف پيمانه + ٢قاشق غذاخوري تخم مرغ بزرگ همدماي محيط. ١عدد نمك. نصف قاشق چاي خوري شكلات اشكي ١٢عدد فر روي دماي ١٧٧درجه گرم كنين. كف يك سيني فر رو كاغذ روغني بندازين و كنار بذارين. در يك كاسه بزرگ كره بادام زميني، شكر، تخم مرغ و نمك رو با همزن بزنين تا كاملا مخلوط بشن. با استفاده از اسكوپ بستني از خمير جدا كنين و توي دستتون گرد كنين و بعد توي ٢قاشق پودر شكري كه گفته شده بود بغلتونين. توپ ها توي سيني فر با فاصله ي ٣ سانت از هم بچينين. سيني رو توي فر بذارين و دما رو به ١٦٠ درجه كاهش بدين. شيريني ها رو براي حدود ١٠ تا ١٢ دقيقه بپزين.سيني رو از فر خارج كنين و وسط هر شيريني يه دونه شكلات فرو كنين. اجازه بدين شيريني ها براي ١٠ دقيقه توي سيني فر خنك بشن بعد به ارومي و با دقت به توري سيمي منتقلشون كنين نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
🔴آفر ویژه تور زیارتی مشهد مقدس🔴 تور مشهد با قطار ۶ و۴تخته🚂🚂 🏨هتل آپارتمان نزدیک حرم همراه با صبحانه ناهار شام منو باز🍱 💰فقط ۱.۱۰۰.۰۰۰ تومان😳😳 🌟چارتر کننده مستقیم قطار و پرواز و مجری مستقیم تور مشهد و کربلا ✨ارزان ترین و با کیفیت ترین✨ ✅ برای اطلاع از قیمت ها و دریافت اطلاعات بیشتر عضو کانال ما شوید👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1810890755C2b701e04c0
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔴برای اطلاع از تور های لحظه آخری مشهد🕌 با قیمت پایین وارد کانال شوید👇👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1810890755C2b701e04c0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لایه اول 200 میلی لیتر خامه نصف فنجان شیر 2 بسته بیسکویت پتی بور 80 گرم شکلات بادام زمینی ‌ طرز تهیه: بیسکوییت ها رو خرد کنید.در ظرفی خامه،شیر ،شکلات رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه.درقالب مورد نظر کیسه فریزر پهن کنید.بیسکوییت ها و سس شکلاتی رو باهم ترکیب کنید و داخل قالب بریزید و پخش کنید. ‌ لایه دوم: 1 بسته کرم شانتی 1 بسته پودر خامه 200 میلی لیتر خامه 1 قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای 1 فنجان شیر 10 گیلاس یا هر میوه دلخواه‌ 10 زغال اخته ‌ طرز تهیه: همه مواد را در ظرفی مخلوط کنید و هم بزنید و روی لایه اول بریزید و پخش کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
!! دستورالعمل تهیه: یک عدد بادمجان را برش بزنید و دو طرف آن مقداری نمک بپاشید ۲۰ دقیقه به بادمجان استراحت دهید سپس آب روی آن را با دستمال خشک و آن را آغشته به روغن زیتون نمایید. بادمجان را در فر با دمای ۱۷۵ درجه برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید. در ظرفی سه فنجان سس مارینارا که در پستهای قبلی آموزش داده شده را با نصف فنجان پنیر پارمسان, نصف فنجان ریحان خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چای خوری نمک، نصف قاشق چای خوری تخم فلفل قرمز را ترکیب کنید و روی بادمجان پخته بریزید سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار را به روی آن ریخته و برای دو دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍆🍕🍆🍕🍆🍕🍆🍕🍆
دوست داری وارد دنیای بشی و برای خودت کسب کنی😍 یکی از بهترین و پرسودترین محصولات، هست که هم بازارش و هم حاشیه سودش عالیه👌 نگران هیچ چیز نباش. فقط کافیه وارد کانالم بشی‌تاهم از صفر تا صد کار رو بهت یاد بدم 🫡و هم خیالت را از تامین راحت کنم👇🌹 https://eitaa.com/joinchat/4033282348Ca58530320f 🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
تامین انواع انجیر خشک استهبان 👌 همکارشیم🤝 در یک مسیر ثروت ساز ✅️💐 👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4033282348Ca58530320f
مواد لازم شیره بادام 4 لیوان آردبرنج 8 قاشق غذاخوری گلاب نصف استکان عسل به مقدار لازم هل سبز سائیده 1 قاشق چای خوری خلال پسته 2 قاشق غذاخوری طرز تهيه: شیره بادام را در ظرفی ریخته و آرد برنج را به تدریج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکنواخت شود سپس روی حرارت قراردهید و مرتب هم بزنید بعد هل و گلاب و 1 قاشق از خلال پسته را بیفزائید. پس از جوش آمدن آن را از روی حرارت بردارید و به آن عسل را اضافه کنید و در ظرف مورد نظر جا کنید وآن را با خلال پسته تزئین کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
مواد لازم شیر ۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم گلاب ۱/۴پیمانه پودر پسته ۲ ق غ شکر ۱ پیمانه نشاسته ذرت ۴ ق غ شیر یا آب نصف پیمانه پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی طرز تهیه ابتدا شکر و شیر ونشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا مواد کمی غلیظ بشه و بعد بهش پودر ژلاتین رو که در نصف پیمانه شیر یا آب به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و بعد از روی جرارت بردارین و بهش پودر پسته و گلاب اضافه کنید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه و بعد بهش خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بدارید یخچال حدود ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
اینجا آدرنالین خونت می‌ره بالا😍 اینجا هر صبح پادکست صبحگاهی میذاریم تا روزتون رو پر انرژی شروع کنید چیزی که خیلیاتون دنبالش بودید و هیچ جا پیدا نمیشه☺️جز آدرنالیـــ🫀ــــــن اینجا حس خوب جریان داره😊❤️ قدمت رو چشم رفیق❤️ https://eitaa.com/joinchat/717881665C007e2993ae
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
اینجا هم حالت خوبه❤️ هم چالش جایزه دار میذارن🎁 https://eitaa.com/joinchat/717881665C007e2993ae
یک لیوان نشاسته (ترجیحا خانگی باشه) سه لیوان آب دو لیوان شیره انگور دو قاشق غذا خوری گلاب و یا میتونید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید در صورت تمایل نصف لیوان شکر نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد یه پیمانه ۱/۵پیمانه شیره انگور یه قاشق غذا خوری نشاسته یک قاشق مربا خوری دارچین ۲ تا پیمانه آب سرد اول آرد.شیره انگور..نشاسته رو مخلوط کردم هم زدم گلوله نشه دارچین رو اضافه کردم بعد آب با همزن دستی هم زدم گلوله نشه بعد روی حرارت ملایم گذاشتم قوام که آمد گردوهایی رو که با سوزن توی نخ کرده بودم توی باسلوق گذاشتم تا همه جاش آغشته بشه بعد آویزان کردم بعداز یک ربع دیگه دوباره توی مواد باسلوق زدم و گذاشتم چند روز بمونه و خشک بشه....من یه مقدارش رو هم توی ظرفی که پلاستیک ته ظرف بود ریختم و گذاشتم یخچال سفت بشه بعد برش زدم و پودر نارگیل روش پاشیدم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
🌸 نوبتی هم که باشه ، نوبت سر کردن یا هدیه دادن روسری های شاد و تابستونیه 🤩 ✅ انتخاب با شما 😇 ✅ تضمین کیفیت و قیمت با ما ✅ ضمانت تعویض کالا هم داریم ارسال رایگان برای قزوین 🛵 ارسال به سراسر ایران با پست 📦 هدف ما،آراستگی بانوی ایرانیست 🌸 بزن روی لینک 👇تا وارد دنیای خاص روسری هامون بشی💫 https://eitaa.com/joinchat/295895340C1ac0b7993d
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
اگه دنبال روسری های جذاب و خوش آب و رنگ برای آراسته 🌸 بودن هستی،این کانال رو از دست نده👇 😍🥳 https://eitaa.com/joinchat/295895340C1ac0b7993d
مواد اولیه رب گوجه 1 قاشق دانه ذرت (نیم پز) نصف پیمانه سیر 4حبه گوجه فرنگی 5عدد پیاز 1عدد پاستا 1بسته 500 گرمی تن ماهی 1 قوطی سرکه 2/1 پیمانه نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرزتهیه اول تن ماهی رو توی آب جوش بندازین تا 20 مین بجوشه اب پاستا رو با نمک و 1 قاشق روغن و سرکه بذارین بجوشه و پاستا رو ریزین توش تا بپزه پیاز خلالی رو توی روغن تفت بدین تا سبک بشه اضافه روغن تن ماهی رو بگیرین و کمی خوردش کنین و به پیاز اضافه کنین سیر و گوجه فرنگی و ذرت رو اضافه کنین و در آخر رب گوجه و نمک و فلفل سیاه! 2 قاشق از آب پاستا بریزین توی سس تا کمی رقیق بشه پاستا رو که آبکش کردین ، آب سرد بزنین و بعد 1 قاشق روغن زیتون بریزین روش و خوب قاطی کنین پاستا رو به سس اضافه کنین و 5 دقیقه روی حرارت بذارین تا سس به خورد پاستا بره توی ظرف سرو بکشین و میل کنید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
آوا موزیک به ایتا پیوست 😍🎙 رسانه بزرگ آوا موزیک دنبال کن😻👇 ✦•━━━━✦❖✦━━━━‌‌‎‎‎‎‌•✦ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌https://eitaa.com/joinchat/1155268984C2611bba646 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌https://eitaa.com/joinchat/1155268984C2611bba646 ✦•━━━━✦❖✦━━━━‌‌‎‎‎‎‌•✦ 🎧‌‌موزیک هایی که هیچ کجا نمیتونی دانلود کنی به راحتی دانلود کن 😎
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
📵کورد هستی اینجارو نداری📵☟ فقط کوردا🔊 فقط کوردا🔊 فقط کوردا🔊 🔇کوردی سیستمی☟ ♫︎ 𝑱𝒐𝒊𝒏 https://eitaa.com/joinchat/1155268984C2611bba646 ♫︎ 𝑱𝒐𝒊𝒏 https://eitaa.com/joinchat/1155268984C2611bba646 فقط موزیکا کورد😵💚☝️🏿 . . . .
کاری از ریحانه جون کدو یک عدد کره و کمی روغن جهت سرخ کردن دارچین، گردو رنده شده، شکر سفید یا قهوه ای برای روی دسر نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس و سیب زمینی فینگر فود خوشمزه که خیلی سریع هم آماده میشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه موقعی من و رفیقام دور هم جمع شده بودیم و یدفعه دیدیم یکیشون توی گوشیش یه کانالی آورد که... 😁😁😁 فقط یکی یکی این کیلیپاشو نشونمون میداد ماهم مثل این کیلیپه شده بودیم👆😂🤣 یعنی من خنده یکی از رفیقامو که تا حالا ندیده بودمو اون موقع دیدم😆😂 لینکشو آوردم اینجا سریع بیا الآن پاک بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/550830457C507dfd2b23
انواع سالاد_كلم هميشه مورد استقباله و تقريبا در كنار تمام غذاها سرو ميشه،هم فست_فودها و هم غذاهاي ايراني. طرز تهيه:يك ليوان كلم بنفش باريك خلالي شده+يك ليوان كلم سفيد+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+سه چهارم ليوان ذرت پخته يا كنسروي+نصف ليوان خيار نيم دايره اي خرد شده : اين مواد رو مخلوط كنيد،حالا براي سس ،سه ق مايونز+دو ق آبليموي تازه+يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل سياه+يك حبه سير رنده شده يا كمي پودر سير رو تركيب و به سالاد اضافه كنيد،اجازه بديد يك ربع تا نيم ساعت داخل يخچال بمونه و موقع سرو كمي ساقه پيازچه خرد شده روش بريزيد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
مقدارهای مساوی از ادویه_های زیر فلفل سیاه ساییده، بادیان، پودر میخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
قبلا هر روز کلی فک میکردم چی بپزم😒 ولی چندوقته خیالم راحته😊 یه کانال پیدا کردم با غذاهای ارزون و خوشمزه😍 هرشب غذای فردامو انتخاب میکنم😌👇 https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f 😍1000دستور غذای فوری+فیلم رایگان☝️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 استکان کمر باریک ترک آب پرتقال و یا ترکیب آب پرتقال و نارنگی(یا 2 لیوان فرانسوی دسته دار سرخالی ) 2 قاشق غذاخوری سر پر نشاسته (گندم یا ذرت) 1 لیوان سر خالی شکر (میتونید کمتر بزنید) طرز تهیه: آب پرتقال ویا ترکیب با نارنگی(حتما از صافی رد کنید) شکر و نشاسته را در قابلمه بریزید وبزارید روی حرارت و هم بزنید ، باشعله ملایم تا به غلظت برسد ودرآخر 25 گرم کره ریخته وهم زده واز روی حرارت برداريد وقالب یا استکان را کمی خیس کرده وازموادپر کنید و بعد از اینکه ازحرارت افتاد میزاریم یخچال تا ببنده(حدود 3 تا 4 ساعت) وبعد از قالب خارج ودرپودرنارگیل غلطانده وبه دلخواه برش بزنید ودرپودرنارگیل زده تزیین میکنیم.میتونید در نشاسته ذرت هم بغلطانید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
🔹 آموزش آسان لهجه عراقی 🔹 اگه عربی بلد باشی میتونی : - هر سال یه اربعین متفاوت داشته باشی 😍 - به زوار امام حسین ع خدمت کنی 😍 - از عربی کسب درآمد دلاری کنی 🤩 و کلی موقعیت های شغلی بدست بیاری👌 آیدی کانال ما زود عضو شو و‌ دوستانت رو هم دعوت کن : 👇 https://eitaa.com/joinchat/748814525C1a3bb51b3c
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🎁 امروز یه هدیه خفن داریـــــــم برای کسانی که همین الان وارد کانـــال عربی میشن 🎁 فقط تعداد هدیه محدوده بچه ها، قراره خیلیا تا اربعین مترجم خودشون بشن، زود بزنید روی لینک بیاید داخل 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/748814525C1a3bb51b3c
سوسیس هاداگ:۳عدد خمیر یوفکا :۱۲عدد تخم مرغ :۳عدد شیر :نصف فنجان روغن مایع :نصف فنجان ابتدا ورقه های خمیر یوفکا را یک الی دوساعت زودتر از درون فریزر در می آوریم تا به دمای محیط برسه بعد روی هر لایه از ورق های خمیر یوفکامون را باروغن و زرده تخم مرغ و شیر بااستفاده از قلمو مرطوب میکنیم برای هر دانه از سوسیس ها از چهار ورق خمیر یوفکا استفاده کردم هر ورق که مرطوب کردیم را روی هم میگذاریم رویه لایه اخر سوسیسمون را درسته میگذاری ورولشون میکنیم . بعد برش میزنیم میتوانیم هر برش را خلال دندان بزنیم و سرخ کنیم .میتوانیم سه چهار تا باهم از قسمتی که خمیر باریکتر هستش داخل سیخ چوبی قرار بدهیم وسرخ کنیم وبا سس کچاب سرو شود. قبل از استفاده از سیخ چوبی یکی دوساعت سیخ های چوبی را درون آب قرار میدهیم تا خیس بخورند که با حرارت نسوزند نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭